Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Flo flo είπε:

Συγγνώμη εγώ βρήκα κάποιον ο οποίος μου ζήτησε 220 ευρώ είναι σε ιδιωτικό ιατρείο κ κάνει πλήρη έλεγχο τα πάντα όλα ότι υπάρχει. 

Μπορώ να γράψω το όνομα του η δεν επιτρέπεται στο φόρουμ?

επιτρεπετε αλλα νομιζω οτι για αρχη ειναι λιγο κλεψιμο να δωσεις τοσα λεφτα.. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Υποφέρω!! Ειδικά το πρωί που σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μπορώ να συνέλθω κάνω καμία ώρα, τώρα είμαι με Λέοντος. Να πάρω κανα παυσίπονο κανα νορτζεσικ η πάναντολ η δεν κάνει αν τυχόν έχει γίνει κάτι;

Αν στο γράψει ουρολόγος δεν κάνει τίποτα πχ 5 ευρώ, αν όχι κανα 30αρι νομίζω σε κοινά μικροβιολογικά τύπου Βιοιατρικη. Καλή επιτυχία μην έχεις απογοήτευση που αδιαθετησεςς...

Πάρε κανα παυσίπονο από τα γνωστα μην υποφερεις είναι παρα πολύ νωρις κ κάτι να έχει γίνει.Τουλαχιστον έτσι μου έχει πει ο γιατρος μου απλως όταν του λέω για παναντολ προτιμά τα απλά τα ντεπόν γενικοτερα όχι μόνο σε περίπτωση.Παντως τα νορτζεσικ με παναντολ μαζί είναι κορυφή για την περίπτωση απλά δες τι αναγράφει 

http://www.lymberopoulos-lab.gr/

Λέει ότι κάνει και κάποιο έλεγχο που δεν το κάνουν οι άλλοι. Συγγνώμη τώρα 220 ευρώ? 

Και επίσης φοβαμαι τους ιδιώτες Γιατί υπάρχει κ το προσωπικό όφελος του καθενός που παίζει πολύ και αυτό γενικά. 

Ρίξτε μια ματιά στην σελίδα του 

LolXp3.png

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Πάρε κανα παυσίπονο από τα γνωστα μην υποφερεις είναι παρα πολύ νωρις κ κάτι να έχει γίνει.Τουλαχιστον έτσι μου έχει πει ο γιατρος μου απλως όταν του λέω για παναντολ προτιμά τα απλά τα ντεπόν γενικοτερα όχι μόνο σε περίπτωση.Παντως τα νορτζεσικ με παναντολ μαζί είναι κορυφή για την περίπτωση απλά δες τι αναγράφει 

Ευχαριστώ Μπεμπουλα έκανα ένα ζεστό μπανάκι και είμαι κάπως καλύτερα.

@Flo flo για πρωτη φορά που θα κάνετε, μη δώσεις τόσα λεφτά καλε. Μια αρχική εικόνα να δείτε και αν βρεθεί κάτι παθολογικό ας πάτε στο πιο εξειδικευμένο. Κάντε και καλλιέργεια μαζί για όλα τς μικρόβια. Με το ίδιο δείγμα γίνεται. Μπορείς να ρωτήσεις και το γυναικολόγο σου αν σου προτείνει κάποιο καλό μικροβιολογικό η νοσοκομείο που σου είπαν τα κορίτσια. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Έκανα μια έρευνα στο νετ .Σε μικροβιολογικα όσες έκαναν απογοητεύτηκαν γιατί το σπέρμα το ελέγχουν με μηχανήματα. Ρώτησα κ εμαθα κάποιες που κανανε κ είχαν επιτυχία κ μου είπαν 3 καλά. Το ένα είναι το μητερα το άλλο είναι τις σελίδες που έστειλα το λινκ κ το άλλο δεν το θυμάμαι γτ δεν με ενδιέφερε κ πολύ. 

Άρα θα καταλήξω σ ένα από τα 2 .

Πάντως όλες μ είπαν μακριά από μικροβιολογικα κ βιοϊατρική το ίδιο διαβάζω κ σε φορουμ από άλλες κοπέλες. 

LolXp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πειτε τιποτα να περάσει κι η ωρα. Φέτος που πήραμε παράταση στο σχολειο νιώθω πως δεν περνάνε τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα! 

Α, εδω και λίγες μέρες νιώθω το μωρό. Κάποιες μέρες δεν ειμαι σίγουρη αλλα ήταν δυο φορές που κουνιόταν τοσο έντονα που ένιωσε τις κλωτσιές και ο άντρας μου! Ήταν πολυ ωραία στιγμή! Ωστόσο εκει που τα δίνει ολα μετα κανω κανά δυο μέρες να το ξανανιώσω και τρώω κατι φρικες. Διάβασα ομως οτι ειναι νορμαλ. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 33 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πειτε τιποτα να περάσει κι η ωρα. Φέτος που πήραμε παράταση στο σχολειο νιώθω πως δεν περνάνε τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα! 

Α, εδω και λίγες μέρες νιώθω το μωρό. Κάποιες μέρες δεν ειμαι σίγουρη αλλα ήταν δυο φορές που κουνιόταν τοσο έντονα που ένιωσε τις κλωτσιές και ο άντρας μου! Ήταν πολυ ωραία στιγμή! Ωστόσο εκει που τα δίνει ολα μετα κανω κανά δυο μέρες να το ξανανιώσω και τρώω κατι φρικες. Διάβασα ομως οτι ειναι νορμαλ. 

Καλημέρα!

φαντάζομαι είναι μοναδική αίσθηση να νιώθεις το μωράκι σου!

πως και πήραν παράταση τα σχολεία;

εγώ εδώ περιμένω να αδιαθετήσω πέμπτη-παρασκευή και νιώθω τρελή κούραση , είναι και η ζέστη...

aKX8p2.png

Α δεν πήραν ολα τα σχολεία παράταση. Το δικο μας πήρε και δεν ξερω και ποια αλλα. Κι αυτο γιατι ειναι ενήλικες με ειδικές ανάγκες οι μαθητές και ειναι σημαντικό να συνεχίσουν να έρχονται στο σχολειο για να απασχολούνται. Ε και φυσικα και για τους δικούς τους που δεν εχουν που να τους αφήνουν οταν δουλεύουν. Για καλο γίνεται απλώς εγω δεν το εχω συνηθίσει να δουλεύω αυτόν τον μήνα και μου φαίνεται πως δεν περνάει η ωρα! 

Το οτι νιώθεις κούραση ειναι αναμενόμενο βέβαια λόγω καλοκαιριού αλλα ειναι και καλο δείγμα!

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Α δεν πήραν ολα τα σχολεία παράταση. Το δικο μας πήρε και δεν ξερω και ποια αλλα. Κι αυτο γιατι ειναι ενήλικες με ειδικές ανάγκες οι μαθητές και ειναι σημαντικό να συνεχίσουν να έρχονται στο σχολειο για να απασχολούνται. Ε και φυσικα και για τους δικούς τους που δεν εχουν που να τους αφήνουν οταν δουλεύουν. Για καλο γίνεται απλώς εγω δεν το εχω συνηθίσει να δουλεύω αυτόν τον μήνα και μου φαίνεται πως δεν περνάει η ωρα! 

Το οτι νιώθεις κούραση ειναι αναμενόμενο βέβαια λόγω καλοκαιριού αλλα ειναι και καλο δείγμα!

Καλημέρα PLL. Και εγώ που κάθε χρόνο δουλεύω αυτό το μήνα, μου φαίνονται ατέλειωτες οι ώρες και οι μέρες!

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα PLL. Και εγώ που κάθε χρόνο δουλεύω αυτό το μήνα, μου φαίνονται ατέλειωτες οι ώρες και οι μέρες!

Ναι ρε παιδι μου. Τι πράγμα ειναι αυτο. Λες και απο οταν μπήκε ο Ιούλιος ο χρόνος κυλάει πιο αργα. 

Εσυ πως εισαι νέα εγκυμονούσα; 

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Καλημερα!!!! Εγω σταματαω απο γραφειο την αλλη βδομαδα και περιμενω πως και πως!! Κλεινουν τα δικαστηρια μεχρι σεπτεμβρη οποτε ευκαιρια να χαλαρωσω επιτελους!!! 

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει αν νιωθω το μωρο...Κατι αισθανομαι που και που αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο.!!! Μεθαυριο εχω γιατρο!!! 

@Κελυ 32 στα δικαστήρια δουλεύεις;; Δικηγορος; Ελπιζω να εισαι απο τους καλούς! Πάντως κι εσυ κι εγω εχουμε τις ίδιες διακοπές. Αλλα εγω σκέφτομαι να μην ξεκινήσω απο Σεπτέμβρη. Τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω όλη τη χρονια άδεια γιατι αν με το καλο γεννήσω Νοέμβρη θα πρέπει να ξεκινήσω μετα τα χριστουγεννα και δεν θα εχω που να αφήσω το παιδι αφού δεν εχω κανέναν στον Πειραιά. Δέχτηκαν να με ξαναπροσλαβουν Σεπτεμβριο του 19  αλλα και παλι το σκέφτομαι γιατι δεν εχω συνηθίσει να μένω στο σπίτι και να μη δουλεύω και φοβάμαι οτι θα νιώσω πως "κλείνομαι".  Δεν ειμαι αχάριστη και πάνω απ ολα θελω να ειναι καλα το μωρό αλλα ειμαι άνθρωπος νευρωτικός και χρειάζομαι να νιώθω παραγωγική. Ελπιζω πως με το μωρό θα νιώθω ετσι και δεν θα εχω την ανάγκη να πάω για δουλειά. Αλλα αφού δεν εχω αυτη την εμπειρία στο παρελθόν δε μπορώ να ξερω πως θα νιώθω! Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις; Θα δουλεύεις κανονικά; Εχεις την ευχέρεια  να το αποφασίσεις τοτε; Εγω πρέπει να πάρω την απόφαση μέχρι 20/7! Οι άλλες εγκυμονούσες τι σκέφτεστε; 

Το μωρό θα το νιώσεις, μην ανησυχείς! Κι εγω δεν το νιώθω καθε μερα ουτε ειμαι σίγουρη καθε φορα οτι ειναι αυτο. Αλλα κάποιες φορές κανει πολυ αισθητή την παρουσία της!

@P.L.L. τι τελεια! Εγω 17+2 και ακομα δεν εχω νιωσει τπτ!

Ειστε τυχερες που καθεστε το καλοκαιρι! Εγω θα παρω μονο 5 μερες αδεια για καλοκαιρι και ο εργοδοτης μου ειπε να ξεχασω τις υπολοιπες 20 που εχω υπολοιπο και επισης να δουλεψω μεχρι το τελος...! Δε ξερω πως θα τη βγαλω....και επισης δεν με περνει οικονομικα να μεινω χωρις δουλεια...

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 31 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Κελυ 32 στα δικαστήρια δουλεύεις;; Δικηγορος; Ελπιζω να εισαι απο τους καλούς! Πάντως κι εσυ κι εγω εχουμε τις ίδιες διακοπές. Αλλα εγω σκέφτομαι να μην ξεκινήσω απο Σεπτέμβρη. Τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω όλη τη χρονια άδεια γιατι αν με το καλο γεννήσω Νοέμβρη θα πρέπει να ξεκινήσω μετα τα χριστουγεννα και δεν θα εχω που να αφήσω το παιδι αφού δεν εχω κανέναν στον Πειραιά. Δέχτηκαν να με ξαναπροσλαβουν Σεπτεμβριο του 19  αλλα και παλι το σκέφτομαι γιατι δεν εχω συνηθίσει να μένω στο σπίτι και να μη δουλεύω και φοβάμαι οτι θα νιώσω πως "κλείνομαι".  Δεν ειμαι αχάριστη και πάνω απ ολα θελω να ειναι καλα το μωρό αλλα ειμαι άνθρωπος νευρωτικός και χρειάζομαι να νιώθω παραγωγική. Ελπιζω πως με το μωρό θα νιώθω ετσι και δεν θα εχω την ανάγκη να πάω για δουλειά. Αλλα αφού δεν εχω αυτη την εμπειρία στο παρελθόν δε μπορώ να ξερω πως θα νιώθω! Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις; Θα δουλεύεις κανονικά; Εχεις την ευχέρεια  να το αποφασίσεις τοτε; Εγω πρέπει να πάρω την απόφαση μέχρι 20/7! Οι άλλες εγκυμονούσες τι σκέφτεστε; 

Το μωρό θα το νιώσεις, μην ανησυχείς! Κι εγω δεν το νιώθω καθε μερα ουτε ειμαι σίγουρη καθε φορα οτι ειναι αυτο. Αλλα κάποιες φορές κανει πολυ αισθητή την παρουσία της!

Δεν θα έχεις χρόνο βρε.θα περασει ο ένας χρόνος νεράκι. Θα χεις το μωρό που θα σε χρειάζεται.ειναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.μη το σκέφτεσαι καν.κατσε ένα χρόνο σπίτι με το μωρό.θα δεις ότι είναι η καλύτερη απόφαση που πήρες.

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@P.L.L. τι τελεια! Εγω 17+2 και ακομα δεν εχω νιωσει τπτ!

Ειστε τυχερες που καθεστε το καλοκαιρι! Εγω θα παρω μονο 5 μερες αδεια για καλοκαιρι και ο εργοδοτης μου ειπε να ξεχασω τις υπολοιπες 20 που εχω υπολοιπο και επισης να δουλεψω μεχρι το τελος...! Δε ξερω πως θα τη βγαλω....και επισης δεν με περνει οικονομικα να μεινω χωρις δουλεια...

Καλά ρε πάνε Καλά?πήγαινε επιθεώρηση.κανε καταγγελία .και Και θα πάρεις το υπόλοιπο της άδειας σου όλο μαζί με όσα δικαιούσαι.απο το νόμο σταματάς 2 μήνες πριν την ημερομηνία τοκετού και παίρνεις άλλους 2 μετα .Και αν θες παίρνεις και το 6μηνο του ΟΑΕΔ στο καπάκι.10 μήνες και είσαι με το παιδάκι.απο όσο ξέρω μέχρι να πάει 18 μηνών το Παιδί δεν μπορεί να σε απολύσει.ψαξτο λίγο γιατί είναι εκμετάλλευση.

@Κελυ 32 παραπάνω είδα ότι δουλεύεις στα δικαστήρια.αν ει σαι δικηγόρος θα ξερει ς.εχει αλλάξει ο νόμος που προστατεύει τις μανούλες μέχρι να πάει 18 μηνών το Παιδί?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...