Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, ElenakiElena είπε:

@loyloy κρέας δεν θέλω να το βλέπω όπως και σαλάτα δοκίμασα χθες αγγούρι 3 μπουκιές και μετά ανακατεύτηκα. Ζυμαρικά θα δοκιμάσω φαντάζομαι καλά βρασμένα σωστά; 

Όπως τα προτιμάς Εσύ.κοιτα Εγώ και κρέας ηθελα.γενικοτερα όμως οτ αν ήμουν Όπως Εσύ μου ήταν πιο ευχάριστα τα ζυμαρικά.καποιο φαγητό κάτι που σου έρχεται ευχάριστα στο μυαλό? Εγώ έτσι μαγειερευα.συμφωνα με αυτό που ένιωθα ότι μπορούσα να φάω τη συγκεκριμένη μέρα.

Κάνε υπομονή.ολα καλα θα πάνε.οσο δεν έχεις ξεκινήσει εμετούς όλα καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 13 λεπτά , Flo flo είπε:

Αδιαθετησα κορίτσια μου .Ήρθε στην ώρα της η σάπια χαχαχχαχα.

Πάει κ αυτός ο μήνας...Άντε τώρα στον επόμενο ίδωμεν 

μη στεναχωριέσαι, όπως σου είπα προσπαθείς πολύ λίγο καιρό.

όλα θα γίνουν..

είδες όμως οι άτιμες κυρίες στην ώρα τους!

και εγώ το νιώθω..έρχεται.. :(

aKX8p2.png

πρίν από 18 λεπτά , Flo flo είπε:

Αδιαθετησα κορίτσια μου .Ήρθε στην ώρα της η σάπια χαχαχχαχα.

Πάει κ αυτός ο μήνας...Άντε τώρα στον επόμενο ίδωμεν 

Έτσι με χαμόγελο κ χιούμορ προχωρα θα έρθει μην ανησυχείς και πάρε φορά για τον επόμενο!

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

μη στεναχωριέσαι, όπως σου είπα προσπαθείς πολύ λίγο καιρό.

όλα θα γίνουν..

είδες όμως οι άτιμες κυρίες στην ώρα τους!

και εγώ το νιώθω..έρχεται.. :(

Νεραιδουλα μου μην μου στενοχωριέσαι όσο μπορείς βέβαια γιατί ξέρω είναι κομματάκι δύσκολο ψυχολογικά και δεύτερον περίμενε δεν ήρθε ακόμη που ξέρεις μπορεί να σου κάνει έκπληξη! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι με χαμόγελο κ χιούμορ προχωρα θα έρθει μην ανησυχείς και πάρε φορά για τον επόμενο!

Νεραιδουλα μου μην μου στενοχωριέσαι όσο μπορείς βέβαια γιατί ξέρω είναι κομματάκι δύσκολο ψυχολογικά και δεύτερον περίμενε δεν ήρθε ακόμη που ξέρεις μπορεί να σου κάνει έκπληξη! 

Μακάρι αλλά δε το βλέπω!

Δε πειράζει, τουλάχιστον θα διατηρήσω κορμάρα για ένα ακόμη καλοκαίρι αχαχαχα

• Χαχα 1

aKX8p2.png

πρίν από 52 λεπτά , Beboula25 είπε:

@kido μου πως είσαι με την ψύξη πονας ακόμη; 

Υποφέρω!! Ειδικά το πρωί που σηκώνομαι από το κρεβάτι δεν μπορώ να συνέλθω κάνω καμία ώρα, τώρα είμαι με Λέοντος. Να πάρω κανα παυσίπονο κανα νορτζεσικ η πάναντολ η δεν κάνει αν τυχόν έχει γίνει κάτι;

1 hour ago, Flo flo είπε:

Να σας ρωτήσω το σπεραμοδιαγραμμα που μπορώ να το κάνω? Και περίπου πόσο κοστίζει γνωρίζετε?

Αν στο γράψει ουρολόγος δεν κάνει τίποτα πχ 5 ευρώ, αν όχι κανα 30αρι νομίζω σε κοινά μικροβιολογικά τύπου Βιοιατρικη. Καλή επιτυχία μην έχεις απογοήτευση που αδιαθετησεςς...

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Flo flo είπε:

@kido θα ήθελα να το κάνω κάπου πιο εξειδικευμένα Όχι στην βιοϊατρική. 

Σε κανένα νοσοκομείο ίσως στο υγεία? Μητερα ? Ιατρικό Αθηνών? 

Από ότι καταλαβαίνω μένεις αθη να.Στο Χαλάνδρι είναι το Γένεσις. Είναι Κέντρο εξωσωματικής και για παρακολούθηση κύησης.Πρεπεθ να κάνουν και Εκεί την εξέταση.εγω Εκεί πήγα για την αυχενικη.Το τηλέφωνο 210-6894326 .Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Flo flo είπε:

@kido θα ήθελα να το κάνω κάπου πιο εξειδικευμένα Όχι στην βιοϊατρική. 

Σε κανένα νοσοκομείο ίσως στο υγεία? Μητερα ? Ιατρικό Αθηνών? 

ναι κανουν κ στο μητερα κ σε ολα σχεδον τα μεγαλα μαιευτηρια δεν κοστιζει πανω απο 30-40 ευρω μαζι με καλλιεργεια εννοειτε μην το σκεφτεσε ειναι φτηνη εξεταση. 

ααα πρεπει απλα να κλεισεις ραντεβου

• Μου αρέσει 1

Συγγνώμη εγώ βρήκα κάποιον ο οποίος μου ζήτησε 220 ευρώ είναι σε ιδιωτικό ιατρείο κ κάνει πλήρη έλεγχο τα πάντα όλα ότι υπάρχει. 

Μπορώ να γράψω το όνομα του η δεν επιτρέπεται στο φόρουμ?

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...