Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Πφφφφφ πολυ αγχωτικη κατασταση απογοητευομαι.την εχω κανει και την εξεταση για το εμδομητριο ειναι ολα καλα.τι να πω δεν ξερω ειλικρινά 

δυστηχως ειναι πολυ ανχωτικο κ δυστυχως υπαρχουν παρα πολλες εξετασεις  αλλα για ολα αυτα το μυστικο ειναι ο χρονος αν τον αφησεις θα σε αφησει. ποια εξεταση εχεις κανει? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

δυστηχως ειναι πολυ ανχωτικο κ δυστυχως υπαρχουν παρα πολλες εξετασεις  αλλα για ολα αυτα το μυστικο ειναι ο χρονος αν τον αφησεις θα σε αφησει. ποια εξεταση εχεις κανει? 

Αστα να πανε ρε κοριτσι.υστεροσαλπιγγογραφια εχω κανει και πονεσα παρα πολθ ουτε να υο θυμαμαι

πρίν από 8 λεπτά , fairy-mary είπε:

@vikaki82 Καλώς ήρθες!

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δεν έχουν κανένα θέμα και κάνουν αρκετό χρόνο να συλλάβουν οπότε μην απογοητεύεσαι. 

Ξέρω πως δεν είναι ευκολο και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι άλλα τα λέω για να τα ακούσω και εγώ.

Προχωράς και σε συνεργασία με το γιατρο σου βλέπεις αν πρέπει να πας σε κάτι πιο εξειδικευμένο. 

Το ξερω εχεις δικιο.το αγχος επισης ειναι κακος σύμμαχος για εμας τις γυναικες.μακαρι ολες συντομα να κανουμε ενα μωρακι

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Αστα να πανε ρε κοριτσι.υστεροσαλπιγγογραφια εχω κανει και πονεσα παρα πολθ ουτε να υο θυμαμαι

Το ξερω εχεις δικιο.το αγχος επισης ειναι κακος σύμμαχος για εμας τις γυναικες.μακαρι ολες συντομα να κανουμε ενα μωρακι

δεν δειχνει αυτη η εξεταση ποσο δεκτικο ειναι το ενδομητριο αυτη δειχνει μονο αν ειναι διαβατες οι σαλπιγγες. ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε? 

επισης αυτο με το ανχος κοριτσια ειναι μυθος αν εφταιγε μονο το ανχος δεν θα εμενε κανεις εγκυος. εγω εμεινα την περιοδο που ειχα φουλ ανχος κ στεναχωρια γιατι βιαζομουν το λεω κ το ξαναλεω αυτο το μην ανχωνεσε ειναι οτι χειροτερο ακουγα γυρω μου. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

δεν δειχνει αυτη η εξεταση ποσο δεκτικο ειναι το ενδομητριο αυτη δειχνει μονο αν ειναι διαβατες οι σαλπιγγες. ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπετε? 

επισης αυτο με το ανχος κοριτσια ειναι μυθος αν εφταιγε μονο το ανχος δεν θα εμενε κανεις εγκυος. εγω εμεινα την περιοδο που ειχα φουλ ανχος κ στεναχωρια γιατι βιαζομουν το λεω κ το ξαναλεω αυτο το μην ανχωνεσε ειναι οτι χειροτερο ακουγα γυρω μου. 

35 ετων ειμαι.παει μου γκρεμισες και το μυθο του αγχους χαχαχα και ειχα μια ελπιδα

Απογοητεύομαι που σε εμάς που το θέλουμε σαν Τρελές δυσκολευόμαστε τόσο πολύ κ σε κάποιες που δεν το θέλουν κ κάνουν εκτρώσεις τους είναι τοσοοοο εύκολο. Δυστυχώς 

Εμένα άρχισαν μικροί πόνοι περιόδου μάλλον αύριο μεθαύριο έρχεται γαμωτο ....

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Flo flo είπε:

Απογοητεύομαι που σε εμάς που το θέλουμε σαν Τρελές δυσκολευόμαστε τόσο πολύ κ σε κάποιες που δεν το θέλουν κ κάνουν εκτρώσεις τους είναι τοσοοοο εύκολο. Δυστυχώς 

Και γω το σκεφτομαι πολλες φορες και λεω ρε γαμωτο οντως πολλες δεν το θελουν καθολου και μενουν αμέσως και εμεις το θελουμε σαν τρελές και δεν γινεται τιποτα

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

35 ετων ειμαι.παει μου γκρεμισες και το μυθο του αγχους χαχαχα και ειχα μια ελπιδα

ασε μυθος εγω θα σου πω επειδη κ εγω εφτασα τελευταια στιγμη να τρεχω κ να μην φτανω απλα μην αφηνεις τον χρονο γιατι οσο περναει εμφανιζονται κ αλλα προβληματα κ η εγκυμοσυνη μου κ εμενα επειδη πετυχε μετα απο κοπο κ ψαξιμο ειναι το πιο ανχωτικο κομματι που περναω γιαυτο παρακολουθησε ωορηξιες με τεστακια για λιγους μηνες εχε επαφες οσο πιο πολλες μπορεις κ υστερα απο κανενα τριμηνο προχωρα σπερματενχηση κτλ κτλ μην αφησεις να φτασεις 36-37. 

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

ασε μυθος εγω θα σου πω επειδη κ εγω εφτασα τελευταια στιγμη να τρεχω κ να μην φτανω απλα μην αφηνεις τον χρονο γιατι οσο περναει εμφανιζονται κ αλλα προβληματα κ η εγκυμοσυνη μου κ εμενα επειδη πετυχε μετα απο κοπο κ ψαξιμο ειναι το πιο ανχωτικο κομματι που περναω γιαυτο παρακολουθησε ωορηξιες με τεστακια για λιγους μηνες εχε επαφες οσο πιο πολλες μπορεις κ υστερα απο κανενα τριμηνο προχωρα σπερματενχηση κτλ κτλ μην αφησεις να φτασεις 36-37. 

Δικιο εχεις θα δω πως θα παει

πρίν από 32 λεπτά , Flo flo είπε:

Θα έρθει μην απογοητεύεσαι άλλωστε προσπαθείς παρά πολύ λίγο  καιρό.. 

Σίγουρα στο μυαλό μας όλες έχουμε ότι θα γίνει με την πρώτη άλλα Δυστυχώς δεν είναι έτσι.. το έχω πάρει απόφαση πια.

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Θα έρθει μην απογοητεύεσαι άλλωστε προσπαθείς παρά πολύ λίγο  καιρό.. 

Σίγουρα στο μυαλό μας όλες έχουμε ότι θα γίνει με την πρώτη άλλα Δυστυχώς δεν είναι έτσι.. το έχω πάρει απόφαση πια.

Ε ξερεις πως παει αυτό  μια απογοητευεσαι μια λες ολα καλα θα πάνε. Ειναι θεμα ψυχολογιας.αλλα ευχομαι το καλυτερο σε ολες μας

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , vikaki82 είπε:

Δικιο εχεις θα δω πως θα παει

κ για να μην παρεξηγηθω δεν το λεω για να ανχωσω κανενα κοριτσι απλα επειδη εχω ζησει την προσπαθεια κ εχω μιλησει με πολλα κοριτσια στην προσπαθεια βλεπω οτι τελικα ειναι πιο ψυχοφθορο να χασεις δυο χρονια προσπαθωντας παρα να ζητησεις βοηθεια νωρις  κ να προσπαθησεις πιο επεμβατικα. ολοι φοβουνται να πανε επεμβατικα αλλα τελικα οταν τα καταφερνεις βλεπεις οτι τα χρονια που εχασες προσπαθοντας ηταν πιο δυσκολα κ πιο στεναχωρα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

κ για να μην παρεξηγηθω δεν το λεω για να ανχωσω κανενα κοριτσι απλα επειδη εχω ζησει την προσπαθεια κ εχω μιλησει με πολλα κοριτσια στην προσπαθεια βλεπω οτι τελικα ειναι πιο ψυχοφθορο να χασεις δυο χρονια προσπαθωντας παρα να ζητησεις βοηθεια νωρις  κ να προσπαθησεις πιο επεμβατικα. ολοι φοβουνται να πανε επεμβατικα αλλα τελικα οταν τα καταφερνεις βλεπεις οτι τα χρονια που εχασες προσπαθοντας ηταν πιο δυσκολα κ πιο στεναχωρα..

Οχι βρε κοριτσάκι μου γιατι να παρεξηγηθεις;εδω μεσα η καθε μια λεει την γνωμη της και τα βιωματα της.ολα σεβαστα ειναι και ετσι βρισκουμε κουραγιο ολες μας

Καλημέρα τζουτζουκες! 

Με τις αναμονές τι γίνεται καποιες περιμένετε να ΜΗΝ έρθει ε; 

Φιλια στις εγκυουλες μας! 

@ElenakiElena αν δοκιμαζες σαλάτα βραστή κανα μπρόκολο κουνουπίδι κολοκύθι πατατούλες; Αρακα ή φασολάκια χωρίς σάλτσες.Απο φρούτα κανα ξινόμηλο ή μπανάνα; Τα ζυμαρικά δεν νομίζω πως χρειάζεται παρα βράσιμο,όπως τα προτιμάς εσυ.Γενικα δοκίμασε διαφορα και θα βρεις κάτι γιατί εμείς ιδέες δίνουμε αλλα εδώ πρόκειται για το “περι ορέξεως”.:lol:

Κοριτσια μην απογοητεύεστε και μην σκέφτεστε τι γίνεται με αλλες γυναίκες που τυχαίνει και δεν το θέλουν γιατί όλα αυτά είναι σχετικά αλλα και μέσα στην ζωή.Υπαρχουν γύρω και τόσα όμορφα και ασιοδοξα παραδείγματα Επικεντρωθειτε στον στόχο σας,έχετε πιστη και υπομονή και με το καλό θα έρθει για όλες. Με αγαπη σας το λέω,είμαι και εγω άλλωστε στην προσπάθεια..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , ElenakiElena είπε:

@loyloy κρέας δεν θέλω να το βλέπω όπως και σαλάτα δοκίμασα χθες αγγούρι 3 μπουκιές και μετά ανακατεύτηκα. Ζυμαρικά θα δοκιμάσω φαντάζομαι καλά βρασμένα σωστά; 

Καλημέρα, συγχαρητήρια και καλωσήρθες! Για τα φαγητά θα πρέπει να πειραματιστείς μόνη σου. Πράγματα που αρέσουν και δεν ανακατεύουν τη μια δεν αρέσουν και ανακατεύουν την άλλη. Δυστυχως πρέπει μόνη σου να βρεις τι μπορείς να φας. Πάντως συνήθως το νερο και τα υγρά δεν βοηθανε γιατι φέρνουν περισσότερη ναυτία. Εγω δε μπορούσα να πιω γουλιά. Αν μπορείς εισαι πολυ τυχερή! 

12 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Απο την εμπειρία μου και απο άλλων που γνωρίζω τα μωρά δεν θέλουν να τα περιμενεις. Προτιμούν να έρχονται οταν ΔΕΝ τα περιμενεις. Δεν ξερω γιατι..!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...