Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!Χάθηκα λίγο αλλά είμαι χάλια 3-4 μερες, μαλλον έπαθα ψύξη από το αιρ-κοντίσιον,δεν μπορώ να γυρίσω κ να βολευτώ στο κρεβάτι καθόλου!

@fairy-mary και @Flo flo σας εύχομαι να μην έρθει!! Συνομήλικες είμαστε και προσπαθούμε 1 χρόνο εμείς.Έχουμε δει και θυρεοειδή και πήραμε χαπι κ οι δυο.Ήταν καλές και οι άλλες ορμόνες και το σπερμα.Τα ψάξαμε στο εξάμηνο όλα αυτά και είναι καλά θεωρώ να κανεις τότε ένα τσεκ.

Θα έρθει η σειρά μας, που θα πάει.Εγώ θα το πάω όσο πιο εντατικά το καλοκαίρι με τεστ οωρρηξιας κλπ και θα κάνω και σαλπιγγογρσφια το φθίνοπωρο να δω κι εκεί τι παίζει.Μην πέφτετε, δεν προσπαθείτε πολύ καιρό!!Εγώ είμαι 19η μερα,έχουν τελειώσει οι γόνιμες και πονάει το στήθος ήδη!Σε 8 μερες θα αγωνιώ κι εγώ...

Επεξεργάστηκαν by kido
  • Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@kido σου εύχομαι τα καλύτερα κ να το έπιασες το σπορακι σου :-D

Χαίρομαι που ήμαστε όλες στην ίδια ηλικία. 1 χρόνο προσπαθείς ε? Ο θυροειδη σου τι είχε τλκ κ πήρες χάπι?Επίσης κάνε και καμία εξέταση τραχυλικου υγρού για μικρόβια. Εγώ έκανα παιδιά κ εχω εντεροκκοκο το οποί Ο μάλλον προκαλεί κ την τραχηλιτιδα μ ,αλλά ο γιατρός μ είπε ότι δεν πειράζει δεν εμποδίζει στην συλληψη.Πηρα 2 φορές αντιβίωση κ το άτιμο δεν φεύγει θα κάνω κ αυτόν τον μήνα πάλι τεστ να δω .

Και μένα πριζεται κάθε φορά το στήθος μ μετά την ωορηξια μέχρι να μ έρθει περίοδος. Επισης είναι ένδειξη κ ότι είσαι έγκυος άντε βγάλε άκρη δλδ .

• Ευχαριστώ 1

LolXp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Flo flo είπε:

@kido σου εύχομαι τα καλύτερα κ να το έπιασες το σπορακι σου :-D

Χαίρομαι που ήμαστε όλες στην ίδια ηλικία. 1 χρόνο προσπαθείς ε? Ο θυροειδη σου τι είχε τλκ κ πήρες χάπι?Επίσης κάνε και καμία εξέταση τραχυλικου υγρού για μικρόβια. Εγώ έκανα παιδιά κ εχω εντεροκκοκο το οποί Ο μάλλον προκαλεί κ την τραχηλιτιδα μ ,αλλά ο γιατρός μ είπε ότι δεν πειράζει δεν εμποδίζει στην συλληψη.Πηρα 2 φορές αντιβίωση κ το άτιμο δεν φεύγει θα κάνω κ αυτόν τον μήνα πάλι τεστ να δω .

Και μένα πριζεται κάθε φορά το στήθος μ μετά την ωορηξια μέχρι να μ έρθει περίοδος. Επισης είναι ένδειξη κ ότι είσαι έγκυος άντε βγάλε άκρη δλδ .

Καλά με το στήθος δεν βγάζεις άκρη το ξερω!

Ναι ένα χρονο, στην αρχή πιο χαλαρά ούτε έβλεπα ποτέ είναι οι γόνιμες.. μετά το εξάμηνο και τις εξετάσεις μας το πάμε πιο στοχευμένα. Ευτυχώς δηλαδή!

Θυρεοειδή είχαμε και οι δυο υψηληTSH και ο σύζυγος και αντισώματα αυτοάνοσο hasimoto. Είδαμε ενδοκρινολόγο και μετά από 2 μήνες έπεσε η TSH κάτω από 2 που θέλαμε σε μένα και κάτω από 3 στο σύζυγο. Συνεχίζουμε το χάπι.

Α καλά είχαμε κι εμείς κολοβακτηρίδιο και πήραμε αντιβίωση, αυτό το βρήκαμε στην καλλιέργεια σπέρματος. Αλλά ευτυχώς το σπερμοδισγρσμμα δεν είχε επηρεαστεί, ούτε το επαναληπτικό που κάναμε μετά τη θεραπεία. Εξεταση Κολπικού υγρού έκανα και ήταν οκ, αλλά και καλλιεργια ούρων και το βρηκα εκεί κι εγώ το κολοβακτηρίδιο. Πήραμε κουτια αντιβίωση...

Αν βγάλεις αυτά τότε η σοβαρή προσπάθεια είναι 5 μήνες! Το είπα στο γιατρό για πλάκα και μου λέει δεν παίζει τόσο ρόλο ούτε ο θυρεοειδής μας, ούτε το κολοβακτηρίδιο που είχαμε και λέει απλά να κάνουμε πιο πολύ σεξ και όχι άγχος!

Και μενα τα ιδια λεει .

Ότι το μικρόβιο δεν παίζει ρόλο ούτε η τραχηλιτιδα .Αλλά για τον θυροειδη δεν περίμενα να σου πει ότι δεν παίζει ρόλο.

Πόσο ανεβασμένη την είχες? Την tsh?Εγώ 3-4 .Μήπως εννοούσε ο γιατρός σου ότι σε αυτές τις τιμές δεν πειράζει Αλλά σε τιμές άνω του 6 νομίζω ότι πειράζει μάλλον.......

Πάντως εγώ την ωορηξια μου την καταλαβαίνω εχω κ τα τεστακια μου όμως. 

Για το μικρόβιο ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ 2 μήνες αντιβίωση κ τπτ δεν έφυγε. Μετά το άφησα κ θα ξαναπάω τώρα αυτόν τον μήνα μαλλον

LolXp3.png

@kido @Flo flo εμένα ο θυροειδης μου είναι οκ...κατω από 2 και τις 2 φορές που είχα κάνει εξετάσεις.

Ορμόνες επίσης καλές...καλλιέργεια είχα κάνει το Νοέμβρη και όλα ήταν καλά.. Ίσως κάνω καμία επαναληπτική όμως γιατί πότε δε ξέρεις...

Σπερμοδιαγραμμα δεν έχουμε κάνει ακόμα άλλα σκέφτομαι να το αφήσω για μετά το καλοκαίρι μαζί με σαλπιγγογραφια. 

Εντάξει και εγώ τους 2 πρώτους μήνες είχα επαφές ότι να ναι μετά άρχισε να αγχώνομαι και ξεκίνησα τεστ ωορρηξίας κλπ...

Τώρα τι να ΠΩ  κάποια στιγμή ελπίζω να γίνει το θαύμα.

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Flo flo είπε:

Και μενα τα ιδια λεει .

Ότι το μικρόβιο δεν παίζει ρόλο ούτε η τραχηλιτιδα .Αλλά για τον θυροειδη δεν περίμενα να σου πει ότι δεν παίζει ρόλο.

Πόσο ανεβασμένη την είχες? Την tsh?Εγώ 3-4 .Μήπως εννοούσε ο γιατρός σου ότι σε αυτές τις τιμές δεν πειράζει Αλλά σε τιμές άνω του 6 νομίζω ότι πειράζει μάλλον.......

Πάντως εγώ την ωορηξια μου την καταλαβαίνω εχω κ τα τεστακια μου όμως. 

Για το μικρόβιο ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ 2 μήνες αντιβίωση κ τπτ δεν έφυγε. Μετά το άφησα κ θα ξαναπάω τώρα αυτόν τον μήνα μαλλον

Κι εγώ ταλαιπωρήθηκα. Πήραμε αρχικά ceclor μόνο ένα κουτί δεν έκανε τίποτα. Μετα κόψαμε επαφές για 1μηνα κ πήραμε ciproxin 2 βδομαδες εγώ κ 4 ο σύζυγος! Έτσι έφυγε. Κάντε αντιβιογραμμα. 

Η Tsh 4,8 ήταν εμένα κ 5,1 του συζύγου. Καλά δεν είπε να μην τη ρίξουμε! Πολύ απλά ότι δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις κ έγκυος. Εγώ το βγάζω αυτό το διάστημα από τις προσπάθειες γιατί άλλο 4,8 άλλο 1,2 που την έχω τώρα!

• Μου αρέσει 1

Αντιβιογραμμα έκανα πήρα augmentin 2 φορές  αλλά τπτ .Επαφές είχαμε κανονικά όμως. Περσι πάλι που είχα το μικρόβιο πήρα furolinκ είχε φύγει. Να δούμε τώρα εάν το έχω πάλι να πάρω την ίδια αντιβίωση εάν συμφωνεί κ το αντιβιογραμμα .

Εκτός από αυτό είδα κ το ph του κόλπου το οποί ο ήταν στο 6 Κ κανονικά πρέπει να είναι στο 4 με 4.4 νομίζω  το έφτιαξα κ αυτό,μπορεί να έπαιζε ρόλο κ αυτό στο μικρόβιο που είχα χάλια ph στον κόλπο 

LolXp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Flo flo είπε:

Αντιβιογραμμα έκανα πήρα augmentin 2 φορές  αλλά τπτ .Επαφές είχαμε κανονικά όμως. Περσι πάλι που είχα το μικρόβιο πήρα furolinκ είχε φύγει. Να δούμε τώρα εάν το έχω πάλι να πάρω την ίδια αντιβίωση εάν συμφωνεί κ το αντιβιογραμμα .

Εκτός από αυτό είδα κ το ph του κόλπου το οποί ο ήταν στο 6 Κ κανονικά πρέπει να είναι στο 4 με 4.4 νομίζω  το έφτιαξα κ αυτό,μπορεί να έπαιζε ρόλο κ αυτό στο μικρόβιο που είχα χάλια ph στον κόλπο 

Όλα καλά κορίτσι, εμάς μας είπε ο γιατρός ο ουρολόγος να μην έχουμε γιατί αυτή η αντιβίωση δεν κάνει αν τυχόν μείνεις έγκυος. Το PH δεν το έχω ελέγξει, ξέρω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε πολλά σαπούνια εκεί κι έχω πάρει ειδικό της eva με crunberries που κάνει καλό και στις ουρολοιμώξεις, τώρα το καλοκαίρι πρέπει να προσέχουμε. Πως το μέτρησες εσυ;

Καλησπερα σε ολη την παρεα.εμεις πανω απο χρονο ακομα προσπαθουμε.εχουμε κανει και οι δυο τις απαραιτητες εξετασεις ολα ειναι μια χαρα.αλλα το σπορακι δεν ερχεταιερχεται :-(. δεν ξερω γιατι

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλησπερα σε ολη την παρεα.εμεις πανω απο χρονο ακομα προσπαθουμε.εχουμε κανει και οι δυο τις απαραιτητες εξετασεις ολα ειναι μια χαρα.αλλα το σπορακι δεν ερχεταιερχεται :-(. δεν ξερω γιατι

καλως ορισες κοριτσι. δυστηχως μια συλληψη ειναι ενα πολυπλοκο θεμα που δεν φτανουν μονο οι εξετασεις να ειναι καλες. αν εισαι μικρη σε ηλικια προσπαθησε το λιγο ακομα μονη σου. καμια φορα η ανεξηγητη υπογονιμοτητα μπερδευει το ζευγαρι οτι ολα ειναι καλα αλλα στην πραγματικοτητα το ανεξηγητο σημαινει οτι απλα δεν μπορουν να το βρουν οι εξετασεις. γιαυτο μην χανεις χρονο αυτο ειναι η συμβουλη μου κ δεν θα χασεις μονο κερδος θα εχεις. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

καλως ορισες κοριτσι. δυστηχως μια συλληψη ειναι ενα πολυπλοκο θεμα που δεν φτανουν μονο οι εξετασεις να ειναι καλες. αν εισαι μικρη σε ηλικια προσπαθησε το λιγο ακομα μονη σου. καμια φορα η ανεξηγητη υπογονιμοτητα μπερδευει το ζευγαρι οτι ολα ειναι καλα αλλα στην πραγματικοτητα το ανεξηγητο σημαινει οτι απλα δεν μπορουν να το βρουν οι εξετασεις. γιαυτο μην χανεις χρονο αυτο ειναι η συμβουλη μου κ δεν θα χασεις μονο κερδος θα εχεις. 

Δηλαδη τι αλλο προβλημα μπορει να υπαρχει που δεν το βρίσκουν στις εξετασεις;

πρίν από 3 λεπτά , vikaki82 είπε:

Δηλαδη τι αλλο προβλημα μπορει να υπαρχει που δεν το βρίσκουν στις εξετασεις;

οπως σου ειπα μια συλληψη ειναι πολυπλοκο θεμα. οι απλες εξετασεις δειχνουν τα πιο συχνα προβληματα ομως υπαρχουν παρα πολλα κρυμμενα οπως το ενδομητριο να μην ειναι δεκτικο κ αυτο θελει πολυ εξειδικευμενες εξετασεις για να το βρεις. επισης μπορει να υπαρχει καποιο κολλημα μεχρι να ανεβει το γονιμοποιημενο ωαριο κατι να το απορριπτει που δεν φαινετε. 

δεν εχεις ακουσει που λενε προσπαθουμε χρονια ολα ηταν τελεια κ μας λεγαν οι γιατροι ανεξηγητη υπογονημοτητα κ μολις καναν εξωσωματικη πετυχαν? ειναι παρα πολλοι οι παραγοντες που επιρεαζουν κ δυστηχως κ γιαυτο υπαρχουν απειρες εξετασεις πανω σε αυτο το κομματι που δεν μπορεις να τις κανεις προληπτικα απλως προχωρας κ αν δεν πετυχεις τεχνιτα ξεκινας μια μια κ τις κανεις. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

οπως σου ειπα μια συλληψη ειναι πολυπλοκο θεμα. οι απλες εξετασεις δειχνουν τα πιο συχνα προβληματα ομως υπαρχουν παρα πολλα κρυμμενα οπως το ενδομητριο να μην ειναι δεκτικο κ αυτο θελει πολυ εξειδικευμενες εξετασεις για να το βρεις. επισης μπορει να υπαρχει καποιο κολλημα μεχρι να ανεβει το γονιμοποιημενο ωαριο κατι να το απορριπτει που δεν φαινετε. 

δεν εχεις ακουσει που λενε προσπαθουμε χρονια ολα ηταν τελεια κ μας λεγαν οι γιατροι ανεξηγητη υπογονημοτητα κ μολις καναν εξωσωματικη πετυχαν? ειναι παρα πολλοι οι παραγοντες που επιρεαζουν κ δυστηχως κ γιαυτο υπαρχουν απειρες εξετασεις πανω σε αυτο το κομματι που δεν μπορεις να τις κανεις προληπτικα απλως προχωρας κ αν δεν πετυχεις τεχνιτα ξεκινας μια μια κ τις κανεις. 

Πφφφφφ πολυ αγχωτικη κατασταση απογοητευομαι.την εχω κανει και την εξεταση για το εμδομητριο ειναι ολα καλα.τι να πω δεν ξερω ειλικρινά 

@vikaki82 Καλώς ήρθες!

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δεν έχουν κανένα θέμα και κάνουν αρκετό χρόνο να συλλάβουν οπότε μην απογοητεύεσαι. 

Ξέρω πως δεν είναι ευκολο και εγώ στην ίδια φάση βρίσκομαι άλλα τα λέω για να τα ακούσω και εγώ.

Προχωράς και σε συνεργασία με το γιατρο σου βλέπεις αν πρέπει να πας σε κάτι πιο εξειδικευμένο. 

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...