Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@palmoira ακομα δε σε πηραν τηλ? :)

να σας ρωτησω ρε κοριτσια...βαζει καμια εγκυουλα κρεμα για τις ραγαδες? Και αν ναι ποια? Επισης βαψατε μαλλια? Μου ειπε ο γιατρος να τα βαψω με φυτικη και δε ξερω τι να παρω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 5 λεπτά , Diavolitsa είπε:

να σας ρωτησω ρε κοριτσια...βαζει καμια εγκυουλα κρεμα για τις ραγαδες? Και αν ναι ποια? Επισης βαψατε μαλλια? Μου ειπε ο γιατρος να τα βαψω με φυτικη και δε ξερω τι να παρω!

Εγώ βασιλική μου έβαζα της frezyderm Πολύ καλή κρέμα για πρόληψη για τις ραγάδες,έχει κ για μετά αν κάνεις,ξεκινά όσο πιο πολύ νωρίς μπορείς..κ τώρα έχω πάρει κ το λαδάκι anaplasis Κ παρόλο που έχω άσπρες πια ,πάνε πολύ καλύτερα.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

31 minutes ago, ΒαλεντιναΧρηστος said:

Δεν κανει κ τπτ σπουδαιο; κ τοτε για ποιο λογο λενε γιαυτες μαλλον για το ποσο! 120€×3κουτια δεν ειναι κ λιγα....online φαρμακειο αν κ ο δευτερος γιατρος του πει για αυτες θα το ψαξουμε στο ιντερνετ! Τι να πω δεν ξερω!

Βαλεντίνα μου, είναι 70€ το μήνα, επομένως 3Χ70€=210€ για τους τρεις μήνες. Κι εμείς ακούσαμε πολύ καλά και υπάρχουν κοπέλες που λένε ότι είδαν μεγάλη διαφορά στο σπέρμα του άντρα τους και έκαναν παιδάκι... Εμάς ακόμα δεν έτυχε... Τι να πω...

LZ71p3.png

Λοιπον, @fairy-mary και οποια άλλη κοπελα ειναι σε αναμονή και εχει πονάκια, μην πτοείστε, εγω στη μια εγκυμοσυνη είχα πόνους περιόδου και στην άλλη δεν ειχε κανενα σύμπτωμα. Δεν ειναι δείγμα! Ευχομαι να κυοφορείτε όλες γερά και καλα παιδια :-)

Βασιλική, εγω δεν βάφω ετσι κι αλλιώς τα μαλλια μου αλλα η Νυφη μου έπαιρνε του Κορρέ κατι βαφές.. Για δες τες. 

Όσο για τις βιταμίνες, εγω τις ειχα ξεκινήσει πριν ακομα ξεκινήσουμε να προσπαθούμε. Μετα απο λιγο καιρό έπεισα και τον άντρα να ξεκινήσει τις well man pre conception κι οταν έμεινα στην πρώτη εγκυμοσυνη τον έπεισα να μην τις σταματήσει. Λες και το ήξερα. Οποτε οταν εκανα την απόξεση, που είχαν περάσει 4 μήνες που τις έπαιρνε και έπιασα αμέσως έλεγε: "απίστευτες αυτές οι βιταμίνες! Δεν χρειάζεται να κάνετε σεξ, μονο να πάρετε βιταμίνες! Αφού φοβάμαι να πλησιάσω το σκυλί μην το γκαστρωσω κι αυτο!!!!"

Βασικά και για την γυναίκα και για τον άντρα χρειάζονται τουλαχιστον τρεις μήνες για να υπάρξει αποτελεσμα απο τις βιταμίνες. Αυτές που λεω εγω ειναι πολυ φτηνές. Είτε απο φαρμακείο είτε ον-λάιν. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , Flo flo είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστοςδλδ τώρα έχεις ήδη ένα παιδάκι να σου ζήσει. Ότι καλύτερο. 

Βασικά δεν ένιωθα πόνους περιόδου απλά κάτι τσιμπήματα να πω την αλήθεια αλλά αυτό κράτησε μιάμιση μέρα σήμερα δεν νιώθω τίποταααααα απολύτως άρα μην ελπίζω κ πολλά για αυτόν τον μήνα αλλά δεν πτοουμε ακόμα no no

Τωρα ειμαι εγκυος κοριτσι μου! Τα συπτωματα ειναι οτι να ναι κ ειναι τοσο ιδια με της περιοδου ευχομαι τα καλυτερα!!!:wub:

πρίν από 28 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω χρησιμοποιω αμυγδαλελαιο μ το συνηστησε η φαρμακοποιος τ χρησιμοποιουσε κ αυτην στην εγκυμοσυνη της! Ειναι καλο κ δεν ειναι οσο λιπαρο ακουγεται! Μαλλια εβαφα πριν μεινω εγκυος αλλα οχι φανατικα επειδη ηθελα πλεον να βγει το φυσικο μ τωρα δεν τα βαφω δηλαδη κ να τα εβαφα φανατικα θα τα αφηνα ουτε νυχια δεν βαφω να φανταστειτε...υπερβολικη;; δεν ξερω απλα δεν θελω...

πρίν από 20 λεπτά , Andriani76 είπε:

Βαλεντίνα μου, είναι 70€ το μήνα, επομένως 3Χ70€=210€ για τους τρεις μήνες. Κι εμείς ακούσαμε πολύ καλά και υπάρχουν κοπέλες που λένε ότι είδαν μεγάλη διαφορά στο σπέρμα του άντρα τους και έκαναν παιδάκι... Εμάς ακόμα δεν έτυχε... Τι να πω...

Μαλιστα καταλαβααα αλλα ακριβες ρε συ αλλα ειναι ειδικες για το σπερμα μ ειπε η συνηφαδα μου! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

@palmoira ελπίζω από τη χαρά σου να χεις ξεχάσει να μας ενημερώσεις.

πρίν από 14 λεπτά , fairy-mary είπε:

@P.L.L. Πότε δε ξέρεις...απλά έχω αυτά τα υγρα που μέρα με τη μέρα σκουραίνουν και στο τέλος γίνονται περίοδος....

Θα δειξει βέβαια άλλα δεν ελπιζω

Μην απογοητεύεσαι.κρατα θετική σκέψη όσο μπορείς.ποτε δεν ξερει ς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

2221!! Εξαιρετική χοριακη μου είπαν! Φαίνεται ότι το μπαμπάκι μου ήρθε για να μείνει! Άλλη μια χοριακη για τυπικούς λόγους την Πέμπτη! :D

:wub::wub:τελειαααααααααααααααααααα συγχαρητηρια με το καλο κοριτσακι μου

xfHlp3.png

Just now, palmoira είπε:

2221!! Εξαιρετική χοριακη μου είπαν! Φαίνεται ότι το μπαμπάκι μου ήρθε για να μείνει! Άλλη μια χοριακη για τυπικούς λόγους την Πέμπτη! :D

Άργησα λίγο γιατί πηγα να κάνω μανικιούρ πεντικιούρ για να είμαι απασχολημένη και να μην αγχώνομαι! 

Για μαλλιά εμένα είναι κάθετα αντίθετος για το πρώτο 3μηνο ενώ για νύχια και αποτρίχωση δεν τον πειράζει καθόλου!

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Μπραβο κοριτσι μου καλοστεριωτο το μπεμπακι σουυ!!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...