Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα! Έδωσα αίμα πρωί πρωί! Γενικά μου είπαν ότι δεν περιμένουμε εκπλήξεις αλλά μέχρι να έχουμε αποτέλεσμα ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Έχω λίγο άγχος αλλά λιγότερο από την πρώτη φορά. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τηλέφωνο...:)

Ευχομαι ενα τεραστιο νουμερο χοριακης να ανταμειψει την αναμονη σου!!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα κορίτσια!

@Beboula25 να ζήσετε κοπέλα μου σου εύχομαι ότι καλύτερο από καρδιάς!

κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω σε μια βδομάδα  αλλά ήδη έχουν αρχίσει τα προεόρτια.....

αυτά, απλά ήθελα κάπου να το πώ....

aKX8p2.png

πρίν από 22 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

κορίτσια περιμένω να αδιαθετήσω σε μια βδομάδα  αλλά ήδη έχουν αρχίσει τα προεόρτια.....

@Beboula25 μου γλυκια να ζησετε να ευτυχισετε και να πορευεστε με αγαπη σεβασμο και χαρες στην ζωη σας...και ολα θα ερθουν με την.σειρα τους...

πρίν από 44 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

τι ειναι τα προεορτια πρωτη φορα το ακουω 

xfHlp3.png

πρίν από 53 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Δηλαδη?Τι συμπτωματα εχεις?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

@giotitsa     καλή μου έκφραση είναι το προεόρτια! πριν τη "γιορτή" δηλαδή πριν την περίοδο.

@Nicol_ πόνο στην κοιλιά κυρίως και κάποια  υγρά...αλλά κάθε φορά τα ίδια μου συμβαίνουν πριν να μου έρθει οπότε...άσε που ξεκινούν πάντα 7-8 μέρες πριν κάθε μήνα.

πάνε οι ελπίδες μου για μια ακόμη φορά

• Λυπημένη/-ος 1

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

@giotitsa     καλή μου έκφραση είναι το προεόρτια! πριν τη "γιορτή" δηλαδή πριν την περίοδο.

@Nicol_ πόνο στην κοιλιά κυρίως και κάποια  υγρά...αλλά κάθε φορά τα ίδια μου συμβαίνουν πριν να μου έρθει οπότε...άσε που ξεκινούν πάντα 7-8 μέρες πριν κάθε μήνα.

μην λες ποτε και μην χανεις της ελπιδες σου να εισαι αισιοδοξη και να λες μακαρι να ειμαι σε παρακαλω ηλπιζε οσο για την εκφραση πρωτηφορα την ακουω ευχαριστω 

xfHlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Θεωρω οτι ειναι λίγο νωρίς να απογοητεύεσαι. Και εγω λίγες μερες πριν την περίοδο έχω πονους περιόδου και το ίδιο συνέβει και αυτό το μήνα.Πιστευα οτι θα μου έρθει αλλα τελικά δεν ήρθε και είχα το πιο χαρούμενο νέο όταν έκανα το τέστ. Μην απογοητεύεσαι τα συμπτώματα μοιάζουν πολυ.:)

• Μου αρέσει 3

DanXp2.png

πρίν από 25 λεπτά , giotitsa είπε:

μην λες ποτε και μην χανεις της ελπιδες σου να εισαι αισιοδοξη και να λες μακαρι να ειμαι σε παρακαλω ηλπιζε οσο για την εκφραση πρωτηφορα την ακουω ευχαριστω 

όλο και κάτι μαθαίνουμε από αυτό το φόρουμ!

σε ευχαριστώ γλυκιά μου για τα καλά σου λόγια!!!

πρίν από 27 λεπτά , Nicol_ είπε:

Θεωρω οτι ειναι λίγο νωρίς να απογοητεύεσαι. Και εγω λίγες μερες πριν την περίοδο έχω πονους περιόδου και το ίδιο συνέβει και αυτό το μήνα.Πιστευα οτι θα μου έρθει αλλα τελικά δεν ήρθε και είχα το πιο χαρούμενο νέο όταν έκανα το τέστ. Μην απογοητεύεσαι τα συμπτώματα μοιάζουν πολυ.:)

μακάρι αλλά δε νομίζω!

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

@fairy-maryΆντε ε μην ακούω τέτοια μην σε παίρνει από κάτω. Θετική σκέψη πάντα. 

Κ εγώ περιμένω να αδιαθετησω Δευτέρα Τρίτη (που να μην σωσει κ ερθει χαχχαα)κ  προχθές που λες  είχα κάτι περίεργους πόνους δεξιά κάτω τα οποία κράτησαν μιάμιση  μέρα κ εξαφανίστηκαν. Τώρα δεν νιώθω τπτ .

Πήρα κ κάτι βιταμίνες για τον σύντροφό 70€άστα που είναι για το σπέρμα rofertil λέγονται γνωρίζει καμία τπτ για αυτά? Κ έκλεισα ραντεβού σε 2 βδομάδες στον Ενδοκρινολογο γτ έχω χασιμοτο χωρίς υποθυροειδισμο δεν παίρνω τπτ αλλά η tsh είναι μεταξύ 3-4 είναι μεν στα φυσιολογικά πλαίσια αλλά πρέπει να είναι 2 για να πιάσεις....

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Flo flo είπε:

Κ εγώ περιμένω να αδιαθετησω Δευτέρα Τρίτη (που να μην σωσει κ ερθει χαχχαα)κ  προχθές που λες  είχα κάτι περίεργους πόνους δεξιά κάτω τα οποία κράτησαν μιάμιση  μέρα κ εξαφανίστηκαν. Τώρα δεν νιώθω τπτ .

Πήρα κ κάτι βιταμίνες για τον σύντροφό 70€άστα που είναι για το σπέρμα rofertil λέγονται γνωρίζει καμία τπτ για αυτά? Κ έκλεισα ραντεβού σε 2 βδομάδες στον Ενδοκρινολογο γτ έχω χασιμοτο χωρίς υποθυροειδισμο δεν παίρνω τπτ αλλά η tsh είναι μεταξύ 3-4 είναι μεν στα φυσιολογικά πλαίσια αλλά πρέπει να είναι 2 για να πιάσεις....

Γεια σου κοριτσι...για τις βιταμινες π λες ειπανε κ στον γαμπρο μ να τις παρει γιατι εχει θεμα με το σπερμα αλλα επειδη μας ειπαν οτι στο φαρμακειο κοστιζουν 120€:shock: κ πρεπει να παρει 3κουτια το καθε κουτι ειναι για ενα μηνα κ του ειπαν 3μηνη θεραπεια θα πανε πρωτα να παρουν κ μια δευτερη γνωμη...κ μετα αν ειναι θα τις αγορασουν παντως λενε ειναι οι καλυτερες! Να μην σωσει κ ερθει η καταραμενη κ εγω ειχα πονακια πριν μαθω οτι ημουν εγκυος σαν περιοδου απο την μερια π ειχα κανει ωορηξια εκεινο τον μηνα δηλαδη αριστερα!! Αλλα τελικα δεν μ ηρθε...

@fairy-mary θετικη σκεψη κοριτσι κ ολα θα γινουν κ αν δεν ειναι αυτος ο τυχερος μηνας θα ειναι ο επομενος επιμονη κ υπομονη....αν κ οταν θες κατι θες να γινει οχι τωρα ΧΘΕΣ!!! Σε καταλαβαινω!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Profertil παίρνουμε κι εμείς χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Η μηνιαία αγωγή κάνει 70€ από online Φαρμακείο. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Τα παίρνουμε σχεδόν 2 μήνες τώρα... για να δούμε... ακόμα τίποτα :sad:

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

LZ71p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Andriani76 είπε:

Profertil παίρνουμε κι εμείς χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Η μηνιαία αγωγή κάνει 70€ από online Φαρμακείο. Έχω ακούσει τα καλύτερα. Τα παίρνουμε σχεδόν 2 μήνες τώρα... για να δούμε... ακόμα τίποτα :sad:

Δεν κανει κ τπτ σπουδαιο; κ τοτε για ποιο λογο λενε γιαυτες μαλλον για το ποσο! 120€×3κουτια δεν ειναι κ λιγα....online φαρμακειο αν κ ο δευτερος γιατρος του πει για αυτες θα το ψαξουμε στο ιντερνετ! Τι να πω δεν ξερω!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@ΒαλεντιναΧρηστοςδλδ τώρα έχεις ήδη ένα παιδάκι να σου ζήσει. Ότι καλύτερο. 

Βασικά δεν ένιωθα πόνους περιόδου απλά κάτι τσιμπήματα να πω την αλήθεια αλλά αυτό κράτησε μιάμιση μέρα σήμερα δεν νιώθω τίποταααααα απολύτως άρα μην ελπίζω κ πολλά για αυτόν τον μήνα αλλά δεν πτοουμε ακόμα no no

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Flo flo είπε:

@fairy-maryΆντε ε μην ακούω τέτοια μην σε παίρνει από κάτω. Θετική σκέψη πάντα. 

αν λες τις profertil έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλές...μαζί δεν περιμένουμε εγώ Τετάρτη με Πέμπτη...Κ εγώ έχω χασιμοτο με υποθυροειδισμο κ θέλουμε η TSH να είναι στο 1 με 1.5 κάτω από 2 δλδ για να μην έχουμε αποβολές λόγου του αυτοανοσου αλλά κ για να πιάσεις πιο εύκολο...έτσι μου έχουν πει κ η ενδοκρινολογος που είχα πριν άλλα κ αυτή που έχω τηλ ώρα.επίσης να ελέγξεις κ την d Για σύλληψη θέλουμε πάνω από 30.

πρίν από 7 λεπτά , Flo flo είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστοςδλδ τώρα έχεις ήδη ένα παιδάκι να σου ζήσει. Ότι καλύτερο. 

Βασικά δεν ένιωθα πόνους περιόδου απλά κάτι τσιμπήματα να πω την αλήθεια αλλά αυτό κράτησε μιάμιση μέρα σήμερα δεν νιώθω τίποταααααα απολύτως άρα μην ελπίζω κ πολλά για αυτόν τον μήνα αλλά δεν πτοουμε ακόμα no no

άντε εύχομαι  είναι το μελλοντικό σπορακι.:wub:

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...