Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Αν ειναι κανονικη συλληψη θα ακουσεις! Και γω τοσο ειχα ακουσει!

Γιατι εχει σημασια αν ειναι φυσικη η συλληψη ή εξωσωματικη; 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια καλημέρα!

Να καλωσορίσω τα νέα κορίτσια της παρέας! @Nicol_ συγχαρητήρια,εύχομαι μια τελειωμένη εγκυμοσύνη καλή μου! @Katerina 88 @giotitsa σας νιώθω ....Έχω βρεθεί στην θέση σας και ξέρω κάθε κουβέντα είναι λίγη μπροστά σε τόσο πόνο....Έτσι τουλάχιστον ένιωθα τότε.....Βοηθαει πολύ να μοιράζεται ο πόνος με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν....εδω τα κορίτσια είναι υπέροχα,θα νιώσετε αγάπη,κατανοηση,συμπαράσταση και "ζεστασια".....Να ευχηθώ από καρδιάς δύναμη και αισιοδοξία και σύντομα ευχάριστα!

@Beboula25 μου,η ώρα η καληηηηηηη!Να ζήσετε με ευτυχία και αγάπη,κάθε σας μέρα να είναι σαν την σημερινή!!!!Να περάσετε υπέροχα!!!!Φιλάκια!!!!

Για οποίοι κορίτσι είναι σε προγράμμα για υπέρηχο,για χοριακή ,εύχομαι τα ομορφότερα!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια,να περνάτε όμορφα!:)

• Μου αρέσει 8

πρίν από 33 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

Να καλωσορίσω τα νέα κορίτσια της παρέας! @Nicol_ συγχαρητήρια,εύχομαι μια τελειωμένη εγκυμοσύνη καλή μου! @Katerina 88 @giotitsa σας νιώθω ....Έχω βρεθεί στην θέση σας και ξέρω κάθε κουβέντα είναι λίγη μπροστά σε τόσο πόνο....Έτσι τουλάχιστον ένιωθα τότε.....Βοηθαει πολύ να μοιράζεται ο πόνος με ανθρώπους που μας καταλαβαίνουν....εδω τα κορίτσια είναι υπέροχα,θα νιώσετε αγάπη,κατανοηση,συμπαράσταση και "ζεστασια".....Να ευχηθώ από καρδιάς δύναμη και αισιοδοξία και σύντομα ευχάριστα!

@Beboula25 μου,η ώρα η καληηηηηηη!Να ζήσετε με ευτυχία και αγάπη,κάθε σας μέρα να είναι σαν την σημερινή!!!!Να περάσετε υπέροχα!!!!Φιλάκια!!!!

Για οποίοι κορίτσι είναι σε προγράμμα για υπέρηχο,για χοριακή ,εύχομαι τα ομορφότερα!!!!!

@Luckystars σε ευχαριστωωω πολυ κοριτσι μου να εισαι καλα 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, nadiaki165 είπε:

Κοριτσια καλημέρααααα!

συγχαρητηρια στις θετικες χοριακές!!!τι κάνουν οι υπόλοιπες εγκυουλες κ μη?

εγω να κάνω μια ερώτηση;πότε ακούσατε καρδούλα σε ποια βδομάδα?κάνατε κολπικό ή κοιλιακό υπέρηχο;

Εγώ είμαι 6 εβδομάδων και 3 ημερών κ έχω ραντεβού σήμερα με τον γιατρό κ μου είπε ότι θα ακούσουμε καρδούλα.

Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου! Ναι παίζει ρόλο η εξωσωματική γιατι ξέρεις ποτε έβαλες τα εμβρυακια και σε ποια φάση ήταν οταν τα έβαλες οποτε μπορείς εύκολα να προγραμματίσεις ποτε θα ακουστεί καρδια. Αν για παράδειγμα δεν ήταν απο εξωσωματική δεν θα μπορούσες να εισαι εντελώς σίγουρη ποτε έκανες ωορρηξία και μπορει να πήγαινες 6 εβδομάδων και κατι μέρες να ακούσεις καρδια και να απογοητεύσουν αν η σύλληψη ειχε γίνει πιο αργα. Εσυ τώρα που ξέρεις ποσο ακριβώς εισαι θα πρέπει να ακούσεις καρδούλα και στο ευχομαι ολόψυχα!!! Να μας ενημερώσεις! Σε φιλω!!!

@BettySt τι κανεις; Γιατι εχουμε μέρες να ακούσουμε νέα σου;;

@Beboula25 σημερα παντρεύεσαι;;;; Να ζήσετε και να ειστε παντα ευτυχισμένοι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, nadiaki165 είπε:

Κοριτσια καλημέρααααα!

συγχαρητηρια στις θετικες χοριακές!!!τι κάνουν οι υπόλοιπες εγκυουλες κ μη?

εγω να κάνω μια ερώτηση;πότε ακούσατε καρδούλα σε ποια βδομάδα?κάνατε κολπικό ή κοιλιακό υπέρηχο;

Εγώ είμαι 6 εβδομάδων και 3 ημερών κ έχω ραντεβού σήμερα με τον γιατρό κ μου είπε ότι θα ακούσουμε καρδούλα.

Εμείς ακούσαμε στην 8η εβδομάδα γιατί ήταν καθυστερημένη η σύλληψη και έβγαινε 10 μέρες μικρότερη η μπέμπα!!!!! Ακούσαμε κοιλιακά!!!! Γενικά απο όταν το μωρό είναι 7 εβδομάδω ακούγεται και απο την κοιλιά συνήθως (εκτός αν υπάρχει πολύ λίπος), αλλά κάποιοι γιατροί προτιμούν για κάποιο λόγο τον κολπικό υπέρηχο!!! Εμένα μόνο κοιλιακά με ήλεγχαν πάντα, με εξαίρεση την 1η φορά που είχα πάει στην 7η εβδομάδα βάσει ΠΗΤ αλλά λόγω καθυστερημένης σύλληψης έβγαινε 5+κάτι και δεν ακούγαμε κάτι και ελέγξαμε και κολπικά (αν θυμάμαι καλά)!!!! Ολα καλα εύχομαι να σου πάνε!!!!

cO4Yp3.png

@nadiaki165 Εγώ ειχ α πάει 6+6 Αλλά ειχ α καθυστερημένη σύλληψη και έτσι ο υπερυχος δεν έπιανε τη καρδιά.αλλα φαινόταν που χτύπαγε.μετσ από μια βδομάδα που στην ουσία τ ΟΤΕ ήμουν 6+6 Σύμφωνα με τη σύλληψη Μια χαρά τον ακούσαμε.ξαναπηγα στη 10η εβδομάδα και τοτε κάνα κοιλιακα υπερυχο.ευχομαι να ακουσετε καρδούλα.να μας ενημερώσεις!!!!!!

@Beboula25 σήμερα είναι η μεγάλη μέρα? Να ζήσετε κοριτσάρα μου!! Ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι και υγιείς να είστε πάντα!!!! Και όλα τα άλλα θα έρθουν!!!!!!!!

Κορίτσια τί κάμνετε? Πείτε κανα κουτσομπολιό καλέ!!!! Εγώ σήμερα πολύ βαριέμαι...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, χάθηκα λίγο γιατί ξεκίνησα δουλειά και δεν προλαβαίνω να γράφω, αλα προσπαθώ να διαβάσω τα νέα σας(γράψατε και πολλά ).

@P.L.L. μου καλά είμαι, έκανα τις εξετάσεις μου και αύριο θα μιλήσω με τον γιατρό να μου πει πως τις βλεπει. 

Ελπίζω όλα τα κορίτσια να είστε καλά και να περνάτε όμορφα! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Λοιπόν κορίτσια όλα καλά με την κουκκίδα που είναι μισό εκατοστό πλέον!!χαχαχχα!!κ ακούσαμε μια ωραία καρδιά να χτυπάει!!!η συγκίνηση πολύ μεγάλη!!!

Ωραια κοριτσι μ ολα καλα λοιπον το ηξερα οτι θα την ακουσετε....συγκινητικη στιγμη!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

7 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Κορίτσια καλημέρα!

@Luckystars Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!!Το ξέρω θα σου στείλω και pm!!!!

1 ώρα πρίν, nadiaki165 είπε:

Λοιπόν κορίτσια όλα καλά με την κουκκίδα που είναι μισό εκατοστό πλέον!!χαχαχχα!!κ ακούσαμε μια ωραία καρδιά να χτυπάει!!!η συγκίνηση πολύ μεγάλη!!!

Μπραβο @nadiaki165!!! Συγχαρητήρια! Καλη αρχη με την Κουκιδα σου! Να γίνει ένας υπέροχος άνθρωπος!!

@BettySt καλη επιτυχία με τις εξετάσεις σου! Να μας ενημερώσεις αυριο τι θα σου πει ο γιατρος!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...