Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 30 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@P.L.L. αυριο εχεις αυχενικη αν καταλαβα καλα;;;:D ευχομαι τα καλυτερααα να πανε ολα καλαα!!! Να μας πεις τα νεακιαα σουυ!

Όχι, στις 18/7 εχω β επιπέδου!

@P.L.L.είσαι έγκυος? Συγχαρητήρια πόσο μηνών εύχομαι να πάνε όλα τέλεια...

Όσο για την τραχηλιτιδα την έχω κάπου 4 χρόνια σίγουρα. Εχω κ κάποιες ενοχλήσεις πχ στην επαφή πονάω κ βλέπω καμία φορά καμια μικρή σταγόνα αιματακι .

Στο τεστ Παπ φαίνεται πάντα. 

Ελπίζω να συλλάβω με τέτοια φλεγμονή γτ νομίζω ότι δεν μπορεί να περάσει το σπέρμα από τον τράχηλο με τό αίμα που βγάζει κ τα κίτρινα υγρα που έχω γενικά. Εσύ έχεις κίτρινα υγρα?

Σήμερα είμαι στην 22 μέρα του κύκλου περιμένω 27 η 28 κάπου εκεί κυμαίνεται ο κύκλος μου.ωορηξια είχα στις 13 νταν με θετικοτατο τεστ ωορηξιας κ πόνους στην αριστερή ωοηθηκη χιχι....Σήμερα νιώθω κάπως σαν μήτρα σαν ενόχληση μικρή αλλά μπορεί κ να είναι η ιδέα μ γτ εγώ είμαι κ λίγο ότι να ναι σε αυτά. Λέτε να είναι αργά για συμπτώματα τόσο νωρίς?

LolXp3.png

@ΒαλεντιναΧρηστος και @Flo flo το σαββατο κλείνω τις 19 εβδομαδες. Ακριβώς 4,5 μηνών δηλαδη. Οταν θα κανω β επιπέδου θα ειμαι στην 22 εβδομαδα. 

@Flo flo δεν ειναι απαραίτητο οτι ειναι νωρις για να νιώσεις κατι.. Αν εισαι έγκυος η εμφύτευση εχει γίνει ή γίνεται αυτές τις μέρες οποτε μπορει και να το νιώθεις. Κάποιες γυναίκες το νιώθουν.  Μακάρι! Όσον αφορά το αίμα και τα  υγρά όχι απλώς δεν εμποδίζουν το σπερμα να εισέλθει στη μήτρα αλλα το βοηθούν κιόλας γιατι και τα δυο ειναι αλκαλικα και το σπερμα χρειάζεται αλκαλικό περιβάλλον για επιβιώσει στον κόλπο. Μην ανησυχείς καθολου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

κελυ 32  ναι ξερω και θυμαμαι το μυνημα σου λεξη προς λεξη εχω πει και εγω οτι και να γινει τελικα για μενα το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ανδρουλης μου και εγω θα ειμαστε μαζι τερμα οπως και να μας τα φερει ο θεος με η χωρις παιδι δεν βοηθαει και ο καιρος εδω μου πεφτει η ψυχολογια εχουμε χειμωνα αντι για Ιουλιο 

Θέλεις τον χρόνο σου τώρα για να ηρεμήσεις να βρεις τον εαυτό σου..Ήταν παρά πολύ σκληρό αυτό που περασες και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρος και θα απαλύνει τον πόνο σου..Επίσης έχεις τον άνθρωπο σου που σε αγαπάει τόσο πολύ και είναι το στήριγμα σου! Ευχομαι να συνελθεις όσο πιο γρήγορα γίνεται και άκουσε με προσπάθησε να σηκωθείς για να μην επιβαρύνεις κ άλλο τον οργανισμό σου γιατί είσαι πολύ ευάλωτη τώρα και πρέπει να προσεχεις εντάξει; Ότι θέλεις να το κουβεντιάζεις εδώ μαζί μας :) 

8 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Κοριτσια μολις γυρισα απο το μικροβιολογικο,πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης μου..τη Δευτερα ειχα 400 και σημερα 1010!! Πεταω απο χαρα :wub::D Πρεπει να βαλουν εμοτικον που χορευει εδω μεσα :P

Χαχααα όντως! Τέλεια μπράβο:wub: κοριτσάκι μας με το καλό ολααα!!

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

καλημερα κοριτσια θελω και εγω να γινω μανουλα το 2018 μετα απο μια δυσκολη κατασταση που εχω περασει προσφατα με μια εγκυμοσυνη προχωρημενη που μου απετυχε ειχα εναν ενδομητριο θανατο τωρα μαζευω τα κομματια μου γιατι δενθα το βαλω κατω θα γινω και εγω μανουλα σιγουρα την Τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο για να δουμε απο δω και περα πως θα προχωρησω και τι εφταιγε στην περιπτωση μου λογω του ενδομητριου θανατου που ειχα ο παλιος γιατρος που ειχα δεν μου ειπε για θρομβοφιλια δεν ηξερα καν τι ειναι και οτι ευθυνεται για ενδομητριο θανατο

Καλημέρα κορίτσι μου,  λυπάμαι πάρα πολύ για το μωράκι σου.Θα είναι αγγελάκι μαζί με το δικό μου. Πριν από 7 μήνες είχα κι εγώ ενδομήτριο θάνατο λίγες ημέρες πριν μπω στον 8ο μήνα.Κατά 80% λογω αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου. Έχω κάνει άπειρες εξετάσεις και τα έψαξα όλα μόνη μου.Ότι χρειαστείς στείλε μου να σε βοηθήσω.

πρίν από 43 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου,  λυπάμαι πάρα πολύ για το μωράκι σου.Θα είναι αγγελάκι μαζί με το δικό μου. Πριν από 7 μήνες είχα κι εγώ ενδομήτριο θάνατο λίγες ημέρες πριν μπω στον 8ο μήνα.Κατά 80% λογω αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου. Έχω κάνει άπειρες εξετάσεις και τα έψαξα όλα μόνη μου.Ότι χρειαστείς στείλε μου να σε βοηθήσω.

Κατερινούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας από εδώ και πέρα! Οποία δεν έχει περάσει ενδομήτριο θάνατο δεν έχει δει τίποτε από δυσκολίες! Νομίζω ότι μόνο μια μάνα που έχασε παιδί εν ζωή μπορεί να πει ότι έχει περάσει χειρότερα από εμάς!

Ελπίζω την Παρασκευή να έχω να σας πω όμορφα νέα ξανά και αυτό να σας δώσει δύναμη και αισιοδοξία! Φτάσαμε όλες τόσο κοντά στο να έχουμε τα μωρά μας αγκαλιά που πρέπει να μη το βάλουμε κάτω. Σας φιλώ κοριτσια μου!

• Μου αρέσει 6

preg.png

Just now, palmoira είπε:

Κατερινούλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας από εδώ και πέρα! Οποία δεν έχει περάσει ενδομήτριο θάνατο δεν έχει δει τίποτε από δυσκολίες! Νομίζω ότι μόνο μια μάνα που έχασε παιδί εν ζωή μπορεί να πει ότι έχει περάσει χειρότερα από εμάς!

Ελπίζω την Παρασκευή να έχω να σας πω όμορφα νέα ξανά και αυτό να σας δώσει δύναμη και αισιοδοξία! Φτάσαμε όλες τόσο κοντά στο να έχουμε τα μωρά μας αγκαλιά που πρέπει να μη το βάλουμε κάτω. Σας φιλώ κοριτσια μου!

Κοριτσάκι μου έχεις δίκιο!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι για εσένα!!!Άντε να μας πεις τα καλά αποτελέσματα αύριο!!!Κι εγώ από τον Αύγουστο θα ξαναμπώ στην διαδικασία οπότε με το που μείνω έγκυος θα το γράψω εδώ!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρααααα!

συγχαρητηρια στις θετικες χοριακές!!!τι κάνουν οι υπόλοιπες εγκυουλες κ μη?

εγω να κάνω μια ερώτηση;πότε ακούσατε καρδούλα σε ποια βδομάδα?κάνατε κολπικό ή κοιλιακό υπέρηχο;

Εγώ είμαι 6 εβδομάδων και 3 ημερών κ έχω ραντεβού σήμερα με τον γιατρό κ μου είπε ότι θα ακούσουμε καρδούλα.

xuBjp3.png

πρίν από 7 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Κοριτσια καλημέρααααα!

εγω να κάνω μια ερώτηση;πότε ακούσατε καρδούλα σε ποια βδομάδα?κάνατε κολπικό ή κοιλιακό υπέρηχο;

Εγώ είμαι 6 εβδομάδων και 3 ημερών κ έχω ραντεβού σήμερα με τον γιατρό κ μου είπε ότι θα ακούσουμε καρδούλα.

Καλα ειμαστε κοριτσι μου....6εβδ+5 ακουσαμε καρδουλα εννοειται κολπικο κοιλιακος υπερηχος γινεται απο την αυχενικη διαφανεια κ μετα...τουλαχιστον με εμενα ετσι εγινε! Ευχομαι να ακουσετε το αλογακι σας να τρεχει κ να ακουγεται πολλη δυνατα....ευχομαι τα καλυτερα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 13 λεπτά , nadiaki165 είπε:

Κοριτσια καλημέρααααα!

Αν ειναι κανονικη συλληψη θα ακουσεις! Και γω τοσο ειχα ακουσει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...