Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

@Flo flo Καλώς ήρθες στην παρέα μας...Και εγώ 32 στον 7ο κύκλο προσπαθειών χωρίς να έχω εντωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής..

Για την αλλοίωση στον τράχηλο κάνεις κάποια θεραπεία;Η περιμένεις να φύγει μόνο του;

@giotitsa τι να πω κοπέλα μου έχω συγκλονιστει, φαντάζομαι τον πόνο σου, να έχεις πίστη όμως και όλα θα γίνουν και θα δεις  ο χρονος είναι ο καλύτερος γιατρος κάποια στιγμή όλα αυτά θα σου φαίνονται  σαν ένα κακό όνειρο.

Να μας ενημερώσεις όταν πας στον καινούργιο γιατρό!

Όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου 

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@Nicol_ μπραβο κοριτσι μου ημουν σιγουρη οτι θα ειχες τελεια αποτελεσματα ποτε θα πας στον γιατρο αν πας σε δυο μερουλες θα δειτε και σακο!:D ευχομαι τα καλυτερααα!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@fairy-maryτράβηξα πάρα μα πάρα πολλά με αυτό το θέμα. Πήγα όμως στον καλύτερο και με καθησύχασε. 

Είναι αλλοίωση 1 βαθμού cin1 μου εξήγησε ότι οι περισσότερες κοπέλες το έχουν απλά δεν το γνωρίζουν. Δεν έκανα καμία θεραπεία γτ δεν χρειαζόταν όπως μου είπε. Αλλά έκανα θεραπεία για τα εξωτερικά που είχα τα οποία έφυγαν σε μια βδομάδα με μια κρέμα. Δεν έχω τα υψηλού κινδύνου.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η τραχηλιτιδα που την έχω κάμποσο καιρό κ δεν λέει να φύγει.

Αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται κ στον εντεροκκοκο που προσπαθώ να καταπολέμησω εδώ κ καιρό.  

LolXp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Flo flo είπε:

@fairy-maryτράβηξα πάρα μα πάρα πολλά με αυτό το θέμα. Πήγα όμως στον καλύτερο και με καθησύχασε. 

Είναι αλλοίωση 1 βαθμού cin1 μου εξήγησε ότι οι περισσότερες κοπέλες το έχουν απλά δεν το γνωρίζουν. Δεν έκανα καμία θεραπεία γτ δεν χρειαζόταν όπως μου είπε. Αλλά έκανα θεραπεία για τα εξωτερικά που είχα τα οποία έφυγαν σε μια βδομάδα με μια κρέμα. Δεν έχω τα υψηλού κινδύνου.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι η τραχηλιτιδα που την έχω κάμποσο καιρό κ δεν λέει να φύγει.

Αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται κ στον εντεροκκοκο που προσπαθώ να καταπολέμησω εδώ κ καιρό.  

Κατάλαβα.. Έχει και η αδερφή μου κάποια παρόμοια προβλήματα και αυτή δε κάνει κάποια θεραπεία, επειδή όπως είπες είναι πρώτου βαθμού δεν είναι ανησυχητικό.

Όσο για την τραχηλιτιδα μην αγχωνεσαι θα περάσει απλά θέλει το χρόνο του, Μπορεί να είναι από αυτό που λες ,Μπορεί από κανένα μύκητα που δεν αντιμετωπίστηκε σωστά μπορεί φιλια δύο. 

Κάνε λίγο υπομονή και όλα καλά θα πάνε. 

Που ξέρεις μπορεί Τρίτη να μας πεις τα ευχάριστα. 

aKX8p2.png

πρίν από 40 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια μολις γυρισα απο το μικροβιολογικο,πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης μου..τη Δευτερα ειχα 400 και σημερα 1010!! Πεταω απο χαρα :wub::D Πρεπει να βαλουν εμοτικον που χορευει εδω μεσα :P

Μπράβο κορίτσι! Συγχαρητήρια! Με το γιατρό σου μίλησες?

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

@Flo flo μην ανησυχείς για την τραχηλιτιδα. Μια ζωή απ οταν άρχισα να εχω επαφές μου έβρισκαν ελαφρά τραχηλιτιδα και μου έδιναν μια φορα τον χρόνο αγωγή αλλα δεν περναγε. Τελικα πήγα σε έναν παρα πολυ καλο γιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα. Απολυτα φυσιολογικό ειπε για γυναίκα που εχει σεξουαλικές επαφές. Δεν χρειάζεται αγωγή. Το εχουν παρα πολλές γυναίκες. Επο τοτε δεν μου το εχει ξαναναφέρει κανενας γιατρος σε καμία απο τις δυο εγκυμοσύνες. Δεν μας απασχολεί. 

πρίν από 57 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια μολις γυρισα απο το μικροβιολογικο,πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης μου..τη Δευτερα ειχα 400 και σημερα 1010!! Πεταω απο χαρα :wub::D Πρεπει να βαλουν εμοτικον που χορευει εδω μεσα :P

Συγχαρητήρια.σουπερ Αύξηση!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

@giotitsa εχω συγκλονιστεί με την ιστορία σου.. Απίστευτο.. Εχω στις 18/7 β επιπέδου και τώρα θα ξέρω να μη πολυ λογαριασω τα λόγια του γιατρού. Μαλλον πρέπει να πιστεψω περισσοτερο στον Θεο αν μου πουν άσχημα πράγματα και να πω, οτι πεις Εσυ. Αφου απο οτι βλέπω κάνουν τόσα λάθη. 

Που μένεις; Που έκανες β επιπέδου; Μήπως να μας πεις τα ονόματα των γιατρων για να ξερουμε μην τη πατήσουμε κι εμείς; Επιτρέπεται αυτο; Εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Αλεξάνδρα και εχω κλείσει β επιπέδου στον Παφίλη. 

Το ξέρω οτι εισαι πολυ τυχερή που εχεις τον άντρα σου και ξέρω οτι θα ξεπεράσεις αυτόν τον πόνο. Αλλα και να μην πενθησεις δεν ειναι σωστό. Να κλάψεις και να φωνάξεις. Οτι θες κάνε. Οτι σε κανει να ξαλαφρώνει το βάρος. Και σε λιγο καιρό θα ξεκινήσεις να κανεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις καλυτερα. Όσο για το ποτε να ξαναπροσπαθήσεις, εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα απο τρεις μήνες απο την απόξεση, λόγω παλινδρομης , κι εγω έμεινα χωρις να το προσπαθησω μετα απο έναν μήνα με χάλια προγνωστικά. Και αυτη τη φορα φαίνεται να παει καλα. Θεωρώ οτι μου το εστειλε ο Θεος. Ποσών ετών εισαι; Εγω πάντως θα ακολουθούσα τη συμβουλή του καινούργιου γιατρού. Εκτός αν εισαι αρκετά νέα οποτε δεν σε πιέζει κι ο χρόνος. Πρακτικά, να μείνεις οταν νιώσεις έτοιμη. 

Αφού σου έγραψα πριν με πήρε ο ύπνος. Πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για εμενα να με παρει ύπνος μεσημέρι. Κι έβλεπα στο ονειρο μου πως κάποιος έπαθε ενα ατύχημα μακριά κι έτρεχα να βοηθήσω. Κι όπως έτρεχα έβαλα το χέρι στην κοιλιά και συνειδητοποιησα οτι κουνιόταν γρήγορα το μωρό και  χτύπαγε τοσο δυνατά και γρήγορα η καρδια του που φοβόμουν μην το χάσω. Κάθισα κάπου λέει και περίμενα να ηρεμήσει. Κάπου εκει ξυπνησα και είχα το χέρι στην κοιλιά μου χαμηλά και για πρώτη φορα ένιωσα το μωρό να κουνιέται!! Αρκετά μάλιστα! Ελπιζω να μην το αναστάτωσα. 

P.L.L ειμαι απο Ιωαννινα εμ δεν ειναι οτι φοβαμαι η οτι δεν επιτρεπεται αλλα δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασια να πω τα ονοματα αυτων των γιατρων ο ενας γιατρος απο αυτα που μου ειπε υποτιθεται οτι ειναι και καθηγητης εμβρυολογιας και κανει υπερογραφησεις τελος παντων οχι να μην παρεις τοσο πολυ της μετροιτης αν και γενικα δεν μπορω να παρω εγω την ευθυνη και να πω να μην πιστευετε οσα σας πουν εγω απλα λεω τι εγινε στην δικια μου περιπτωση η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και οι γιατροι πεφτουν μεσα σε οσα λενε  αν και πιστευω κοριτσακι μου ολα καλα θα ειναι μην ανυσηχεις να ξερεις οτι η Β επιπεδου ειναι γενικα μια αναλυτικη εξεταση για το μωρακι σου αλλα ολα οσα σου λενε το τονιζω και δεν το παιζω γιατρος σε καμια περιπτωση αλλα ειναι βαση στατιστικης εμενα ολα οσα εβγαζε για το μωρακι μου ητανε βαση στατιστικης το μονο που δεν καταφερα να ψαξω στο μωρο και αυτο γιατι μου πεθανε ητανε το προβλημα σχετικα με την 3 κοιλια εγκεφαλου και ειχα στις 4 ιουνιου μαγνητικη εγκεφαλου για να δουμε αν οντως ητανε ετσι οπως τα ελεγες επισης δεν μου εχει πει οτι επρεπε να κανω εξεταση θρομβοφιλιας και εγω ετσι ελεγα αυτο το μωρο μου το εφερε ο Θεος και για αυτο μεχρι την τελευταια στιγμη δεν ηθελα να κανω αμνιοπαρακεντιση αλλα οταν σου βγαζουν ενα παιδι το οποιο σου λενε μπορει να μην περπατησει μπορει να ειναι νοητικα καθυστερημενο τι να κανεις εσυ που εισαι μανα και το κουβαλας να το ταλαιπωρεις σε ολη του την ζωη ετσι σε βαζουν μπρος γκρεμο και πισω ρεμα σου αχ τι αλλο να πω εγω ειμαι ετοιμη να ξαναμεινω εγκυος και μην σουπω οτι το εχω  παρει και πιο πεισματικα ειμαι μικρη 29 χρονων ειμαι και με πολυ μα παρα πολυ καλο οργανισμο απλα θελω τοσο πολυ ενα παιδι που δεν θελω να αφησω τον χρονο να περναει μηπως για αυτο μου ερχονται ολα χαλια ;;; επειδη εχω τοση λαχταρα ;;;

xfHlp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες παρα πολυ! :wub: Μιλησα με το γιατρο μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη η χοριακη και δεν μου ζητησε ευτυχως να κανω αλλη. Θα μιλησουμε ξανα για να κλεισουμε ραντεβου τη βδομαδα που ερχεται να με δει  :-D

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

:grin:

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολες παρα πολυ! :wub: Μιλησα με το γιατρο μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη η χοριακη και δεν μου ζητησε ευτυχως να κανω αλλη. Θα μιλησουμε ξανα για να κλεισουμε ραντεβου τη βδομαδα που ερχεται να με δει  :-D

Συγχαρητήρια κορίτσι!!! Φανταστικά να σου πάνε όλα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μπραβο κοριτσι μ αντε ωραια ολα καλα!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@giotitsa μπραβο που εισαι έτοιμη αμέσως και να ξαναμπείς στη διαδικασία αφού το θες γιατι θα βοηθησει κιόλας. Να μας ενημερώνεις τι λενε οι γιατροί κτλ και για το ποτε θα ξεκινήσεις προσπάθειες. 

Τα λες πολυ καλα για τους γιατρούς. Μπορει να βοηθήσουν και τους εχουμε ανάγκη βέβαια αλλα εχω μάθει εδω και χρονια οτι δεν ειναι Θεοί κι οτι για να βρεις τελικα μια απάντηση σε κάποιο πρόβλημα πρέπει να πας σε αρκετούς και να θεωρήσεις πιο πιθανή την απάντηση που θα πάρεις ίδια απο τουλαχιστον δυο. Εγω απο λάθος γιατρού σε μια επέμβαση ρουτίνας εχω περάσει παρα πολλα με το πόδι μου, σε σημείο να μην δίνει εντολή ο εγκέφαλος επι ενα μήνα να το κουνήσω.  Εχω κανει ήδη τέσσερα χειρουργεία και προσπαθώ να αντέχω τον πόνο για να παρατείνω τον χρόνο ως το πέμπτο. Κι αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο να χάνεις ενα παιδι. Αλλα ελπίζουμε και πιστεύουμε πως ολα γίνονται για καλο. 

Καλη τύχη απο εδω και πέρα @giotitsa. Αυτο το παιδι δεν θα το πάρεις πισω αλλα εχεις τουλαχιστον χρονια μπροστα σου για να κανεις αλλα δέκα!

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

@giotitsa μπραβο που εισαι έτοιμη αμέσως και να ξαναμπείς στη διαδικασία αφού το θες γιατι θα βοηθησει κιόλας. Να μας ενημερώνεις τι λενε οι γιατροί κτλ και για το ποτε θα ξεκινήσεις προσπάθειες. 

Τα λες πολυ καλα για τους γιατρούς. Μπορει να βοηθήσουν και τους εχουμε ανάγκη βέβαια αλλα εχω μάθει εδω και χρονια οτι δεν ειναι Θεοί κι οτι για να βρεις τελικα μια απάντηση σε κάποιο πρόβλημα πρέπει να πας σε αρκετούς και να θεωρήσεις πιο πιθανή την απάντηση που θα πάρεις ίδια απο τουλαχιστον δυο. Εγω απο λάθος γιατρού σε μια επέμβαση ρουτίνας εχω περάσει παρα πολλα με το πόδι μου, σε σημείο να μην δίνει εντολή ο εγκέφαλος επι ενα μήνα να το κουνήσω.  Εχω κανει ήδη τέσσερα χειρουργεία και προσπαθώ να αντέχω τον πόνο για να παρατείνω τον χρόνο ως το πέμπτο. Κι αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στο να χάνεις ενα παιδι. Αλλα ελπίζουμε και πιστεύουμε πως ολα γίνονται για καλο. 

Καλη τύχη απο εδω και πέρα @giotitsa. Αυτο το παιδι δεν θα το πάρεις πισω αλλα εχεις τουλαχιστον χρονια μπροστα σου για να κανεις αλλα δέκα!

σε ευχαριστω θελω να με ενημερωσεις οταν θα κανεις την αυχενικη θυμαμαι ποτε ειναι θα μπω για να ακουσω τα νεα σου 

xfHlp3.png

πρίν από 19 λεπτά , giotitsa είπε:

σε ευχαριστω θελω να με ενημερωσεις οταν θα κανεις την αυχενικη θυμαμαι ποτε ειναι θα μπω για να ακουσω τα νεα σου 

Σ ευχαριστώ @giotitsa μου! Εννοείται οτι θα ενημερώσω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...