Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , giotitsa είπε:

kido σε ευχαριστωωω πολυ κοριτσι μου εχετε δωσει τοση δυναμη ολες σας σιγουρα το ξερω οτι ειναι κακο να φερνω ευθυνες στον ευατο μου ελπιζω και εγω πλεον σε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη 

Όλα καλά θα πάνε.θα μαλακώσει ο πόνος με το καιρο.οπως λες έχεις έναν υπέροχο άνθρωπο δίπλα σου που σε αγαπάει και σε στηρίζει.τι σημαντικοτερο απο αυτο.δες όλα τα όμορφα που έχεις στη ζωή σου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

θα σας στελνω νεα μου συχνα εχω ραντεβου με νεο γιατρο να δω τι θα μου πει

Καλά θα κάνεις.πες μας τι θα σου πει και ρώτησε ποτε μπορείτε να ξαναπροσπαθησετε.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Καλά θα κάνεις.πες μας τι θα σου πει και ρώτησε ποτε μπορείτε να ξαναπροσπαθησετε.

ξερω οτι μπορω σε 3 μηνες αλλα ο προηγουμενος γιατρος μου ειπε ε 6 μηνες θα σου ξαναελεγα να μεινεις εγκυος

xfHlp3.png

πρίν από 33 λεπτά , giotitsa είπε:

ξερω οτι μπορω σε 3 μηνες αλλα ο προηγουμενος γιατρος μου ειπε ε 6 μηνες θα σου ξαναελεγα να μεινεις εγκυος

Άσε τον προηγούμενο γιατρό.δεεν θέλω και να μιλήσω άσχημα στο φόρουμ.Ελπιζω στο γιατρό που θα πας τώρα να σου αρέσει να νιώσεις άνετα.

• Μου αρέσει 1

Just now, loyloy είπε:

Άσε τον προηγούμενο γιατρό.δεεν θέλω και να μιλήσω άσχημα στο φόρουμ.Ελπιζω στο γιατρό που θα πας τώρα να σου αρέσει να νιώσεις άνετα.

ναι εγω θα κανω σε οτι μου πει ο καινουργιος

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Καλησπέρα στην πιο γλυκειά παρέα. Ειμαι καινούρια να σας πω κ εγώ 2 λόγια για μένα. Προσπαθούμε για παιδάκι 2 μήνες ειμαι 32 χρονών. Εχω κάποια θεματάκια όπως μια ήπια τραχηλιτιδα που μάλλον προέρχεται από τον εντεροκκοκο που έχω και έχω κάνει πολλές θεραπείες με αντιβιωσεις   αλλά είναι λίγο δύσκολος να φύγει, μια μικρή αλλοίωση στον τραχηλο cin1 και μια καρδιομορφη μητρα 

Ο γιατρός μου διευκρίνισε ότι κανένα από αυτά δεν επηρεάζει την συλληψη για να δούμε.....

Κανονικά περιμένω να αδιαθετησω Δευτέρα η τρίτη. Την ωορηξια μ την καταλαβαίνω πάντα....

Ελπίζω να μου φέρεται γούρι..

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

@giotitsa εχω συγκλονιστεί με την ιστορία σου.. Απίστευτο.. Εχω στις 18/7 β επιπέδου και τώρα θα ξέρω να μη πολυ λογαριασω τα λόγια του γιατρού. Μαλλον πρέπει να πιστεψω περισσοτερο στον Θεο αν μου πουν άσχημα πράγματα και να πω, οτι πεις Εσυ. Αφου απο οτι βλέπω κάνουν τόσα λάθη. 

Που μένεις; Που έκανες β επιπέδου; Μήπως να μας πεις τα ονόματα των γιατρων για να ξερουμε μην τη πατήσουμε κι εμείς; Επιτρέπεται αυτο; Εμενα ο γιατρος μου ειναι στο Αλεξάνδρα και εχω κλείσει β επιπέδου στον Παφίλη. 

Το ξέρω οτι εισαι πολυ τυχερή που εχεις τον άντρα σου και ξέρω οτι θα ξεπεράσεις αυτόν τον πόνο. Αλλα και να μην πενθησεις δεν ειναι σωστό. Να κλάψεις και να φωνάξεις. Οτι θες κάνε. Οτι σε κανει να ξαλαφρώνει το βάρος. Και σε λιγο καιρό θα ξεκινήσεις να κανεις πράγματα που θα σε κάνουν να νιώθεις καλυτερα. Όσο για το ποτε να ξαναπροσπαθήσεις, εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα απο τρεις μήνες απο την απόξεση, λόγω παλινδρομης , κι εγω έμεινα χωρις να το προσπαθησω μετα απο έναν μήνα με χάλια προγνωστικά. Και αυτη τη φορα φαίνεται να παει καλα. Θεωρώ οτι μου το εστειλε ο Θεος. Ποσών ετών εισαι; Εγω πάντως θα ακολουθούσα τη συμβουλή του καινούργιου γιατρού. Εκτός αν εισαι αρκετά νέα οποτε δεν σε πιέζει κι ο χρόνος. Πρακτικά, να μείνεις οταν νιώσεις έτοιμη. 

Αφού σου έγραψα πριν με πήρε ο ύπνος. Πράγμα εξαιρετικά σπάνιο για εμενα να με παρει ύπνος μεσημέρι. Κι έβλεπα στο ονειρο μου πως κάποιος έπαθε ενα ατύχημα μακριά κι έτρεχα να βοηθήσω. Κι όπως έτρεχα έβαλα το χέρι στην κοιλιά και συνειδητοποιησα οτι κουνιόταν γρήγορα το μωρό και  χτύπαγε τοσο δυνατά και γρήγορα η καρδια του που φοβόμουν μην το χάσω. Κάθισα κάπου λέει και περίμενα να ηρεμήσει. Κάπου εκει ξυπνησα και είχα το χέρι στην κοιλιά μου χαμηλά και για πρώτη φορα ένιωσα το μωρό να κουνιέται!! Αρκετά μάλιστα! Ελπιζω να μην το αναστάτωσα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις γυρισα απο το μικροβιολογικο,πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης μου..τη Δευτερα ειχα 400 και σημερα 1010!! Πεταω απο χαρα :wub::D Πρεπει να βαλουν εμοτικον που χορευει εδω μεσα :P

• Μου αρέσει 14

DanXp2.png

Α, επισης @giotitsa να σου πω την ιστορία μιας κυρίας που γνώρισα πρόσφατα γιατι αν και μεγάλη βγάζει δεύτερη σχολή και ήρθε για Πρακτικη στην τάξη μου. Γιατι δεν υπάρχει κατι πιο θεραπευτικό απο επιτυχημένες ιστορίες μετα απο τραγικές καταστάσεις. Της ειπα λοιπον της κυρίας οτι είχα την παλινδρομη και κου ειπε "τυχερή εισαι, ευτυχώς που εγινε ετσι". Μετα μου ειπε την ιστορία της. Αυτη έμεινε έγκυος πρώτη φορα και παρότι ειχε δύσκολη εγκυμοσυνη με εμετους κτλ ολα πήγαιναν τελεια. Εκανε και αμνιοπαρακέντηση γιατι το ήθελε η ίδια. Ολα πολυ καλα. Μέχρι που στο τελευταίο ντόπλερ είδαν το μωρό σε άσχημη κατάσταση και αν και γέννησε εσπευσμένα ενα αγοράκι 3 κιλά το μωρό δεν τα κατάφερε. Τελικα το μωρό ειχε πρόβλημα το οποίο μπορούσαν να το εχουν δει και δεν της το ειχε βρει κανεις πιο πριν. Επρεπε να γεννήσει για να της πεθάνει για το δουν. Μετα απο κάποιο καιρό μένει έγκυος ξανά. Στην αυχενική της βρίσκουν πιθανότητα για σύνδρομο down 1/7. Εκει ειπε οτι ο Θεος δεν θέλει να κανει παιδια. Εκανε ομως αμνιοπαρακέντηση και τελικα το μωρό της αυτο ήταν καλα. Γέννησε ενα υγιέστατο κοριτσάκι. Πέρασαν τα χρονια και αφού ειχε ξεπεράσει τους φόβους της ξανάμεινε έγκυος στα 42 και εκανε άλλο ενα υγιέστατο κοριτσάκι και τώρα ειναι μια χαρούμενη μαμά δυο παιδιών. Εμενα με βοήθησε η ιστορία της. Ελπιζω να σε βοηθησει κι εσενα. Αλλα εδω θα ειμαστε και θα τα λέμε. Χάρηκα που σε γνώρισα.

πρίν από 20 λεπτά , Flo flo είπε:

Καλησπέρα στην πιο γλυκειά παρέα. Ειμαι καινούρια να σας πω κ εγώ 2 λόγια για μένα. Προσπαθούμε για παιδάκι 2 μήνες ειμαι 32 χρονών. Εχω κάποια θεματάκια όπως μια ήπια τραχηλιτιδα που μάλλον προέρχεται από τον εντεροκκοκο που έχω και έχω κάνει πολλές θεραπείες με αντιβιωσεις   αλλά είναι λίγο δύσκολος να φύγει, μια μικρή αλλοίωση στον τραχηλο cin1 και μια καρδιομορφη μητρα 

Ο γιατρός μου διευκρίνισε ότι κανένα από αυτά δεν επηρεάζει την συλληψη για να δούμε.....

Κανονικά περιμένω να αδιαθετησω Δευτέρα η τρίτη. Την ωορηξια μ την καταλαβαίνω πάντα....

Ελπίζω να μου φέρεται γούρι..

Γεια σου @Flo flo καλωσήρθες! Ευχομαι να εισαι ήδη έγκυος και να πανε ολα τελεια! 

Μπραβο @Nicol_! Με το καλο να γεννηθεί το μωρό σου! Ζήσε την ευτυχία σου! Εμείς σε φανταζόμαστε να χορεύεις!

• Μου αρέσει 1

@P.L.L.Ευχαριστώ πάρα πολύ για να δούμε...θα ξέρω Δευτέρα-Τρίτη. 

Συγχωρέστε με κορίτσια δεν ξέρω τις ιστορίες της καθεμιάς κ δεν ξέρω τι να γράψω...θα κάνω το βραδυ ένα ξεφύλλισμα πίσω τις σελίδες για να είμαι ενημερωμένη κάπως...

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...