Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, Cat! είπε:

Εγώ εχω καταφερει απο αγχος να καθυστερησω τη περιοδο 7 ημέρες! Βεβαια μια φορα εγινε αυτο και εχω γενικα πολυ μικρούς κυκλους! 23-26 χτυπάω κανονικα. Προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι... δεν βοηθάς καθολου. Ειναι μεγαλη η δυσκολία τωρα που εισαι επαρχία... αλλιως να πεταγόσουν αυριο και να ξεαγχωνοσουν... 

εγω τα ιδια... πολλα καφε και πονάκια συχνά πυκνά... θα μεινω στον τόπο απο την αγωνία μου μεχρι αυριο... εχω παρει σημερα και 10 τηλεφωνα τον αντρα μου να του κλαφτω... 

Καλά έκανες.Ειναι ο άνθρωπος σου εξάλλου.Αν δεν κλαφτεις σε αυτον τότε που.Θα πας για δουλειά τλκ Αύριο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 15 λεπτά , Cat! είπε:

Ναι κανονικα...

Καλή δύναμη σου εύχομαι Cat για αύριο και καλά αποτελέσματα. Προσπάθησε να μην κουραστείς. Δεν αξίζει για κανέναν. Καλό βράδυ σε όλες και ελπίζω σε ευχάριστα αύριο! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! 

Ειναι επίσημο λοιπόν...ξεκινήσαμε ξανά προσπάθεια εξωσωματικής!! Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και αυτή τη φορά! Όλα τα έχουμε περάσει, ένα έμεινε. ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ!!! Δεν ξέρω εάν θα είναι αυτή η φορά αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσω να το παλεύω! 

• Μου αρέσει 7

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! 

Ειναι επίσημο λοιπόν...ξεκινήσαμε ξανά προσπάθεια εξωσωματικής!! Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και αυτή τη φορά! Όλα τα έχουμε περάσει, ένα έμεινε. ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ!!! Δεν ξέρω εάν θα είναι αυτή η φορά αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματήσω να το παλεύω! 

Μακάρι να είναι η τυχερή σου και τελευταία!Και γω με το καλό και εκτός απροόπτου στον επομενο κυκλο

• Μου αρέσει 4

CpFNp3.png

πρίν από 10 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! 

Έτσι με αισιοδοξία πάντα!!!!!!!ότι καλύτερο και με ευχάριστα νεα σύντομα κορίτσι μου!!!!!!! @Elma86 και εσύ ελπίζω στον επόμενο κύκλο να είναι η τυχερή σου φορά :):):):)

Γλυκειά μου @Cat! έκανες χωριακη?Πως είσαι Σήμερα?καφέ πόνους Πως πας?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Cat! είπε:

@Beboula25 ευχαριστω!!!! @BettySt Τιποτα ακομη...

@loyloy σημερα εχω μονο καφε και μαλιστα λιγότερα και απο πονους πολυ καλυτερα!

Τι ευχάριστα μπράβο κορίτσι μου!!!

πρίν από 2 λεπτά , Cat! είπε:

@Beboula25 ευχαριστω!!!! @BettySt Τιποτα ακομη...

@loyloy σημερα εχω μονο καφε και μαλιστα λιγότερα και απο πονους πολυ καλυτερα!

Μπράβο,  όλα καλά θα βλέπω! Χάρηκα πολύ με τα νέα σού. Άντε να πάρεις τώρα και μία τεράστια χόριακη, να ηρεμισεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Πότε περιμένεις το αποτέλεσμα;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Κοριτσια να σας κάνω μια ερώτηση αν κάποια γνωρίζει ή της έχει συμβεί.Μετα την απόξεση κάθε μήνα παρακολουθώ με υπέρηχο το πως πάω γιατί εκτός του ότι μου πήρε 54 μέρες να αδιαθετησω,είχε μείνει λίγο αιματακι στο ενδομήτριο και μια μικρή κυστουλα στην δεξιά πλευρά.Για το αιματακι είπε μην ανησυχώ φεύγει με την περιοδο το ίδιο κ για την κυστουλα απλά να το τσεκάρουμε.Να σας πω επίσης ότι μετά από αυτό βλέπω δυο γυναικολόγους!Τον δικό μου που έχω 13 χρόνια και ένα δεύτερο που έχει καταπληκτικό υπέρηχο και φυσικά να δω αν συμφωνούν οι απόψεις γτ είχα ανησυχήσει πολύ..Ο ενας βλέπει την κυστουλα ο παλιος δεν την βλέπει και λέει πως απλά είναι το “τσοφλι” που έμεινε λόγω της συλληψης που είχε γίνει και αργεί λίγο να φύγει..Το θέμα μου λοιπόν είναι ότι στις δυο περιόδους που είχα μετά το τέλος κ αφού καθάρισα βγάζω καφέ υγρα όπως είναι δλδ τα τελειώματα της αλλα βγάζω αφού έχω καθαρίσει μετά από κανα δυο ημέρες.Εννοειται θα μιλήσω με τον γιατρό τώρα,κανονικά είναι να πάω σε αυτόν με τον καλό υπέρηχο απλώς είπα αυτή την φορά να μην τσεκάρω κάτι αυτό τον μήνα γτ έχω την ανάγκη να ηρεμήσω από όλα αυτα.Τα καφέ πριν και μετά το τέλος της περιοδου από όσο ξέρω είναι φυσιολογικά αλλα όσο να ναι λόγω της εμπειρίας που είχα ανησυχώ..Συγνωμη για το τεράστιο ποστ ήθελα να σας δώσω μια εικόνα 

Μίλησα με τον γιατρό(τον παλιό) και ζήτησε να με δει σήμερα το βράδυ..Επειδή λέει συνέβη αφού καθάρισα τότε ίσως  προέρχεται από την κύστη και μπορεί να χρειαστεί να μου δώσει κάτι.Κοριτσια στείλτε μου ενέργεια γιατί εχω γίνει φοβική πια με αυτά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...