Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

@Cat! πώς πάει το αιμα?? Ελπίζω να σταμάτησε ή έστω να μειώθηκε!!!! Υπομονή!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κορίτσια?

Καλησπέρα!!!!!!!Πως πάνε τα συμπτώματα?Πως νιώθεις?Σήμερα επιτέλους λίγο ήλιος ;)

3 ώρες πρίν, Bela είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!!!! Cat ξεκούραση και τίποτα άλλο....να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα!!!! Fairyanna μου καλή επιτυχία μαζί είμαστε στην αναμονή.. Εγώ Παρασκευή και συ Σάββατο ♡♡♡♡.

Καλή μας επιτυχία Bela μου. Εύχομαι το άλλο σ/κ να πετάμε στα σύννεφα. Εγώ έχω πει ότι αν όλα πάνε καλά θα περιμένω να ακούσω καρδούλα και μετά......... Θα τρελαθώ. Εσύ πως πας από συμπτώματα? Εγώ αν εξαιρέσεις το πρηξιμο στο στήθος κατά τα άλλα τίποτα. Να τα πάλι..... Ψαχνω

πρίν από 25 λεπτά , fairyanna είπε:

Καλή μας επιτυχία Bela μου. Εύχομαι το άλλο σ/κ να πετάμε στα σύννεφα. Εγώ έχω πει ότι αν όλα πάνε καλά θα περιμένω να ακούσω καρδούλα και μετά......... Θα τρελαθώ. Εσύ πως πας από συμπτώματα? Εγώ αν εξαιρέσεις το πρηξιμο στο στήθος κατά τα άλλα τίποτα. Να τα πάλι..... Ψαχνω

Εδώ εγώ με αρνητικό τεστ και ψάχνομαι για συμπτώματα Αφού ακόμα τίποτα.ποσο μάλλον εσύ. Αχ τι τραβάμε......

πρίν από 14 λεπτά , loyloy είπε:

Εδώ εγώ με αρνητικό τεστ και ψάχνομαι για συμπτώματα Αφού ακόμα τίποτα.ποσο μάλλον εσύ. Αχ τι τραβάμε......

Ποσο περίεργο είναι όμως ε??? Είμαστε όλες τόσο άγνωστες μεταξύ μας που μας ενώνει όμως ένα όνειρο, μια ελπίδα. Αυτό που για κάποιους είναι αυτονόητο για εμάς είναι αγώνας. Ένας αγώνας που δυστυχώς λίγοι τον καταλαβαίνουν γιαυτό και αγωνιούμε η μία για την άλλη εδώ μέσα. Επειδή ξέρουμε ότι νοιώθουμε το ίδιο. 

Loyloy εγώ μετά 15 μέρες καθυστέρηση μια φορά είχα κάνει 5 τεστ και μια χοριακή.αστείο το ξέρω αλλά......  Πόσο σε καταλαβαίνω.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , fairyanna είπε:

Ποσο περίεργο είναι όμως ε??? Είμαστε όλες τόσο άγνωστες μεταξύ μας που μας ενώνει όμως ένα όνειρο, μια ελπίδα. Αυτό που για κάποιους είναι αυτονόητο για εμάς είναι αγώνας. Ένας αγώνας που δυστυχώς λίγοι τον καταλαβαίνουν γιαυτό και αγωνιούμε η μία για την άλλη εδώ μέσα. Επειδή ξέρουμε ότι νοιώθουμε το ίδιο. 

Loyloy εγώ μετά 15 μέρες καθυστέρηση μια φορά είχα κάνει 5 τεστ και μια χοριακή.αστείο το ξέρω αλλά......  Πόσο σε καταλαβαίνω.

Γιατί αστείο?με 15 μέρες ειδικά λογικό.εγω πριν 2 μήνες είχαμε κάνει πολύ καλές προσπάθειες με επαφή στην ωορρηξία.λεω εντάξει το καταφεραμε.εκανα 3 τεστ πριν τη μέρα που περιμενα.ενα κάθε μερα.αρνητικα εννοείται και αδιαθετισα τη μέρα που περίμενα.Σημερα έχω εχω ενα θέμα.Ο φίλος μου καπνιζει αλλά από το πρωί μου μυρίζει τσιγάρο.αδειασα όλα τα τασάκια.αερισα το σπίτι.σημερα καπνίζει εξω.και μου μυρίζει συνέχεια.ακομα και τώρα.ενω Δεν καπνίζει.Αρα καταλαβαίνεις.το μυαλό μου τώρα με παιδεύει.λεω λες?το φόρουμ ε δω εμένα πάντως με έχει βοηθήσει παρα πολυ.

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Γιατί αστείο?με 15 μέρες ειδικά λογικό.εγω πριν 2 μήνες είχαμε κάνει πολύ καλές προσπάθειες με επαφή στην ωορρηξία.λεω εντάξει το καταφεραμε.εκανα 3 τεστ πριν τη μέρα που περιμενα.ενα κάθε μερα.αρνητικα εννοείται και αδιαθετισα τη μέρα που περίμενα.Σημερα έχω εχω ενα θέμα.Ο φίλος μου καπνιζει αλλά από το πρωί μου μυρίζει τσιγάρο.αδειασα όλα τα τασάκια.αερισα το σπίτι.σημερα καπνίζει εξω.και μου μυρίζει συνέχεια.ακομα και τώρα.ενω Δεν καπνίζει.Αρα καταλαβαίνεις.το μυαλό μου τώρα με παιδεύει.λεω λες?το φόρουμ ε δω εμένα πάντως με έχει βοηθήσει παρα πολυ.

Έκανες χοριακή η τεστ? 

πρίν από 10 λεπτά , fairyanna είπε:

Έκανες χοριακή η τεστ? 

Τεστ χτες αρνητικό.μπηκσ στο πειρασμό τώρα και έβαλα θερμόμετρο.37.1 και ανακατωσούρα Έτσι όπως μου χει κάτσει η μυρωδιά του τσιγάρου.ειμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης.αν ήταν θα έδειχνε.και με πρωινα ουρά.

2 ώρες πρίν, fairyanna είπε:

Μακάρι ♡♡♡ από συμπτώματα τίποτα το ιδιαίτερο... Πιο πολλά συμπτώματα είχα λίγες μέρες μετά την ωορρηξία.. Όσο για το πρησμένο στήθος είχα πάντα μα πάντα και ορισμένες φορές μπορεί και 10 μέρες πριν την περίοδο φαντάσου.... Μόλις όμως κατέβηκε η προλακτινη μου που είχε φτάσει 50 δεν με ενοχλεί καθόλου τώρα :-D

πρίν από 34 λεπτά , loyloy είπε:

Τεστ χτες αρνητικό.μπηκσ στο πειρασμό τώρα και έβαλα θερμόμετρο.37.1 και ανακατωσούρα Έτσι όπως μου χει κάτσει η μυρωδιά του τσιγάρου.ειμαι στην 5η μέρα καθυστέρησης.αν ήταν θα έδειχνε.και με πρωινα ουρά.

Μπορείς όμως να κάνεις μια χοριακή έστω για να σου φύγει και από το μυαλό, αν φυσικά δεν είναι κάτι άλλο....... Γενικά έχεις σταθερό κύκλο? 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairyanna είπε:

Μπορείς όμως να κάνεις μια χοριακή έστω για να σου φύγει και από το μυαλό, αν φυσικά δεν είναι κάτι άλλο....... Γενικά έχεις σταθερό κύκλο? 

Πρέπει να πάω κέντρο για διαγνωστικό.μενω επαρχεία.80 χλμ πήγαινε έλα.θα δω μήπως ξανακάνω τεστακι Αύριο και αν δεν έχει γίνει τπτ ακόμα τη Τετάρτη που εχ ουμε κάτι δουλίτσες και θα πάμε να κάνω και τη χωριακη.μεσα σε μια ώρα μου δίνουν τα αποτελέσματα εκε ι που πάω.σταθερο με +- 2 μέρες συνήθως. Σπάνια από στρες καμία φορά επηρεάζεται ο κύκλος μου.Ευτυχως λόγω του ότι εχω χαμηλό σίδηρο κακό φεριτινη ο γιατρός μου χει να παίρνω filicine και σίδηρο.

πρίν από 41 λεπτά , loyloy είπε:

Καλά και μένα η θερμοκρασία είναι όπως και την προηγούμενη φορά από 36,8 έως 37,2 αλλά τζίφος χαχαχα. Την μετραω για πλάκα Έτσι για να περνάει η ώρα χαχαχα.Και γω το ίδιο πιστεύω αν ήσουν θα έδειχνε 5η μέρα καθυστέρησης είσαι....τι να πω;; Σου τυχαίνει τόσες μέρες απόκλιση;;

πρίν από 12 λεπτά , Bela είπε:

Καλά και μένα η θερμοκρασία είναι όπως και την προηγούμενη φορά από 36,8 έως 37,2 αλλά τζίφος χαχαχα. Την μετραω για πλάκα Έτσι για να περνάει η ώρα χαχαχα.Και γω το ίδιο πιστεύω αν ήσουν θα έδειχνε 5η μέρα καθυστέρησης είσαι....τι να πω;; Σου τυχαίνει τόσες μέρες απόκλιση;;

Το καλοκαίρι συνήθως οτ αν ξεκινάω τα μπάνια που η θάλασσα είναι ακόμα κρύα.το άγχος.το στρες.τι να πω.Εχω κατεβάσει και μια εφαρμογή που μετράω μέρες και σημειώνω.καλα εκε ι να δεις χαμός.ολη μέρα συμπληρώνω τι σύμπτωμα Μπορεί να έχω.Μου φαίνεται πως θα τη διαγράψω.

@Cat! πως είσαι? Έχεις ακόμα καφέ και πόνους?

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Το καλοκαίρι συνήθως οτ αν ξεκινάω τα μπάνια που η θάλασσα είναι ακόμα κρύα.το άγχος.το στρες.τι να πω.Εχω κατεβάσει και μια εφαρμογή που μετράω μέρες και σημειώνω.καλα εκε ι να δεις χαμός.ολη μέρα συμπληρώνω τι σύμπτωμα Μπορεί να έχω.Μου φαίνεται πως θα τη διαγράψω.

Μπορεί αν δεν είναι το πολυπόθητο να είναι μια αλλαγή του κύκλου. Σιγουρέψου και μετά διωξε το άγχος και ετοιμάσου για το καλοκαιράκι που το είχες και στο πρόγραμμα αλώστε!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ εχω καταφερει απο αγχος να καθυστερησω τη περιοδο 7 ημέρες! Βεβαια μια φορα εγινε αυτο και εχω γενικα πολυ μικρούς κυκλους! 23-26 χτυπάω κανονικα. Προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι... δεν βοηθάς καθολου. Ειναι μεγαλη η δυσκολία τωρα που εισαι επαρχία... αλλιως να πεταγόσουν αυριο και να ξεαγχωνοσουν... 

εγω τα ιδια... πολλα καφε και πονάκια συχνά πυκνά... θα μεινω στον τόπο απο την αγωνία μου μεχρι αυριο... εχω παρει σημερα και 10 τηλεφωνα τον αντρα μου να του κλαφτω... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...