Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , fairyanna είπε:

Καλημερα κορίτσι μου. Έχεις απόλυτο δίκιο που σκέφτεσαι έτσι και που αγχώνεσαι το ξέρω. Αλλά επειδή πολλά είναι αυτά που μπορεί να συμβαίνουν μην προδικαζεις τίποτα. Κάνε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι αύριο και προσπάθησε να μείνεις ξαπλωμένη και ήρεμη. Σου στέλνω όλη μου την θετική σκέψη και ενέργεια,προσεύχομαι μαζί σου και όλα θα πάνε καλά 

Είναι πολύ καλό το νούμερο. Όλα τέλεια είδες??? Συγχαρητήρια 

Ναι αλλα το νουμερο το καλο ηταν απο πρωινή αιμοληψια ενω το κοκκινο αιμα ξεκινησε μετα το μεσημερι... γιαυτο εχω αγχωθει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 9 λεπτά , Cat! είπε:

Ναι αλλα το νουμερο το καλο ηταν απο πρωινή αιμοληψια ενω το κοκκινο αιμα ξεκινησε μετα το μεσημερι... γιαυτο εχω αγχωθει...

Έχεις απόλυτο δίκιο να έχεις αγχωθεί το ξέρω. Όσο μπορείς προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Μια κοπέλα διάβαζα εδώ στο forum είχε 3 μήνες αιμορραγίας και όλα πήγαν καλά. Δεν στα λέω για να σου χρυσώσω το χάπι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή είναι θετική σκέψη και υπομονή μέχρι αύριο. 

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο για να ξεφύγεις από τα δικά σου? Έχεις ελέγξει ποτέ θερμοκρασία? Ξέρω πως πρέπει να γίνεται για τον έλεγχο της εγκυμοσύνης αλλά άσχετα με αυτό εγώ ενώ εχθές ήμουν 37,1 από μασχάλη, σήμερα το πρωί 35,6

πρίν από 22 λεπτά , fairyanna είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο να έχεις αγχωθεί το ξέρω. Όσο μπορείς προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Μια κοπέλα διάβαζα εδώ στο forum είχε 3 μήνες αιμορραγίας και όλα πήγαν καλά. Δεν στα λέω για να σου χρυσώσω το χάπι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή είναι θετική σκέψη και υπομονή μέχρι αύριο. 

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο για να ξεφύγεις από τα δικά σου? Έχεις ελέγξει ποτέ θερμοκρασία? Ξέρω πως πρέπει να γίνεται για τον έλεγχο της εγκυμοσύνης αλλά άσχετα με αυτό εγώ ενώ εχθές ήμουν 37,1 από μασχάλη, σήμερα το πρωί 35,6

Προχθες έλεγξα μονο και το πρωι ειχα 36, το απογευμα 37,3 και το βραδυ 37. Γενικα εγω δεν εδωσα σημασία στη θερμοκρασία γιατι εχω θεμα με δεκατα χρονια τωρα λογω αυτοανοσιας. Κανει διακυμάνσεις ομως μες στη μερα. Μη περιμενεις να εχεις παντα δεκατα ειδικα το πρωι.

πρίν από 1 λεπτό , Cat! είπε:

Προχθες έλεγξα μονο και το πρωι ειχα 36, το απογευμα 37,3 και το βραδυ 37. Γενικα εγω δεν εδωσα σημασία στη θερμοκρασία γιατι εχω θεμα με δεκατα χρονια τωρα λογω αυτοανοσιας. Κανει διακυμάνσεις ομως μες στη μερα. Μη περιμενεις να εχεις παντα δεκατα ειδικα το πρωι.

Το ξέρω έκανα βλακια που την έλεγξα. Είχα πει πως δεν θα το κάνω για να μην αγχωθω  και το έκανα.  Ψάχνω και εγώ για ένα συμπτώματακι όπως όλες αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τιποτα

πρίν από 3 λεπτά , fairyanna είπε:

Το ξέρω έκανα βλακια που την έλεγξα. Είχα πει πως δεν θα το κάνω για να μην αγχωθω  και το έκανα.  Ψάχνω και εγώ για ένα συμπτώματακι όπως όλες αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τιποτα

Καλημέρα @fairyanna !! Σε τι μέρα του κυκλου είσαι; Φυσιολογικό να ψάχνεις για κάτι όλες μας το έχουμε κάνει όμως πίστεψε με δεν είναι στανταρ τα συμπτώματα 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , fairyanna είπε:

Πότε περιμένεις;

Σε καταλαβαίνω... εγω ειδικα οταν εκανα τις σπερματεγχυσεις ψαχνόμουν απο την πρωτη μερα κιολας! Και μαλιστα τη μία φορά έβρισκα και συμπτώματα. Και ειπα τωρα με την εξωσωματικη πως θα το παρω αλλιως γιατι θα τρελαθώ στο τελος αλλα τελικα τζιφος ... δνε ελέγχεται... Ειναι η αναμονή περιοδος μεγάλου άγχους ... πως να το κανουμε... :(

Την Τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα κορίτσια. Είμαι γενικά ψύχραιμος άνθρωπος αλλά όταν έχει να κάνει με αυτό όλη η υπομονή εξαντλητε μέρα με την μέρα. Τα ξέρετε. Είναι και που έκατσα όλες αυτές τις μέρες σπίτι και φρίκαρα λίγο. Ευτυχώς αύριο πάω για δουλειά και θα ξεχαστω  λίγο 

5 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Δυστυχως ειδα και κοκκινο αιμα το βραδυ και εχω τρομάξει παρα πολυ. Πηρα τον γιατρο μου ειπε πως μπορει να ειναι απο τον πλακούντα και να κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα να δουμε τη χοριακη παλι. Οι πόνοι ακομη ... και οσο για τα καφε αρκετα... ειπε να χαρω με την αύξηση της χοριακης και τελικα εχω γινει ενα με το πατωμα. Ειπα και εγω επιτελους τα καταφερα... μετα απο τοσα αλλα και εγω βιάστηκα να ενθουσιαστω, το ξερω... 

Κορίτσι μου μη πέφτεις.υπομονη για αύριο.Δεν έχει τελειώσει τίποτα.Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά η αδελφή μου είχε πάθει αποκόλληση πλακούντα και είχε μια βδομάδα αιμορραγία πιο πολύ και από περίοδο.ηταν σίγουρη ότι το είχε χάσει το μωράκι.και τώρα έχω μια ανιψιά 7 χρονών , ο έρωτας της ζωής μου.Μην απογοητεύεσαι.

1 ώρα πρίν, fairyanna είπε:

Την Τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα κορίτσια. Είμαι γενικά ψύχραιμος άνθρωπος αλλά όταν έχει να κάνει με αυτό όλη η υπομονή εξαντλητε μέρα με την μέρα. Τα ξέρετε. Είναι και που έκατσα όλες αυτές τις μέρες σπίτι και φρίκαρα λίγο. Ευτυχώς αύριο πάω για δουλειά και θα ξεχαστω  λίγο 

Καλημέρα!! !!!Πότε πας για χωριακη? Έχεις πολλές μέρες ακόμα μπροστά σου?

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Καλημέρα! Το βασικότερο τώρα είναι όσο μπορείς να είσαι ήρεμη και να ξεκουραζεσαι. Αν είναι καθαρό κόκκινο αίμα και λίγη ποσότητα δεν είναι αίμα περιόδου, είναι αυτό που σου είπε ο γιατρός. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσι μου μη πέφτεις.υπομονη για αύριο.Δεν έχει τελειώσει τίποτα.Δεν ξέρω αν σε βοηθήσει αλλά η αδελφή μου είχε πάθει αποκόλληση πλακούντα και είχε μια βδομάδα αιμορραγία πιο πολύ και από περίοδο.ηταν σίγουρη ότι το είχε χάσει το μωράκι.και τώρα έχω μια ανιψιά 7 χρονών , ο έρωτας της ζωής μου.Μην απογοητεύεσαι.

Καλημέρα!! !!!Πότε πας για χωριακη? Έχεις πολλές μέρες ακόμα μπροστά σου?

Καλημερα!!! Το Σάββατο πάω. Πολλές ΣΟΣ μέρες ακόμα 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , fairyanna είπε:

Καλημερα!!! Το Σάββατο πάω. Πολλές ΣΟΣ μέρες ακόμα 

Έχεις ακόμα.Οτι χειρότερο η αναμονή.Σου εύχομαι μια καλή χωριακη :):) !!!!!!! Υπομονή Όχι άγχος αν μπορείς.

πρίν από 49 λεπτά , loyloy είπε:

Έχεις ακόμα.Οτι χειρότερο η αναμονή.Σου εύχομαι μια καλή χωριακη :):) !!!!!!! Υπομονή Όχι άγχος αν μπορείς.

Σε ευχαριστώ πολύ και σε εσενα τα καλύτερα εύχομαι και συντομα!!! 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου!!!!! Cat ξεκούραση και τίποτα άλλο....να σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα!!!! Fairyanna μου καλή επιτυχία μαζί είμαστε στην αναμονή.. Εγώ Παρασκευή και συ Σάββατο ♡♡♡♡.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

@Cat! πώς πάει το αιμα?? Ελπίζω να σταμάτησε ή έστω να μειώθηκε!!!! Υπομονή!!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε κορίτσια?

Ακομη τα ίδια αλλά μόνο καφέ σήμερα εκτός απο μια στιγμη που ειδα λιγο κοκκινο και τελος. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...