Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω κ εγώ για την ΑΜΗ,  Καλό είναι να γίνεται, δεν είναι κ κάτι μια απλή εξέταση αίματος είναι, αλλά αφού όλες μπαίνουμε λίγο πολύ στην διαδικασία του ψαξιματος, κατά την άποψη μου είναι βασική εξέταση. Καλή επιτυχία σε όλες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια πήγα για περπάτημα γρήγορο για άσκηση.Εχει γλυκό καιρο και ήταν όλο μανούλες με τα καροτσάκια και τα μπεμπάκια τους και βόλτα.αχ τι ωραία.ζηλεψα.αντε να το κάνω κάνω Εγώ!!!!!!!Όσον αφορά την ΑΜΗ Δεν ήξερα ότι από τόσο νωρίς μια γυναίκα Μπορεί να μπει σε κλιμακτηριο.Η μαμά μου πάντως στα 57 της.Ελπιζω να πάρω απο κει.

1 ώρα πρίν, Cat! είπε:

Κορίτσια η χοριακή μου βγήκε κιόλας πήγα πρωί πρωί και μολις με πήραν τηλ. 70 βγήκε! Τον γιατρο θα τον παρω τηλεφωνο μετα τη χοριακή της Δευτέρας όπως μου εχει πει. 

@Bela εγώ να δεις πως με αγχωνει αυτη η εξεταση και δεν την κανω γιατι στην οικογενεια μου 3 γενιές τωρα καμια γυναικα δεν ειχε περιοδο μετα τα 38-39... και μου εχει πει ο γιατρός πως πιθανότατα θα το τσεπωσω και εγω,ειναι κληρονομικό και γιαυτο κανω πολλούς κυκλους τζούφιους... :( εγω του ειπα να κανω την εξεταση αλλα δεν θελει να την κανω και δεν χαλαει καθολου.ας μην ξερω!  Μεγάλη βλακεία παντως η κλιμακτήριος σε μια γυναικα από τόσο νέα... επισης οστεοπενια και οστεοπορωση φουλ ολες οι γυναικες στο σόι... 

@loyloy όπως το είπες σωστά και όμορφα! Άσε που θα χαρείς και το καλοκαιράκι σου περισσότερο. Είμαι σιγουρη πως με το που το βάλετε μπρος κανονικα δεν θα δυσκολευτείτε καθολου!με τη μέθοδος του τραβήγματος είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις παιδακι! Φαντασου ποσο γόνιμοι είστε σαν ζευγαρι! Χίλιους απογόνους θα κανετε οταν παρετε φορα!!! ;)

Συγχαρητηρια κοριτσαρα! Είναι σχεδόν διπλή η χόριακη σου, που κανονικά διπλασιαζεται ανά 2 μερες και εσένα είναι τόσο μετά από μια μέρα. Τώρα να προσέχεις πολύ και όσο μπορείς ξεκούραση. Σταμάτησαν τα καφέ;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 27 λεπτά , loyloy είπε:

70?Πολύ καλή αύξηση!!!!!!ηρεμησες καθόλου?

Ναι ηρεμησα! Βεβαια το ξερω πως ειναι πολυ νωρις και δεν σε κατοχυρώνει για τιποτα αλλα ειδα την απαντηση που ηθελα! Απο Δευτερα παλι η αγωνία.... 

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσαρα! Είναι σχεδόν διπλή η χόριακη σου, που κανονικά διπλασιαζεται ανά 2 μερες και εσένα είναι τόσο μετά από μια μέρα. Τώρα να προσέχεις πολύ και όσο μπορείς ξεκούραση. Σταμάτησαν τα καφέ;

Σε ευχαριστω πολυ! Οχι τα άτιμα δεν σταμάτησαν.... παιζει να ειναι κακο που αυξήθηκε τοσο; γιατι ξερω πως ουτε η πολυ μεγαλη αύξηση ειναι καλη...

πρίν από 11 λεπτά , BettySt είπε:

Σε ευχαριστω πολυ! Οχι τα άτιμα δεν σταμάτησαν.... παιζει να ειναι κακο που αυξήθηκε τοσο; γιατι ξερω πως ουτε η πολυ μεγαλη αύξηση ειναι καλη...

2 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Κορίτσια η χοριακή μου βγήκε κιόλας πήγα πρωί πρωί και μολις με πήραν τηλ. 70 βγήκε! Τον γιατρο θα τον παρω τηλεφωνο μετα τη χοριακή της Δευτέρας όπως μου εχει πει. 

@Bela εγώ να δεις πως με αγχωνει αυτη η εξεταση και δεν την κανω γιατι στην οικογενεια μου 3 γενιές τωρα καμια γυναικα δεν ειχε περιοδο μετα τα 38-39... και μου εχει πει ο γιατρός πως πιθανότατα θα το τσεπωσω και εγω,ειναι κληρονομικό και γιαυτο κανω πολλούς κυκλους τζούφιους... :( εγω του ειπα να κανω την εξεταση αλλα δεν θελει να την κανω και δεν χαλαει καθολου.ας μην ξερω!  Μεγάλη βλακεία παντως η κλιμακτήριος σε μια γυναικα από τόσο νέα... επισης οστεοπενια και οστεοπορωση φουλ ολες οι γυναικες στο σόι... 

@loyloy όπως το είπες σωστά και όμορφα! Άσε που θα χαρείς και το καλοκαιράκι σου περισσότερο. Είμαι σιγουρη πως με το που το βάλετε μπρος κανονικα δεν θα δυσκολευτείτε καθολου!με τη μέθοδος του τραβήγματος είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις παιδακι! Φαντασου ποσο γόνιμοι είστε σαν ζευγαρι! Χίλιους απογόνους θα κανετε οταν παρετε φορα!!! ;)

Είναι πολύ καλό το νούμερο. Όλα τέλεια είδες??? Συγχαρητήρια 

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Cat! είπε:

Ναι ηρεμησα! Βεβαια το ξερω πως ειναι πολυ νωρις και δεν σε κατοχυρώνει για τιποτα αλλα ειδα την απαντηση που ηθελα! Απο Δευτερα παλι η αγωνία.... 

Κατσε ξεκουράσου και μη παιδεύεις το μυαλό σου.Παρε και την προγεστερόνη και ξάπλα Σήμερα.μαγειρεψε κάτι εύκολο μη παιδευτεις.αντε να πας στο γιατρό να το δεις να το ακούσεις θα πάθεις πλάκα.Εγω έκλαιγα οτ αν το χα δει.Η πιο ωραία στιγμή οτ αν μαθαίνεις ότι είσαι ε γκυος.εκει το συνηδητοποιεις.Χαιρομαι πολύ για σενα.Ολη μερα λέγε μας ε δω οτ αν σε πιάνουν άγχοι.θα μπαινοβγαινω συνέχεια να χω το νου μου.Ηρθε η ώρα σου να σε κακομαθουμε :)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Cat! είπε:

Όχι,   μην αγχώνεσαι -  μια χαρά είναι η αύξηση. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Cat! είπε:

Καλά δεν νομίζω να γλιτώσει το τηλεφώνημα μου ο γιατρός. Τα καφε πλεον δεν εχουν σταματημό και οι πόνοι  εχουν γινει πιο έντονοι...

Πάρτον τότε βρε.Αν είναι να αγχώνεσαι μιλησε μαζί του αν πονας κιόλας.Ξαπλωσε όμως.Και προσπάθησε για αναρρωτική αν μπορεί να σου γράψει.3 μέρες παίρνεις από ιδιώτη γιατρό αν δεν έχεις ξαναπάρει το 2018.Ουτε ΙΚΑ Ούτε Επιτροπή χρειάζεται.

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Καλά δεν νομίζω να γλιτώσει το τηλεφώνημα μου ο γιατρός. Τα καφε πλεον δεν εχουν σταματημό και οι πόνοι  εχουν γινει πιο έντονοι...

Πες μας νέα όταν μπορέσεις εύχομαι να έχουν σταματήσει τώρα.. 

12 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αρνητικό το τεστακι.ενταξει Δεν υπάρχει απογοήτευση.το περίμενα.Αφου το νιώθω πως το καλοκαιράκι θα γίνει εξάλλου. ;) ;)Εσ εις τι κάνετε? @Cat! Πως είσαι? Πήγες για χωριακη? Πως νιώθεις Σήμερα?

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου άλλωστε είπες το περίμενες..Απλά τσέκαρε την καθυστέρηση .. Ετοιμάζεις καλοκαιρινή έφοδο;;Τέλεια:mad:

Δυστυχως ειδα και κοκκινο αιμα το βραδυ και εχω τρομάξει παρα πολυ. Πηρα τον γιατρο μου ειπε πως μπορει να ειναι απο τον πλακούντα και να κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα να δουμε τη χοριακη παλι. Οι πόνοι ακομη ... και οσο για τα καφε αρκετα... ειπε να χαρω με την αύξηση της χοριακης και τελικα εχω γινει ενα με το πατωμα. Ειπα και εγω επιτελους τα καταφερα... μετα απο τοσα αλλα και εγω βιάστηκα να ενθουσιαστω, το ξερω... 

1 ώρα πρίν, Cat! είπε:

Δυστυχως ειδα και κοκκινο αιμα το βραδυ και εχω τρομάξει παρα πολυ. Πηρα τον γιατρο μου ειπε πως μπορει να ειναι απο τον πλακούντα και να κανω υπομονη μεχρι τη Δευτερα να δουμε τη χοριακη παλι. Οι πόνοι ακομη ... και οσο για τα καφε αρκετα... ειπε να χαρω με την αύξηση της χοριακης και τελικα εχω γινει ενα με το πατωμα. Ειπα και εγω επιτελους τα καταφερα... μετα απο τοσα αλλα και εγω βιάστηκα να ενθουσιαστω, το ξερω... 

Καλημερα κορίτσι μου. Έχεις απόλυτο δίκιο που σκέφτεσαι έτσι και που αγχώνεσαι το ξέρω. Αλλά επειδή πολλά είναι αυτά που μπορεί να συμβαίνουν μην προδικαζεις τίποτα. Κάνε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι αύριο και προσπάθησε να μείνεις ξαπλωμένη και ήρεμη. Σου στέλνω όλη μου την θετική σκέψη και ενέργεια,προσεύχομαι μαζί σου και όλα θα πάνε καλά 

12 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Είναι πολύ καλό το νούμερο. Όλα τέλεια είδες??? Συγχαρητήρια 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα! Cat ευχομαι να μας γράψεις καλα νεα. Μην απελπίζεσαι. Θα περιμένουμε νέα σου! 

Εγω δεν είχα καλη νυχτα. Τελευταία οι διαθέσεις μου ειναι απο τη συγκίνηση στη στεναχώρια. Ακούω τραγούδι και κλαίω. Βλέπω ταινία πολεμική και δεν κοιμάμαι απο την απογοήτευση "γιατι να ειναι ετσι ο κόσμος"! Μαλλον οι ορμόνες δεν πάνε και πολυ καλα.. Θα περάσει. 

2 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Υπομονή ότι είναι θα το αντιμετωπίσεις και μην νιώθεις ασχημα που ενθουσιάστηκες..Φυσικό κ επόμενο είναι να χαρείς! Αύριο με το καλό εύχομαι μόνο ευχάριστα νέα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...