Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Αρνητικό το τεστακι.ενταξει Δεν υπάρχει απογοήτευση.το περίμενα.Αφου το νιώθω πως το καλοκαιράκι θα γίνει εξάλλου. ;) ;)Εσ εις τι κάνετε? @Cat! Πως είσαι? Πήγες για χωριακη? Πως νιώθεις Σήμερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 13 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@CAT περιμένουμε τη 2η χόριακη, πως είσαι? 

@loyloy έκανες το τεστ κοριτσι μου;

Θα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;

Καλημέρα σε όλες ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Ωραία μέρα σήμερα!!!!!!! Αγωνία στο τοπ!!!!! 

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αρνητικό το τεστακι.ενταξει Δεν υπάρχει απογοήτευση.το περίμενα.Αφου το νιώθω πως το καλοκαιράκι θα γίνει εξάλλου. ;) ;)Εσ εις τι κάνετε? @Cat! Πως είσαι? Πήγες για χωριακη? Πως νιώθεις Σήμερα?

Οοοοοοχι ρε γμτ τόσες μέρες καθυστέρησης ήμουν σίγουρη τι να πω... :-(

πρίν από 9 λεπτά , Bela είπε:

Καλημέρα σε όλες ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Ωραία μέρα σήμερα!!!!!!! Αγωνία στο τοπ!!!!! 

Οοοοοοχι ρε γμτ τόσες μέρες καθυστέρησης ήμουν σίγουρη τι να πω... :-(

Τι να πω.δεν ξέρω.ελα τώρα θα περιμένουμε την άλλη βδομάδα εσε να. Πάντως προς το παρών 2 εγκυμοσύνες στο γκρουπακι μας.Δεν είναι κι άσχημα ε? 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Τι να πω.δεν ξέρω.ελα τώρα θα περιμένουμε την άλλη βδομάδα εσε να. Πάντως προς το παρών 2 εγκυμοσύνες στο γκρουπακι μας.Δεν είναι κι άσχημα ε? 

Μακάρι το 2 να γίνει 1002 :-D:-D!!!!!!! Εγώ την Παρασκευή θα ξέρω.. Εν τω μεταξύ χθες μαζί με την προγεστερόνη εκανα και αμη που δεν έχω κάνει ποτέ... Και η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει το αποτέλεσμα αρκετά.

πρίν από 6 λεπτά , Bela είπε:

Μακάρι το 2 να γίνει 1002 :-D:-D!!!!!!! Εγώ την Παρασκευή θα ξέρω.. Εν τω μεταξύ χθες μαζί με την προγεστερόνη εκανα και αμη που δεν έχω κάνει ποτέ... Και η αλήθεια είναι ότι με αγχώνει το αποτέλεσμα αρκετά.

Αμη?εξέταση γονιμότητας?

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Bela είπε:

Είναι για να δεις τι απόθεμα έχεις σε ωάρια και ποιότητα..

Πο σο χρόνων εισαι ?Σορρυ αν είμαι αδιάκριτη.Απο πια ηλικία είναι καλό να κάνουμε αυτή την εξέταση?Δεν ήξερα καθόλου ότι υπάρχει αυτή η εξέταση γι αυτό σε ρωτάω.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Πο σο χρόνων εισαι ?Σορρυ αν είμαι αδιάκριτη.Απο πια ηλικία είναι καλό να κάνουμε αυτή την εξέταση?Δεν ήξερα καθόλου ότι υπάρχει αυτή η εξέταση γι αυτό σε ρωτάω.

Δεν είσαι αδιάκριτη καλέ είμαι 37. Ο γιατρός μου είπε να την κάνω λόγω ηλικίας θεωρώ μιας και μετά τα 35 αλλάζουν πολλά.. γι αυτό και είμαι λίγο αγχωμένη καταλαβαίνεις..

πρίν από 4 λεπτά , Bela είπε:

Δεν είσαι αδιάκριτη καλέ είμαι 37. Ο γιατρός μου είπε να την κάνω λόγω ηλικίας θεωρώ μιας και μετά τα 35 αλλάζουν πολλά.. γι αυτό και είμαι λίγο αγχωμένη καταλαβαίνεις..

Εγώ 32 και αγχώνομαι.γιατι λε ω αν ξανα χασω μωράκι θα μπω σε διαδικασία εξετάσεων.σε επαφή γενικότερα με τον φίλο μου λογικά Όπως και την άλλη φορά άργησα να έρθω.ημουβ τόσο σοκαρισμένη από τη παλινδρομη που δεν ηθελ α.Αρα πάλι 1ας χρόνος γεμάτος θα φύγει.Ο καιρός περνάει και το άγχος μεγαλώνει.Παντως για 37 πιστεύω καλ η θα σου βγει η εξέταση.εχω συνάδελφο από τη δουλειά που έμεινε στα 47 τυχαία από μέθοδο τραβηγματος κι αυτή.Ειχε πλάκα γιατινστην αρχή νόμιζε ότι πέρναγε κλιμακτηριο.ποτε θα χεις τα Αποτελέσματα?

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ 32 και αγχώνομαι.γιατι λε ω αν ξανα χασω μωράκι θα μπω σε διαδικασία εξετάσεων.σε επαφή γενικότερα με τον φίλο μου λογικά Όπως και την άλλη φορά άργησα να έρθω.ημουβ τόσο σοκαρισμένη από τη παλινδρομη που δεν ηθελ α.Αρα πάλι 1ας χρόνος γεμάτος θα φύγει.Ο καιρός περνάει και το άγχος μεγαλώνει.Παντως για 37 πιστεύω καλ η θα σου βγει η εξέταση.εχω συνάδελφο από τη δουλειά που έμεινε στα 47 τυχαία από μέθοδο τραβηγματος κι αυτή.Ειχε πλάκα γιατινστην αρχή νόμιζε ότι πέρναγε κλιμακτηριο.ποτε θα χεις τα Αποτελέσματα?

Χαχαχαχαχα γελάω με την κλιμακτηριο. Στα 47 εε μπράβο της♡♡.Την Τρίτη μάλλον θα ειναι ετοιμη θα σας πω εννοείται.. Πιο πολύ αγωνιω για αυτό το αποτέλεσμα παρά αν είμαι έγκυος πάντως χαχαχα.

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν πειράζει κοριτσι μου,  οπότε νιώθεις εσύ έτοιμη θα έρθει και το μπεμπέ! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Bela είπε:

Χαχαχαχαχα γελάω με την κλιμακτηριο. Στα 47 εε μπράβο της♡♡.Την Τρίτη μάλλον θα ειναι ετοιμη θα σας πω εννοείται.. Πιο πολύ αγωνιω για αυτό το αποτέλεσμα παρά αν είμαι έγκυος πάντως χαχαχα.

Πιστεύω πιο πολύ προληπτικά σου είπε να την κάνεις να αποκλισει αυτό το ενδεχόμενο.Να σου πω κάτι? Απο οτ αν αρχίσαμε να μιλάμε ε δω Έχω ηρεμήσει πολύ.Δεν έχεις ιδεα τη βοηθεια έχω παρει απο το τοπικ.Με σταναχωρει που είμαστε πολλές με παρόμοιες εμπειρίες αλλά από την άλλη δίνουμε  δύναμη η μια στην άλλη.

Θα ρθει.δεν θα το βάλουμε κατω.θελω να ρθει οτ αν είναι η ώρα του.να ρθει σωστά και όμορφα!!!!!

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια η χοριακή μου βγήκε κιόλας πήγα πρωί πρωί και μολις με πήραν τηλ. 70 βγήκε! Τον γιατρο θα τον παρω τηλεφωνο μετα τη χοριακή της Δευτέρας όπως μου εχει πει. 

@Bela εγώ να δεις πως με αγχωνει αυτη η εξεταση και δεν την κανω γιατι στην οικογενεια μου 3 γενιές τωρα καμια γυναικα δεν ειχε περιοδο μετα τα 38-39... και μου εχει πει ο γιατρός πως πιθανότατα θα το τσεπωσω και εγω,ειναι κληρονομικό και γιαυτο κανω πολλούς κυκλους τζούφιους... :( εγω του ειπα να κανω την εξεταση αλλα δεν θελει να την κανω και δεν χαλαει καθολου.ας μην ξερω!  Μεγάλη βλακεία παντως η κλιμακτήριος σε μια γυναικα από τόσο νέα... επισης οστεοπενια και οστεοπορωση φουλ ολες οι γυναικες στο σόι... 

@loyloy όπως το είπες σωστά και όμορφα! Άσε που θα χαρείς και το καλοκαιράκι σου περισσότερο. Είμαι σιγουρη πως με το που το βάλετε μπρος κανονικα δεν θα δυσκολευτείτε καθολου!με τη μέθοδος του τραβήγματος είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις παιδακι! Φαντασου ποσο γόνιμοι είστε σαν ζευγαρι! Χίλιους απογόνους θα κανετε οταν παρετε φορα!!! ;)

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια όσον αφορά την amh άποψη μου είναι πως όλες οι γυναίκες μετά τα 30 πρέπει να την κάνουμε και να μας την προτείνουν οι γιατροί. Έτσι ώστε αν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον να έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Εγώ είχα πει σε γιατρό να την κάνω λογο κληρονομικοτητας και μου είπε πως δεν χρειάζεται. Τραγικό του λάθος. Υπάρχουν κοπέλες κάτω των 30 που έχουν πρόβλημα αποθεμάτων. Εγώ δυστυχώς το ανακάλυψα πολύ αργά στα 39 μου. Με συγχωρείτε για το μεγάλο μήνυμα. Απλά ήθελα να σας πω να μην την φοβάστε. Καλύτερα να ξέρετε τι έρχεται πάρα να βρέθητε ξαφνικά με amh 0.2 όπως εγω

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Cat! είπε:

Κορίτσια η χοριακή μου βγήκε κιόλας πήγα πρωί πρωί και μολις με πήραν τηλ. 70 βγήκε! Τον γιατρο θα τον παρω τηλεφωνο μετα τη χοριακή της Δευτέρας όπως μου εχει πει. 

@Bela εγώ να δεις πως με αγχωνει αυτη η εξεταση και δεν την κανω γιατι στην οικογενεια μου 3 γενιές τωρα καμια γυναικα δεν ειχε περιοδο μετα τα 38-39... και μου εχει πει ο γιατρός πως πιθανότατα θα το τσεπωσω και εγω,ειναι κληρονομικό και γιαυτο κανω πολλούς κυκλους τζούφιους... :( εγω του ειπα να κανω την εξεταση αλλα δεν θελει να την κανω και δεν χαλαει καθολου.ας μην ξερω!  Μεγάλη βλακεία παντως η κλιμακτήριος σε μια γυναικα από τόσο νέα... επισης οστεοπενια και οστεοπορωση φουλ ολες οι γυναικες στο σόι... 

@loyloy όπως το είπες σωστά και όμορφα! Άσε που θα χαρείς και το καλοκαιράκι σου περισσότερο. Είμαι σιγουρη πως με το που το βάλετε μπρος κανονικα δεν θα δυσκολευτείτε καθολου!με τη μέθοδος του τραβήγματος είναι πολύ δύσκολο να πιάσεις παιδακι! Φαντασου ποσο γόνιμοι είστε σαν ζευγαρι! Χίλιους απογόνους θα κανετε οταν παρετε φορα!!! ;)

70?Πολύ καλή αύξηση!!!!!!ηρεμησες καθόλου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...