Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, Cat! είπε:

Τον πήρα ήδη αλλά του τα ειπα πολύ συγκρατημένα γιατί θελει τοσο πολυ ένα μωρο που θα στενοχωρηθει πολύ αν η β χοριακη δεν ανεβεί οπως θα πρεπει. Αφου τον μπέρδεψα και μου ελεγε "τωρα τι εννοεις; θα γινω ή οχι μπαμπας;" και του ειπα αν ολα πανε καλα μαλλον ναι! Τι να πω...

Νομιζα πως ξεμπέρδεψα με τα καφε αλλα πριν που σηκώθηκα να φτιαξω να φαω κατι ένιωσα εντονο πονο και εβγαλα παλι καφε. Νομιζω απο τον φόβο μου δεν θα ξανα κουνηθώ ολο το ΣΚ.... εχω δυστυχως άρρωστο τον πατερα μου οποτε δεν ειναι καλή επιλογή να παω εκεί... οπως και να εχει, γιατι συνεχίζουν τα καφε δεν καταλαβαίνω... με τη δουλειά μου εχω ενα θεμα. Υπαρχει πολυ γκρινια και δεν μπορω να παρω αλλες μερες. Ηδη τις 4 που πηρα για την εμβρυομεταφορα μου τις εχουν βγαλει ξινές. 

Δεν ξέρεις ποσο πολύ σε ευχαριστώ για τις ευχές! Είστε το γούρι μου όλες!!! :mad:

Θα τα χει χάσει μωρέ Και δεν είναι και κοντά σου να σε πάρει μια αγκαλιά,  να είναι δίπλα σου σε όλο αυτό.Αφου είναι άρρωστος ο πατέρας σου σπίτι τότε καλύτερα.μην αγχώνεσαι για τα καφέ.μπορει να είναι παλιό αίμα.εσυ ξεκουράσου. Σε καταλαβαίνω στο θέμα δουλειάς. Στη δική μου Ει χα κυλιομενο ωράριο και νύχτα.24ωρη επιχείρηση.Σρην αρχή γκρίνιες γιατί έπρεπε να δουλεύω Μόνο πρωί και μόλις έχασα το μωρό 2 μέρες μετά με βάλανε νύχτα.πηρα και μια καλή αναρρωτική Αφού έκανα την επέμβαση και στρωσανε.Να ξερει ς παίρνω δύναμη από εσε να.Μονο το γεγονός ότι τα περνάς μόνη αυτά σε κάνει αξιοθαύμαστη.Ξεκουραση και ηρεμία το σουκου καθώς έχεις και το σπορακι μαζί σου για παρέα και σε θέλει ήρεμη.Ολα Καλά θα πάνε κούκλα μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Θα τα χει χάσει μωρέ Και δεν είναι και κοντά σου να σε πάρει μια αγκαλιά,  να είναι δίπλα σου σε όλο αυτό.Αφου είναι άρρωστος ο πατέρας σου σπίτι τότε καλύτερα.μην αγχώνεσαι για τα καφέ.μπορει να είναι παλιό αίμα.εσυ ξεκουράσου. Σε καταλαβαίνω στο θέμα δουλειάς. Στη δική μου Ει χα κυλιομενο ωράριο και νύχτα.24ωρη επιχείρηση.Σρην αρχή γκρίνιες γιατί έπρεπε να δουλεύω Μόνο πρωί και μόλις έχασα το μωρό 2 μέρες μετά με βάλανε νύχτα.πηρα και μια καλή αναρρωτική Αφού έκανα την επέμβαση και στρωσανε.Να ξερει ς παίρνω δύναμη από εσε να.Μονο το γεγονός ότι τα περνάς μόνη αυτά σε κάνει αξιοθαύμαστη.Ξεκουραση και ηρεμία το σουκου καθώς έχεις και το σπορακι μαζί σου για παρέα και σε θέλει ήρεμη.Ολα Καλά θα πάνε κούκλα μου.

Είπα να μπω στη διαδικασία μόνη μου γιατί με είχα για πιο δυνατό-ανεξάρτητο άνθρωπο, αλλά εγώ κοντεύω πια να χάσω το μυαλό μου απο την αγωνία.Αφου δεν με αναγνώριζε ο αντρας μου.Μου ειπε πως αν ηξερε πως θα το έπαιρνα τοσο βαρυα δεν θα συμφωνούσε να γινει ετσι.Στις σπερματεγχυσεις ημουν πιο ηρεμη.μάλλον μας χαλάνε και οι ορμονες...τι να πω!!! Γυναικεία φύση... άβυσσος!

τωρα εχω και φουλ δεκατα και σκεφτομαι μην γινει καμια στραβή λογω της αυτοανοσιας,μου αύξησε βεβαια τις αντιπηκτικες ο γιατρός αλλα και αυτο προληπτικα γινεται γιατι δεν ξερουμε καν με τι αυτοάνοσο εχουμε να κανουμε. 

Εσυ καλα μου εισαι; καλά τους εκανες τοτε στη δουλειά, αυτο ελειπε μετα απο αυτο που περασες να μην παρεις και αναρρωτική. Τα εχουμε ισοπεδώσει ολα πια... επειδη εχουμε αναγκη απο εργασία η εκμετάλλευση πια εχει γινει must!

πρίν από 29 λεπτά , Cat! είπε:

Είπα να μπω στη διαδικασία μόνη μου γιατί με είχα για πιο δυνατό-ανεξάρτητο άνθρωπο, αλλά εγώ κοντεύω πια να χάσω το μυαλό μου απο την αγωνία.Αφου δεν με αναγνώριζε ο αντρας μου.Μου ειπε πως αν ηξερε πως θα το έπαιρνα τοσο βαρυα δεν θα συμφωνούσε να γινει ετσι.Στις σπερματεγχυσεις ημουν πιο ηρεμη.μάλλον μας χαλάνε και οι ορμονες...τι να πω!!! Γυναικεία φύση... άβυσσος!

τωρα εχω και φουλ δεκατα και σκεφτομαι μην γινει καμια στραβή λογω της αυτοανοσιας,μου αύξησε βεβαια τις αντιπηκτικες ο γιατρός αλλα και αυτο προληπτικα γινεται γιατι δεν ξερουμε καν με τι αυτοάνοσο εχουμε να κανουμε. 

Εσυ καλα μου εισαι; καλά τους εκανες τοτε στη δουλειά, αυτο ελειπε μετα απο αυτο που περασες να μην παρεις και αναρρωτική. Τα εχουμε ισοπεδώσει ολα πια... επειδη εχουμε αναγκη απο εργασία η εκμετάλλευση πια εχει γινει must!

Τα δέκατα είναι σύμπτωμα στην εγκυμοσύνη.αλλα χαλάρωσε.καλα μωρε.ο καιρός ακόμα να φτιάξει και Δεν παλεύεται.γενικοτερα όλα καλά :):) .λιωσε στις ταινίες και μη σκεφτεσαι.Ξεαγχωσου βρεεεε

• Μου αρέσει 1

one step λέγονται τα φτηνά τεστάκια. Υπάρχουν κι άλλες εταιρείες αλλα εγω αυτα εχω. Τώρα εσυ δεν χρειάζεται να ψάξεις Cat μου! Αυριο περιμένουμε νέα με την καινουρια Χοριακη. Ολα θα πάνε καλα! 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια αυτά τα τεστακια που λέτε μπορείτε να τα πάρετε και από ένα μεγάλο κατάστημα με είδη κομμωτηρίου. Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να πω το όνομά. Στην Αθήνα βρίσκεται 

Διαφημίσεις

Κοριτσια Πάτησα στο ίντερνετ τα τεστακια που λέει η @P.L.L. οικονομικοτατα .Εγώ παράγγειλα 2 διπλα clearblue 21 ευρώ. Τα one step δέκα ταινίες 6 ευρώ.Νομιζω τελευταία φορά που παίρνω αυτά τα τεστ.και αν υπολογίσω και τα λεφτά που εχω δώσει ήδη...  

6 ώρες πρίν, loyloy είπε:

4η μέρα καθυστέρησης. Αλλά Αυτ ή τη φορά σταματήσαμε τις προσπάθειες.πολυ άγχος και Δεν μένω με τπτ.Καθ το αφήσαμε μπας και χαλαρώσω.αλλα Επειδή την προηγούμενη φορά έμεινα με τη μέθοδο τραβηγματος και Επειδή Έχω σταθερό κύκλο αρχίζουν και μου μπαίνουν ιδέες.λιγες πιθανότητες πάλι Έτσι αλλά Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Κάνε το τεστακι αύριο με το καλό κ βλέπεις!Οσον αφορά το άγχος δούλεψε το διώξε το.Στο λέω εγω που μετά την φάπα που έφαγα κόντεψα να τρελαθω δεν περίμενα να συνέλθω,είμαι γενικοτερα υπέρ ευαίσθητη δεν ξεπερνώ εύκολα.Μετα την απόξεση μόνο μαύρες σκεψεις έκανα κ φυσικά όλο αυτό δεν με βοηθούσε να αναρρωσω.. Χαλάρωσε μόνο όμορφες σκεψεις και θα γίνεις σίγουρα μανούλα!

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Κορίτσια με πήραν από το μικροβιολογικό, η χοριακή μου βγήκε 38.... πήρα τον γιατρό μου τηλεφωνο και μου ειπε να αυξήσω τη προγεστερονη και ξάπλα μεχρι την επαναληπτική... ειναι πολύ χαμηλή ρε κορίτσια; θελω να χαρω αλλα με προσγείωσε λίγο ο γιατρός μου με το ύφος του...  

Cat μου συγχαρητήρια ♡♡♡♡♡♡♡♡ όλα να πάνε καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!@ Μπράβο σου τα καταφέρατε ♡♡♡♡♡.

Να στείλω και την θετική μου ενέργεια στην loyloy που Αύριο είναι η μεγάλη της μέρα!!!!!!! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ κοριτσια @Bela @Beboula25 σας Ευχαριστώ!Μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω. Για να δούμε.καλο βράδυ!!!!!!

Καλό βράδυ καλή μου!!Περιμενουμε στο λέω το πρωί με τον καφέ αχχαχ..Με το καλό !!!!

5 ώρες πρίν, Bela είπε:

Cat μου συγχαρητήρια ♡♡♡♡♡♡♡♡ όλα να πάνε καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!!!@ Μπράβο σου τα καταφέρατε ♡♡♡♡♡.

Να στείλω και την θετική μου ενέργεια στην loyloy που Αύριο είναι η μεγάλη της μέρα!!!!!!! Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!!!!!

Σ´ευχαριστώ πολύ!!!! :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...