Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Cat! είπε:

Καλημερα και καλώς μας ήρθες!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Ο,τι σε προβληματίζει εδώ ειμαστε να εμψυχώνει η μία την άλλη! Μακάρι σε 9 μήνες να κρατάς το μωρακι σου!!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι και σε εσένα όλα να πάνε τέλεια!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? 

@Bela τι κάνεις κορίτσι μου,  τι ώρα θα πας στο γιατρό;

@CAT αύριο είναι η μεγάλη μέρα, ανιπομονουμε για τα καλά αποτελέσματα σού. Καλή επιτυχία και μια τεράστια χόριακη σου εύχομαι! 

@loyloy καθαρό το τοπίο; Πότε λες να κάνεις τεστ; 

Καλός ήρθαν τα καινούργια κορίτσια @Beboula25 και  @P.L.L., καλή επιτυχία κορίτσια στις προσπάθειες σας!Είμαστε την ίδια ηλικία και αυτό κάπως με παρηγορει, γιατί αγχονουμαι λίγο με την ηλικία μου αν θα προλάβω να γίνω μάνα. 

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια κοπέλα! 

Καλημέρα Bettyst καλά είμαι εσύ;;; πήγα στον γιατρό έκανα καλλιέργεια και θα δούμε. Στον υπέρηχο ευτυχώς δεν φάνηκε τίποτα ανησυχητικό.!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, BettySt είπε:

@CAT αύριο είναι η μεγάλη μέρα, ανιπομονουμε για τα καλά αποτελέσματα σού. Καλή επιτυχία και μια τεράστια χόριακη σου εύχομαι! 

Καλός ήρθαν τα καινούργια κορίτσια @Beboula25 και  @P.L.L., καλή επιτυχία κορίτσια στις προσπάθειες σας!Είμαστε την ίδια ηλικία και αυτό κάπως με παρηγορει, γιατί αγχονουμαι λίγο με την ηλικία μου αν θα προλάβω να γίνω μάνα. 

Μόλις μιλούσα με μια φιλη μου που έχει ένα μπουμπουκακι ενός μήνα στα 45 της!Σε εφτιαξα;;;:-D

πρίν από 37 λεπτά , Cat! είπε:

Καλημερα ... εγω σημερα ξυπνησα κ ειδα καφε κ αγχωθηκα...εχω και πονους περιόδου που και που, πηρα τον γιατρο και μου ειπε και πηγα σημερα για β χοριακη...   μια φορα και να φτασω στη σωστή μερα της β χοριακης δεν τα εχω καταφερει... ακομη δεν εχει κατέβει αιμα αλλα ειναι και τα φαρμακα της εξωσωματικης που μπλέκουν το ολο σκηνικό...

με το ζορι ειμαι στη δουλειά... ψυχολογια στα τάρταρα.... να δω μεχρι το απογευμα πως θα αντέξω...

Καλα αποτελέσματα γλυκεια μου!!!Μην πέφτεις σε παρακαλώ και θα περάσει και η ώρα!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!!!καλ ως ήρθατε Όλες!ελπίζω να εχ ουμε όλες καλα Νέα σιγά σιγά.Καθαρο το τοπίο ακόμα.Αυριο που θα ρθουν τα τεστακια λέω να κάνω.Οπως έγραψα παραπάνω λόγω επαρχίας δύσκολο να πάρω από δω τεστακι.Θα αρχίσουν τις ερωτήσεις και αν είμαι και πάει λέγοντας.Δεν κάναμε και ελεύθερες επαφές για να παραγγείλω νωρίτερα.κ την άλλη φορά έμεινα χωρίς να ολοκληρωθεί η πράξη.και 4η μέρα καθυστέρησης Σήμερα.Αλλα βρε κορίτσια το στήθος ελάχιστα πρησμένο.Την άλλη φορά από πριν τη καθυστέρηση θυμάμαι είχε πρηστει αρκετά.Ουτε σουτιέν Δεν έβαζα από το πόνο.Μαγιω φορούσα. Αρα δεν το κόβω.Εγραψα πολλά νομίζω.σορρυυυυυ

1 hour ago, Bela είπε:

Καλημέρα Bettyst καλά είμαι εσύ;;; πήγα στον γιατρό έκανα καλλιέργεια και θα δούμε. Στον υπέρηχο ευτυχώς δεν φάνηκε τίποτα ανησυχητικό.!!!!!!!

Άντε ωραία.για εγκυμοσύνη Δεν.φαινοταν κάτι?

12 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλησπερα σε όλα τα κοριτσια,καλό μήνα! Διάβασα τις πρώτες ιστορίες και θα κοιτάξω να τις διαβασω όλες ώστε να σας γνωρίσω καλύτερα.Ειμαι 36 χρόνων και τον Δεκέμβριο στην 13η εβδομάδα εκανα διακοπή καθώς το μωράκι δεν ήταν υγιής..Πέρασα πολύ δύσκολα από ψυχολογικής μεριάς..και οργανικά μου πήρε σχεδόν 2 μήνες να συνέλθω..Πέρασε τώρα και ο 2ρος κυκλος περιοδου και αισθάνομαι πολύ καλύτερα,έχω χαλαρώσει ο φόβος έχει καταλαγιάσει και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω πάλι χωρίς όμως να με κυριεύει το άγχος.Καλως ή κακώς δεν μας έρχονται όλα όπως θα τα θέλαμε όμως πάνω από όλα αν έχουμε υγεία όλα τα υπόλοιπα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορούμε να τα διορθώσουμε.Ο σκοπός που γράφτηκα εδώ ήταν κυρίως για να εμψυχωσω τις προσπάθειες όλων  έστω με τον λόγο αλλα και για να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου,τις ανησυχίες μας αλλα και τις χαρές μας!!Γιατι θα έρθουν και αυτές οι χαρές για όλες μας είμαι σίγουρη!!!Τις καλύτερες ευχές μου σε όλα τα κοριτσια που προσπαθούν και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2018 να υποδεχτούμε αυτό το θείο δώρο!!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!!!!Μιλάς με αισιοδοξία και χαίρομαι γι'αυτό.Περασες πολύ δύσκολα.Εμενα στην 7η εβδομάδα παλινδρόμησε το μωράκι.Ελπιζω να πάνε όλα καλα για ολες μας.

Διαφημίσεις

Κορίτσια με πήραν από το μικροβιολογικό, η χοριακή μου βγήκε 38.... πήρα τον γιατρό μου τηλεφωνο και μου ειπε να αυξήσω τη προγεστερονη και ξάπλα μεχρι την επαναληπτική... ειναι πολύ χαμηλή ρε κορίτσια; θελω να χαρω αλλα με προσγείωσε λίγο ο γιατρός μου με το ύφος του...  

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Cat! είπε:

Καλημερα ... εγω σημερα ξυπνησα κ ειδα καφε κ αγχωθηκα...εχω και πονους περιόδου που και που, πηρα τον γιατρο και μου ειπε και πηγα σημερα για β χοριακη...   μια φορα και να φτασω στη σωστή μερα της β χοριακης δεν τα εχω καταφερει... ακομη δεν εχει κατέβει αιμα αλλα ειναι και τα φαρμακα της εξωσωματικης που μπλέκουν το ολο σκηνικό...

με το ζορι ειμαι στη δουλειά... ψυχολογια στα τάρταρα.... να δω μεχρι το απογευμα πως θα αντέξω...

Αχ κορίτσι μου.ψυχραιμια!τουλάχιστον το απόγευμα ότι είναι θα το ξερει ς.Δεν.παιρνεις τηλέφωνο στο μικροβιολογικο Μήπως έχει βγει το αποτελεσμα?

πρίν από 29 λεπτά , Cat! είπε:

Κορίτσια με πήραν από το μικροβιολογικό, η χοριακή μου βγήκε 38.... πήρα τον γιατρό μου τηλεφωνο και μου ειπε να αυξήσω τη προγεστερονη και ξάπλα μεχρι την επαναληπτική... ειναι πολύ χαμηλή ρε κορίτσια; θελω να χαρω αλλα με προσγείωσε λίγο ο γιατρός μου με το ύφος του...  

Έλα έγραφα σε παλιότερο σου.τωεα μου έκανε ανανέωση. Ακολούθησε τις εντολές του γιατρού σου και τη Δευτέρα Κάνε άλλη μία. Το θέμα είναι να υπάρχει μια καλ η αύξηση.εγω με καλ η χωριακη και να το αποτέλεσμα.

2 ώρες πρίν, fairyanna είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πολύ καιρό. Σήμερα αποφάσισα να γράψω και εγώ και να μπω στην όμορφη παρέα σας. Η ιστορία μου με λίγα λόγια. Είμαι 40 και λόγω ωοθητικης ανεπάρκειας βρίσκομαι στην 4η μέρα της έμβρυο μεταφοράς με 1 μόνο εμβρυακι. Ελπίζω να είναι το 1 το καλό. Εύχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη στις προσπάθειες σας! 

Θα Ναι γουρικο!!!!!!!!Πότε θα έχεις σίγουρο αποτέλεσμα?

πρίν από 51 λεπτά , loyloy είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!!!!καλ ως ήρθατε Όλες!ελπίζω να εχ ουμε όλες καλα Νέα σιγά σιγά.Καθαρο το τοπίο ακόμα.Αυριο που θα ρθουν τα τεστακια λέω να κάνω.Οπως έγραψα παραπάνω λόγω επαρχίας δύσκολο να πάρω από δω τεστακι.Θα αρχίσουν τις ερωτήσεις και αν είμαι και πάει λέγοντας.Δεν κάναμε και ελεύθερες επαφές για να παραγγείλω νωρίτερα.κ την άλλη φορά έμεινα χωρίς να ολοκληρωθεί η πράξη.και 4η μέρα καθυστέρησης Σήμερα.Αλλα βρε κορίτσια το στήθος ελάχιστα πρησμένο.Την άλλη φορά από πριν τη καθυστέρηση θυμάμαι είχε πρηστει αρκετά.Ουτε σουτιέν Δεν έβαζα από το πόνο.Μαγιω φορούσα. Αρα δεν το κόβω.Εγραψα πολλά νομίζω.σορρυυυυυ

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!!!!Μιλάς με αισιοδοξία και χαίρομαι γι'αυτό.Περασες πολύ δύσκολα.Εμενα στην 7η εβδομάδα παλινδρόμησε το μωράκι.Ελπιζω να πάνε όλα καλα για ολες μας.

Σε ευχαριστώ καλή μου!!!Τι να κάνουμε συμβαίνουν και αυτά και αν μας πάρει από κάτω μόνο κακό αποτέλεσμα θα φέρουμε..Δεν θα το ξεχάσω πέφτω συχνά αλλα το χρωστάω στον σύντροφο και στην οικογένεια μου να είμαι όρθια να κοιτάξουμε το μέλλον..Λυπάμαι για την περίπτωση σου όμως θα δεις μόλις έρθει το μωράκι θα σε γεμίσει με ευτυχία αυτό να κρατάς στο μυαλό..Έχεις καθυστέρηση ή περιμένεις αυτές τις μέρες;Το καλύτερο εύχομαι αύριο!!!

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ κορίτσι μου.ψυχραιμια!τουλάχιστον το απόγευμα ότι είναι θα το ξερει ς.Δεν.παιρνεις τηλέφωνο στο μικροβιολογικο Μήπως έχει βγει το αποτελεσμα?

Έλα έγραφα σε παλιότερο σου.τωεα μου έκανε ανανέωση. Ακολούθησε τις εντολές του γιατρού σου και τη Δευτέρα Κάνε άλλη μία. Το θέμα είναι να υπάρχει μια καλ η αύξηση.εγω με καλ η χωριακη και να το αποτέλεσμα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το άλλο Σάββατο στις 10 του μήνα. Έως τότε....... Εύχομαι να διαβάζω κάθε μέρα και ένα ευχάριστο από εσάς!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Cat! είπε:

Κορίτσι μου εγω νιώθω πως πρέπει να σου πω συγχαρητήρια!!Ο γιατρος υποθέτω όπως όλοι αρχικά είναι επιφυλακτικοί στις απαντήσεις τους..Κάνε υπομονή πάρε την προγεστερονη και κάτσε ξάπλα όπως σου είπαν

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μόλις μιλούσα με μια φιλη μου που έχει ένα μπουμπουκακι ενός μήνα στα 45 της!Σε εφτιαξα;;;:-D

Καλα αποτελέσματα γλυκεια μου!!!Μην πέφτεις σε παρακαλώ και θα περάσει και η ώρα!!

Ναιιι, τέλεια! Άντε να περνούμε και εμείς σειρά! 

• Μου αρέσει 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κορίτσι μου εγω νιώθω πως πρέπει να σου πω συγχαρητήρια!!Ο γιατρος υποθέτω όπως όλοι αρχικά είναι επιφυλακτικοί στις απαντήσεις τους..Κάνε υπομονή πάρε την προγεστερονη και κάτσε ξάπλα όπως σου είπαν

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι Παναγία μου... εγω παντως χάρηκα και συγκινήθηκα που για πρωτη φορα δεν είδα αρνητική χοριακή... 

πρίν από 24 λεπτά , loyloy είπε:

πρίν από 14 λεπτά , fairyanna είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το άλλο Σάββατο στις 10 του μήνα. Έως τότε....... Εύχομαι να διαβάζω κάθε μέρα και ένα ευχάριστο από εσάς!!!

Μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο σου εύχομαι να είναι το τυχερό!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Δεν είναι απαραίτητο να πρηστεί το στήθος. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική ακόμα και στην ίδια γυναίκα, οπότε αύριο πού θα κάνεις το τεστ θα δειξει( ένα μεγάλο + εύχομαι )!

Το ίδιο θέμα έχω και εγώ με τα τεστ και τα περνώ από το ίντερνετ :D

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Cat! είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι Παναγία μου... εγω παντως χάρηκα και συγκινήθηκα που για πρωτη φορα δεν είδα αρνητική χοριακή... 

Και εγω συγκινήθηκα καλή μου..Θετικες σκεψεις μόνο και Η Παναγία μαζί σας!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...