Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλησπέρα κι απο εμενα. Η δίκη μου η ιστορία ειναι η εξής: παντρεύτηκα πέρσι το καλοκαίρι και μετα απο 5 μήνες προσπαθειών κράταγα θετικό τεστακι το Νοέμβρη. Μεγάλη χαρά όπως καταλαβαίνετε. Στην τρίτη επίσκεψη στον γιατρο ομως είδαμε πως η καρδια του είχε σταματήσει 8.εβδομαδων κι ας μην είχα κανενα σύμπτωμα οτι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλα. Εκανα απόξεση, έκλαψα, θρήνησα.. Μετα άρχισα να το συζητάω και να διαβάζω και ιστορίες εδω στο φόρουμ και γέμισα αισιοδοξία. Κι άλλες το έπαθαν και τελικα έκαναν τα παιδάκια τους. Τις πρώτες ημέρες δε μπορούσα να βλέπω εγκυμονούσες... Τώρα θέλω να ακούω για γυναίκες που έμειναν ξανά ή για πρώτη φορα έγκυες και μου δίνει απίστευτη δύναμη! Τώρα δεν βλέπω την ώρα να ερθει και η επόμενη περίοδος για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά προσπάθειες! Άγχος εχω φυσικα και κάποιες στιγμές "κυλάω" και κανω πολυ απαισιόδοξες σκέψεις. Αλλα μετα σκέφτομαι παλι τα success stories που εχω διαβάσει ή εχω ακούσει και με βοηθάνε πολυ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018! 

Όσον αφορά πάντως στην προσπάθεια επίτευξης εγκυμοσύνης, εγω έμεινα έγκυος τον μοναδικό μήνα που χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξιας και preseed. Βέβαια δεν πήγαν τελικα καλα τα πράγματα αλλα οι γιατρος με διαβεβαίωσε πως δεν έφταιγε αυτο και πως ειναι ασφαλές. Μου κανει εντύπωση που δεν το ακούω πουθενά στην ελλαδα γιατι ξέρω πως εχει βοηθησει αρκετές γυναίκες. Ειναι ενα λιπαντικό υγρό που μιμείται τα υγρά του κόλπου της γυναίκας βοηθώντας το σπερμα να κολυμπήσει πιο εύκολα προς τη μήτρα. Για εμενα που ειμαι σχεδόν 36 και δεν εχω τόσο πολλα κολπικά υγρά κατα τη διάρκεια της ωορρηξιας ειναι πολυ σημαντικό. Το έψαξα οταν ανακαλύψαμε πως το σπερμα του άνδρα μου είχε χαμηλή κινητικότητα. Εκπιζω να σας βοηθησει αυτη η πληροφορία! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 13 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κι απο εμενα. Η δίκη μου η ιστορία ειναι η εξής: παντρεύτηκα πέρσι το καλοκαίρι και μετα απο 5 μήνες προσπαθειών κράταγα θετικό τεστακι το Νοέμβρη. Μεγάλη χαρά όπως καταλαβαίνετε. Στην τρίτη επίσκεψη στον γιατρο ομως είδαμε πως η καρδια του είχε σταματήσει 8.εβδομαδων κι ας μην είχα κανενα σύμπτωμα οτι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλα. Εκανα απόξεση, έκλαψα, θρήνησα.. Μετα άρχισα να το συζητάω και να διαβάζω και ιστορίες εδω στο φόρουμ και γέμισα αισιοδοξία. Κι άλλες το έπαθαν και τελικα έκαναν τα παιδάκια τους. Τις πρώτες ημέρες δε μπορούσα να βλέπω εγκυμονούσες... Τώρα θέλω να ακούω για γυναίκες που έμειναν ξανά ή για πρώτη φορα έγκυες και μου δίνει απίστευτη δύναμη! Τώρα δεν βλέπω την ώρα να ερθει και η επόμενη περίοδος για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά προσπάθειες! Άγχος εχω φυσικα και κάποιες στιγμές "κυλάω" και κανω πολυ απαισιόδοξες σκέψεις. Αλλα μετα σκέφτομαι παλι τα success stories που εχω διαβάσει ή εχω ακούσει και με βοηθάνε πολυ.

Όσον αφορά πάντως στην προσπάθεια επίτευξης εγκυμοσύνης, εγω έμεινα έγκυος τον μοναδικό μήνα που χρησιμοποίησα τεστ ωορρηξιας και preseed. Βέβαια δεν πήγαν τελικα καλα τα πράγματα αλλα οι γιατρος με διαβεβαίωσε πως δεν έφταιγε αυτο και πως ειναι ασφαλές. Μου κανει εντύπωση που δεν το ακούω πουθενά στην ελλαδα γιατι ξέρω πως εχει βοηθησει αρκετές γυναίκες. Ειναι ενα λιπαντικό υγρό που μιμείται τα υγρά του κόλπου της γυναίκας βοηθώντας το σπερμα να κολυμπήσει πιο εύκολα προς τη μήτρα. Για εμενα που ειμαι σχεδόν 36 και δεν εχω τόσο πολλα κολπικά υγρά κατα τη διάρκεια της ωορρηξιας ειναι πολυ σημαντικό. Το έψαξα οταν ανακαλύψαμε πως το σπερμα του άνδρα μου είχε χαμηλή κινητικότητα. Εκπιζω να σας βοηθησει αυτη η πληροφορία! 

P.L.L μου καλώς μας ήρθες♡♡♡♡ να είσαι δυνατή και σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις και συ μανουλα μαζί με εμάς εδώ όλες!!!!!!!  

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Καλ ως ήρθες κορίτσι μου.Σου εύχομαι ολόψυχα να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά.Ολες εδώ στον αγώνα.Ορεξη να έχουν τα αγοράκια μας και αντοχή να επιτευχθεί ο στόχος μας χιχιχιχιχι!!!!!

Καλησπερα σε όλα τα κοριτσια,καλό μήνα! Διάβασα τις πρώτες ιστορίες και θα κοιτάξω να τις διαβασω όλες ώστε να σας γνωρίσω καλύτερα.Ειμαι 36 χρόνων και τον Δεκέμβριο στην 13η εβδομάδα εκανα διακοπή καθώς το μωράκι δεν ήταν υγιής..Πέρασα πολύ δύσκολα από ψυχολογικής μεριάς..και οργανικά μου πήρε σχεδόν 2 μήνες να συνέλθω..Πέρασε τώρα και ο 2ρος κυκλος περιοδου και αισθάνομαι πολύ καλύτερα,έχω χαλαρώσει ο φόβος έχει καταλαγιάσει και είμαι έτοιμη να ξεκινήσω πάλι χωρίς όμως να με κυριεύει το άγχος.Καλως ή κακώς δεν μας έρχονται όλα όπως θα τα θέλαμε όμως πάνω από όλα αν έχουμε υγεία όλα τα υπόλοιπα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μπορούμε να τα διορθώσουμε.Ο σκοπός που γράφτηκα εδώ ήταν κυρίως για να εμψυχωσω τις προσπάθειες όλων  έστω με τον λόγο αλλα και για να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου,τις ανησυχίες μας αλλα και τις χαρές μας!!Γιατι θα έρθουν και αυτές οι χαρές για όλες μας είμαι σίγουρη!!!Τις καλύτερες ευχές μου σε όλα τα κοριτσια που προσπαθούν και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2018 να υποδεχτούμε αυτό το θείο δώρο!!!!

• Μου αρέσει 5

Καλημέρα κορίτσια. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ευχομαι τα καλυτερα και για εσας! Πότε ξεκινάτε προσπάθειες; Μην αμελήσετε να ενημερώσετε αν εχουμε θετικά για να παίρνουμε κι εμείς τα πάνω μας..

Beboula25 με το καλο σύντομα να ξεκινήσεις με ενα BFP (big fat positive) και να ξεχάσεις τον πόνο της προηγούμενης κύησης.

Θέλω να λεω στον εαυτό μου πως το παιδάκι που καποια στιγμή θα κανω θα ειναι το ίδιο με αυτο που έχασα αλλα τοτε θα ξαναέρθει με καλύτερες γονιδιακές προϋποθέσεις! Βοηθάει..

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Ευχομαι τα καλυτερα και για εσας! Πότε ξεκινάτε προσπάθειες; Μην αμελήσετε να ενημερώσετε αν εχουμε θετικά για να παίρνουμε κι εμείς τα πάνω μας..

Beboula25 με το καλο σύντομα να ξεκινήσεις με ενα BFP (big fat positive) και να ξεχάσεις τον πόνο της προηγούμενης κύησης.

Θέλω να λεω στον εαυτό μου πως το παιδάκι που καποια στιγμή θα κανω θα ειναι το ίδιο με αυτο που έχασα αλλα τοτε θα ξαναέρθει με καλύτερες γονιδιακές προϋποθέσεις! Βοηθάει..

Καλημέρα κορίτσι μου!Σίγουρα θα έρθει και θα είναι έτσι όπως τα λες..Συμβουλή που δίνω και στον εαυτό μου όταν καμία φορά με έπιανε το παράπονο είναι να κλείσω την σελίδα,να μην την αναμασώ γτ μόνο στενοχώρια φέρνει και να προχωρήσω,είναι η μόνη επιλογή!

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσι μου καλημερα!!! Καταλαβαινω απόλυτα πως νιωθεις μιας και εχασα και εγω ενα μωράκι στην 9η εβδομάδα το Νοέμβριο του 2017.. Μαλιστα ηταν σοκ,  μιας και δεν ειχα ουτε αιμα,  ειχα φουλ συμπτωματα κι ολοι πιστεύαμε πως ολανηταν τελεια... Αλλα δεν!! 

Πλεον ομως,  3 μηνες μετα,  ειμαι παλι εγκυος!! Την Τρίτη εχω το 1ο ραντεβού με τον γιατρό και ελπίζω και πιστεύω αυτή τη φορά όλα να είναι καλά!! Για καποιο λογο έγινε ότι έγινε αλλα δεν θα μείνω εκεί! Το χρωστάω στο καινούριο μου μωρο που δεν φταίει να πληρώσει αμαρτίες του παρελθόντος!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? 

@Bela τι κάνεις κορίτσι μου,  τι ώρα θα πας στο γιατρό;

@CAT αύριο είναι η μεγάλη μέρα, ανιπομονουμε για τα καλά αποτελέσματα σού. Καλή επιτυχία και μια τεράστια χόριακη σου εύχομαι! 

@loyloy καθαρό το τοπίο; Πότε λες να κάνεις τεστ; 

Καλός ήρθαν τα καινούργια κορίτσια @Beboula25 και  @P.L.L., καλή επιτυχία κορίτσια στις προσπάθειες σας!Είμαστε την ίδια ηλικία και αυτό κάπως με παρηγορει, γιατί αγχονουμαι λίγο με την ηλικία μου αν θα προλάβω να γίνω μάνα. 

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια κοπέλα! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 34 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε? 

@Bela τι κάνεις κορίτσι μου,  τι ώρα θα πας στο γιατρό;

@CAT αύριο είναι η μεγάλη μέρα, ανιπομονουμε για τα καλά αποτελέσματα σού. Καλή επιτυχία και μια τεράστια χόριακη σου εύχομαι! 

@loyloy καθαρό το τοπίο; Πότε λες να κάνεις τεστ; 

Καλός ήρθαν τα καινούργια κορίτσια @Beboula25 και  @P.L.L., καλή επιτυχία κορίτσια στις προσπάθειες σας!Είμαστε την ίδια ηλικία και αυτό κάπως με παρηγορει, γιατί αγχονουμαι λίγο με την ηλικία μου αν θα προλάβω να γίνω μάνα. 

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποια κοπέλα! 

Καλημερα ... εγω σημερα ξυπνησα κ ειδα καφε κ αγχωθηκα...εχω και πονους περιόδου που και που, πηρα τον γιατρο και μου ειπε και πηγα σημερα για β χοριακη...   μια φορα και να φτασω στη σωστή μερα της β χοριακης δεν τα εχω καταφερει... ακομη δεν εχει κατέβει αιμα αλλα ειναι και τα φαρμακα της εξωσωματικης που μπλέκουν το ολο σκηνικό...

με το ζορι ειμαι στη δουλειά... ψυχολογια στα τάρταρα.... να δω μεχρι το απογευμα πως θα αντέξω...

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πολύ καιρό. Σήμερα αποφάσισα να γράψω και εγώ και να μπω στην όμορφη παρέα σας. Η ιστορία μου με λίγα λόγια. Είμαι 40 και λόγω ωοθητικης ανεπάρκειας βρίσκομαι στην 4η μέρα της έμβρυο μεταφοράς με 1 μόνο εμβρυακι. Ελπίζω να είναι το 1 το καλό. Εύχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη στις προσπάθειες σας! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Cat! είπε:

Καλημερα ... εγω σημερα ξυπνησα κ ειδα καφε κ αγχωθηκα...εχω και πονους περιόδου που και που, πηρα τον γιατρο και μου ειπε και πηγα σημερα για β χοριακη...   μια φορα και να φτασω στη σωστή μερα της β χοριακης δεν τα εχω καταφερει... ακομη δεν εχει κατέβει αιμα αλλα ειναι και τα φαρμακα της εξωσωματικης που μπλέκουν το ολο σκηνικό...

με το ζορι ειμαι στη δουλειά... ψυχολογια στα τάρταρα.... να δω μεχρι το απογευμα πως θα αντέξω...

Υπομονή κοριτσι μου! Πολλές εγκυμοσύνες ξεκινούν με καφέ ή ακόμα με αίμα ιδικα υποβοηθούμενες αλλά μετά όλα καλά. Περνεις προγεστερόνη φαντάζομαι. Δηλαδή το απόγευμα θα βγουν τα αποτελέσματα;

πρίν από 2 λεπτά , fairyanna είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πολύ καιρό. Σήμερα αποφάσισα να γράψω και εγώ και να μπω στην όμορφη παρέα σας. Η ιστορία μου με λίγα λόγια. Είμαι 40 και λόγω ωοθητικης ανεπάρκειας βρίσκομαι στην 4η μέρα της έμβρυο μεταφοράς με 1 μόνο εμβρυακι. Ελπίζω να είναι το 1 το καλό. Εύχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα και καλή δύναμη στις προσπάθειες σας! 

Καλός ήρθες στην παρέα μας κορίτσι! Σού εύχομαι καλή επιτυχία! Πότε να περιμένουμε θα αποτελέσματα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Υπομονή κοριτσι μου! Πολλές εγκυμοσύνες ξεκινούν με καφέ ή ακόμα με αίμα ιδικα υποβοηθούμενες αλλά μετά όλα καλά. Περνεις προγεστερόνη φαντάζομαι. Δηλαδή το απόγευμα θα βγουν τα αποτελέσματα;

Ναι το απογευμα βγαινουν... παιρνω προγεστερονη... δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος και δεν ειναι επαρκής η ποσοτητα. Γενικα απο φαρμακα και ενέσεις αλλο τιποτα. Η προγεστερονη και τα οιστρογόνα που παιρνω θολώνουν λιγο και το τοπίο... 

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Καλός ήρθες στην παρέα μας κορίτσι! Σού εύχομαι καλή επιτυχία! Πότε να περιμένουμε θα αποτελέσματα 

Το Σάββατο 10.03 με το καλό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , fairyanna είπε:

Καλημερα και καλώς μας ήρθες!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Ο,τι σε προβληματίζει εδώ ειμαστε να εμψυχώνει η μία την άλλη! Μακάρι σε 9 μήνες να κρατάς το μωρακι σου!!!

πρίν από 1 λεπτό , Cat! είπε:

Ναι το απογευμα βγαινουν... παιρνω προγεστερονη... δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος και δεν ειναι επαρκής η ποσοτητα. Γενικα απο φαρμακα και ενέσεις αλλο τιποτα. Η προγεστερονη και τα οιστρογόνα που παιρνω θολώνουν λιγο και το τοπίο... 

Καταλαβαίνω, υπομονή σε λίγες ώρες θα ξέρεις,  να μας ενημερώσεις. Με τη προγεστερόνη είχα και εγώ θέμα,  χάλια ήμουν σαν να είχα περίοδο. 

Fingers crossed! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...