Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Οκ Ελισαβετ... Με τα δεδομένα που μου δίνεις... (Ετσι το λεω, δεν σκαμπάζω και πολλα!) Ποντάρω στο κορίτσι!! 

Δήμητρα μήπως εισαι σε ωορρηξία; Η μήπως μόλις πέρασε; 

Περασε η ωορηξια μου πριν 3μερες...και σημερα ξυπνησα απο κατι σουβλιες στην κοιλια μου αλλα το μυαλο μου πηγε οτι θα ηταν εντερικα θεματα

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Περασε η ωορηξια μου πριν 3μερες...και σημερα ξυπνησα απο κατι σουβλιες στην κοιλια μου αλλα το μυαλο μου πηγε οτι θα ηταν εντερικα θεματα

Απλα δν σκεφτομαι οτι ειναι κατι @P.L.L. γτ δεν θελω να απογοητευτω οταν ερθει η μερα εκεινη ..απλα αφηνω να περναει ο καιρος..θα δειξει αν πετύχαμε η όχι κάτι

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλησπερα ειμαι νεα στη παρεα σας και χαιρομαι πολυ που σας βρηκαμε τον αντρα μου προσπαθουμε 14 μηνες για παιδι χωρις επιτυχια εχουμε κανει και οι 2 εξετασεις και δεν υπαρχει προβλημα και οπως καταλαβαινεται εχω πολυ αγχος.εχω παντα σταθερο κυκλο σημερα ειναι η δευτερη μερα καθυστερησης εχω ζαλαδες και τσιμπηματα στη κοιλια και τραβηγματα.δεν ξερω αν πετυχαμε θα περιμενω μεχρι τη δευτερα για να παρω τεστ.το θεμα ειναι οτι εχω εντονους πονους περιοδου.ηθελα να ρωτησω οταν γινεται η εμφυτευση παντα βλεπουμε αιμα;

Σας ευχαριστώ 

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλησπερα ειμαι νεα στη παρεα σας και χαιρομαι πολυ που σας βρηκαμε τον αντρα μου προσπαθουμε 14 μηνες για παιδι χωρις επιτυχια εχουμε κανει και οι 2 εξετασεις και δεν υπαρχει προβλημα και οπως καταλαβαινεται εχω πολυ αγχος.εχω παντα σταθερο κυκλο σημερα ειναι η δευτερη μερα καθυστερησης εχω ζαλαδες και τσιμπηματα στη κοιλια και τραβηγματα.δεν ξερω αν πετυχαμε θα περιμενω μεχρι τη δευτερα για να παρω τεστ.το θεμα ειναι οτι εχω εντονους πονους περιοδου.ηθελα να ρωτησω οταν γινεται η εμφυτευση παντα βλεπουμε αιμα;

Σας ευχαριστώ 

καλως ορισες. οχι οι περισσοτερες κοπελες δεν εχουν δει αιμα κατα την εμφυτευση οπως κ εγω. κ μαλιστα δεν εχουν κ κανενα αλλο συμπτωμα. ελπιζω να ειναι η τυχερη σου φορα!!!

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

καλως ορισες. οχι οι περισσοτερες κοπελες δεν εχουν δει αιμα κατα την εμφυτευση οπως κ εγω. κ μαλιστα δεν εχουν κ κανενα αλλο συμπτωμα. ελπιζω να ειναι η τυχερη σου φορα!!!

Σε ευχαριστω πολυ μακαρι

2 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Σας ευχαριστώ 

Καλ ως ήρθες στη παρέα μας.μακαρι να είναι η τυχερή σας φορά.Οσον αφορά στο αίμα εμφύτευσης δεν συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Σας ευχαριστώ 

Όχι δεν ισχυει πάντα! Μόνο ένα 30% των κυήσεων ξεκινούν με αίμα εμφύτευσης. Καλή επιτυχία! Υπομονή ως την Δευτέρα!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Όχι δεν ισχυει πάντα! Μόνο ένα 30% των κυήσεων ξεκινούν με αίμα εμφύτευσης. Καλή επιτυχία! Υπομονή ως την Δευτέρα!

Μακαρι αλλα μαλλον δεν θα τα καταφεραμε παλι.ηρθαμε σε επαφη πριν και οταν πηγα τουαλετα και σκουπιστικα ειδα αχνα ροζ υγρα στο χαρτι -:(

πρίν από 25 λεπτά , vikaki82 είπε:

Μακαρι αλλα μαλλον δεν θα τα καταφεραμε παλι.ηρθαμε σε επαφη πριν και οταν πηγα τουαλετα και σκουπιστικα ειδα αχνα ροζ υγρα στο χαρτι -:(

Καλησπερα καλως όρισες. Όταν οι εκκρισεις είναι κοντά στην αναμενόμενη περιοδο ακόμη και εγκυος να είσαι δεν σχετίζονται με την εμφύτευση.Η αιμορρια εμφύτευσης συμβαίνει λιγες μερες μετά την ωορρηξια κ δεν μιλάμε για αίμα αλλα για σχεδόν απαρατήρητη ροζ ή καφέ σταγόνα. Ο γιατρος που ρώτησα κάποτε μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να δεις αίμα εμφύτευσης.Οι αποψεις σαφως διαφέρουν αλλα ούτε εγω είχα δει ούτε όσες έχω μιλήσει και γνωρίζω. Σου εύχομαι τα καλύτερα 

5 ώρες πρίν, vikaki82 είπε:

Καλε αφου εχεις σταθερο κυκλο και έχεις και καθυστέρηση γτ δεν κανεις ενα τεστακι αυριο και να περιμενεις μεχρι τη Δευτέρα???

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλε αφου εχεις σταθερο κυκλο και έχεις και καθυστέρηση γτ δεν κανεις ενα τεστακι αυριο και να περιμενεις μεχρι τη Δευτέρα???

Δυστηχως αδιαθετησα. Ειμαι πολυ στενοχωρημενη.δεν ξερω τι παει στραβα ενω δεν εχουμε προβλημα.ισως δεν ειναι γραφτό να κανουμε ενα παιδακι

πρίν από 16 λεπτά , vikaki82 είπε:

Δυστηχως αδιαθετησα. Ειμαι πολυ στενοχωρημενη.δεν ξερω τι παει στραβα ενω δεν εχουμε προβλημα.ισως δεν ειναι γραφτό να κανουμε ενα παιδακι

Καταλαβαίνω την στενοχώρια σου αλλα μην το βάζεις κάτω.Τι εξετασεις έχετε κάνει αν επιτρεπεται και τι σου λέει ο γυναικολογος σου για αυτό;Οι επαφές σας είναι τακτικές ή περιορίζεσαι στις υποτιθέμενες γονιμες;

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καταλαβαίνω την στενοχώρια σου αλλα μην το βάζεις κάτω.Τι εξετασεις έχετε κάνει αν επιτρεπεται και τι σου λέει ο γυναικολογος σου για αυτό;Οι επαφές σας είναι τακτικές ή περιορίζεσαι στις υποτιθέμενες γονιμες;

Υστεροσαλπιγγογραφία εγω και σπερμοδιαγραμμα ο ααντρας μου.οχι κανουμε τακτικά οχι μονο τις γονιμες. Αλλα γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη και ξερω οτι αυτο επηρεάζει. Δεν μπορω να διαχειριστω το αγχος οσο και αν προσπαθω..με τον γυναικολογο εχω πολυ καιρο να μιλησω

πρίν από 3 λεπτά , vikaki82 είπε:

Υστεροσαλπιγγογραφία εγω και σπερμοδιαγραμμα ο ααντρας μου.οχι κανουμε τακτικά οχι μονο τις γονιμες. Αλλα γενικα ειμαι πολυ αγχωμενη και ξερω οτι αυτο επηρεάζει. Δεν μπορω να διαχειριστω το αγχος οσο και αν προσπαθω..με τον γυναικολογο εχω πολυ καιρο να μιλησω

ορμονικες εξετασεις κ πληρη ελενχο θυροειδη εχετε κανει σε ενδοκρινολογο. τεστ ωορηξιας εχεις χρησιμοποιησει? 

Just now, linaa είπε:

ορμονικες εξετασεις κ πληρη ελενχο θυροειδη εχετε κανει σε ενδοκρινολογο. τεστ ωορηξιας εχεις χρησιμοποιησει? 

Θυροειδη το εχω δει δεν υπαρχρι θεμα.ορμονικες ειχε πει ο γιατρος να κανω δεν εκανα να πω την αλήθεια εοειδη καταλαβαινω τις γονιμες. Οι ορμονικες δειχνουν κατι παραπανω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...