Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 24/12/2024 at 8:29 ΜΜ, Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

11 ώρες πρίν, Bela είπε:

Κοίτα εγώ αν και όταν αξιωθώ να έχω καθυστέρηση 1 ή 2 μέρες στην 2η μέρα θα κάνω τεστ και ότι είναι είναι... Έτσι κι αλλιώς θα παθω ψυχρολουσία καλή κακή θα την παθω. Καλύτερα δεν είναι νωρίς νωρίς και τέλος;;;;;!!!!! ή θα χαρώ ή θα πάω παρακάτω μπρος να αναρωτιέμαι ουυυυυυυ δεν το συζητώ.... Ή να τρέχω για χοριακές... άλλο πάλι και τούτο μέχρι να δώσω αίμα και μέχρι να περάσει η ώρα να βγει η τιμή άσε που στο τεστ οκ ξενερωνεις και τέλος στην χοριακη όμως με τέτοια αναμονή όσο να ναι μέχρι να μάθεις το νούμερο μέχρι και όνειρα κάνεις χειρότερα δλδ σε παίρνει και η άλλη από το εργαστήριο... Ναι γεια σας η χοριακη είναι αρνητική ευχαριστώ πολύ γεια σας... Και μένεις Εσύ μετά παγωτό και στα πατώματα... χαχαχαχα

Έχεις δίκιο αλλά είμαι χεστρου.η μόνη λύση είναι να παραγγείλω τα τεστ από το ίντερνετ γιατί ε δω είναι χωριό.και μετά μετα θα ξεκινήσουν.εχω και αυτά ε δω που ήρθα.Καλα ήταν όσο εμένα στο κέντρο.δεν σε ξέρει κανενας , έπαιρνα και τα τεστακια μου.Κυρια.

πρίν από 41 λεπτά , Cat! είπε:

Καλημερα και καλό μήνα κορίτσια!!! Εύχομαι να "ανθίσει" αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας αυτή τη στιγμή!!!! 

Καλο μηναααααααα!!!!!πήραμε καθολου τα πάνω μας?Πως Είσαι?

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Έχεις δίκιο αλλά είμαι χεστρου.η μόνη λύση είναι να παραγγείλω τα τεστ από το ίντερνετ γιατί ε δω είναι χωριό.και μετά μετα θα ξεκινήσουν.εχω και αυτά ε δω που ήρθα.Καλα ήταν όσο εμένα στο κέντρο.δεν σε ξέρει κανενας , έπαιρνα και τα τεστακια μου.Κυρια.

Όχι... Χθες είχα όλα τα προεμμηνορυσιακα συμπτώματα και έσπασαν τα νευρα μ... πονοκεφαλος,μεση, κράμπες στη κοιλια... καθε λιγο και λιγάκι με κοιτάω απο χθες και ας ειναι λιγο νωρις για να αδιαθετησω... αλλα ειναι και τα φαρμακα ξερω γω...

τρωω βεβαια κατι αναλαμπές μες στη μερα και λεω "δεν θα πεθανω κιολας" ! Παλι καλά που ξεχνιέμαι στη δουλειά καποιες ωρες!

ο,τι ειναι να γινει θα γινει... το σαββατο θα ειναι δυσκολη μερα όση ώρα θα περιμενω τη β χοριακη! 

1 hour ago, Cat! είπε:

Όχι... Χθες είχα όλα τα προεμμηνορυσιακα συμπτώματα και έσπασαν τα νευρα μ... πονοκεφαλος,μεση, κράμπες στη κοιλια... καθε λιγο και λιγάκι με κοιτάω απο χθες και ας ειναι λιγο νωρις για να αδιαθετησω... αλλα ειναι και τα φαρμακα ξερω γω...

τρωω βεβαια κατι αναλαμπές μες στη μερα και λεω "δεν θα πεθανω κιολας" ! Παλι καλά που ξεχνιέμαι στη δουλειά καποιες ωρες!

ο,τι ειναι να γινει θα γινει... το σαββατο θα ειναι δυσκολη μερα όση ώρα θα περιμενω τη β χοριακη! 

Ξεκίνησες κάποια ασχολία στο σπίτι για να ξεχνιεσαι?έλα μην αγχώνεσαι.Εισαι και μοναχούλα.Δεν κάνεις κακό στον εαυτό σου.Θετικες σκέψεις!!!!!!!!εντάξει?Στη δουλειά πρόσεχε μην κουράζεσαι.

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια, καλό μήνα! 

@Bela τι ώρα θα πας στο γιατρό, να μας πεις τα νέα σου μετά;

Καλημέρα Bettyst καλό μήνα!♡♡♡♡ Αύριο θα πάω πάω τελικά γιατί σήμερα προέκυψαν άλλες δουλειές και δεν προλάβαινα με τίποτα...

2 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Καλημερα και καλό μήνα κορίτσια!!! Εύχομαι να "ανθίσει" αυτό που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας αυτή τη στιγμή!!!! 

Καλημέρα Cat καλό μήνα!!!!!!♡♡♡♡♡ Μακάρι να ανθίσει για όλες μας σύντομα!!!!

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Καλό μήνα και σε σένα loyloy!!!! Κατάλαβα άμα είναι έτσι κλειστή κοινωνία ούτε εγώ θα πήγαινα να αγοράσω.... Εγώ αύριο τελικά θα πάω στο doctor. Με το φτωχό μου μυαλό Έτσι που μου είπε η κυτταρολογος για μικρή φλεγμονουλα υπολογίζω ότι αυτή θα οφείλεται που έχω κάποια ενόχληση αραιά και που αριστερά... Ίσως να είναι στην αριστερή σάλπιγγα;;;; Αυτό υπολογίζω γιατί ούτε ενόχληση έχω ούτε περίεργα υγρά ούτε τσούξιμο κλπ.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , loyloy είπε:

Ξεκίνησες κάποια ασχολία στο σπίτι για να ξεχνιεσαι?έλα μην αγχώνεσαι.Εισαι και μοναχούλα.Δεν κάνεις κακό στον εαυτό σου.Θετικες σκέψεις!!!!!!!!εντάξει?Στη δουλειά πρόσεχε μην κουράζεσαι.

Στη δουλειά δυσκολο να μην κουραστώ αλλα προσέχω οσο μπορω! Ε στο σπίτι ξάπλα και ταινίες και λιγες αναγκαίες δουλειες - τπτ το φοβερο! 

Άντε θα περιμένουμε τα νέα σου!!!

2 ώρες πρίν, Bela είπε:

Καλημέρα Bettyst καλό μήνα!♡♡♡♡ Αύριο θα πάω πάω τελικά γιατί σήμερα προέκυψαν άλλες δουλειές και δεν προλάβαινα με τίποτα...

Καλό μήνα και σε σένα loyloy!!!! Κατάλαβα άμα είναι έτσι κλειστή κοινωνία ούτε εγώ θα πήγαινα να αγοράσω.... Εγώ αύριο τελικά θα πάω στο doctor. Με το φτωχό μου μυαλό Έτσι που μου είπε η κυτταρολογος για μικρή φλεγμονουλα υπολογίζω ότι αυτή θα οφείλεται που έχω κάποια ενόχληση αραιά και που αριστερά... Ίσως να είναι στην αριστερή σάλπιγγα;;;; Αυτό υπολογίζω γιατί ούτε ενόχληση έχω ούτε περίεργα υγρά ούτε τσούξιμο κλπ.. 

Άντε για να δούμε.αλλα ήρεμα ε?Λογικά η φλεγμονή θα είναι κάτι ιασιμο.αρα το πολυ πολυ χάνεις ένα μήνα προσπαθειών.καλυτερα να γίνονται τέτοια παρά να συνδυάζονται με εγκυμοσύνη και μετά να χουμε αλλα

1 ώρα πρίν, Cat! είπε:

Στη δουλειά δυσκολο να μην κουραστώ αλλα προσέχω οσο μπορω! Ε στο σπίτι ξάπλα και ταινίες και λιγες αναγκαίες δουλειες - τπτ το φοβερο! 

Άντε θα περιμένουμε τα νέα σου!!!

Έτσι χαλαρά.σε 2 μέρες θα ξέρεις.λιγο έμεινε.ο άντρας σου ποτε επιστρέφει με το Καλό?

3 ώρες πρίν, Bela είπε:

Τελικά παράγγειλα κάτι κρέμες που ηθελ α από ηλεκτρονικό φαρμακείο και 2 διπλα τεστ.να τα έχω να υπάρχουν . Ελπίζω να μη βγουν όλα αρνητικά.να είναι τα τελευταία που παίρνω.Μη σου πω να χρειαστούν και για επόμενη εγκυμοσύνη.Α δε σας ειπα.θελουμε 2 μωράκια με μικρή διαφορά να μεγαλώσουν παρέα :):):):)

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Άντε για να δούμε.αλλα ήρεμα ε?Λογικά η φλεγμονή θα είναι κάτι ιασιμο.αρα το πολυ πολυ χάνεις ένα μήνα προσπαθειών.καλυτερα να γίνονται τέτοια παρά να συνδυάζονται με εγκυμοσύνη και μετά να χουμε αλλα

Έτσι χαλαρά.σε 2 μέρες θα ξέρεις.λιγο έμεινε.ο άντρας σου ποτε επιστρέφει με το Καλό?

Μαλλον τον Μάη... :( αλλά μετά ειπαν η να φύγει τέλη Ιούνη παλι... φετος δεν μας θελει ρε παιδι μου... 

2 μερες.... δλδ 48 ώρες....χμμμμ... πολλες! Αχαχαχχαχαχαχαχα 

εσύ πως τα περνάς;;;;

πρίν από 42 λεπτά , Cat! είπε:

Μαλλον τον Μάη... :( αλλά μετά ειπαν η να φύγει τέλη Ιούνη παλι... φετος δεν μας θελει ρε παιδι μου... 

2 μερες.... δλδ 48 ώρες....χμμμμ... πολλες! Αχαχαχχαχαχαχαχα 

εσύ πως τα περνάς;;;;

Ίσως τα καταφέρατε τώρα.μην απογοητεύεσαι. Ωχ μωρέ τον βλέπεις λίγο.Μηπως θα έπρεπε να ψάξει τίποτα άλλο?ή σε ρυμουλκό να είναι σταθερός σε ενα λιμάνι?

@anemoni1989 που Είσαι?Όλα καλά με την εγκυμοσύνη?

Επεξεργάστηκαν by loyloy

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια ε δω και καμία ώρα με έχει πιάσει η μέση μου και ανακατωσούρα. 

@anemoni1989 όλα καλά με την εγκυμοσύνη?

Τι να σ πω κοριτσι μου? Ετσι λεω!!! Ο υπερηχος θα δειξει...! 

Προς το παρόν ξεκινησαν οι εμετοι δυναμικα... 3 εχω κανει μεσα σε μια ωρα... Η μεση με πεθαινει (μαλλον αντανακλα η μητρα)... Ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον αυτη τη φορά θα ναι για καλο και θα βγει κατι θετικο από αυτούς 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τι να σ πω κοριτσι μου? Ετσι λεω!!! Ο υπερηχος θα δειξει...! 

Προς το παρόν ξεκινησαν οι εμετοι δυναμικα... 3 εχω κανει μεσα σε μια ωρα... Η μεση με πεθαινει (μαλλον αντανακλα η μητρα)... Ας ελπίσουμε πως τουλάχιστον αυτη τη φορά θα ναι για καλο και θα βγει κατι θετικο από αυτούς 

Πότε έκλεισες ραντεβού?Και εμετούς?μπράβο!!!!!!

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κορίτσια ε δω και καμία ώρα με έχει πιάσει η μέση μου και ανακατωσούρα. 

@anemoni1989 όλα καλά με την εγκυμοσύνη?

καλό δεν είναι αυτο;;; μακάρι να κανα κανα εμμετο τωρα να το έπαιρνα σαν σημάδι!

αχαχαχαχαχαχαχαχα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...