Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Θα το δω πώς θα νιώθω και αν δεν κρατηθώ την Κυριακή ίσως κάνω και θα σας πω! Σας αναστάτωσα κι εσάς με τα συμπτώματα! Ευχαριστώ!

Εγω παντως ειμαι αισιοδοξη για σενα..πιστευω ειναι ο μηνας σου αυτην την φορα...εγω παλι εχω δρομο ακομα μέχρι να δω τι εκανα αυτον.τον μηνα..κ εχω και το αγορι μου να μς.ρωταει συνεχεια αν νιώθω μηπως ειμαι εγκυος..χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εγω παντως ειμαι αισιοδοξη για σενα..πιστευω ειναι ο μηνας σου αυτην την φορα...εγω παλι εχω δρομο ακομα μέχρι να δω τι εκανα αυτον.τον μηνα..κ εχω και το αγορι μου να μς.ρωταει συνεχεια αν νιώθω μηπως ειμαι εγκυος..χαχα

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Μακάρι να μείνουμε μαζί να τα λέμε και στην πορεία! Εσείς είστε στα μέλια και έχεις ήδη μία φορά εγκυμοσύνης οπότε δεν σε φοβάμαι σε έχω στα σιγουράκια! Είδες και στο άλλο θέμα που γράφαμε οι περισσότερες κοπέλες μία μία είναι σε ενδιαφέρουσα και τα λένε σε άλλα καφέ ανάλογα με το μήνα τους! Έτσι θα κάνουμε κι εμείς σύντομα :-P

Είναι θέμα χρόνου κορίτσια, για όλες θα έρθει στην ώρα του. Και για μένα τα γράφω, αν δεν είναι τώρα η ώρα, θα έρθει πιο μετά η σειρά μου. Όσο προσπαθούμε θα το πιάσουμε το μπεμπέ, πού θα μας πάει, δεν θα το γλυτώνει πάντα!  

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Είχα τέτοια υγρά σαν ασπράδι αυγού τότε στην οωρρηξία. Τώρα έχω κάτι λευκά - κίτρινα πιο πηχτά! Εννοείται δεν απογοητεύομαι, αλλά είδα κι ένα όνειρο συμβολικό... μην το ματιάσω, αλλά αν δεν είμαι τώρα, θα μείνω σύντομα, το νιώθω!

Σε ευχαριστώ!! Εσύ έχεις και δύο οπότε ξέρεις από συμπτώματα! Άντε και το τρίτο τώρα εύχομαι!

Εγώ πιστεύω στα όνειρα γιατί πάντα μου βγαίνουν....κ εγώ έχω δει κάποια...τώρα θα δούμε...καλή επιτυχία σε όλες μας...αφού μπήκα κ εγώ στο κλάμπ...

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, kido είπε:

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Μακάρι να μείνουμε μαζί να τα λέμε και στην πορεία! Εσείς είστε στα μέλια και έχεις ήδη μία φορά εγκυμοσύνης οπότε δεν σε φοβάμαι σε έχω στα σιγουράκια! Είδες και στο άλλο θέμα που γράφαμε οι περισσότερες κοπέλες μία μία είναι σε ενδιαφέρουσα και τα λένε σε άλλα καφέ ανάλογα με το μήνα τους! Έτσι θα κάνουμε κι εμείς σύντομα :-P

Είναι θέμα χρόνου κορίτσια, για όλες θα έρθει στην ώρα του. Και για μένα τα γράφω, αν δεν είναι τώρα η ώρα, θα έρθει πιο μετά η σειρά μου. Όσο προσπαθούμε θα το πιάσουμε το μπεμπέ, πού θα μας πάει, δεν θα το γλυτώνει πάντα!  

Ε ναι συμφωνώ απόλυτα σε αυτο που λες θα ερθει και η σειρα μας..εγω πιστευω οτι τουλάχιστον θα ειναι φετος η σειρα μου...το εχω παρει χαλαρα πλεον το θεμα...ουτε ψαχνω για συμπτωματα ουτε κοιταω γονιμες τπτ απλα εμεις εχουμε συχνα επαφες οποτε με καλύπτει αυτο απο μονο του

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια μου τι κάνετε; Χάθηκα αλλα όπως είχα αναφέρει το είχα πολύ ανάγκη να ξεφύγω από οτιδήποτε θυμίζει αυτό.Διαβασα λίγα μνμ σας δυστυχως δεν μπορώ όλα είναι παρά πολλά τουλάχιστον είδα πως είστε όλες καλα!! Εγκυουλες μας θετική σκέψη έρχονται τα καλύτερα! Κοριτσια στην προσπάθεια όλα να πάνε κατ’ευχην και χαλαρά όχι άγχος σας παρακαλώ.. Όσο για εμενα έφαγα μια χλαπατσα άλλο πράγμα αλλα δεν πτοήθηκα αντιθέτως προχωρώ δυναμικά. Το Π/Σ/Κ που πέρασε ήμουν στις γονιμες και αφού είχαμε κανονίσει και τριημερακι ήμουν αισιόδοξη ότι έστω θα είμαι χαλαρή αλλα είχε αλλα σχέδια η ωορρηξια μου ήθελε να το ρίξει στον ύπνο!Πήγα την 13η μέρα στο γιατρό να τσεκάρουμε κ μου λέει μάλλον δεν έχουμε αυτό τον μήνα..Σοκ! Βέβαια είπε πως βλέπει υγρό οποτε δεν ξέρει αν είχε γίνει νωρίτερα απλώς έβλεπε το αυγουλακι κάπως ‘’κουρασμένο’’ και δεν του φαινόταν πως έχει προηγηθεί ωορρηξια.Συν πως ούτε υγρα είχα ούτε πονακια που πάντα είχα στις γονιμες.Έτσι μόλις αδιαθετησω πάω ξανά για ορμονολογικες εξετασεις και βλέπουμε κ σίγουρα θα δω ενδοκρινολόγο.Το έχω ρίξει στη γυμναστική φουλ,καλή διατροφή βολτούλες και έτσι έχω χαλαρώσει πλήρως και αυτό που παραδοξως τώρα με έχει ανεβάσει είναι το ότι ξέρω πως κάτι φταίει και έτσι βήμα βήμα θα κάνουμε ΟΤΙ  χρειαστεί κ ελπίζω να τα καταφέρω. Σε όλες σας εύχομαι να τα καταφέρετε κ σύντομα να δούμε εδώ και αλλα ευχάριστα  :)

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κοριτσια μου τι κάνετε; Χάθηκα αλλα όπως είχα αναφέρει το είχα πολύ ανάγκη να ξεφύγω από οτιδήποτε θυμίζει αυτό.Διαβασα λίγα μνμ σας δυστυχως δεν μπορώ όλα είναι παρά πολλά τουλάχιστον είδα πως είστε όλες καλα!! Εγκυουλες μας θετική σκέψη έρχονται τα καλύτερα! Κοριτσια στην προσπάθεια όλα να πάνε κατ’ευχην και χαλαρά όχι άγχος σας παρακαλώ.. Όσο για εμενα έφαγα μια χλαπατσα άλλο πράγμα αλλα δεν πτοήθηκα αντιθέτως προχωρώ δυναμικά. Το Π/Σ/Κ που πέρασε ήμουν στις γονιμες και αφού είχαμε κανονίσει και τριημερακι ήμουν αισιόδοξη ότι έστω θα είμαι χαλαρή αλλα είχε αλλα σχέδια η ωορρηξια μου ήθελε να το ρίξει στον ύπνο!Πήγα την 13η μέρα στο γιατρό να τσεκάρουμε κ μου λέει μάλλον δεν έχουμε αυτό τον μήνα..Σοκ! Βέβαια είπε πως βλέπει υγρό οποτε δεν ξέρει αν είχε γίνει νωρίτερα απλώς έβλεπε το αυγουλακι κάπως ‘’κουρασμένο’’ και δεν του φαινόταν πως έχει προηγηθεί ωορρηξια.Συν πως ούτε υγρα είχα ούτε πονακια που πάντα είχα στις γονιμες.Έτσι μόλις αδιαθετησω πάω ξανά για ορμονολογικες εξετασεις και βλέπουμε κ σίγουρα θα δω ενδοκρινολόγο.Το έχω ρίξει στη γυμναστική φουλ,καλή διατροφή βολτούλες και έτσι έχω χαλαρώσει πλήρως και αυτό που παραδοξως τώρα με έχει ανεβάσει είναι το ότι ξέρω πως κάτι φταίει και έτσι βήμα βήμα θα κάνουμε ΟΤΙ  χρειαστεί κ ελπίζω να τα καταφέρω. Σε όλες σας εύχομαι να τα καταφέρετε κ σύντομα να δούμε εδώ και αλλα ευχάριστα  :)

Καρδούλα μόνο κ μόνο για τον υπέροχο τρόπο που σκέφτεσαι!! Πάντα θετική κ αισιόδοξη!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Καρδούλα μόνο κ μόνο για τον υπέροχο τρόπο που σκέφτεσαι!! Πάντα θετική κ αισιόδοξη!!!

@noni90 μου τι κανεις εσυ πως είσαι όλα καλα; Σε ευχαριστώ πολύ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι μπράβο... βημα βήμα... ότι φτιάχνουμε μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , Beboula25 είπε:

κάποιες φορές μπορεί να σκάσει πιο γρήγορα κ να μην μεγαλώσει παρά πολύ κ να πονέσεις λίγο..οπότε αν ήταν μετά από 2 μέρες που πήγες ,μήπως δεν φαινόταν.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 23 λεπτά , kido είπε:

Έτσι μπράβο... βημα βήμα... ότι φτιάχνουμε μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας! 

Με το καλό και εσυ σε λιγες μερες... χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη!

πρίν από 21 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κάποιες φορές μπορεί να σκάσει πιο γρήγορα κ να μην μεγαλώσει παρά πολύ κ να πονέσεις λίγο..οπότε αν ήταν μετά από 2 μέρες που πήγες ,μήπως δεν φαινόταν.

Τι να πω ζουζουνα δεν φάνηκε να ήταν πάντως.Θα δείξει με τις εξετασουλες κ προχωράμε. Αντε κ εσυ με το καλό!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Με το καλό και εσυ σε λιγες μερες... χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη!

Τι να πω ζουζουνα δεν φάνηκε να ήταν πάντως.Θα δείξει με τις εξετασουλες κ προχωράμε. Αντε κ εσυ με το καλό!!

Εσείς να έχετε τις επαφές σας μην περιμένεις να δεις θετικό οωρρηξιας. Το σοερμα επιβιώνει άλλωστε!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Beboula εγω πάντως χάρηκα παρα πολυ που είδα μήνυμα σου :-) !!

Σε ευχαριστώ παρά πολύ κορίτσι μου το πιστεύω.. Μάθαινα για εσας βέβαια απλώς ήθελα χρόνο να ανασυγκρωτηθώ.Επισης με συγκίνησε ένα μνμ σου που διάβασα(όχι για εμενα). Δεν χρειάζεται να αναφερθώ πιστεύω καταλαβες και σε συγχαίρω..

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μπεμπούλα μου, πόσο χαίρομαι που σε ακούω  (διαβάζω ) αισιόδοξη και χαλαρή. Πάντα έτσι να είσαι! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Μπεμπούλα μου, πόσο χαίρομαι που σε ακούω  (διαβάζω ) αισιόδοξη και χαλαρή. Πάντα έτσι να είσαι! 

Και εσυ Μπετουλα μου να είσαι πάντα δυνατή και αισιόδοξη θα έρθουν όλα όπως πρέπει! Σε ευχαριστώ!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...