Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , P.L.L. είπε:

Kido ήταν αρκετό το αίμα που είδες; Σίγουρα ήταν απο τον κόλπο; Το να ειναι κατακόκκινο δεν το κανει πολυ πιθανό να ειναι αίμα εμφύτευσης (συνήθως ειναι ροζ ή καφε) αλλα που ξέρεις. Η νυφη μου υποστηρίζει πως ειχε κανονικότατο αίμα περιόδου την ημέρα που περίμενε περίοδο και τελικα ήταν έγκυος και το ανακάλυψε ενα μήνα αργότερα. Σου ευχομαι το καλύτερο! Σε μια εβδομαδα θα μας λύσεις την απορία!

Παιδιά ήταν κόκκινο σχεδόν στο μισό χαρτί στο πρώτο σκούπισμα. Ήταν “number 2” όποτε μπορεί απλά από το σφίξιμο να μάτωσα; Δηλαδή μπορεί να γδάρθηκα. Σορρυ κιόλας :mad::shock: Αλλά το γκουγκλαρα και είδα και φωτο από το λεγόμενο εμφύτευσης και δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο αχνό ροζ - καφέ, ενώ εμένα ήταν σαν να κόπηκα στο ξύρισμα! Χαχα! Πολύ το ανάλυσα! Πάντως στο σερβιετακι δεν είδα πάλι κάτι χρωματισμένο, έχω όμως λευκά υγρά. Θέλω να το πιστέψω,αλλά λέω στον εαυτό μου όχι, μήπως παραμυθιάζομαι!!!! Αν λέμε αν έχει γίνει το καλό, θα πρέπει να περιμενω ως την άλλη Πέμπτη που θα είναι η 1η μερα καθυστέρησης για να το ξέρουμε και να δείξει το τεστ σίγουρα; Της hometest έχω...δεν είναι πολύ ευαίσθητα. Ουφ δύσκολες αυτές οι μέρες!! Πάντως τόσο σύμπτωση να το πάθω αυτό 1 βδομάδα μετά την οωρρηξια ενώ δεν μου έχει ξανατύχει όσο προσπαθώ και ενώ γενικά δεν ζορίζομαι στην τουαλέτα, εεε πάει πολύ!!! Θέλω βραβείο που το πέτυχα!!!

Επεξεργάστηκαν by kido

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Παιδιά ήταν κόκκινο σχεδόν στο μισό χαρτί στο πρώτο σκούπισμα. Ήταν “number 2” όποτε μπορεί απλά από το σφίξιμο να μάτωσα; Δηλαδή μπορεί να γδάρθηκα. Σορρυ κιόλας :mad::shock: Αλλά το γκουγκλαρα και είδα και φωτο από το λεγόμενο εμφύτευσης και δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο αχνό ροζ - καφέ, ενώ εμένα ήταν σαν να κόπηκα στο ξύρισμα! Χαχα! Πολύ το ανάλυσα! Πάντως στο σερβιετακι δεν είδα πάλι κάτι χρωματισμένο, έχω όμως λευκά υγρά. Θέλω να το πιστέψω,αλλά λέω στον εαυτό μου όχι, μήπως παραμυθιάζομαι!!!! Αν λέμε αν έχει γίνει το καλό, θα πρέπει να περιμενω ως την άλλη Πέμπτη που θα είναι η 1η μερα καθυστέρησης για να το ξέρουμε και να δείξει το τεστ σίγουρα; Της hometest έχω...δεν είναι πολύ ευαίσθητα. Ουφ δύσκολες αυτές οι μέρες!! Πάντως τόσο σύμπτωση να το πάθω αυτό 1 βδομάδα μετά την οωρρηξια ενώ δεν μου έχει ξανατύχει όσο προσπαθώ και ενώ γενικά δεν ζορίζομαι στην τουαλέτα, εεε πάει πολύ!!! Θέλω βραβείο που το πέτυχα!!!

Μακάρι να μας πεις ευχάριστα νέα την άλλη Πέμπτη!!!!!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Μακάρι να μας πεις ευχάριστα νέα την άλλη Πέμπτη!!!!!!!!!

Μακάρι αν και ξαναδιαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμα μου απογοητεύομαι! Τελοσπαντων too much information! Να μην το σκέφτομαι καλύτερα...

πρίν από 15 λεπτά , kido είπε:

Μακάρι αν και ξαναδιαβάζοντας το προηγούμενο μήνυμα μου απογοητεύομαι! Τελοσπαντων too much information! Να μην το σκέφτομαι καλύτερα...

Ναι χαλάρωσε γιατί αλλιώς θα τρελαθείς.οτι είναι να γίνει έχει γίνει ήδη.αν μπορείς να χαλαρώσεις γιατί και εγώ με την αναμονή μέχρι να έρθει η μέρα περιόδου Δεν άντεχα.ξερω Πως είναι.αν μπορείς να ηρεμήσεις κάντο.

πρίν από 48 λεπτά , kido είπε:

Kικούλα καλησπέρα!!Απ το σφίξιμο θα έβγαζες απ τον ποπό αίμα!!Λογικά από μπροστά βγήκε για να έχεις υπόνοια!!Δν γίνεται να έτρεξε απο πίσω μπρος τα μπρός!!!!Αν ήταν μετά από επαφούλα μπορεί να συμβεί!!Εύχομαι να είναι εμφύτευσης!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , marillia είπε:

Kικούλα καλησπέρα!!Απ το σφίξιμο θα έβγαζες απ τον ποπό αίμα!!Λογικά από μπροστά βγήκε για να έχεις υπόνοια!!Δν γίνεται να έτρεξε απο πίσω μπρος τα μπρός!!!!Αν ήταν μετά από επαφούλα μπορεί να συμβεί!!Εύχομαι να είναι εμφύτευσης!!!!

Μαριλιακι όχι δεν είχαμε επαφή! Όπως λέει και η @loyloy ότι έχει γίνει τώρα έγινε! Αντε να περάσουν οι μέρες να μαθω! Πάντως το ελπίζω μέσα μου!

Καλο βράδυ κορίτσια και σας ευχαριστώ ολες για τις απαντήσεις σας και τη θετική ενέργειά σας! Είμαι σίγουρη ότι με νιώθετε!

• Μου αρέσει 3

Kido τα hometest ειναι αρκετά ευαίσθητα. Εμενα μου είχαν βρει την πρώτη εγκυμοσυνη 4 μέρες πριν τη περίοδο. Με το ζόρι που φαινόταν η γραμμή αλλα φαινόταν. Αν νιώθεις τοσο μεγάλη ανυπομονησία και δεν θέλεις να εχεις ελπίδες τζάμπα μπορείς να κανεις τεστ απο το Σαββατοκύριακο. Και Αν δε δείξει τιποτα δεν θα απογοητευτείς γιατι ίσως ειναι πολυ νωρις ακομα. 

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, kido είπε:

Οχι δεν ξαναείδα απο τις 8:30 που εγινε αυτό...

κορίτσι εγώ είχα δει 10 μέρες μετά την ωορρηξία περίπου μια κουκίδα κόκκινο λίγο σκούρο αίμα,οπότε φυσικά το κατάλαβα από τότε για εγκυμοσύνη...αλλά τώρα πολύ δεν μου έχει τύχει...αυτό μου το έτυχε είναι να έχω κ τις μέρες τις ωορρηξίας 2 μέρες υγρά διάφανα με λίγο ροζ αίμα...αλλά κ στην 1η εγκυμοσύνη μου είχα δει τις γόνιμες μέρες που έπιασα πάλι βλεννα λίγο σκούρο κόκκινο αίμα με υγρα..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 36 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσι εγώ είχα δει 10 μέρες μετά την ωορρηξία περίπου μια κουκίδα κόκκινο λίγο σκούρο αίμα,οπότε φυσικά το κατάλαβα από τότε για εγκυμοσύνη...αλλά τώρα πολύ δεν μου έχει τύχει...αυτό μου το έτυχε είναι να έχω κ τις μέρες τις ωορρηξίας 2 μέρες υγρά διάφανα με λίγο ροζ αίμα...αλλά κ στην 1η εγκυμοσύνη μου είχα δει τις γόνιμες μέρες που έπιασα πάλι βλεννα λίγο σκούρο κόκκινο αίμα με υγρα..

Δεν ήταν σκούρο ούτε ροζ! Ήταν παραπάνω από μια κουκιδα, 3-4 μαζι στο χαρτί. Δεν ξέρω μπορεί κάπως να τραυματίστηκα! Υγρά έχω λίγα.. και στήθος τουμπανο. Θα δειξει! Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει! 

• Μου αρέσει 2

12 ώρες πρίν, kido είπε:

Δεν ήταν σκούρο ούτε ροζ! Ήταν παραπάνω από μια κουκιδα, 3-4 μαζι στο χαρτί. Δεν ξέρω μπορεί κάπως να τραυματίστηκα! Υγρά έχω λίγα.. και στήθος τουμπανο. Θα δειξει! Μακάρι να τα έχουμε καταφέρει! 

ωραία πάντως μην αγχώνεσαι,ερώτηση να ήσουν σε ωορρηξία παίζει?δλδ να έκανες αργότερα ωορρηξία από ότι συνήθως,όταν είχες ωορρηξία ήσουν σίγουρη για την σωστή μέρα,αν Ναι τότε όντως μπορεί να είναι σημάδια εμφύτευση..

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

ωραία πάντως μην αγχώνεσαι,ερώτηση να ήσουν σε ωορρηξία παίζει?δλδ να έκανες αργότερα ωορρηξία από ότι συνήθως,όταν είχες ωορρηξία ήσουν σίγουρη για την σωστή μέρα,αν Ναι τότε όντως μπορεί να είναι σημάδια εμφύτευση..

Οωρρηξία είχα βρει με τεστ ούρων 1/5! Άρα αποκλείεται, θα έγινε το πολύ 2/5, γιατί είχα και πόνους τότε! Ήμουν 8-9 μέρες μετά την οωρρηξία μου χθες, οπότε. Τι να σου πω ζουζούνα μου, το θέλω πάρα πολύ, αλλά θα δείξει!

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Οωρρηξία είχα βρει με τεστ ούρων 1-5-2018! Άρα αποκλείεται θα έγινε το πολύ 2-5-2018 γιατί είχα και πόνους τότε! Ήμουν 8-9 μέρες μετά την οωρρηξία μου χθες, οπότε. Τι να σου πω ζουζούνα μου, το θέλω πάρα πολύ, αλλά θα δείξει!

ωραία τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες...αλλά όπως κ να εχει αν δεν είσαι δεν απογοητευόμαστε!!!!αν κ είμαι θετική,είναι καλό σημαδι,Όπως επίσης αν έχεις υγρά που να κρέμονται την ημέρα που περιμένεις κ αυτό σημάδι εγκυμοσύνης..καλή επιτυχία!!!:-D

πρίν από 3 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

ωραία τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες...αλλά όπως κ να εχει αν δεν είσαι δεν απογοητευόμαστε!!!!αν κ είμαι θετική,είναι καλό σημαδι,Όπως επίσης αν έχεις υγρά που να κρέμονται την ημέρα που περιμένεις κ αυτό σημάδι εγκυμοσύνης..καλή επιτυχία!!!:-D

Είχα τέτοια υγρά σαν ασπράδι αυγού τότε στην οωρρηξία. Τώρα έχω κάτι λευκά - κίτρινα πιο πηχτά! Εννοείται δεν απογοητεύομαι, αλλά είδα κι ένα όνειρο συμβολικό... μην το ματιάσω, αλλά αν δεν είμαι τώρα, θα μείνω σύντομα, το νιώθω!

Σε ευχαριστώ!! Εσύ έχεις και δύο οπότε ξέρεις από συμπτώματα! Άντε και το τρίτο τώρα εύχομαι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Είχα τέτοια υγρά σαν ασπράδι αυγού τότε στην οωρρηξία. Τώρα έχω κάτι λευκά - κίτρινα πιο πηχτά! Εννοείται δεν απογοητεύομαι, αλλά είδα κι ένα όνειρο συμβολικό... μην το ματιάσω, αλλά αν δεν είμαι τώρα, θα μείνω σύντομα, το νιώθω!

Σε ευχαριστώ!! Εσύ έχεις και δύο οπότε ξέρεις από συμπτώματα! Άντε και το τρίτο τώρα εύχομαι!

Υπομονη @kido μου λιγες μερες εμειναν...κανε ενα τεστακι πριν την πεμπτη να σου φυγει και η αγωνια...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Υπομονη @kido μου λιγες μερες εμειναν...κανε ενα τεστακι πριν την πεμπτη να σου φυγει και η αγωνια...

Θα το δω πώς θα νιώθω και αν δεν κρατηθώ την Κυριακή ίσως κάνω και θα σας πω! Σας αναστάτωσα κι εσάς με τα συμπτώματα! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...