Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Όχι ρε κορίτσια. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τέτοια τώρα. Παιδια μας ειναι και ευχόμαστε το καλύτερο γι αυτα κι ετσι πορευόμαστε. Αυτο να σκεφτόμαστε και τέλος! 

Φιλακια πολλα και καληνύχτα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

On 7/5/2018 at 8:56 ΜΜ, loyloy είπε:

Σε 2μιση εβδομάδες.θα ξαναπάω Αθήνα να με δει ο γιατρός μου και θα κάτσω να κάνω και την Αυχενική.λεω Αύριο να πάρω να κλείσω έναν υπερυχο εδώ Στ η Κέρκυρα να με δει κάποιος μες στη βδομάδα να ηρεμήσω μη τρελαθώ.με μια παλλινδρομη ιστορικό καταλαβαίνεις φοβάμαι.δεν έχω χαλαρώσει ακόμα.

Σε καταλαβαινω απολυτα..Απλα να ξερεις οτι κ εγω εχω αυξομειωσεις στο στηθος κ ο γιατροε ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο..  οποτε μην του δινεις σημασια...Ειναι απλα ορμονικο..

8 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι, εκπαιδευτικός (σε ΑΜΕΑ) ειμαι και δε θελω να με πάρουν χαμπάρι οι συνάδελφοι ακομα με τιποτα. Όσο πιο αργα τοσο πιο καλα. 

Μια κοπελα πάντως που εκανε την πρακτικη της στην τάξη μου μού ειπε πως ειχε εμετούς μέχρι που συμπλήρωσε τον τέταρτο. Οποτε μια χαρά σε βλέπω αν εισαι ετσι κι εσυ. Όπου να ´ναι..! Εγω εχω ακομα τις ελπίδες μου για τη 12-14 εβδομαδα :-)

@anemoni1989 και @P.L.L. εγω παντως παραδοξως απο οταν εβαλα τα βραχιολακια δεν κανω συχνα εμετους..Το πολυ εναν...και αυτος καμια φορα συνηθως βραδυ..Τι να πω...Μηπως ειναι placebo;; παντως με βοηθησαν..

πρίν από 7 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Σε καταλαβαινω απολυτα..Απλα να ξερεις οτι κ εγω εχω αυξομειωσεις στο στηθος κ ο γιατροε ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο..  οποτε μην του δινεις σημασια...Ειναι απλα ορμονικο..

@anemoni1989 και @P.L.L. εγω παντως παραδοξως απο οταν εβαλα τα βραχιολακια δεν κανω συχνα εμετους..Το πολυ εναν...και αυτος καμια φορα συνηθως βραδυ..Τι να πω...Μηπως ειναι placebo;; παντως με βοηθησαν..

Παντως κατι ασχετο ρε κοριτσια...Ποσο κακες ειναι μερικες γυναικες τελικα...Με ειδε συναδελφος μου σημερα μετα απο καιρο η οποια ξερει οτι ειμαι εγκυος...Και τι μου ειπε????? Καλε πως εχεις πρηστει ετσι στο προσωπο? 

Μου φανηκε τοαο ασχημο...Αλλα γελασα με το θρασος της...Παρεπιπτοντως παιρνω κορτιζονη απο την αρχη της κυησης και ισως γι αυτο εχω πρηστει...Αλλα δεν μ αρεσε ο τροπος της...

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα το πρωί που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο χαρτί. Φοβήθηκα γιατί είμαι 6-7 μέρες πριν την περίοδο. Ήταν λίγο, αλλά κατακόκκινο. Μπορεί επειδή σφίχτηκα λίγο, καταλαβαίνετε... αλλά παίζει να είναι και κάτι άλλο!? Έχει τύχει σε καμία? Δεν ήταν ροζ ή καφέ όπως έψαξα στο ίντερνετ και είδα για ελαφριά αιμορραγία σε πιθανή εμφύτευση, αν και οι μέρες κολλάνε κάπως (είχα οωρρηξία και επαφές πριν μια βδομάδα). Τι λέτε, να ανησυχώ; Θέλω να χαρώ, αλλά φοβάμαι ότι άδικα ξεσηκώνομαι! Πείτε μου αν το είχε καμιά σας! 

10 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Παντως κατι ασχετο ρε κοριτσια...Ποσο κακες ειναι μερικες γυναικες τελικα...Με ειδε συναδελφος μου σημερα μετα απο καιρο η οποια ξερει οτι ειμαι εγκυος...Και τι μου ειπε????? Καλε πως εχεις πρηστει ετσι στο προσωπο? 

Μου φανηκε τοαο ασχημο...Αλλα γελασα με το θρασος της...Παρεπιπτοντως παιρνω κορτιζονη απο την αρχη της κυησης και ισως γι αυτο εχω πρηστει...Αλλα δεν μ αρεσε ο τροπος της...

Εντάξει ζηλεύει.εχω βρεθεί μπροστά σε παρόμοιο περιστατικό οτ αν δούλευα.ηταβ μια κοπέλα γεματουλα αλλά πριν λίγα χρόνια ήταν κορμάρα και Και πήρε 40 κιλά μέσα σε 2 Χρόνια.ηταν και μια εγκυουλα η οποία είχε πάρει τα κιλακια της.και πάει η γεματουλα και της λε ει Καλά πως έχεις γίνει Έτσι?έχεις παχύνει πολύ.με ύφος της το έλεγε.καο Εγώ εγώ απλά απορουσα με αυτό που μόλις είχα ακούσει.

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα το πρωί που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο χαρτί. Φοβήθηκα γιατί είμαι 6-7 μέρες πριν την περίοδο. Ήταν λίγο, αλλά κατακόκκινο. Μπορεί επειδή σφίχτηκα λίγο, καταλαβαίνετε... αλλά παίζει να είναι και κάτι άλλο!? Έχει τύχει σε καμία? Δεν ήταν ροζ ή καφέ όπως έψαξα στο ίντερνετ και είδα για ελαφριά αιμορραγία σε πιθανή εμφύτευση, αν και οι μέρες κολλάνε κάπως (είχα οωρρηξία και επαφές πριν μια βδομάδα). Τι λέτε, να ανησυχώ; Θέλω να χαρώ, αλλά φοβάμαι ότι άδικα ξεσηκώνομαι! Πείτε μου αν το είχε καμιά σας! 

Εγώ θυμάμαι μια βδομάδα πριν που ητσ  να αδιαθετισω λίγο ροζ στο σκούπισμα.ισως ήταν που πήγες τουαλέτα.τωρα έχεις καθόλου αίμα?

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Εντάξει ζηλεύει.εχω βρεθεί μπροστά σε παρόμοιο περιστατικό οτ αν δούλευα.ηταβ μια κοπέλα γεματουλα αλλά πριν λίγα χρόνια ήταν κορμάρα και Και πήρε 40 κιλά μέσα σε 2 Χρόνια.ηταν και μια εγκυουλα η οποία είχε πάρει τα κιλακια της.και πάει η γεματουλα και της λε ει Καλά πως έχεις γίνει Έτσι?έχεις παχύνει πολύ.με ύφος της το έλεγε.καο Εγώ εγώ απλά απορουσα με αυτό που μόλις είχα ακούσει.

Εγώ θυμάμαι μια βδομάδα πριν που ητσ  να αδιαθετισω λίγο ροζ στο σκούπισμα.ισως ήταν που πήγες τουαλέτα.τωρα έχεις καθόλου αίμα?

Οχι δεν ξαναείδα απο τις 8:30 που εγινε αυτό...

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , loyloy είπε:

Χαχαχαχ καπως ετσι και με εμενα!!! Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω παρει κιλα ακομα στην εγκυμοσυνη λογω εμετων...Απλα το προσωπο μου ειναι πιο πρησμενο λιγο..Αμεσως ομως να πει την κακια της!!!!

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

καλημερα εγω ειχα δει στην 1η μερα καθυστερησης λιγο ημιδιαφανο ροζ και αυτο ηθελε μικροσκοπικο φακο για να το δεις μετα εκανα τεστ και ηταν θετικο τωρα καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα

• Ευχαριστώ 1

...:-D

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Χαχαχαχ καπως ετσι και με εμενα!!! Απλα μου εκανε εντυπωση γιατι δεν εχω παρει κιλα ακομα στην εγκυμοσυνη λογω εμετων...Απλα το προσωπο μου ειναι πιο πρησμενο λιγο..Αμεσως ομως να πει την κακια της!!!!

Μη δίνεις σημασία.δυστυχως Υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι.κοιτα να είσαι εσύ η ρεμη και σε τέτοια παρόμοια χαζά περιστατικά Έτσι να γελάς.

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Καλημέρα!!! Αντε καλε καθεσαι και δινεις σημασια! Εμενα κορίτσια δεν με νοιαζει καθολου! Εγκυος ειμαι και θα παχυνω! Ε γκαβος ειναι ο κοσμος? Θα το δει και θα το πει! Αχαχχαχαχα

Χαρειτε το! Ειναι κατι αυτονοητο και δεν με νοιάζει και πολυ, παροτι δε θελω να παρω πολλα κιλα! Αλλα ξερω πως θα γινω σα φαλαινα!! :P

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλημέρα!!! Αντε καλε καθεσαι και δινεις σημασια! Εμενα κορίτσια δεν με νοιαζει καθολου! Εγκυος ειμαι και θα παχυνω! Ε γκαβος ειναι ο κοσμος? Θα το δει και θα το πει! Αχαχχαχαχα

Χαρειτε το! Ειναι κατι αυτονοητο και δεν με νοιάζει και πολυ, παροτι δε θελω να παρω πολλα κιλα! Αλλα ξερω πως θα γινω σα φαλαινα!! :P

Καλα τα λες Ανεμωνη!!! Ε ναι δεν γινεταο να μην παρουμε καποια κιλα..Απλα διαπιστωνω ποσο κακος μπορει να γινει ο κοσμος!!!

Just now, Κελυ 32 είπε:

Καλα τα λες Ανεμωνη!!! Ε ναι δεν γινεταο να μην παρουμε καποια κιλα..Απλα διαπιστωνω ποσο κακος μπορει να γινει ο κοσμος!!!

Δεν ειναι κακια μωρε... Αξεστοι ειναι και δεν ξερουν να μιλησουν! Περα απο υο οτι ειναι η κλασσική κουβέντα! Ολοι ρωτανε ποσα κιλα παίρνουμε σ εγκυμοσυνες! Να σ πω και εγω ρωταγα, αλλα οχι απο κακια! Οπως και δεν έχω πρόβλημα να πω! Μη σκας για βλακειες! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

5 ώρες πρίν, kido είπε:

εγω ειχα δει ροζ μια βδομαδα πριν αδιαθετησω και νομιζα στην αρχη οτι θα μ ερθει νωριτερα ..τελικα ημουν εγκυος...στο ευχομαι κ σε σενα να συμβει αυτο...υπομονη λιγες μερες κ θα ξερεις

• Ευχαριστώ 1

7 ώρες πρίν, kido είπε:

Μακάρι να είναι εμφύτευσης! Δεν αποκλείεται φυσικά, δεν το έχουν όλες. Εγώ πχ δεν το είχα ή δεν το πρόσεξα.

• Ευχαριστώ 1

Kido ήταν αρκετό το αίμα που είδες; Σίγουρα ήταν απο τον κόλπο; Το να ειναι κατακόκκινο δεν το κανει πολυ πιθανό να ειναι αίμα εμφύτευσης (συνήθως ειναι ροζ ή καφε) αλλα που ξέρεις. Η νυφη μου υποστηρίζει πως ειχε κανονικότατο αίμα περιόδου την ημέρα που περίμενε περίοδο και τελικα ήταν έγκυος και το ανακάλυψε ενα μήνα αργότερα. Σου ευχομαι το καλύτερο! Σε μια εβδομαδα θα μας λύσεις την απορία!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...