Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?? 

@P.L.L. Μου εγω εχω μονιμα καουρες... Οταν κανεις εμετο ειναι απο τα γαστρικα υγρα τ καψιμο... Μηπως λιγη κοκα κολα σ βοηθήσει? Εχεις δοκιμασει? Εγω εισαι σταθερη σ 2-3 εμετους καθημερινά με τα φάρμακα... Απο Δευτερα που τα σταματαω να δω... 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Anemoni δυστυχως όχι κόκα κολα, ουτε νερο πίνω κατα τη διάρκεια της μέρας εδω και καιρό. Αν πιω έστω και λιγο νερο ρεύομαι συνεχώς, ανακατεύομαι, το στομάχι διαμαρτύρεται και εχω καουρες. Ξυπνάω 3-4 φορές κατα τη διάρκεια της νύχτας που νιώθω το στομάχι καλυτερα και πίνω τοτε. Ρε τι ρέψιμο ειναι αυτο; Εγω δε ρευομουν ποτε και τώρα ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Εχω γίνει ρεζίλι! 

Αχ, εισαι ήρωας. Μπραβο σου που την παλεύεις τοσο καιρό. Καλα, δεν εχουμε κι επιλογή. Κι εγω θα την παλέψω για χάρη του μωρού μου αλλα ειμαι μαλλον λιγο περισσοτερο γκρινιάρα απο εσενα :-) 

Κατι hard core τώρα για γέλια και για κλάματα: (προειδοποιώ ειναι σιχαμερό) σημερα στο σχολειο έζησα στιγμές απείρου κάλλους. Πήγαινα στην τουαλέτα συνεχώς με πρόφαση τα τσισακια αλλα για εμετό φυσικα. Τη μια φορα ομως, την ωρα που εκανε συσπάσεις το στομάχι πίεζε την ουροδόχο και ήθελα απεγνωσμένα συγχρόνως οντως να κανω και τσίσα. Οποτε γυρισα και τα εκανα συγχρόνως και τα δυο! Τσίσα στη λεκάνη, εμετό παντού! Εκανα τον τόπο χάλια και μετα καθάριζα πόση ωρα. Αναρρωτιοντουσαν τι έπαθα εκει μεσα.. Δε μου εχει ξανασυμβεί τετοιο πράγμα.

πρίν από 18 λεπτά , P.L.L. είπε:

Anemoni δυστυχως όχι κόκα κολα, ουτε νερο πίνω κατα τη διάρκεια της μέρας εδω και καιρό. Αν πιω έστω και λιγο νερο ρεύομαι συνεχώς, ανακατεύομαι, το στομάχι διαμαρτύρεται και εχω καουρες. Ξυπνάω 3-4 φορές κατα τη διάρκεια της νύχτας που νιώθω το στομάχι καλυτερα και πίνω τοτε. Ρε τι ρέψιμο ειναι αυτο; Εγω δε ρευομουν ποτε και τώρα ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. Εχω γίνει ρεζίλι! 

Αχ, εισαι ήρωας. Μπραβο σου που την παλεύεις τοσο καιρό. Καλα, δεν εχουμε κι επιλογή. Κι εγω θα την παλέψω για χάρη του μωρού μου αλλα ειμαι μαλλον λιγο περισσοτερο γκρινιάρα απο εσενα :-) 

Κατι hard core τώρα για γέλια και για κλάματα: (προειδοποιώ ειναι σιχαμερό) σημερα στο σχολειο έζησα στιγμές απείρου κάλλους. Πήγαινα στην τουαλέτα συνεχώς με πρόφαση τα τσισακια αλλα για εμετό φυσικα. Τη μια φορα ομως, την ωρα που εκανε συσπάσεις το στομάχι πίεζε την ουροδόχο και ήθελα απεγνωσμένα συγχρόνως οντως να κανω και τσίσα. Οποτε γυρισα και τα εκανα συγχρόνως και τα δυο! Τσίσα στη λεκάνη, εμετό παντού! Εκανα τον τόπο χάλια και μετα καθάριζα πόση ωρα. Αναρρωτιοντουσαν τι έπαθα εκει μεσα.. Δε μου εχει ξανασυμβεί τετοιο πράγμα.

Αστα να πανε... Εγω ρευομαι και εχω καο λοξυγγα!!! Δραμα!!!! 

Εκπαιδευτικος εισαι??? Και εγω σ δουλειά δινω μαχη να μη καταλαβουν οτι κανω εμετο και ταλαιπωρουμαι πολυ... Αλλα τς εχω πει οτι ξερναω και στη δουλειά για να μαι καλυμμενη!!! Αχαχχαχαχαχα

Για να δουμε, θα εχει δικιο ο γιατρος που μου είπε οτι κλείνοντας τη 16η θα κοπουν μαχαίρι??? Μακαρι! Θελω να περασει εστω 1 μερα χωρίς εμετο! Κουραστηκα να ξερναω λεμε!!!! 

cO4Yp3.png

Ναι, εκπαιδευτικός (σε ΑΜΕΑ) ειμαι και δε θελω να με πάρουν χαμπάρι οι συνάδελφοι ακομα με τιποτα. Όσο πιο αργα τοσο πιο καλα. 

Μια κοπελα πάντως που εκανε την πρακτικη της στην τάξη μου μού ειπε πως ειχε εμετούς μέχρι που συμπλήρωσε τον τέταρτο. Οποτε μια χαρά σε βλέπω αν εισαι ετσι κι εσυ. Όπου να ´ναι..! Εγω εχω ακομα τις ελπίδες μου για τη 12-14 εβδομαδα :-)

πρίν από 32 λεπτά , P.L.L. είπε:

Δεν το χεις πει ακόμα για την εγκυμοσύνη Ε?Εντάξει τι να κανες.δεν πειράζει.μη σκας για Για τέτοια πραγματάκια.

Για το ρεψιμο τι δούλεμα έχω φάει από τον άντρα μου δεν υπάρχει.αλλα τι να κάνω.του δίνω και καταλαβαίνει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναι, εκπαιδευτικός (σε ΑΜΕΑ) ειμαι και δε θελω να με πάρουν χαμπάρι οι συνάδελφοι ακομα με τιποτα. Όσο πιο αργα τοσο πιο καλα. 

Μια κοπελα πάντως που εκανε την πρακτικη της στην τάξη μου μού ειπε πως ειχε εμετούς μέχρι που συμπλήρωσε τον τέταρτο. Οποτε μια χαρά σε βλέπω αν εισαι ετσι κι εσυ. Όπου να ´ναι..! Εγω εχω ακομα τις ελπίδες μου για τη 12-14 εβδομαδα :-)

Εγω κλεινω τη 16 την Παρασκευή... Θα σου πω!!! Ελπιζω εστω σε μειωση... Γτ για εξαλειψη δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη... Δυσκολα να σταματησουν τελειως... 

Σε ειδικο εισαι ή παραλληλη? Ημουν περυσι σε ειδικο σχολειο... Να προσέχεις μη σε χτυπησουν τα παιδια σε καμια κριση!!! 

cO4Yp3.png

Ειμαι σε ειδικό με ενήλικες αλλα σε τμήμα οριακής (νοημοσύνης). Πρακτικά σε εργαστήριο. Κάποιοι απο τους μαθητές μου ειναι τοσο ικανοί που δεν τους αντιλαμβάνονται αμέσως (οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εννοώ) Εχω και κάποιες πιο βαριές περιπτώσεις αλλα καλα παιδια. Εχω πάψει να κανω βόλτες απο τα τμήματα με τις βαριές περιπτώσεις γιατι κάποιες φορές γίνονται πολυ επιθετικά. 

Δεν ξέρω αν εχεις επηρεαστεί εσυ anemoni αλλα εγω που ειμαι 11 χρονια στον χώρο, τώρα που ειμαι έγκυος σκέφτομαι ολα όσα εχω δει και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Αλλα λεω, αφού αγαπάω τα ξένα, το δικο μου δεν θα αγαπάω; Δεν παύω ομως να το σκέφτομαι πολυ. Ειδικά τώρα που πλησιάζει η αυχενική. Εγω την Παρασκευή κλείνω τις 12 εβδομαδες! Ειμαστε ακριβώς έναν μήνα διαφορα  

Λουλού και Βασιλική  κι εσείς ρέψιμο;; Νόμιζα πως ήμουν μονο εγω! Βλέπω ομως πως τελικα ειναι κανόνας!

πρίν από 12 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Και γω που δεν εχω θεματα με εμετους και στομαχι το ρεψιμο ρεψιμο! Και μενα με κοροιδευει ο αντρας μου! Θες μου λεει και σεξ μετα :)

Χαχαχαχαχαχα.σωστος!!!!!!

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ειμαι σε ειδικό με ενήλικες αλλα σε τμήμα οριακής (νοημοσύνης). Πρακτικά σε εργαστήριο. Κάποιοι απο τους μαθητές μου ειναι τοσο ικανοί που δεν τους αντιλαμβάνονται αμέσως (οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, εννοώ) Εχω και κάποιες πιο βαριές περιπτώσεις αλλα καλα παιδια. Εχω πάψει να κανω βόλτες απο τα τμήματα με τις βαριές περιπτώσεις γιατι κάποιες φορές γίνονται πολυ επιθετικά. 

Δεν ξέρω αν εχεις επηρεαστεί εσυ anemoni αλλα εγω που ειμαι 11 χρονια στον χώρο, τώρα που ειμαι έγκυος σκέφτομαι ολα όσα εχω δει και τρέμει το φυλλοκάρδι μου. Αλλα λεω, αφού αγαπάω τα ξένα, το δικο μου δεν θα αγαπάω; Δεν παύω ομως να το σκέφτομαι πολυ. Ειδικά τώρα που πλησιάζει η αυχενική. Εγω την Παρασκευή κλείνω τις 12 εβδομαδες! Ειμαστε ακριβώς έναν μήνα διαφορα  

Λουλού και Βασιλική  κι εσείς ρέψιμο;; Νόμιζα πως ήμουν μονο εγω! Βλέπω ομως πως τελικα ειναι κανόνας!

Ρεψιμο στο φουλ.ολη μέρα.ασε.

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Εγω ξερεις τι τρεμω? Αυτα που δεν φαινονται....πχ αυτισμος! Υπαρχει στην οικογενεια και το ζω και ξερω ποσο δυσκολα ειναι!

πρίν από 18 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω ξερεις τι τρεμω? Αυτα που δεν φαινονται....πχ αυτισμος! Υπαρχει στην οικογενεια και το ζω και ξερω ποσο δυσκολα ειναι!

Ναι... Ειναι κατι που φοβάμαι αλλα προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Μαζι και με αλλα αρκετά. Αλλα δεν θα τα αναφέρω γιατι δεν χρειάζεται να μπαίνουν σε κανέναν ιδεες. 

Ευχομαι οτι και να γίνει το παιδι και τα παιδια μου να ειναι καλα και ευτυχισμένα. Αυτο. 

Κοριτσια μου μην μπαινεται σε αυτο το τρυπακι... Αν σας αναφερω ποσα εχω δει να συμβαίνουν σε παιδια,  οι μισες θα μου λεγατε πως ειμαι τρελη που θα κανω δικό μου.. Κανεις μας δεν ξέρει τι του ξημερωνει..!

cO4Yp3.png

αχ κοριτσια τι κουβεντα ανοιξατε!! εχουμε που εχουμε το ανχος με την εγκυμοσυνη μη σκεφτομαστε κ το μετα. το να κανεις παιδι ειναι ρισκο οπως κ να το κανεις ποτε δεν ξερεις αλλα ελπιζουμε να εχουμε λιγη τυχη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...