Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, kido είπε:

Γεια σου Δημητρούλα! Έτσι μπράβο έχεις και την πρόβλεψη της γιαγιάς να επαληθεύσεις. Εγώ τέλος από γόνιμες, έχω 1 βδομάδα αναμονή!

Σιγα την προβλεψη...στο τελος ια της πω ειμαι εγκυος κ αυτη θα μου πει "στο ειχα πει εγω"...εγω τωρα τελειωσα απο γονιμες οποτε εγω δυο βδομαδες...η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσα καθολου σημασια ποτε ηταν...ειχαμε παει κ το ταξιδάκι μας κ ξεχαστηκα...

13 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

καταλαβα...

τότε να το τεστάρω και αυτί αν είναι!

μακαρι να έχεις θετικά αποτελέσματα!!

Σε ευχαριστω πολυ και σε σενα οτι καλυτερο σου ευχομαι..μακαρι αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου..φαντασου οτι σημερα ειμαι 17η και νομιζα οτι ημουν 14η...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα κορίτσια,

μου ήρθε τελικά περίοδος κανονικά, είχα δηλαδή σήμερα λίγο κόκκινο αίμα, οπότε θα ξεκινήσει.

τι να κάνουμε

ελπίζω τουλάχιστον όπως σας είπα να μην υπάρχει κάποιο θέμα που δεν έχω εντοπίσει.

• Λυπημένη/-ος 1

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια,

μου ήρθε τελικά περίοδος κανονικά, είχα δηλαδή σήμερα λίγο κόκκινο αίμα, οπότε θα ξεκινήσει.

τι να κάνουμε

ελπίζω τουλάχιστον όπως σας είπα να μην υπάρχει κάποιο θέμα που δεν έχω εντοπίσει.

Γτ καλε παει αμεσως ο νους σου στο κακο?τιποτα δεν θα εχεις...παμε για τον επομεενο μηνα...δυναμικα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σιγα την προβλεψη...στο τελος ια της πω ειμαι εγκυος κ αυτη θα μου πει "στο ειχα πει εγω"...εγω τωρα τελειωσα απο γονιμες οποτε εγω δυο βδομαδες...η αληθεια ειναι οτι δεν εδωσα καθολου σημασια ποτε ηταν...ειχαμε παει κ το ταξιδάκι μας κ ξεχαστηκα...

Σε ευχαριστω πολυ και σε σενα οτι καλυτερο σου ευχομαι..μακαρι αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι καθολου..φαντασου οτι σημερα ειμαι 17η και νομιζα οτι ημουν 14η...

Μπράβο σας έτσι θέλει όσο πιο χαλαράαααα!

@fairy-mary κρίμα μωρέ είχα ελπίδες για σένα αλλα δεν παραιτούμαστε από το στόχο μας!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Fairy Mary τώρα είδα το μήνυμα σου. Συγνωμη.. Κουράγιο. Ελπιζω αυτο το μήνα να πιάσεις ενα αστέρι! 

Δε πειράζει..εντάξει το πήρα πιο ψύχραιμα αυτή τη φορά..

και ελπίζω..

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γτ καλε παει αμεσως ο νους σου στο κακο?τιποτα δεν θα εχεις...παμε για τον επομεενο μηνα...δυναμικα

Για να δούμε!!!

aKX8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο σας έτσι θέλει όσο πιο χαλαράαααα!

@fairy-mary κρίμα μωρέ είχα ελπίδες για σένα αλλα δεν παραιτούμαστε από το στόχο μας!

Ναι ετσι χαλαρα...εσυ τι προαισθημα εχεις για αυτον τον μηνα για σ ενα?

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ετσι χαλαρα...εσυ τι προαισθημα εχεις για αυτον τον μηνα για σ ενα?

Σε μένα δεν δουλεύει καλά το προαίσθημα! Ελπίδα πάντως υπάρχει!  Όσο προσπαθούμε πιστεύω θα γίνει, το θέμα είναι πότε! Μακάρι να.είναι τώρα κοντά! Υπομονή κάνω, εχω μπροστά μου μια 1 βδομάδα αγωνίας...

πρίν από 25 λεπτά , kido είπε:

Σε μένα δεν δουλεύει καλά το προαίσθημα! Ελπίδα πάντως υπάρχει!  Όσο προσπαθούμε πιστεύω θα γίνει, το θέμα είναι πότε! Μακάρι να.είναι τώρα κοντά! Υπομονή κάνω, εχω μπροστά μου μια 1 βδομάδα αγωνίας...

Ε μια βδομαδα θα περασει δεν ειναι τπτ...το σκ διπλα ειναι...

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

15/5 περιμένω! Θα κανω τεστ μονο αν έχω καθυστέρηση! Άρα το παραπάνω ΣΚ...

Μην σκεφτεσαι το παραπανω σκ..βαλε πιο κοντινους στοχους...μια γιουροβιζιον εμεινε κ εφτασε η μερα σουν..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...