Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου τι κανετε?σας διαβαζω που κ που αλλα δεν ειμαι ενεργή στις συζητησεις.εγω ειμαι στις γονιμες τωρα κ εχουμε καλες προσπάθειες μπορω να πω...τωρα σε δυο βδομαδες θα δειξει παλι

Γεια σου Δημητρούλα! Έτσι μπράβο έχεις και την πρόβλεψη της γιαγιάς να επαληθεύσεις. Εγώ τέλος από γόνιμες, έχω 1 βδομάδα αναμονή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

η εξεταση προγεστερονης 7 μερες πριν την περιοδο με τεσταρισμενη ωορηξια δειχνει ποσο καλη ωορηξια κανεις κατα κυριο λογο στον συγκεκριμενο κυκλο αν βρεις καλη την προγεστερονη στην συγκεκριμενη φαση δειχνει οτι υπαρχει μια ορμονικη ισσοροπια καλη προετοιμασια ενδομητριου κτλ κτλ.

καταλαβα...

τότε να το τεστάρω και αυτί αν είναι!

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου τι κανετε?σας διαβαζω που κ που αλλα δεν ειμαι ενεργή στις συζητησεις.εγω ειμαι στις γονιμες τωρα κ εχουμε καλες προσπάθειες μπορω να πω...τωρα σε δυο βδομαδες θα δειξει παλι

μακαρι να έχεις θετικά αποτελέσματα!!

aKX8p2.png

@Dimitr@17 καλη επιτυχία ευχομαι!!! Σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! 

@fairy-mary μην απελπίζεσαι, ακομα δεν εχεις καθυστέρηση και εσυ έκανες με βραδινά ουρα. Ή κάνε αυριο το πρωι ή περίμενε κανά δυο μέρες ακομα. Τι λες;

βασιλικη καλη επιτυχία για αυριο! Να μας πεις!

Λουλού μην ανησυχείς. Ετσι ειναι τα συμπτώματα. Εγω ένιωθα καλυτερα κατι μέρες απο στομάχι κι απο εχθές το βράδυ ειμαι τοσο μα τοσο χάλια! 

Ανεμωνη οταν κανεις εμετό καίγεται κι εσενα ολο το μεσα σου; Το στομάχι μου απο εχθές εχει παρει φωτιά! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Diavolitsa είπε:

@loyloy λοιπον την προηγουμενη βδομαδα εφαγα και γω αυτη τη φρικη με το στηθος! Απο κει δε μπορουσα να το ακουμπησω ξυπναω ενα πρωι και ειναι εντελως χαλαρο! Καθολου πρησμενο, καθολου πονος! Πηρα τηλ τη γιατρο μου και μου λεει τι θες να πονας ντε και καλα? Δεν ειναι τπτ σκαμπανεβασμα ορμονων! Αυτα μου ειπε και ηρεμησα!  Αυριο το πρωι εχω παλι ραντεβου να της δειξω τις εξετασεις και να δουμε το σπορι μου! :)

Άντε να μας πεις Αύριο πόσο έχει μεγαλώσει.ωραια θα χαλαρώσω λίγο γιατί κάνω σα τη τρελή Σήμερα.

14 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Θετικό ακούγεται αυτό ε?βαλε κάτω τον αντρουλη σου.περαστε Καλά.μερα παρα μέρα. 

Ρε κορίτσια έχει ξεπριστει πάλι το στήθος Σήμερα.βεβαια από αναγουλες έχω ταλαιπωρηθεί σημερα.τι γίνεται?αγχώνομαι. @Diavolitsa  @elisavetkagia εσείς πως είστε με το στήθος?Κάθε μέρα πρήξιμο φουλ?

Καλημερα.. εμενα το στηθος εχει μεγαλωσει αλλα δεν ειναι φουλ πρησμενο απο την αρχη δε πρηστηκε πολυ.. εχω πολλες ομως αναγουλες και καποιες μερες εμετους... ειδαμε το μωρο με το γιατρο εχει φτασει τα 2,5 εκατσοτα το ζουζουνι μας!!! @Diavolitsa @loyloy εσις πως ειστε??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , elisavetkagia είπε:

Καλημερα.. εμενα το στηθος εχει μεγαλωσει αλλα δεν ειναι φουλ πρησμενο απο την αρχη δε πρηστηκε πολυ.. εχω πολλες ομως αναγουλες και καποιες μερες εμετους... ειδαμε το μωρο με το γιατρο εχει φτασει τα 2,5 εκατσοτα το ζουζουνι μας!!! @Diavolitsa @loyloy εσις πως ειστε??

Καλημέρα.αχ τι ωραία.2,5 εκ. ε? Ωραι α ολα πάνε καλά.μπραβο!!!!!εμένα ενώ είχε πρηστει πολύ τώρα έχει ηρεμήσει αλλά από χτες με τριγυρνάει για εμετο.

πρίν από 7 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα κοριτσαρες! Αισιως το σπορι μου εγινε 2.5 εκατοστα και ειναι μια χαρα οπως και γω μαζι του!

@loyloy χαλαρωσε! Ολα θα πανε υπεροχα! 

Μπράβο μπράβο!!!!!Έτσι να ακούω Καλά νέα να παίρνω τα πάνω μου. :) χεράκια ποδαράκια είδατε?κουνιόταν? Πως Ήταν?

Μπράβο Ελισαβετ και Βασιλική! Συγχαρητήρια! Ποσών εβδομάδων ειστε; Εμενα ήταν τοσο οταν ήμουν 9,2. 

Απο εχθές περνάω μια μερα ολο εμετούς και κάψιμο στο στομάχι. Είδα στο ονειρο μου οτι μου έκαναν απόξεση και πετάχτηκα με τρόμο. Ελπιζω να πάνε ολα καλα Παναγία μου... Ήταν πολυ άσχημο.

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπράβο Ελισαβετ και Βασιλική! Συγχαρητήρια! Ποσών εβδομάδων ειστε; Εμενα ήταν τοσο οταν ήμουν 9,2. 

Απο εχθές περνάω μια μερα ολο εμετούς και κάψιμο στο στομάχι. Είδα στο ονειρο μου οτι μου έκαναν απόξεση και πετάχτηκα με τρόμο. Ελπιζω να πάνε ολα καλα Παναγία μου... Ήταν πολυ άσχημο.

Άγχος έχεις μωρέ.ηρεμησε.και εγώ από εφιάλτες Καλά πάω.

Διαφημίσεις

Ακριβως 9+2 ειμαι εγω! Ειδαμε το κεφαλακι του, το σωμα του και ειχε και ουρα :) ναι κουνιοταν και ειχε 165 παλμους! Υπεροχο να το βλεπεις να μεγαλωνει!

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγω δε βλεπω εφιαλτες...αλλα ονειρα βλεπω :) αφου πηρα παλι το οκ της γιατρου λεω να το δοκιμασω :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ακριβως 9+2 ειμαι εγω! Ειδαμε το κεφαλακι του, το σωμα του και ειχε και ουρα :) ναι κουνιοταν και ειχε 165 παλμους! Υπεροχο να το βλεπεις να μεγαλωνει!

Εγω δε βλεπω εφιαλτες...αλλα ονειρα βλεπω :) αφου πηρα παλι το οκ της γιατρου λεω να το δοκιμασω :)

εμεις ειμαστε ακριβως 9.. ειχε 180 κτυπους.. παιζουν ρολο ποσοι κτυποι θα ειναι γνωριζετε?  ποτε θα πατε για αυχενικη και που σκεφτεστε?

πρίν από 1 λεπτό , elisavetkagia είπε:

εμεις ειμαστε ακριβως 9.. ειχε 180 κτυπους.. παιζουν ρολο ποσοι κτυποι θα ειναι γνωριζετε?  ποτε θα πατε για αυχενικη και που σκεφτεστε?

Οι κτυποι δεν ειναι σταθεροι! Εμενα ειχε και 140 και 160 και 180! Εγω εχω αυχενικη 29/5! Στη γιατρο που παω θα την κανω!

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Οι κτυποι δεν ειναι σταθεροι! Εμενα ειχε και 140 και 160 και 180! Εγω εχω αυχενικη 29/5! Στη γιατρο που παω θα την κανω!

α νομιζα τη κανεις μονο σε κλινικες.. εγω θα παω στο γενεσις σκεφτομαι (ειμαι απο θεσνικη)

πρίν από 6 λεπτά , elisavetkagia είπε:

Έκλεισα ραντεβού τη Πέμπτη το βράδυ να πάω να το δω.αντε σε δύο μέρες θα το δω.νομιζω απο ότι έχω διαβάσει αναλόγως τη βδομάδα  αυξάνονται και οι χτύποι.αυχενικη θα κάνω στο Γένεσις Αθήνα.  

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...