Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, kido είπε:

Σε αυχαριστω! Να πω και κάτι πήγα πριν να αλλάξω σαερβετακι και είχα κάτι κιτρινωπά υγρά...βρε λέτε;! Αλλά έφαγα ανανά νωρίτερα ίσως από αυτό! Κι εγώ έτσι τα ξεκίνησα τα οωρρηξιας τα τεστ για να δω αν ο πόνος που νιώθω στη μέση συμπίπτει με την ορμόνη. 4 φορές έχω κάνει όλες κι όλες και μου τελείωσαν μόνο 2 έμειναν στον επόμενο κύκλο και δεν νομίζω να ξανά παραγγείλω γιατί έμαθα πια ποτέ κάνω οωρρηξια!

λοιπόν κάτσε γιατί μπερδεύτηκα,..τα υγρά τα γόνιμα ξέρεις πως είναι?από εκεί ξεκινάμε πρώτα εγώ τα λέω διαφανοκιτρινα αλλιώς σαν το ασπράδι του ώμου αυγού,αν τα πιάσεις δλδ με αντίχειρα κ δείκτη ...είναι διάφανα,αοσμα,πολύ ελαστικά αυτά τα υγρά που έχεις τώρα αν είναι ελαστικά τώρα είσαι σε γόνιμες μέρες κ κοντεύει η ωορρηξία σου...συνήθως εγώ πχ αυτά τα έχω για 5 μέρες όπου κοντά στην ωορρηξία γίνονται πια άφθονα κ παρά πολλά κ μετά την ωορρηξία μειώνονται.

πρίν από 25 λεπτά , fairy-mary είπε:

είχα τόσο έντονο πονοκεφαλο χθες που τελικά έκανα εμετο.

μου έχει ξανασυμβεί βέβαια αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά.

Σήμερα εξακολουθώ να έχω κάποια καφέ,θεωρώ πως μέχρι το βράδυ θα μου έχει έρθει...συνήθως δηλαδή όταν με πιάνει αυτος ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα μου έρχεται.

μακατι να είναι κατι άλλο αλλά έχω ελάχιστες ελπίδες θεωρώ.

κορίτσια έκανα ένα τεστ πριν λίγο...πιο αρνητικό πεθαίνεις

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου,μην στεναχωριέσαι...θα έρθει στην ώρα του το σπορακι σας!!!αργεί για να έρθει το καλό βρε...:)

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Πήγα στη γυναικολογο όπως σας είχα πει και μάλλον το άλλο μήνα θα κάνουμε κάτι. Η οιστραδιολη μου ανεβαίνει γιατί κάνω πολλά ωάρια και κάποιο από αυτά μεγαλώνει πιο νωρίς από την ώρα του και μου ανεβάζει τη οιστραδιολη νωρίς στο κύκλο. Το καλό είναι ότι δεν έχω τη ορμόνη υψηλή λόγου κύστης. Αυτά προς το παρόν. 

χμμμ..οπότε εφόσον βρήκατε το πρόβλημα,με τα χάπια θα ρυθμιστεί.

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 33 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

λοιπόν κάτσε γιατί μπερδεύτηκα,..τα υγρά τα γόνιμα ξέρεις πως είναι?από εκεί ξεκινάμε πρώτα εγώ τα λέω διαφανοκιτρινα αλλιώς σαν το ασπράδι του ώμου αυγού,αν τα πιάσεις δλδ με αντίχειρα κ δείκτη ...είναι διάφανα,αοσμα,πολύ ελαστικά αυτά τα υγρά που έχεις τώρα αν είναι ελαστικά τώρα είσαι σε γόνιμες μέρες κ κοντεύει η ωορρηξία σου...συνήθως εγώ πχ αυτά τα έχω για 5 μέρες όπου κοντά στην ωορρηξία γίνονται πια άφθονα κ παρά πολλά κ μετά την ωορρηξία μειώνονται.

Όχι τώρα δεν είναι της οωρρηξια αυτά τα διάφανα σαν ασπράδι αυγού! Είναι πηχτά σαν κρέμα. Είμαι μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο...

πρίν από 48 λεπτά , fairy-mary είπε:

είχα τόσο έντονο πονοκεφαλο χθες που τελικά έκανα εμετο.

μου έχει ξανασυμβεί βέβαια αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά.

Σήμερα εξακολουθώ να έχω κάποια καφέ,θεωρώ πως μέχρι το βράδυ θα μου έχει έρθει...συνήθως δηλαδή όταν με πιάνει αυτος ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα μου έρχεται.

μακατι να είναι κατι άλλο αλλά έχω ελάχιστες ελπίδες θεωρώ.

κορίτσια έκανα ένα τεστ πριν λίγο...πιο αρνητικό πεθαίνεις

Όχι ρε συ περίμενε με πρωινά ουρά που έχει καλύτερη συγκέντρωση η ορμόνη. Μην απελπίζεσαι! 

Απο στήθος και υγρά πως είσαι εσυ;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, kido είπε:

Δεν νομίζω ότι ειναι ανησυχητικό. Προσπάθησε να παραμένεις ήρεμη, γιατί είναι λογικό το στήθος να έχει αυξομειώσεις! Ποτέ έχεις ραντεβού στο γιατρό; Πήγαινε νωρίτερα να ησυχάσεις!

Σε 2μιση εβδομάδες.θα ξαναπάω Αθήνα να με δει ο γιατρός μου και θα κάτσω να κάνω και την Αυχενική.λεω Αύριο να πάρω να κλείσω έναν υπερυχο εδώ Στ η Κέρκυρα να με δει κάποιος μες στη βδομάδα να ηρεμήσω μη τρελαθώ.με μια παλλινδρομη ιστορικό καταλαβαίνεις φοβάμαι.δεν έχω χαλαρώσει ακόμα.

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Σε 2μιση εβδομάδες.θα ξαναπάω Αθήνα να με δει ο γιατρός μου και θα κάτσω να κάνω και την Αυχενική.λεω Αύριο να πάρω να κλείσω έναν υπερυχο εδώ Στ η Κέρκυρα να με δει κάποιος μες στη βδομάδα να ηρεμήσω μη τρελαθώ.με μια παλλινδρομη ιστορικό καταλαβαίνεις φοβάμαι.δεν έχω χαλαρώσει ακόμα.

Κατάλαβα, όποτε να πας να ησυχάζεις κοπέλα μου. Κρίμα είναι να περιμένεις τόσο πολυ μέσα στο άγχος. Άσε που δεν κάνει καλό. Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά!

πρίν από 11 λεπτά , kido είπε:

Όχι δεν είναι της οωρρηξια τα διάφανα! Είναι πηχτά σαν κρέμα. Είμαι μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο...

Όχι ρε συ περίμενε με πρωινά ουρά που έχει καλύτερη συγκέντρωση η ορμόνη. Μην απελπίζεσαι! 

Απο στήθος και υγρά πως είσαι εσυ;

στήθος έχω ακόμα πρησμενο και τα σπυράκια υπάρχουν ακόμα μη σου πω και πιο έντονα...από υγρα άπειρο ελάχιστα καφέ..το μεσημέρι είχα λίγα περισσότερα τώρα που πήγα τουαλέτα σχεδόν καθόλου.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

στήθος έχω ακόμα πρησμενο και τα σπυράκια υπάρχουν ακόμα μη σου πω και πιο έντονα...από υγρα άπειρο ελάχιστα καφέ..το μεσημέρι είχα λίγα περισσότερα τώρα που πήγα τουαλέτα σχεδόν καθόλου.

Εμενα πάντως μια μερα πριν αδιαθέτησω μου ξεπρηζεται το στηθος! Κάνε κι αύριο ένα τεστ αν έχεις, αλλά με τα πρώτα πρωινά! Ειλικρινά σου εύχομαι θετικό!

πρίν από 18 λεπτά , kido είπε:

Εμενα πάντως μια μερα πριν αδιαθέτησω μου ξεπρηζεται το στηθος! Κάνε κι αύριο ένα τεστ αν έχεις, αλλά με τα πρώτα πρωινά! Ειλικρινά σου εύχομαι θετικό!

έχω...της hometest έκανα...

θα δούμε αν δεν έχω αδιαθετησει κανονικά θα κάνω ένά

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , fairy-mary είπε:

έχω...της hometest έκανα...

θα δούμε αν δεν έχω αδιαθετησει κανονικά θα κάνω ένά

ποτε περιμενεις κανονικα περιοδο? εχεις συνηθως τοσες μερες ετσι λιγα καφε?

πρίν από 46 λεπτά , kido είπε:

Κατάλαβα, όποτε να πας να ησυχάζεις κοπέλα μου. Κρίμα είναι να περιμένεις τόσο πολυ μέσα στο άγχος. Άσε που δεν κάνει καλό. Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά!

Σε Ευχαριστώ!!!!!μακάρι να ναι καλά το σπορι μου. :)

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

ποτε περιμενεις κανονικα περιοδο? εχεις συνηθως τοσες μερες ετσι λιγα καφε?

αύριο περιμένω κανονικά..

πάντα την πρώτη μέρα έχω καφέ και τη δεύτερη αίμα κανονικό.

όμως τώρα έχω 2 μερες καφέ.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

αύριο περιμένω κανονικά..

πάντα την πρώτη μέρα έχω καφέ και τη δεύτερη αίμα κανονικό.

όμως τώρα έχω 2 μερες καφέ.

πολυ πιθανο να ειναι απτο ανχος σου. γενικα εχεις τεσταρει την προγεστερονη σου 7 μερες πριν σου ερθει περιοδος? τα καφε πριν την περιοδο ισως δειχνουν μια μικρη ελλειψη προγεστερονης στην φαση μετα την ωορηξια μπορει ομως κ να μην σημαινει κ τιποτα κ απλα ετσι να ειναι ο κυκλος σου. 

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

πολυ πιθανο να ειναι απτο ανχος σου. γενικα εχεις τεσταρει την προγεστερονη σου 7 μερες πριν σου ερθει περιοδος? τα καφε πριν την περιοδο ισως δειχνουν μια μικρη ελλειψη προγεστερονης στην φαση μετα την ωορηξια μπορει ομως κ να μην σημαινει κ τιποτα κ απλα ετσι να ειναι ο κυκλος σου. 

δε την  έχω τεστάρει οχι...

δε μου το είπε κάποιος γιατρός αυτό

τι μπορεί να σημαίνει δηλαδή μια έλειψη προγεστερονης;

aKX8p2.png

πρίν από 18 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια μου τι κανετε?σας διαβαζω που κ που αλλα δεν ειμαι ενεργή στις συζητησεις.εγω ειμαι στις γονιμες τωρα κ εχουμε καλες προσπάθειες μπορω να πω...τωρα σε δυο βδομαδες θα δειξει παλι

• Μου αρέσει 3

@loyloy λοιπον την προηγουμενη βδομαδα εφαγα και γω αυτη τη φρικη με το στηθος! Απο κει δε μπορουσα να το ακουμπησω ξυπναω ενα πρωι και ειναι εντελως χαλαρο! Καθολου πρησμενο, καθολου πονος! Πηρα τηλ τη γιατρο μου και μου λεει τι θες να πονας ντε και καλα? Δεν ειναι τπτ σκαμπανεβασμα ορμονων! Αυτα μου ειπε και ηρεμησα!  Αυριο το πρωι εχω παλι ραντεβου να της δειξω τις εξετασεις και να δουμε το σπορι μου! :)

πρίν από 19 λεπτά , fairy-mary είπε:

η εξεταση προγεστερονης 7 μερες πριν την περιοδο με τεσταρισμενη ωορηξια δειχνει ποσο καλη ωορηξια κανεις κατα κυριο λογο στον συγκεκριμενο κυκλο αν βρεις καλη την προγεστερονη στην συγκεκριμενη φαση δειχνει οτι υπαρχει μια ορμονικη ισσοροπια καλη προετοιμασια ενδομητριου κτλ κτλ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...