Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , fairy-mary είπε:

είχα τόσο έντονο πονοκεφαλο χθες που τελικά έκανα εμετο.

μου έχει ξανασυμβεί βέβαια αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά.

Σήμερα εξακολουθώ να έχω κάποια καφέ,θεωρώ πως μέχρι το βράδυ θα μου έχει έρθει...συνήθως δηλαδή όταν με πιάνει αυτος ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα μου έρχεται.

μακατι να είναι κατι άλλο αλλά έχω ελάχιστες ελπίδες θεωρώ.

Δεν κάνεις ένα τεστάκι αυριο πρωί αν δεν έρθει; Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!

πρίν από 28 λεπτά , P.L.L. είπε:

Kido νομιζω οτι η ζουζούνα εννοεί να μην κάνετε καθε μερα σεξ αλλα καθε δυο τρεις μέρες. Αυτα τα 24ωρα μαλλον εννοεί και εχει δίκιο, για να δυναμώνει το σπερμα.

Διαφωνω όσον αφορά στα τεστ ωορρηξιας πάντως γιατι σε καθε κοπελα λειτουργεί διαφορετικά. Εμενα δε μου προκαλούσαν άγχος. Ισα ισα που οταν είδα θετικό χάρηκα τοσο πολυ που μου έφυγε το άγχος. Γιατι πιο πριν νόμιζα πως ίσως δεν κανω ωορρηξία. Εκείνο το μήνα έμεινα έγκυος. Μετα παλι έμεινα χωρις τεστ χωρις τιποτα ενώ δεν προσπαθούσαμε. Ειναι ολα σχετικα πραγματικά γιατι αν ειναι να σου κάτσει θα σου κάτσει. Αλλα ειλικρινά εμενα μου άρεσε να κανω τεστ. Κατανοώ ομως οτι σε κάποιες κοπέλες φέρνει περισσοτερο άγχος. 

Εμάς ο γυναικολόγος μας είπε να κάνουμε μέρα παρά μέρα από την 11η και έπειτα ως τη 19η (28αρης κύκλος). Όταν του είπα ότι κάνω τεστ οωρρηξίας μου λέει "αν το κάνεις έτσι που σου λέω εγώ είσαι καλυμμένη, δεν πρόκειται να τη χάσεις την οωρρηξία σου". Εμείς αυτό το μήνα με θετικό τεστ την 14η μέρα, είχαμε συνεχόμενα 2 επαφές 14η-15η το βράδυ και πιο πριν είχαμε τη 12η μερα. Σε μια βδομάδα θα ξέρουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 32 λεπτά , fairy-mary είπε:

Σήμερα εξακολουθώ να έχω κάποια καφέ,θεωρώ πως μέχρι το βράδυ θα μου έχει έρθει...συνήθως δηλαδή όταν με πιάνει αυτος ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα μου έρχεται.

Πάρε ένα τεστ βρε και Κάνε.στη τελική να ξερει ς.μη βασινιζεις το μυαλό σου.

4 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημέρα Ζουζούνα! Μακάρι να σου κάτσει! Και να είναι και ζουζουνίτσα! 

Σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου!

Τι εννοείς "το ιδανικό να έχετε κλείσει 2 24ωρα κάθε φορά κ όχι μόνο στις γόνιμες αλλά σε όλο τον κύκλο μετα την 8η μέρα κ μετά" ; 

εννοώ δλδ αφού τελειώσει η περίοδος σας εμένα πχ την 7η έχω καφέ οπότε γι'αυτό είπα από την 8η κ μετά να έχετε επαφές πέρα παρά μέρα πχ...πες έχεις επαφή σήμερα στις 15.00 το μεσημέρι να έχεις πάλι μεθαύριο το μεσημέρι μετά τις 15.00...αυτό για να είναι πιο δυνατό κ υγιή το σπέρμα,το καθημερινό το αδυνατίζει...κ συνεχίζεις σε μέρα σίγουρα κ 5 μέρες μετά τις γόνιμες αν της ξέρεις...πχ εγώ που δεν έχω σταθερό κύκλο ακόμα 30 με 37 επαφές από 8η μέχρι 30η είναι καλα...

απλά πολλές κοπέλες νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν μόνο στις γόνιμες αλλά αυτό δεν ισχύει κ αυξανεις τις πιθανότητες μέρα παρά μέρα μόλις τελειώσει η περίοδο...γιατί μην ξεχνάτε ότι έχει μπει πριν την ωορρηξία ,το σπέρμα εννοώ,έχει πιθανότητα να βρει το ωάριο κ να το νομιμοποιήσει,αν όμως κάνεις μόνο την ημέρα της ωορρηξίας κ μετά μπορεί να μην προλάβει να φτάσει στο ωάριο κ να μην προλάβει να το γομιμοποιήσει γιατί θέλει κ κάποιες ώρες να ενεργοποιηθεί το σπέρμα από την στιγμή που θα είναι μέσα στο γυναικείο σύστημα της γυναίκας κ ώρα για να φτάσει εκεί..οπότε το σημαντικό κ πριν την ωορρηξία για να είστε μέσα κ λίγο μετά σε μέρες είστε οκ.

• Ευχαριστώ 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

4 ώρες πρίν, kido είπε:

Δεν κάνεις ένα τεστάκι αυριο πρωί αν δεν έρθει; Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!

Εμάς ο γυναικολόγος μας είπε να κάνουμε μέρα παρά μέρα από την 11η και έπειτα ως τη 19η (28αρης κύκλος). Όταν του είπα ότι κάνω τεστ οωρρηξίας μου λέει "αν το κάνεις έτσι που σου λέω εγώ είσαι καλυμμένη, δεν πρόκειται να τη χάσεις την οωρρηξία σου". Εμείς αυτό το μήνα με θετικό τεστ την 14η μέρα, είχαμε συνεχόμενα 2 επαφές 14η-15η το βράδυ και πιο πριν είχαμε τη 12η μερα. Σε μια βδομάδα θα ξέρουμε!

Καλα σας τα ειπε η Γυναικολογος. Εγω ήθελα να κανω και τεστ για να βεβαιωθώ οτι όντως κανω ωορρηξία. Άντε, με το καλο σε λίγες μέρες να μας πεις ευχάριστα!

• Ευχαριστώ 1

Πήγα στη γυναικολογο όπως σας είχα πει και μάλλον το άλλο μήνα θα κάνουμε κάτι. Η οιστραδιολη μου ανεβαίνει γιατί κάνω πολλά ωάρια και κάποιο από αυτά μεγαλώνει πιο νωρίς από την ώρα του και μου ανεβάζει τη οιστραδιολη νωρίς στο κύκλο. Το καλό είναι ότι δεν έχω τη ορμόνη υψηλή λόγου κύστης. Αυτά προς το παρόν. 

• Μπερδεμένη/-ος 2

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Πήγα στη γυναικολογο όπως σας είχα πει και μάλλον το άλλο μήνα θα κάνουμε κάτι. Η οιστραδιολη μου ανεβαίνει γιατί κάνω πολλά ωάρια και κάποιο από αυτά μεγαλώνει πιο νωρίς από την ώρα του και μου ανεβάζει τη οιστραδιολη νωρίς στο κύκλο. Το καλό είναι ότι δεν έχω τη ορμόνη υψηλή λόγου κύστης. Αυτά προς το παρόν. 

Μάλιστα. Άρα αν ωριμάζει κάποιο νωρίτερα ίσως κανεις και οωρρηξια νωρίτερα και οι γόνιμες είναι πιο μπροστά; Αλλά θύμαμαι στο τεστ κάπως άργησες και λίγο Δυσκολεύτηκες να τη βρεις... Δεν Ξεκινάς καλύτερα τις επαφές αμέσως μετά την περίοδο σου!?

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Τι μπέρδεμα.. Και τι πρέπει να κανεις; Τουλαχιστον αν βρήκες τι φταίει εισαι ενα βήμα πιο κοντα στον στόχο σου! 

πρίν από 36 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα σας τα ειπε η Γυναικολογος. Εγω ήθελα να κανω και τεστ για να βεβαιωθώ οτι όντως κανω ωορρηξία. Άντε, με το καλο σε λίγες μέρες να μας πεις ευχάριστα!

Σε αυχαριστω! Να πω και κάτι πήγα πριν να αλλάξω σαερβετακι και είχα κάτι κιτρινωπά υγρά...βρε λέτε;! Αλλά έφαγα ανανά νωρίτερα ίσως από αυτό! Κι εγώ έτσι τα ξεκίνησα τα οωρρηξιας τα τεστ για να δω αν ο πόνος που νιώθω στη μέση συμπίπτει με την ορμόνη. 4 φορές έχω κάνει όλες κι όλες και μου τελείωσαν μόνο 2 έμειναν στον επόμενο κύκλο και δεν νομίζω να ξανά παραγγείλω γιατί έμαθα πια ποτέ κάνω οωρρηξια!

πρίν από 8 λεπτά , BettySt είπε:

Θετικό ακούγεται αυτό ε?βαλε κάτω τον αντρουλη σου.περαστε Καλά.μερα παρα μέρα. 

Ρε κορίτσια έχει ξεπριστει πάλι το στήθος Σήμερα.βεβαια από αναγουλες έχω ταλαιπωρηθεί σημερα.τι γίνεται?αγχώνομαι. @Diavolitsa  @elisavetkagia εσείς πως είστε με το στήθος?Κάθε μέρα πρήξιμο φουλ?

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Μάλιστα. Άρα αν ωριμάζει κάποιο νωρίτερα ίσως κανεις και οωρρηξια νωρίτερα και οι γόνιμες είναι πιο μπροστά; Αλλά θύμαμαι στο τεστ κάπως άργησες και λίγο Δυσκολεύτηκες να τη βρεις... Δεν Ξεκινάς καλύτερα τις επαφές αμέσως μετά την περίοδο σου!?

Έτσι έκανα,  αμέσως μετά την περίοδο ξεκίνησα. Το ωαριο αυτό δεν είναι πού κάνει την ωορρηξία απλά για κάποιο ανεξηγητο λόγω μεγαλώνει πιό πολλη και σκάει και πρίν την ωορρηξία με αποτέλεσμα να μου χαλάει το ενδομητριο και μετά όταν σκάει το καλό αυγό το περιβάλλον δεν είναι ιδανικό για σποράκι. Κάπως έτσι κατάλαβα αυτό που είπε η γυνεκολογος μου. 

πρίν από 13 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τι μπέρδεμα.. Και τι πρέπει να κανεις; Τουλαχιστον αν βρήκες τι φταίει εισαι ενα βήμα πιο κοντα στον στόχο σου! 

Θα πάρω αντισυλληπτικά πάλι για να στρώσει και βλέπουμε. 

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Είσαι πολύ καλή! Και να το βάλω κάτω δεν θα έχει αποτέλεσμα γιατί θα πάρω πάλι αντισυλληπτικά ώστε να μην γίνει το ίδιο και στο επόμενο κύκλο. Αλλά τότε θα είμαι έτοιμη να το πιάσω το σπορι :)

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , BettySt είπε:

Έτσι έκανα,  αμέσως μετά την περίοδο ξεκίνησα. Το ωαριο αυτό δεν είναι πού κάνει την ωορρηξία απλά για κάποιο ανεξηγητο λόγω μεγαλώνει πιό πολλη και σκάει και πρίν την ωορρηξία με αποτέλεσμα να μου χαλάει το ενδομητριο και μετά όταν σκάει το καλό αυγό το περιβάλλον δεν είναι ιδανικό για σποράκι. Κάπως έτσι κατάλαβα αυτό που είπε η γυνεκολογος μου. 

Πάρε αντισυλληπτικά να το εμποδίσεις Μπέτυ μου! Καλή επιτυχία!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Πάρε αντισυλληπτικά να το εμποδίσεις Μπέτυ μου! Καλή επιτυχία!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Και σε σένα καλή επιτυχία εύχομαι από καρδιάς! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 28 λεπτά , BettySt είπε:

Είσαι πολύ καλή! Και να το βάλω κάτω δεν θα έχει αποτέλεσμα γιατί θα πάρω πάλι αντισυλληπτικά ώστε να μην γίνει το ίδιο και στο επόμενο κύκλο. Αλλά τότε θα είμαι έτοιμη να το πιάσω το σπορι :)

Τότε ένα μήνα υπομονή κορίτσι μου.τουλαχιστον ξερει ς τι γίνεται.βασικο αυτό.μακαρι τον επόμενο μήνα να τα καταφέρετε. :)

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , loyloy είπε:

Ρε κορίτσια έχει ξεπριστει πάλι το στήθος Σήμερα.βεβαια από αναγουλες έχω ταλαιπωρηθεί σημερα.τι γίνεται?αγχώνομαι. @Diavolitsa  @elisavetkagia εσείς πως είστε με το στήθος?Κάθε μέρα πρήξιμο φουλ?

Δεν νομίζω ότι ειναι ανησυχητικό. Προσπάθησε να παραμένεις ήρεμη, γιατί είναι λογικό το στήθος να έχει αυξομειώσεις! Ποτέ έχεις ραντεβού στο γιατρό; Πήγαινε νωρίτερα να ησυχάσεις!

11 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλα κι εγω είχα ημικρανία οταν είχα μείνει έγκυος και δεν το ήξερα και είχα παρει χάπι ημικρανίας (μαζι με ολα τα αλλα!)

ελπιζω αυριο να κανεις τεστ και να μας πεις ευχάριστα!

κορίτσια έκανα ένα τεστ πριν λίγο...πιο αρνητικό πεθαίνεις

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...