Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

να σου πω ξανασκεψουτο για την ψιλομεση. δεν θα δεχεσε καθολου πιεση σε ενα μηνα. εγω τα ψιλομεσα δεν τα αντεχω στην κοιλια μου οτι νουμερο κ να ειναι. επειδη για να σταθουν σφιγγουν δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα δεν εχει σχεση με το ποσα κιλα θα παρεις αλλα η πιεση στην κοιλια.

Δεν πιανει κοιλια...ειναι αυτες οι πολυ ψιλες που ειναι τωρα στη μοδα που στεκονται κοντα στο στομαχι....μη μου λες τετοια και δε βρηκα τπτ αλλο! Σε ακριβως 4 εβδομαδες ειναι ο γαμος...τοσο πολυ θα αλλαξω? Πφφφ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 6 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Δεν πιανει κοιλια...ειναι αυτες οι πολυ ψιλες που ειναι τωρα στη μοδα που στεκονται κοντα στο στομαχι....μη μου λες τετοια και δε βρηκα τπτ αλλο! Σε ακριβως 4 εβδομαδες ειναι ο γαμος...τοσο πολυ θα αλλαξω? Πφφφ!

το ξερω οτι δεν πιανει κοιλια αλλα αν ειναι στενη σφιγγει στην κοιλια. εγω ουτε παντελονες ψιλομεσες αντεχω!! το σωμα δεν θα αλλαξει αλλα η κοιλια σου θα φαινετε μετα την αυχενικη κανονικοτατα!!!!

κ υποψη εχω παρει μονο δυο κιλα!!!

Betty καλη επιτυχία τη Δευτέρα! Να μας πεις τι ειπε ο γιατρος. 

Βασιλική παρε κατι φαρδύ. Δεν ξέρεις, μπορει και να μη φαίνεσαι καν μπορει να εισαι κι απο αυτές που φουσκώνουν πολυ. Ενα φαρδύ φορεματακι ειναι παντα καλη λύση. Η κατι ελαστικό; Σκέψου επισης οτι μπορει να ζεσταίνεσαι σα γουρούνι απο τις ορμόνες (συγνωμη για την περιγραφή, εγω ετσι με φαντάζομαι) και να θες οτι πιο ανάλαφρο.

Όσο για την κοιλιά, εγω το πρωι που ξυπνάω δεν εχω τιποτα. Με το που φάω ομως πετάγεται σα να ειμαι ετοιμόγεννη.. (που λέει ο λόγος). Δεν ξέρω γιατι φουσκώνει ετσι αφού δεν ειναι απο μωρό. Να υποθέσω απλώς οτι πρήζομαι ο,τι και να φάω. 

Fairy Mary ακομα και το ελάχιστο καφε στη βλέννη ειναι πολυ σημαντικό αν ειναι κατι που γενικά δεν το συνηθίζεις πριν την περίοδο. Άντε, ανυπομονώ να μάθουμε νέα σου! Α, επισης το κάψιμο στο στήθος ειναι αυτο που λενε οι φίλοι μας οι αμερικανοί heart burn για να περιγράψουν την καούρα. Καλο σημάδι κι αυτο. Και τα ψυχολογικά σου που ήταν στα τάρταρα ακομα καλύτερο. Ευχομαι  τα καλύτερα! 

Καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

Εγώ είχα πάλι σήμερα λίγο καφέ βλένα και δεδομένου ότι γενικά η περίοδος μου ξεκινάει με καφέ πιστεύω πως θα αδιαθετησω σήμερα-αύριο.

Απογοητευτηκα λίγο...είχα μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί κάτι να είχε γίνει..

Τελοσπαντων! κοιτάμε μπροστά!

Εσείς κανένα άλλο νέο;

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

Εγώ είχα πάλι σήμερα λίγο καφέ βλένα και δεδομένου ότι γενικά η περίοδος μου ξεκινάει με καφέ πιστεύω πως θα αδιαθετησω σήμερα-αύριο.

Απογοητευτηκα λίγο...είχα μια μικρή ελπίδα ότι μπορεί κάτι να είχε γίνει..

Τελοσπαντων! κοιτάμε μπροστά!

Εσείς κανένα άλλο νέο;

Δεν πειράζει ποτέ δεν ξέρεις,αν κ σίγουρα το σώμα σ το ξέρεις καλύτερα!!

εγώ έχω ένα νέο...σήμερα είναι η 11η μέρα του κύκλου μου 30-37 είναι άλλα τώρα δεν ξέρω κ ακριβώς γιατί μου έχει έρθει μόνο 2 φορές μετά την γέννα...οπότε περιμένω ακόμα να στρώσει..κ κάναμε ελεύθερα..βέβαια δεν έχω ακόμα πόνους έντονους ωορρηξίας που έχω πάντα στην ωορρηξία μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις..είπα αν είναι να έρθει τώρα το 3ο δεν βαριέσαι..ας έρθει..κ ας χάσω τα μπάνια μου..αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα κάνω νωρίς ωορρηξία.. οπότε δεν νομίζω να γίνει κατι..αυτά..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ζουζούνα καλη επιτυχία! 

Fairy Mary δεν το ειπα για να σε στεναχωρήσω! Συγνωμη! Ελπιζω πραγματικά να εισαι έγκυος και να πάνε ολα καλα!

Ευχαριστώ πολύ!!!γενικά δεν αγχώνομαι...ίσως γιατί είναι το 3ο κ όντως δλδ αυτό σκέφτομαι...έτσι κι αλλιώς σιγά μην έρθει με την πρώτη φορά..οπότε...χαλαρά κ έχει ο Θεός...

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

Δεν πειράζει ποτέ δεν ξέρεις,αν κ σίγουρα το σώμα σ το ξέρεις καλύτερα!!

εγώ έχω ένα νέο...σήμερα είναι η 11η μέρα του κύκλου μου 30-37 είναι άλλα τώρα δεν ξέρω κ ακριβώς γιατί μου έχει έρθει μόνο 2 φορές μετά την γέννα...οπότε περιμένω ακόμα να στρώσει..κ κάναμε ελεύθερα..βέβαια δεν έχω ακόμα πόνους έντονους ωορρηξίας που έχω πάντα στην ωορρηξία μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις..είπα αν είναι να έρθει τώρα το 3ο δεν βαριέσαι..ας έρθει..κ ας χάσω τα μπάνια μου..αλλά έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα κάνω νωρίς ωορρηξία.. οπότε δεν νομίζω να γίνει κατι..αυτά..

πότε δε ξερεις...

μακαρι να γίνει κατι!

στο ευχομαι

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ζουζούνα καλη επιτυχία! 

Fairy Mary δεν το ειπα για να σε στεναχωρήσω! Συγνωμη! Ελπιζω πραγματικά να εισαι έγκυος και να πάνε ολα καλα!

Δε στεναχωρηθηκα καλέ μαζί σου προς θεού.

Απλά είχα κάποιες παραπάνω ελπίδες αυτή τη φορά, έχω βγάλει και αυτά στο στήθος....

τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα έρθει...αρκεί να μην έχω κάποιο πρόβλημα που δε το έχω εντοπίσει..Μόνο αυτό με τρομάζει τίποτα άλλο.

Ακόμα δε μου έχει έρθει κανονικα βέβαια αλλά με έχει πιάσει τέτοιος πονοκέφαλος ...τον τελευταίο καιρό με πιάνει αυτό πριν την περιοδο ενώ πιο παλιά πονούσε η κοιλιά μου.

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Καλα κι εγω είχα ημικρανία οταν είχα μείνει έγκυος και δεν το ήξερα και είχα παρει χάπι ημικρανίας (μαζι με ολα τα αλλα!)

ελπιζω αυριο να κανεις τεστ και να μας πεις ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

πότε δε ξερεις...

μακαρι να γίνει κατι!

στο ευχομαι

Δε στεναχωρηθηκα καλέ μαζί σου προς θεού.

Απλά είχα κάποιες παραπάνω ελπίδες αυτή τη φορά, έχω βγάλει και αυτά στο στήθος....

τι να κάνουμε κάποια στιγμή θα έρθει...αρκεί να μην έχω κάποιο πρόβλημα που δε το έχω εντοπίσει..Μόνο αυτό με τρομάζει τίποτα άλλο.

Ακόμα δε μου έχει έρθει κανονικα βέβαια αλλά με έχει πιάσει τέτοιος πονοκέφαλος ...τον τελευταίο καιρό με πιάνει αυτό πριν την περιοδο ενώ πιο παλιά πονούσε η κοιλιά μου.

κοριτσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ!!Ναι όντως ποτέ δεν ξέρεις...όντως ποτέ δεν ξέρεις  ..οπότε μέχρι να σ έρθει η περίοδος ελπίδες έχουμε...απλά.κοριτσάκια μου γλυκά αυτό που θα σας πω εγώ από εμπειρία μου είναι να είστε όσο πιο χαλαρές γίνεται..κ θα έρθουν όλα έτσι...δεν το πίστευα κ εγώ ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό ,γιατί είμαι αγχώδης άνθρωπος πολύ,αλλά κι όμως το λέω ότι το άγχος τελικά παίζει σημαντικό ρόλο στην σύλληψη.οπότε ηρεμία κ χαλάρωση..να έχετε επαφές μέρα παρά μέρα κ το ιδανικό να έχετε κλείσει 2 24ωρα κάθε φορά κ όχι μόνο στις γόνιμες αλλά σε όλο τον κύκλο μετα την 8η μέρα κ μετά...Κ όχι τεστ ωορρηξίας γιατί φέρνουν πολύ άγχος..τα είχα κάνει κ αυτά παλιά..γι'αυτό το λέω..το μόνο αν θέλετε που μπορείτε να κάνετε,είναι μια φορά να κάνετε να δείτε ότι όντως γίνεται η ωορρηξία Ναι αλλά όχι συνέχεια γιατί είναι ψυχοφθόρο πολύ.

πρίν από 2 λεπτά , *ζουζουνα*!!! είπε:

κοριτσάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πολύ!!Ναι όντως ποτέ δεν ξέρεις...όντως ποτέ δεν ξέρεις  ..οπότε μέχρι να σ έρθει η περίοδος ελπίδες έχουμε...απλά.κοριτσάκια μου γλυκά αυτό που θα σας πω εγώ από εμπειρία μου είναι να είστε όσο πιο χαλαρές γίνεται..κ θα έρθουν όλα έτσι...δεν το πίστευα κ εγώ ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό ,γιατί είμαι αγχώδης άνθρωπος πολύ,αλλά κι όμως το λέω ότι το άγχος τελικά παίζει σημαντικό ρόλο στην σύλληψη.οπότε ηρεμία κ χαλάρωση..να έχετε επαφές μέρα παρά μέρα κ το ιδανικό να έχετε κλείσει 2 24ωρα κάθε φορά κ όχι μόνο στις γόνιμες αλλά σε όλο τον κύκλο μετα την 8η μέρα κ μετά...Κ όχι τεστ ωορρηξίας γιατί φέρνουν πολύ άγχος..τα είχα κάνει κ αυτά παλιά..γι'αυτό το λέω..το μόνο αν θέλετε που μπορείτε να κάνετε,είναι μια φορά να κάνετε να δείτε ότι όντως γίνεται η ωορρηξία Ναι αλλά όχι συνέχεια γιατί είναι ψυχοφθόρο πολύ.

Καλημέρα Ζουζούνα! Μακάρι να σου κάτσει! Και να είναι και ζουζουνίτσα! 

Σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου!

Τι εννοείς "το ιδανικό να έχετε κλείσει 2 24ωρα κάθε φορά κ όχι μόνο στις γόνιμες αλλά σε όλο τον κύκλο μετα την 8η μέρα κ μετά" ; 

• Μου αρέσει 1

Kido νομιζω οτι η ζουζούνα εννοεί να μην κάνετε καθε μερα σεξ αλλα καθε δυο τρεις μέρες. Αυτα τα 24ωρα μαλλον εννοεί και εχει δίκιο, για να δυναμώνει το σπερμα.

Διαφωνω όσον αφορά στα τεστ ωορρηξιας πάντως γιατι σε καθε κοπελα λειτουργεί διαφορετικά. Εμενα δε μου προκαλούσαν άγχος. Ισα ισα που οταν είδα θετικό χάρηκα τοσο πολυ που μου έφυγε το άγχος. Γιατι πιο πριν νόμιζα πως ίσως δεν κανω ωορρηξία. Εκείνο το μήνα έμεινα έγκυος. Μετα παλι έμεινα χωρις τεστ χωρις τιποτα ενώ δεν προσπαθούσαμε. Ειναι ολα σχετικα πραγματικά γιατι αν ειναι να σου κάτσει θα σου κάτσει. Αλλα ειλικρινά εμενα μου άρεσε να κανω τεστ. Κατανοώ ομως οτι σε κάποιες κοπέλες φέρνει περισσοτερο άγχος. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλα κι εγω είχα ημικρανία οταν είχα μείνει έγκυος και δεν το ήξερα και είχα παρει χάπι ημικρανίας (μαζι με ολα τα αλλα!)

ελπιζω αυριο να κανεις τεστ και να μας πεις ευχάριστα!

είχα τόσο έντονο πονοκεφαλο χθες που τελικά έκανα εμετο.

μου έχει ξανασυμβεί βέβαια αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά.

Σήμερα εξακολουθώ να έχω κάποια καφέ,θεωρώ πως μέχρι το βράδυ θα μου έχει έρθει...συνήθως δηλαδή όταν με πιάνει αυτος ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα μου έρχεται.

μακατι να είναι κατι άλλο αλλά έχω ελάχιστες ελπίδες θεωρώ.

aKX8p2.png

πρίν από 7 λεπτά , fairy-mary είπε:

είχα τόσο έντονο πονοκεφαλο χθες που τελικά έκανα εμετο.

μου έχει ξανασυμβεί βέβαια αυτό, δεν είναι η πρώτη φορά.

Σήμερα εξακολουθώ να έχω κάποια καφέ,θεωρώ πως μέχρι το βράδυ θα μου έχει έρθει...συνήθως δηλαδή όταν με πιάνει αυτος ο πονοκέφαλος την άλλη μέρα μου έρχεται.

μακατι να είναι κατι άλλο αλλά έχω ελάχιστες ελπίδες θεωρώ.

Ας ελπίσουμε να γίνει το καλύτερο. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...