Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, kido είπε:

Καλησπέρα μπορεί ναι μπορεί και οχι! Ελπίζω το δεύτερο! 

Κι εμένα το στήθος και είμαι μόνο 18η μερα! Έχω αλλες10 μπροστά μου. Τι να πω... έχω και λευκά υγρά, άρα έγινε η οωρρηξια.

10   μερούλες αγωνίας ακόμα!!! σε καταλαβαίνω!ελπίζω να το πέτυχες αυτή τη φορά!

Τι να πω και εγώ έχω μπερδευτεί με αυτά τα συμπτώματα αλλα οπως και να έχει σύντομα θα ξέρω!

• Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

10   μερούλες αγωνίας ακόμα!!! σε καταλαβαίνω!ελπίζω να το πέτυχες αυτή τη φορά!

Τι να πω και εγώ έχω μπερδευτεί με αυτά τα συμπτώματα αλλα οπως και να έχει σύντομα θα ξέρω!

Δεν βγάζεις άκρη, μην τα ψάχνουμε καλύτερα!

πρίν από 42 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ρε συ Έτσι αυτά στο στήθος τα χα βγάλει λίγες πριν μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και τελικά ήμουν έγκυος.κανε λίγη υπομονή και ισως να τα καταφέρατε Τελικά.ποτε δεν ξερεις.μακαρι να μας πεις ευχάριστα!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Ρε συ Έτσι αυτά στο στήθος τα χα βγάλει λίγες πριν μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και τελικά ήμουν έγκυος.κανε λίγη υπομονή και ισως να τα καταφέρατε Τελικά.ποτε δεν ξερεις.μακαρι να μας πεις ευχάριστα!!!!!!!!

πόσες μέρες περίπου νωρίτερα;

θυμασαι;

περιμένω τρίτη αλλά τα έχω ήδη κάποιες μέρες!

αχ μακαρι να σας πω ευχάριστα!

Αλλά κρατάω μικρό κάλαθι δε θέλω να απογοητευτώ...

aKX8p2.png

πρίν από 7 λεπτά , fairy-mary είπε:

θυμασαι;

Μια βδομάδα περίπου .απο πρήξιμο στο στήθος είσαι ως συνήθως?εμεν α ήταν παραπάνω και ποναγα πολύ.ουτε σουτιέν Δεν έβαζα.μαγιό που είναι πιο μαλακά φοραγα.αυτπ το χα πάθει και στη προηγούμενη εγκυμοσύνη.ετσι τη ψιλιαστηκα.

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , fairy-mary είπε:

θυμασαι;

Fairy Mary αυτα τα καφε που είπες πολυ ενθαρρυντικά ειναι!!! Μια απο τις επόμενες μέρες περιμένουμε πως και πως νέα σου!!!

1 hour ago, loyloy είπε:

Μια βδομάδα περίπου .απο πρήξιμο στο στήθος είσαι ως συνήθως?εμεν α ήταν παραπάνω και ποναγα πολύ.ουτε σουτιέν Δεν έβαζα.μαγιό που είναι πιο μαλακά φοραγα.αυτπ το χα πάθει και στη προηγούμενη εγκυμοσύνη.ετσι τη ψιλιαστηκα.

Κοίτα έχω μεγάλο στήθος και γενικά πρήζεται πριν την περιοδο άλλες φορές πολύ άλλες φορές λιγότερο καο τώρα έχει πρηστεί αλλά δε μπορώ να πω ότι βλέπω κάποια έντονη διάφορα.

το μόνο που νιώθω και δε το έχω ξανανιώσει είναι ένα αίσθημα καύσης στο στήθος μου!δε ξέρω πως αλλιώς να το πω

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Fairy Mary αυτα τα καφε που είπες πολυ ενθαρρυντικά ειναι!!! Μια απο τις επόμενες μέρες περιμένουμε πως και πως νέα σου!!!

Ήταν άπειρο ελάχιστα δηλαδή αν δεν κοιτούσα επειτηδες το χαρτί που σκουπιστηκα δε θα τα έβλεπα!

όπως και να έχει θα δειξει!

aKX8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Κοίτα έχω μεγάλο στήθος και γενικά πρήζεται πριν την περιοδο άλλες φορές πολύ άλλες φορές λιγότερο καο τώρα έχει πρηστεί αλλά δε μπορώ να πω ότι βλέπω κάποια έντονη διάφορα.

το μόνο που νιώθω και δε το έχω ξανανιώσει είναι ένα αίσθημα καύσης στο στήθος μου!δε ξέρω πως αλλιώς να το πω

Ήταν άπειρο ελάχιστα δηλαδή αν δεν κοιτούσα επειτηδες το χαρτί που σκουπιστηκα δε θα τα έβλεπα!

όπως και να έχει θα δειξει!

Σε 3 μέρες θα ξερεις.τωρα αν έχεις τεστ Δεν κανει ς ένα το πρωί?Εγώ δεν θα χα υπομονή.

πρίν από 43 λεπτά , P.L.L. είπε:

Betty τι σκέφτηκες τελικα με το θέμα της σπερματέγχυσης; 

Bella, beboula ελπιζω να ειστε καλα κι ας μη γράφετε. Σύντομα να μας ανακοινώσετε ευχάριστα..! 

Γειά σου Π. Λ. Λ.  

Καλησπέρα  και στα υπόλοιπα κορίτσια. 

Εγώ δεν έχω νέα προς το παρόν, για αυτό και δεν γράφω. Δευτέρα θα πάω για υπερηχο και τότε θα μου πει αν θα κάνουμε σπερματεγχυση η όχι. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

@P.L.L.  εγω σημερα εκλεισα την 9η εβδομαδα αλλα ουτε εγω βλεπω καμια διαφορα στο σωμα μου! Βεβαια τα τζιν δε τα φοραω...με ενοχλουν πλεον και ας μη φαινεται τπτ, με κολαν τη βγαζω! Ασε που παντρευεται ο κουνιαδος μου σε ενα μηνα και πηγα σημερα για ρουχα και δεν ηξερα τι να βαλω γιατι δε ξερω πως θα ειμαι σε ενα μηνα...

πρίν από 17 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@P.L.L.  εγω σημερα εκλεισα την 9η εβδομαδα αλλα ουτε εγω βλεπω καμια διαφορα στο σωμα μου! Βεβαια τα τζιν δε τα φοραω...με ενοχλουν πλεον και ας μη φαινεται τπτ, με κολαν τη βγαζω! Ασε που παντρευεται ο κουνιαδος μου σε ενα μηνα και πηγα σημερα για ρουχα και δεν ηξερα τι να βαλω γιατι δε ξερω πως θα ειμαι σε ενα μηνα...

χα χα χα ενα φορεματακι ριχτο θα ειναι μια χαρα!!! εμενα 22 εβδομαδα μου κανουν ολα τα ρουχα εκτος απο τα τζιν. οποτε μην ανχωνεστε αν τρως οπως ετρωγες πριν δεν περνεις ευκολα κιλα απλα η κιλιτσα ξεπεταει κ αυτη εκει στην 14 ςβδομαδα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , loyloy είπε:

Σε 3 μέρες θα ξερεις.τωρα αν έχεις τεστ Δεν κανει ς ένα το πρωί?Εγώ δεν θα χα 

Δεν  έχω τεστ..καλυτερα ίσως...

Θα περιμένω μέχρι την τρίτη κορίτσια μου!

Και ελπίζω για το καλύτερο!

• Μου αρέσει 3

aKX8p2.png

πρίν από 58 λεπτά , linaa είπε:

χα χα χα ενα φορεματακι ριχτο θα ειναι μια χαρα!!! εμενα 22 εβδομαδα μου κανουν ολα τα ρουχα εκτος απο τα τζιν. οποτε μην ανχωνεστε αν τρως οπως ετρωγες πριν δεν περνεις ευκολα κιλα απλα η κιλιτσα ξεπεταει κ αυτη εκει στην 14 ςβδομαδα

Μωρε κιλα δεν πηρα αλλα η κοιλια μου λιγο πρηστηκε! Οι αλλοι δε το βλεπουν εγω ομως το καταλαβαινω! Βρηκα μια μακρια ψιλομεση φουστα με ενα τοπακι κοντο! Μαλλον αυτα θα παρω γιατι και να φαινεται λιγο η κοιλια δε με πειραζει! Μεχρι τοτε θα εχω κανει και την αυχενικη οποτε θα το λεω οτι ειμαι εγκυος!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

Μωρε κιλα δεν πηρα αλλα η κοιλια μου λιγο πρηστηκε! Οι αλλοι δε το βλεπουν εγω ομως το καταλαβαινω! Βρηκα μια μακρια ψιλομεση φουστα με ενα τοπακι κοντο! Μαλλον αυτα θα παρω γιατι και να φαινεται λιγο η κοιλια δε με πειραζει! Μεχρι τοτε θα εχω κανει και την αυχενικη οποτε θα το λεω οτι ειμαι εγκυος!

να σου πω ξανασκεψουτο για την ψιλομεση. δεν θα δεχεσε καθολου πιεση σε ενα μηνα. εγω τα ψιλομεσα δεν τα αντεχω στην κοιλια μου οτι νουμερο κ να ειναι. επειδη για να σταθουν σφιγγουν δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα δεν εχει σχεση με το ποσα κιλα θα παρεις αλλα η πιεση στην κοιλια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...