Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Μολις πηρα τα αποτελεσματα!!! Απο 287 την περασμένη Τετάρτη,  3576 σημερα!!!!! Πεταω!!!!!!!! :)

Σας εύχομαι σύντομα κοριτσια μου να ζησετε αυτο το συναισθημα!! Ειναι υπεροχο!!! Μακάρι να πανε ολα καλα απο δω και περα!!!! Αμην! 

Συγχαρητήριααα!!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αυτό το τεράστιο κολλημένο χαμόγελο, να μη σου φύγει ποτέ κοπελάρα μου <3
Κι επειδή η μουσική μιλάει απο μόνη της, αυτό για να το βάλεις στη διαπασών...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 43 λεπτά , BettySt είπε:

5.26 είναι τώρα. Εσύ την έχεις τσεκάρει;

Καλημέρα BettySt!!!!Ναι είναι όντως ψηλά. Εγώ να σου πω την αλήθεια κάνω εξέταση κάθε 6μηνο για να είμαι σίγουρη και την διατηρώ στο 1 με 1,49. Έχω υποθυροειδ.χασιμότο εγώ.

πρίν από 37 λεπτά , Bela είπε:

Καλημέρα BettySt!!!!Ναι είναι όντως ψηλά. Εγώ να σου πω την αλήθεια κάνω εξέταση κάθε 6μηνο για να είμαι σίγουρη και την διατηρώ στο 1 με 1,49. Έχω υποθυροειδ.χασιμότο εγώ.

Καλημέρα και σε σένα! Μόλις πήγα στο ενδοκρινολόγο και μου αύξησε τη δόση από 25 μγ σε 50 μγ και κάθε Κυριακή 75 μγ. Μετά από 20 - 25 μέρες θα ξανακάνω  εξετάσεις. Εγώ έχω κάνει εξετασεις για όλες τις ορμόνες  θυροειδου και υπέρηχο και όλα είναι οκ,  μόνο η TSH είναι ανεβασμενη. Μπορεί να είναι από το άγχος, έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου. 

Εσύ τι έγινε,  πηγές στο γιατρό;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Εγώ κάνω κάθε χρόνο για θυρεοειδή καθώς σχεδόν όλοι στην οικογένεια μου  αλλά ευτυχώς βγαίνει πάντα καθαρή η εξέταση.Πλεον μου πε αν είναι να έχω και εγώ στο μέλλον το πιο πιθανό είναι να το πάθω στην εγκυμοσύνη. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?Εγώ κάνω κάθε χρόνο για θυρεοειδή καθώς σχεδόν όλοι στην οικογένεια μου  αλλά ευτυχώς βγαίνει πάντα καθαρή η εξέταση.Πλεον μου πε αν είναι να έχω και εγώ στο μέλλον το πιο πιθανό είναι να το πάθω στην εγκυμοσύνη. 

Καλημέρα και σε σένα! Ναι στην εγκυμοσύνη πάντα ανεβαίνει,  αλλά το καλό είναι ότι μπορείς να πάρεις χάπι και να τη ρυθμίσεις 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

3 ώρες πρίν, LPav είπε:

Συγχαρητήριααα!!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αυτό το τεράστιο κολλημένο χαμόγελο, να μη σου φύγει ποτέ κοπελάρα μου <3
Κι επειδή η μουσική μιλάει απο μόνη της, αυτό για να το βάλεις στη διαπασών...

Ευχαριστώωωωωωω!!!!!! Και συ οτι επιθυμείς γρήγορα γρήγορα να το απολαυσεις!!!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Καλημέρα και σε σένα! Μόλις πήγα στο ενδοκρινολόγο και μου αύξησε τη δόση από 25 μγ σε 50 μγ και κάθε Κυριακή 75 μγ. Μετά από 20 - 25 μέρες θα ξανακάνω  εξετάσεις. Εγώ έχω κάνει εξετασεις για όλες τις ορμόνες  θυροειδου και υπέρηχο και όλα είναι οκ,  μόνο η TSH είναι ανεβασμενη. Μπορεί να είναι από το άγχος, έχουν τρελαθεί οι ορμόνες μου. 

Εσύ τι έγινε,  πηγές στο γιατρό;

Μπράβο μια χαρά!!!!!! Εγώ θα πάω αύριο τελικά στο γιατρό....

Κορίτσια μου ακούστε τι έχω παρατηρήσει να μου πείτε την γνώμη σας... Λοιπόν αυτό το μήνα έκανα ωορρηξία από την αριστερή πλευρά και είχα κιόλας 5 ωοθηλάκια. Είμαι στην 19η μέρα με κύκλο 28άρη. 2 με 3 μέρες έχω το εξής.. Κάθομαι για πχ στο τραπέζι και μόλις κάνω την κίνηση όπως πλησιάζουμε στο πιάτο να φάμε που γερνουμε λίγο νιώθω σαν πόνο λίγο ακριβώς εκει αριστερά κατω..Δεν με ενοχλεί συνέχεια για να με προβληματίσει αλλά τι να είναι;;

πρίν από 48 λεπτά , Bela είπε:

Μπράβο μια χαρά!!!!!! Εγώ θα πάω αύριο τελικά στο γιατρό....

Κορίτσια μου ακούστε τι έχω παρατηρήσει να μου πείτε την γνώμη σας... Λοιπόν αυτό το μήνα έκανα ωορρηξία από την αριστερή πλευρά και είχα κιόλας 5 ωοθηλάκια. Είμαι στην 19η μέρα με κύκλο 28άρη. 2 με 3 μέρες έχω το εξής.. Κάθομαι για πχ στο τραπέζι και μόλις κάνω την κίνηση όπως πλησιάζουμε στο πιάτο να φάμε που γερνουμε λίγο νιώθω σαν πόνο λίγο ακριβώς εκει αριστερά κατω..Δεν με ενοχλεί συνέχεια για να με προβληματίσει αλλά τι να είναι;;

Αν  δεν είναι πολύ έντονος ο πόνος βγάλτο από το μυαλό σου.Αυριο εξάλλου θα πας και γιατρό.Βεβαια Ίσως και να τα καταφέρατε με τον αντρουλη σου. :) .Εγώ είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης.Μου φαίνεται υπερβολικό να ξαναεμεινα ε γκυος με τη μέθοδο τραβηγματος.θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε...

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Αν  δεν είναι πολύ έντονος ο πόνος βγάλτο από το μυαλό σου.Αυριο εξάλλου θα πας και γιατρό.Βεβαια Ίσως και να τα καταφέρατε με τον αντρουλη σου. :) .Εγώ είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης.Μου φαίνεται υπερβολικό να ξαναεμεινα ε γκυος με τη μέθοδο τραβηγματος.θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε...

2η μέρα καθυστέρησης;; Κάνε ένα τεστ να βγει +++++++ να χαρούμε και μείς ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Bela είπε:

2η μέρα καθυστέρησης;; Κάνε ένα τεστ να βγει +++++++ να χαρούμε και μείς ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Είμαι μπερδεμένη.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ξερεις κατά βάθος ελπίζω σε ένα θαυματάκι.Απο την άλλη πάλι απογοήτευση?παίρνω πάντως filicine. Από την εγκυμοσύνη Δεν το σταμάτησα.Ειπε ο γιατρός να το παίρνω.Εχω εξάλλου σίδηρο αιματοκρίτη όλα αυτά στο πατο.Απο διατροφή προσέχω αρα ας κάνω υπομονή λίγο ακόμα.απο την άλλη μέχρι να δει ο γιατρός κάτι ξεκάθαρο θα θέλω 2 βδομάδες ακόμα λογικά ε?

Πως καταφέρνεις και κρατιέσαι χαχαχα!!!!! Ούτε αύριο δεν θα κάνεις 3η μέρα καθυστέρησης;; Μην το πάρεις σαν υπόδειξη είναι και μένα η προσμονή να χαρώ με τη χαρά σου ♡♡♡♡♡♡♡♡♡. Άντε θα σκάσω χαχαχαα. Ο γιατρός λογικά για να δει ξεκάθαρα στον υπέρηχο να είσαι 4 εβδομάδων ξέρω γω....

1 hour ago, Bela είπε:

Πως καταφέρνεις και κρατιέσαι χαχαχα!!!!! Ούτε αύριο δεν θα κάνεις 3η μέρα καθυστέρησης;; Μην το πάρεις σαν υπόδειξη είναι και μένα η προσμονή να χαρώ με τη χαρά σου ♡♡♡♡♡♡♡♡♡. Άντε θα σκάσω χαχαχαα. Ο γιατρός λογικά για να δει ξεκάθαρα στον υπέρηχο να είσαι 4 εβδομάδων ξέρω γω....

Εννοείται πως δεν το παίρνω σαν υπόδειξη βρε.Φοβαμαι αγχώνομαι.Εχω κάνει πολλά αρνητικά τεστ αυτούς τους μήνες.βεβαια νιώθω λίγο περίεργα Όπως οτ αν περιμένω περίοδο.πιστευω θα αδιαθετισω.Δεν έχω και αυτό το προαίσθημα.Ρε συ οτ αν ήμουν άργησα να το καταλάβω γτ δεν μου χε περάσει καν από το μυαλό τις πρώτες μέρες.Αλλα οτ αν λε ω λες?ήμουν σίγουρη για θετικό τεστ.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εννοείται πως δεν το παίρνω σαν υπόδειξη βρε.Φοβαμαι αγχώνομαι.Εχω κάνει πολλά αρνητικά τεστ αυτούς τους μήνες.βεβαια νιώθω λίγο περίεργα Όπως οτ αν περιμένω περίοδο.πιστευω θα αδιαθετισω.Δεν έχω και αυτό το προαίσθημα.Ρε συ οτ αν ήμουν άργησα να το καταλάβω γτ δεν μου χε περάσει καν από το μυαλό τις πρώτες μέρες.Αλλα οτ αν λε ω λες?ήμουν σίγουρη για θετικό τεστ.

Κοίτα εγώ αν και όταν αξιωθώ να έχω καθυστέρηση 1 ή 2 μέρες στην 2η μέρα θα κάνω τεστ και ότι είναι είναι... Έτσι κι αλλιώς θα παθω ψυχρολουσία καλή κακή θα την παθω. Καλύτερα δεν είναι νωρίς νωρίς και τέλος;;;;;!!!!! ή θα χαρώ ή θα πάω παρακάτω μπρος να αναρωτιέμαι ουυυυυυυ δεν το συζητώ.... Ή να τρέχω για χοριακές... άλλο πάλι και τούτο μέχρι να δώσω αίμα και μέχρι να περάσει η ώρα να βγει η τιμή άσε που στο τεστ οκ ξενερωνεις και τέλος στην χοριακη όμως με τέτοια αναμονή όσο να ναι μέχρι να μάθεις το νούμερο μέχρι και όνειρα κάνεις χειρότερα δλδ σε παίρνει και η άλλη από το εργαστήριο... Ναι γεια σας η χοριακη είναι αρνητική ευχαριστώ πολύ γεια σας... Και μένεις Εσύ μετά παγωτό και στα πατώματα... χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...