Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Θα κανεις την διαφορα και θα κανεις κορίτσι εσυ Βασιλική. 

Λουλού για την Κέλλυ διαφωνούμε. Εγω λεω οτι εχει αγόρι!

Αυτο που ειπα πως το στομάχι ειναι καλυτερα το παίρνω πισω... 

Σε ταλαιπωρεί το σκατουλακι ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

10 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Σε ταλαιπωρεί το σκατουλακι ε?

Καλημέρα σε όλες! 

Ξυπνησα με άγχος. Έπιανα την κοιλιά μου και δεν εχει φουσκώσει και μπήκαν διάφορες σκέψεις στο μυαλο μου. Λεω, αφού τους υπερήχους μετα τις 11-12 εβδομαδες τους κάνουν απο την κοιλιά τοτε εμενα που θα το βαλει το μαρκούτσι; Αφού δεν υπάρχει κοιλιά. Γιατι δε μεγαλώνει! Ελπιζω να ειναι καλα το μωρό και να ειναι κρυμμένο.

καλημερα μην ανγχωνεσε καθολου τα ιδια σκεφτομουν και εγω ειναι λογικο δεν εχουμε ολοι τον ιδιο σωματυπο κ το σπορακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα επισης αν ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη τα τοιχωματα της κοιλιας ειναι πολυ σφιχτα και αργει να φανει επισης εμενα ξεπεταχτηκε μεσα σε μια βδομαδα καπου στην 17η να μην το σκεφτεσε καθολου ποσο εισαι τωρα?

...:-D

18 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εγω εδω ανακατευομαι και αραζω με τη μπεμπα! Αχαχαχχαχαχαχαχα

Ωχ κοριτσι μου... Κανε υπομονη!!! Τ ωρα σχολας?? 

Ααα καλα τωρα το ειδα!!!! Με την ωρα μου!!!! Δεν δουλευω στο γραφειο αυτες τις μερες..γραφω απο το σπιτι...

18 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Αχ μωρε.δεβ μπορείς να πάρεις καμία μικρή αδειουλα να ξεκουραστείς λίγο?

Ωωω θα χεις κάνει κοιλίτσα  ε?

Ωραίο συναίσθημα ε?Εγώ ηρέμησα κι άλλο Σήμερα.πηρα τις εξετάσεις που έκανα να δω αν ανεβηκαν οι ορμόνες που είχα χαμηλές ειδικά η οιστραδιολη και είναι στα ύψη.παμε Καλά!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι εχω σταματησει για λιγες μερες και θα ξαναγυρισω οπου να ναι!!! 

15 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Και εγώ κορίτσι πιστεύω για βασιλικουλα και η κελλυ κορίτσι. 

Χεχε!!! Ολοι μου λενε οτι θα κανω αγορι και το εχω πιστεψει και εγω..Βεβαια αποφασισα να ειναι εκπληξη και δεν θα μαθω...

15 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Μου εχει δώσει ΠΗΤ 23 Νοεμβρίου. Εσενα; Μαλλον αρχές με μεσα Δεκέμβρη ε; Νομιζω εχουμε δυο εβδομαδες διαφορά. Τι πιστεύεις οτι εχεις; Εγω λεω πως εσυ και η Κέλλυ έχετε αγόρι. Για εμενα πιστευω πως εχω κορίτσι. Για να δουμε! 

Εγω δεν είχα θυμώσει και τοσο γιατι εχω γενικά την τάση να δικαιολογώ τον κοσμο. Άλλωστε με την αποβολή είχα ακούσει τέτοιες βλακείες που σε εκείνη τη φάση ήμουν απλώς χαρούμενη που ξανά ήμουν έγκυος! 

Χεχε! Ολοι για αγορι με εχουν..Εγω ειναι η μονη φορα που δεν εχω κανενα ενστικτο...Απλα δεν με νιαζει καθολου ισως! Και λεω να μην μαθω...Να το κρατησω για εκπληξη!!!! 

πρίν από 39 λεπτά , ναντια δε είπε:

καλημερα μην ανγχωνεσε καθολου τα ιδια σκεφτομουν και εγω ειναι λογικο δεν εχουμε ολοι τον ιδιο σωματυπο κ το σπορακι σου ειναι πολυ μικρο ακομα επισης αν ειναι η πρωτη σου εγκυμοσυνη τα τοιχωματα της κοιλιας ειναι πολυ σφιχτα και αργει να φανει επισης εμενα ξεπεταχτηκε μεσα σε μια βδομαδα καπου στην 17η να μην το σκεφτεσε καθολου ποσο εισαι τωρα?

Σ ευχαριστώ. Σημερα έκλεισα τις 11 εβδομαδες. Δεν ειναι η πρώτη εγκυμοσυνη αλλα ειναι η πρώτη φορα που φτάνω τοσο (ελπιζω δηλαδη). Την άλλη φορα ειχε σταματήσει πιο πριν η ανάπτυξη αλλα το ανακάλυψα στην 10η εβδομαδα. 

Αντε, μακάρι να πάω στις 14/5 για αυχενική και να πάνε ολα καλα! Αν ειναι καλα δε με νοιάζει καθολου για την κοιλιά. Καλυτερα κιόλας να μην κανω μεγάλη κοιλιά μπας και καταφέρω και το κρύψω για περισσοτερο καιρό. 

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ααα καλα τωρα το ειδα!!!! Με την ωρα μου!!!! Δεν δουλευω στο γραφειο αυτες τις μερες..γραφω απο το σπιτι...

Χεχε!!! Ολοι μου λενε οτι θα κανω αγορι και το εχω πιστεψει και εγω..Βεβαια αποφασισα να ειναι εκπληξη και δεν θα μαθω...

Όντως δεν θες να μάθεις;;; Μπράβο σου! Εγω θελω να ξέρω! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

Ξυπνησα με άγχος. Έπιανα την κοιλιά μου και δεν εχει φουσκώσει και μπήκαν διάφορες σκέψεις στο μυαλο μου. Λεω, αφού τους υπερήχους μετα τις 11-12 εβδομαδες τους κάνουν απο την κοιλιά τοτε εμενα που θα το βαλει το μαρκούτσι; Αφού δεν υπάρχει κοιλιά. Γιατι δε μεγαλώνει! Ελπιζω να ειναι καλα το μωρό και να ειναι κρυμμένο.

Μην αγχωνεσαι με την κοιλια...Συνηθως στον τεταρτο φουσκωνει...Ειναι ολα καλα!!! Θα φουσκωσουμε και εμεις!!!

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σ ευχαριστώ. Σημερα έκλεισα τις 11 εβδομαδες. Δεν ειναι η πρώτη εγκυμοσυνη αλλα ειναι η πρώτη φορα που φτάνω τοσο (ελπιζω δηλαδη). Την άλλη φορα ειχε σταματήσει πιο πριν η ανάπτυξη αλλα το ανακάλυψα στην 10η εβδομαδα. 

Αντε, μακάρι να πάω στις 14/5 για αυχενική και να πάνε ολα καλα! Αν ειναι καλα δε με νοιάζει καθολου για την κοιλιά. Καλυτερα κιόλας να μην κανω μεγάλη κοιλιά μπας και καταφέρω και το κρύψω για περισσοτερο καιρό. 

Ναι δεν θελω!!! Γιατι ολοι στο περιβαλλον μου ασχολουνται με το φυλο...Δεν μαθαινουν απο τα λαθη τους...Ε και επειδη με πρηζουν λεω να μην μαθω ουτε εγω..Να τους αφηνω να κανουν προβλεψεις και εγω να γελαω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μωρέ γιατί αγχώνεσαι για τη κοιλιά? Τώρα θα ξαναπάω στην 10η εβδομάδα στο γιατρό και μου ειπε να πιω νερό αρκετό πριν για να μπορέσουμε να δούμε το μωρό από τη κοιλιά.δεν καταλαβ ακριβώς.αν είναι γεμάτη η κύστη πιέζει τη κοιλιά στη μήτρα.κατι τέτοιο.συγκρατησα Μόνο το κομμάτι του νερού.παντως χαλάρωσε.

πρίν από 14 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Χεχε! Ολοι για αγορι με εχουν..Εγω ειναι η μονη φορα που δεν εχω κανενα ενστικτο...Απλα δεν με νιαζει καθολου ισως! Και λεω να μην μαθω...Να το κρατησω για εκπληξη!!!! 

Α ωραία.παντως αν γλιτωνες και τη δουλειά σπίτι Καλό θα ήταν να χαλαρωσνες μωρέ.απο την άλλη Ίσως να είναι καλύτερα γιατί απασχολείς το μυαλό σου.

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Μωρέ γιατί αγχώνεσαι για τη κοιλιά? Τώρα θα ξαναπάω στην 10η εβδομάδα στο γιατρό και μου ειπε να πιω νερό αρκετό πριν για να μπορέσουμε να δούμε το μωρό από τη κοιλιά.δεν καταλαβ ακριβώς.αν είναι γεμάτη η κύστη πιέζει τη κοιλιά στη μήτρα.κατι τέτοιο.συγκρατησα Μόνο το κομμάτι του νερού.παντως χαλάρωσε.

Α ωραία.παντως αν γλιτωνες και τη δουλειά σπίτι Καλό θα ήταν να χαλαρωσνες μωρέ.απο την άλλη Ίσως να είναι καλύτερα γιατί απασχολείς το μυαλό σου.

Ναι δεν με πειραζει να δουλευω στο σπιτι...καλυτερα ειναι...Τουλαχιστον ειναι πιο ηρεμα!!

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ κορίτσια. Συνήθως τις χαζές τις σκέψεις που μου προκαλούν άγχος κατι τέτοιες ώρες τις κανω που ειμαι στο κρεβάτι μου και σκέφτομαι. Αν δεν σκέφτομαι ειμαι πολυ καλυτερα! 

Αλλη μια ερώτηση. Εσείς έχετε πονάκια περιόδου ακομα; Κατα καιρούς δηλαδη. Όχι καθε μερα. Ειναι φυσιολογικό ετσι δεν ειναι;

πρίν από 13 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια. Συνήθως τις χαζές τις σκέψεις που μου προκαλούν άγχος κατι τέτοιες ώρες τις κανω που ειμαι στο κρεβάτι μου και σκέφτομαι. Αν δεν σκέφτομαι ειμαι πολυ καλυτερα! 

Αλλη μια ερώτηση. Εσείς έχετε πονάκια περιόδου ακομα; Κατα καιρούς δηλαδη. Όχι καθε μερα. Ειναι φυσιολογικό ετσι δεν ειναι;

Αραιά και που  έχω.οχι όμως μεγάλα πονακια.σαν απλή ενόχληση και κρατάει λίγο.αυτο το ψάξα λίγο στο ίντερνετ να σου πω την αλήθεια.λεει ότι έτσι νιώθεις οτ Αν μεγαλώνει η μήτρα αρα κάτι καλό γίνεται.

Κορίτσια Από χτες έχω καουρα στο στομαχι.και τάση για εμετό.αρχιζουν να αυξάνονται τα συμπτώματα.μαλλον δεν τη γλιτωνω.

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Αραιά και που  έχω.οχι όμως μεγάλα πονακια.σαν απλή ενόχληση και κρατάει λίγο.αυτο το ψάξα λίγο στο ίντερνετ να σου πω την αλήθεια.λεει ότι έτσι νιώθεις οτ Αν μεγαλώνει η μήτρα αρα κάτι καλό γίνεται.

Κορίτσια Από χτες έχω καουρα στο στομαχι.και τάση για εμετό.αρχιζουν να αυξάνονται τα συμπτώματα.μαλλον δεν τη γλιτωνω.

Άρα κατι καλο γίνεται! 

Για την καούρα σε λυπάμαι γιατι ειναι αυτο που πιο πολυ με ταλαιπωρεί! Αλλα αν ειναι για καλο καλώς να τη δεχτείς!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , P.L.L. είπε:

ολα θα πανε καλα  να εχεις θετικη σκεψη  και περιμενω νεα σου!

πρίν από 19 λεπτά , loyloy είπε:

και εγω ειχα πονακια στην αρχη ειχα ρωτησει τον γιατρο μου και μου ειχεε πει οτι ειναι οι συνδεσμοι της μητρας που μεγαλωνει μετα απο λιγες μερες μου περασαν

• Μου αρέσει 1

...:-D

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι εχω και εγω πονακια περιοδου καποιες μερες...για πολυ λιγο..ο γιατρος λεει ειναι φυσιολογικο!

Καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

Εγώ  εδώ...Έχω ακόμα αυτά τα σπυράκια στο στήθος, έχουν γίνει λίγο πιο έντονα θα έλεγα.

Σήμερα στην τουαλέτα είδα άπειρο ελάχιστα κάποια καφε υγρα η μάλλον λίγο καφε βλένα για να το πω πιο σωστά, αλλά ήταν πολύ λίγο.

Περίοδο περιμένω την τρίτη και γενικά δε νιώθω κάτι ιδιαίτερο εκτός από το πρήξιμο στο στήθος και κάποια πονακια αραιά και που.

Λέτε να μου ερθεο νωρίτερα;

aKX8p2.png

πρίν από 7 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

τι κάνετε;

Εγώ  εδώ...Έχω ακόμα αυτά τα σπυράκια στο στήθος, έχουν γίνει λίγο πιο έντονα θα έλεγα.

Σήμερα στην τουαλέτα είδα άπειρο ελάχιστα κάποια καφε υγρα η μάλλον λίγο καφε βλένα για να το πω πιο σωστά, αλλά ήταν πολύ λίγο.

Περίοδο περιμένω την τρίτη και γενικά δε νιώθω κάτι ιδιαίτερο εκτός από το πρήξιμο στο στήθος και κάποια πονακια αραιά και που.

Λέτε να μου ερθεο νωρίτερα;

Καλησπέρα, μπορεί ναι μπορεί και οχι! ΣΕλπίζω το δεύτερο! Σου ξεκινάει έτσι ποτέ η περίοδος; 

Κι εμένα το στήθος και είμαι μόνο 18η μερα! Έχω αλλες10 μπροστά μου. Τι να πω... έχω και λευκά υγρά, άρα έγινε η οωρρηξια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...