Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 14 λεπτά , ναντια δε είπε:

:-Pα οκ για αυτο ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση οποτε μια χαρα ολα καλα να προσεχεις ομως πολυ τωρα και να ξεκουραζεσαι πολυ μεχρι να δεσει το σπορακι σου !

Έκανα λίγες δουλίτσες Σήμερα στο σπίτι.δεν γινόταν αλλιώς.τα πάνω πάνω βέβαια.τωρα ξεκούραση.η λάντζα για τον αντρουλη μου το βράδυ.τι να κάνουμε.

Καλησπέρα!

Μπραβο ανεμώνη! Πολυ χαίρομαι!!! Πρέπει να ειναι υπέροχο να νιώθεις το παιδι στην κοιλιά σου. Φεύγει και το άγχος αν ολα πάνε καλα. 

Λουλού εσενα σε εχει κοιτάξει πολυ ο γιατρος σου. Καλο αυτο. Εμενα εχει την φήμη του "ψείρα" και ουτε εξετάσεις αιματολογικές μου εχει κανει ακομα! Παρόλο που ειμαι απο τοσο πρόσφατη αποβολή. Και σε μια εβδομαδα κλείνω τις 12 εβδομαδες με το καλο! Πρώτα ο Θεος! Όπου να ναι περιμένω να μου τις στείλει να ξέρω που βρίσκομαι. Αλλα για κάποιο λογο όλη αυτη η αδιαφορία με βοηθάει να μην αγχώνομαι. Ετσι το βλέπω. 

Απο τρέξιμο αυτές τις μέρες πολυ. Αλλα ευτυχώς δεν εχω αλλα καφε. Το στομάχι το νιώθω λιγο καλυτερα και πάω πιο εύκολα τουαλέτα. Ελπιζω να ειναι για καλο! 

πρίν από 21 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλησπέρα!

Μπραβο ανεμώνη! Πολυ χαίρομαι!!! Πρέπει να ειναι υπέροχο να νιώθεις το παιδι στην κοιλιά σου. Φεύγει και το άγχος αν ολα πάνε καλα. 

Λουλού εσενα σε εχει κοιτάξει πολυ ο γιατρος σου. Καλο αυτο. Εμενα εχει την φήμη του "ψείρα" και ουτε εξετάσεις αιματολογικές μου εχει κανει ακομα! Παρόλο που ειμαι απο τοσο πρόσφατη αποβολή. Και σε μια εβδομαδα κλείνω τις 12 εβδομαδες με το καλο! Πρώτα ο Θεος! Όπου να ναι περιμένω να μου τις στείλει να ξέρω που βρίσκομαι. Αλλα για κάποιο λογο όλη αυτη η αδιαφορία με βοηθάει να μην αγχώνομαι. Ετσι το βλέπω. 

Απο τρέξιμο αυτές τις μέρες πολυ. Αλλα ευτυχώς δεν εχω αλλα καφε. Το στομάχι το νιώθω λιγο καλυτερα και πάω πιο εύκολα τουαλέτα. Ελπιζω να ειναι για καλο! 

Τον λατρεύω τον Γιατρουλη μου.να φανταστείς στην αποξεση από το χέρι με πήγε μέσα στο χειρουργείο και μου έδινε συνέχεια δύναμη.γενικοτερα ειναι χαλαρός.εγω τον λέω "Γεια σου" .Ώρες ώρες παρά είναι χαλαρός ξεαγχωτικος.

Στη βλαμενη στο φαρμακείο ξαναπηγες?

Διαφημίσεις

Όχι! Θα ξαναπάω αφού με το καλο πάνε καλα τα πράγματα και εχω μια κοιλιά τούρλα. Μη σου πω και μετα τη β επιπέδου για να μην εχω ακομα τον φόβο της τερατογενεσης. Αυτο μου το ειχε πει ο γενετιστής. Οτι τα φάρμακα που πήρα δεν τα φοβάται γιατι ακομα κι αν δεν αποβάλλω στις πρώτες εβδομαδες αλλα εχει επηρεαστεί το μωρό θα φανεί έστω στην β επιπέδου όπου κατι δεν θα πηγαίνει καθολου καλα γιατι η τερατογένεση δεν κρύβεται. ´Αλλα λέει φοβάται τα οποια δεν φαίνονται στις εξετάσεις, αλλά να μην ανησυχω γιατι δεν προκαλούνται απο τα φάρμακα που πήρα. 

Τι να πω! Ας πάνε ολα καλα κι ας μην την ξαναδώ στα μάτια μου!!!

πρίν από 52 λεπτά , P.L.L. είπε:

Όχι! Θα ξαναπάω αφού με το καλο πάνε καλα τα πράγματα και εχω μια κοιλιά τούρλα. Μη σου πω και μετα τη β επιπέδου για να μην εχω ακομα τον φόβο της τερατογενεσης. Αυτο μου το ειχε πει ο γενετιστής. Οτι τα φάρμακα που πήρα δεν τα φοβάται γιατι ακομα κι αν δεν αποβάλλω στις πρώτες εβδομαδες αλλα εχει επηρεαστεί το μωρό θα φανεί έστω στην β επιπέδου όπου κατι δεν θα πηγαίνει καθολου καλα γιατι η τερατογένεση δεν κρύβεται. ´Αλλα λέει φοβάται τα οποια δεν φαίνονται στις εξετάσεις, αλλά να μην ανησυχω γιατι δεν προκαλούνται απο τα φάρμακα που πήρα. 

Τι να πω! Ας πάνε ολα καλα κι ας μην την ξαναδώ στα μάτια μου!!!

Είχα νευριασει πολύ τότε πάντως.τι να πω.εσυ να σαι καλά και το μωράκι σου , Αυτό έχει σημασία.παντως μη φοβασαι.ολα Καλά θα πάνε.θα το δεις.αντε να κάνεις καιβτηβ Αυχενική τώρα να ηρεμησεις.ποτε γεννας περίπου με το Καλό?

Μου εχει δώσει ΠΗΤ 23 Νοεμβρίου. Εσενα; Μαλλον αρχές με μεσα Δεκέμβρη ε; Νομιζω εχουμε δυο εβδομαδες διαφορά. Τι πιστεύεις οτι εχεις; Εγω λεω πως εσυ και η Κέλλυ έχετε αγόρι. Για εμενα πιστευω πως εχω κορίτσι. Για να δουμε! 

Εγω δεν είχα θυμώσει και τοσο γιατι εχω γενικά την τάση να δικαιολογώ τον κοσμο. Άλλωστε με την αποβολή είχα ακούσει τέτοιες βλακείες που σε εκείνη τη φάση ήμουν απλώς χαρούμενη που ξανά ήμουν έγκυος! 

πρίν από 12 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μου εχει δώσει ΠΗΤ 23 Νοεμβρίου. Εσενα; Μαλλον αρχές με μεσα Δεκέμβρη ε; Νομιζω εχουμε δυο εβδομαδες διαφορά. Τι πιστεύεις οτι εχεις; Εγω λεω πως εσυ και η Κέλλυ έχετε αγόρι. Για εμενα πιστευω πως εχω κορίτσι. Για να δουμε! 

Εγω δεν είχα θυμώσει και τοσο γιατι εχω γενικά την τάση να δικαιολογώ τον κοσμο. Άλλωστε με την αποβολή είχα ακούσει τέτοιες βλακείες που σε εκείνη τη φάση ήμουν απλώς χαρούμενη που ξανά ήμουν έγκυος! 

Μέσα Δεκέμβρη.16/12 περίπου αλλά μου πε ακριβώς στην Αυχενική θα το βγάλουμε.ολοι αγόρι μου λένε,  κοίτα ηθελ α κοριτσάκι.μου αρέσουν είναι ζουζουνιαρικα.με τα φορεματάκια τις κορδελιτσες.τρελαινομαο.βεβαια και αγόρι να είναι δεν το συζητώ.με τα πουκαμισάκια του με τα γιλέκα του.γερο να ναι και ας ερθ ει ότι θέλει ο Θεός.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Η Βασιλική μαλλον για κορίτσι ποντάρω. Καμια άλλη; 

Σας αγαπω :) αλλα ολοι μου λενε αγορι θα εχεις! Η μανα μου εκανε 3 αγορια και η πεθερα μου 2! Εγω κοριτσι θα ηθελα αλλα οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος μου! Καποια στιγμη ειχα δει στον υπνο μου οτι ειχα αγκαλια ενα κοριτσακι που μου εμοιαζε αλλα και γω τωρα που εμεινα αγορι πιστευω οτι εχω!

• Μου αρέσει 1

Θα κανεις την διαφορα και θα κανεις κορίτσι εσυ Βασιλική. 

Λουλού για την Κέλλυ διαφωνούμε. Εγω λεω οτι εχει αγόρι!

Αυτο που ειπα πως το στομάχι ειναι καλυτερα το παίρνω πισω... 

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Θα κανεις την διαφορα και θα κανεις κορίτσι εσυ Βασιλική. 

Λουλού για την Κέλλυ διαφωνούμε. Εγω λεω οτι εχει αγόρι!

Αυτο που ειπα πως το στομάχι ειναι καλυτερα το παίρνω πισω... 

Και γω ετσι τους λεω αλλα καταβαθος πιστευω πως ειναι αγορι :)

Δεν ειναι καλυτερα ε? Εγω παντως σε γενικες γραμμες δεν εχω καθολου συμπτωματα...μονο λιγο το στηθος μου που ειναι πρισμενο! Αμα δεν ειχα το τσιγαρο θα ξεχνουσα πως ειμαι εγκυος!

Μπορει να εχεις αργότερα, αν και δεν στο ευχομαι. Εγω απο 7 εβδομάδων και μετα ξεκίνησα να εχω ενόχληση στο στομάχι. Μετα απο τις οκτώ εβδομαδες ξεκίνησαν και οι εμετοί. Τώρα ειμαι 11 εβδομάδων και πότε ειμαι καλυτερα πότε χάλια. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...