Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

αχαχαχχαχαχχαχαχαχχα και πολύ καλά κάνεις!!!! :D 

Μεχρι τη 16η μας το απαγορευσε μαχαίρι! Κάτι μου πε πως ο οργασμος μπορει να προκαλέσει προωρες συσπάσεις σε συνδυασμό με τις προσταγλανδίνες του σπέρματος (αν κατάλαβα καλά)... Μια βδομάδα έμεινε για να κλείσω και τη 16η αλλά κα παλι υπάρχει φόβος ρε παιδί μου!!! όπως πριν δεν θα ναι!!! Αχαχααχχαχαχχχααχα

Εγω κοριτσια παραλιγο να το χασουμε απο σεξουαλικη επαφη στη 10 εβδομαδα οποτε ολα αυτα που λενε καντο αφοβα κ τετοια για εμενα δν ισχυουν ηταν να γινει και εγινε. Ποτε δν ξερεις απο που θα σου ερθει εμας πλεον μας το εχει απαγορεψει ακομα παλευω να σηκωθω ειμαι 2 μηνες και με ακινησια. Και να μου ελεγε δλδ τωρα κανε αφοβα με τγν τρομαρα που πηρα δν θα το ξαναεκανα μεχρι να γεννησω

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

...:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

αχαχαχχαχαχχαχαχαχχα και πολύ καλά κάνεις!!!! :D 

Μεχρι τη 16η μας το απαγορευσε μαχαίρι! Κάτι μου πε πως ο οργασμος μπορει να προκαλέσει προωρες συσπάσεις σε συνδυασμό με τις προσταγλανδίνες του σπέρματος (αν κατάλαβα καλά)... Μια βδομάδα έμεινε για να κλείσω και τη 16η αλλά κα παλι υπάρχει φόβος ρε παιδί μου!!! όπως πριν δεν θα ναι!!! Αχαχααχχαχαχχχααχα

Εμενα παλι μας ειπε αν θελουμε μπορουμε να κανουμε αλλα νιωθουμε λιγο αμηχανα και γω και ο αντρας μου και δεν εχουμε κανει τπτ μεχρι τωρα! Ειπαμε να κανουμε την αυχενικη πρωτα που ειναι στις 29 του μηνα και βλεπουμε! Η αληθεια ειναι οτι και μενα αρχισε να μου λειπει και προφανως και του αντρα μου αλλα δε λεει τπτ ο καημενος :)

On 1/5/2018 at 11:09 ΠΜ, loyloy είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια!!!!!!Έχω και γενέθλια Σήμερα και καταλαβαίνετε.πεταω με το σπορακι στη κοιλίτσα μου. @Diavolitsa πόσα χιλ ήταν το δικό σου στο Τελευταίο ραντεβού? 

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!! Με το καλο στο μωρακι σου!!!! Παντα τετοιες χαρες ευχομαι!!!

πρίν από 21 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εμενα παλι μας ειπε αν θελουμε μπορουμε να κανουμε αλλα νιωθουμε λιγο αμηχανα και γω και ο αντρας μου και δεν εχουμε κανει τπτ μεχρι τωρα! Ειπαμε να κανουμε την αυχενικη πρωτα που ειναι στις 29 του μηνα και βλεπουμε! Η αληθεια ειναι οτι και μενα αρχισε να μου λειπει και προφανως και του αντρα μου αλλα δε λεει τπτ ο καημενος :)

Αν σας εδωσε το οκ ο γιατρος ενταξει τοτε σιγα σιγα μπορειτε αλλα νομιζω κ εγω στην θεση σ αυτο θα περιμενα για σιγουρια να δεσει κ καλυτερα

Διαφημίσεις

1 hour ago, Κελυ 32 είπε:

Χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!!! Με το καλο στο μωρακι σου!!!! Παντα τετοιες χαρες ευχομαι!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.να σαι Καλά!! !!!και εσύ με το καλό το μωράκι!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναντια καλα είπες την εμπειρία σου γιατι το σκεφτόμασταν εμείς... 

Εμας δεν μας εχει πει τιποτα ρε παιδια. Μονο να κανω μια υγιεινή ζωή. Τιποτ´ άλλο!

Λακωνικότατος!!!!!

@ναντια δε αυτό φοβάμαι και εγώ και τρέμω μη γίνει καμιά πατάτα και τρέχουμε! Από την άλλη, αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν είσαι άτυχος και είναι να σου τύχει κατι, θα σου τύχει!!! Ας σκεφτόμαστε όμως θετικά μόνο!!!!

Πείτε κανά νέο ρε κορίτσααααααα!!! Βαριέμαι οικτρά σήμερις!

cO4Yp3.png

Κορίτσια για το σεξ ο γιατρός μου μου είπε μετά το 1ο τρίμηνο.αν θέλουμε τώρα προσεκτικά αλλά καλύτερα να κάνουμε υπομονη.ομως πλέον μας κόβω μετά τα γεννητούρια πρώτα ο Θεός.τωρα φοβόμαστε και μετά Μου πε με τη κοιλιά Δεν δεν θα μπορεί, θα φοβάται για το Παιδί.λεει είναι αλλιώς που θα φαίνεται αργότερα.ελπιζω να αλλάξει γνώμη. 

Just now, loyloy είπε:

Κορίτσια για το σεξ ο γιατρός μου μου είπε μετά το 1ο τρίμηνο.αν θέλουμε τώρα προσεκτικά αλλά καλύτερα να κάνουμε υπομονη.ομως πλέον μας κόβω μετά τα γεννητούρια πρώτα ο Θεός.τωρα φοβόμαστε και μετά Μου πε με τη κοιλιά Δεν δεν θα μπορεί, θα φοβάται για το Παιδί.λεει είναι αλλιώς που θα φαίνεται αργότερα.ελπιζω να αλλάξει γνώμη. 

εγω παντως κ να μου το επετρεπαν δεν μπορω ειναι πολυ αβολο!!! δεν μπορεις ανασκελα δεν μπορεις μπρουμητα πονας εδω ενοχλησε εκει ε αυτο δεν ειναι απολαυση γινετε απλα για να γινετε.!!

πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

εγω παντως κ να μου το επετρεπαν δεν μπορω ειναι πολυ αβολο!!! δεν μπορεις ανασκελα δεν μπορεις μπρουμητα πονας εδω ενοχλησε εκει ε αυτο δεν ειναι απολαυση γινετε απλα για να γινετε.!!

Από φίλες μου χουν πει ότι μια χαρά περναγανε.εγω δεν ξέρω.θα φοβάμαι πολύ.δεν το κόβω.να μαστε καλά να ρθει το.μωρακι και μετά να το απολαύσουμε.υπομονη.χαλαλι για τα πιτσιρίκια

Διαφημίσεις

Εγω ρε κορίτσια... Να το πω; Δεν εχω όρεξη κιόλας...Βλέπω κατι ονειρα καμια φορα και λεω οτι δεν κρατιέμαι. Αλλα ως επι το πλείστον ειμαι σε φάση "αχ το στομάχι μου, αχ ναυτία, αχ ξερνάω" και νιώθω άσχημα. Που όρεξη για σεξ.. 

πρίν από 58 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγω ρε κορίτσια... Να το πω; Δεν εχω όρεξη κιόλας...Βλέπω κατι ονειρα καμια φορα και λεω οτι δεν κρατιέμαι. Αλλα ως επι το πλείστον ειμαι σε φάση "αχ το στομάχι μου, αχ ναυτία, αχ ξερνάω" και νιώθω άσχημα. Που όρεξη για σεξ.. 

Λογικό βρε.μη νιώθεις άσχημα.αφου ταλαιπωρεισαι με το στομάχι σου.προτεραιοτητα έχουν τα σποράκια μας.σεξ θα ξανακάνουμε καποια στιγμή και θα είμαστε και μανούλες.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Λακωνικότατος!!!!!

@ναντια δε αυτό φοβάμαι και εγώ και τρέμω μη γίνει καμιά πατάτα και τρέχουμε! Από την άλλη, αυτό που έχω καταλάβει είναι πως αν είσαι άτυχος και είναι να σου τύχει κατι, θα σου τύχει!!! Ας σκεφτόμαστε όμως θετικά μόνο!!!!

Πείτε κανά νέο ρε κορίτσααααααα!!! Βαριέμαι οικτρά σήμερις!

Φαντασου οτι μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος φοβομουν πολυ να ερθουμε σε επαφη και ηρθαμε μια φορα μετα απο 2 μηνες και εγινε οτι εγινε. Δεν μπορεις να βαδιζεις βεβαια με αυτο και να φοβασαι τωρα αν ρωτας εμενα κ τον αντρα μου ουτε καν να το σκεφτουμε μενουμε στα απλα και μας αρκει να εχουμε το μωρακι μας σε λιγους μηνες. Ηταν να γινει κ εγινε απλα οτι κ να γινει δν το επιλεγεις εσυ εδω η αλλη σ λεει σηκωσε τον κουβα με την σφουγγαριστρα κ επαθε αποκολησση. Αν ηταν ετσι σε καθε εγκυμοσυνη θα επρεπε να κατσουμε σε ενα καναπε κ να μην κανουμε τπτ.  Εγω αυτο το συμπερασμα εβγαλα. 

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Βλεπεις και συ ονειρα ε? Και νομιζα οτι ημουν η μονη  :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Βλεπεις και συ ονειρα ε? Και νομιζα οτι ημουν η μονη  :)

Θες να ανοίξουμε κουβέντα για όνειρα? Χιχιχιχιχι έχουμε όλες θεματάκια νομίζω.στο 2ο τρίμηνο λένε ότι ανεβαίνει και η λίμπιντο στην γυναίκα.πολλη διαθεσ η για αγαπούλες.εκει να δω τι θα κάνουμε.

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...