Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

4 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Αν είναι καλές οι ορμόνες μου πρέπει να τη κάνω. Δεν είναι κάθε μήνα εντάξει οι ορμόνες και έχω χάσει ήδη πολύ χρόνο. Δεν με περνει και ηλικιακά να το αφήνω. Ήρεμη είμαι,  άλλη υπομονή όμως δεν έχω. Παλεύω 2,5 χρόνια. Τεσπα 

Δεν ξέρω τι να σου πω ειλικρινα.εχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά.Ελπιζω να έχεις έναν σύντροφο δίπλα σου που να σε στηρίζει σε όλο αυτό.Σου εύχομαι σύντομα να τα καταφερετε.

• Ευχαριστώ 1

16 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι όντως kido καταντάει πια αγγαρεία αν δεν γίνεται για τη χαρά του πράγματος. Κάντε το όπως σας βγει και πάνω απο ολα ευχαριστηθείτε το!

Καλημέρα κορίτσι μου, χτες έγινε εκεί που το είχα βγάλει απο το μυαλό μου και με είχε παρει από κάτω ψυχολογικά! Ανέλπιστα καλό ήταν! Εγώ έκανα την προσπάθεια μου, τώρα τα υπόλοιπα τα αφήνω στο Θεό!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είσαστε;

Θέλω τη γνώμη σας σε κάτι..χθες το βράδυ πήγα να κάνω μπάνιο και παρατήρησα ότι γύρω από τις θηλές μου έχω βγάλει κάποιες μικρές κοκκινίλες, σαν σπυράκια αλλά όχι εξογκωμένα.

Γενικά εγώ έχω κάποια σπυριά στο στήθος αλλά αυτά ήταν αρκετά έντονα έτσι ώστε να τα παρατηρήσω, σήμερα το πρωί υπήρχαν αλλά μου φάνηκε πως δεν ήταν τόσο έντονα όσο χθες.

Τι μπορεί να είναι αυτό;

aKX8p2.png

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, χτες έγινε εκεί που το είχα βγάλει απο το μυαλό μου και με είχε παρει από κάτω! Ανέλπιστα καλό ήταν! Εγώ έκανα την προσπάθεια μου, τώρα το αφήνω στο Θεό!

Θα σ πω την ταπεινή μου αποψη... Μην επιδιωκεις επαφες μονο οταν εχεις ωορρηξια... Εκει χανεις τη μαγεία κατα τη γνωμη μ... Επεδιωξε επαφες και τις υπόλοιπες μερες... Και ποτε δεν ξερεις!!! Η ψυχολογία παντως να ξερεις ειναι το Α και το Ω

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είσαστε;

Θέλω τη γνώμη σας σε κάτι..χθες το βράδυ πήγα να κάνω μπάνιο και παρατήρησα ότι γύρω από τις θηλές μου έχω βγάλει κάποιες μικρές κοκκινίλες, σαν σπυράκια αλλά όχι εξογκωμένα.

Γενικά εγώ έχω κάποια σπυριά στο στήθος αλλά αυτά ήταν αρκετά έντονα έτσι ώστε να τα παρατηρήσω, σήμερα το πρωί υπήρχαν αλλά μου φάνηκε πως δεν ήταν τόσο έντονα όσο χθες.

Τι μπορεί να είναι αυτό;

Τα έχω δει κι εγώ ψάξε στο Google για σπυρακια Montgomery.Εγώ δεν ήμουν έγκυος μπορεί να ήταν τυχαίο..ευχομαι εσύ να είσαι!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Θα σ πω την ταπεινή μου αποψη... Μην επιδιωκεις επαφες μονο οταν εχεις ωορρηξια... Εκει χανεις τη μαγεία κατα τη γνωμη μ... Επεδιωξε επαφες και τις υπόλοιπες μερες... Και ποτε δεν ξερεις!!! Η ψυχολογία παντως να ξερεις ειναι το Α και το Ω

Έχεις δίκιο! Στην ψυχολογία μου το αποδίδω βασικά. Με τις δουλειές μας, γυρίζουμε αργά σπίτι και καθημερινές είναι δύσκολο.. ενώ έχουμε πάντα τα σκ! Εννοείται ότι έχουμε κι άλλες επαφές πριν και μετά την οωρρηξία, απλά πλέον θα επιδιώξω να γίνονται και τότε που είναι οι πιο γόνιμες μέρες μου, γιατί σε λίγο κλείνω ένα χρόνο προσπαθειών και κοιτώντας στο ημερολόγιο μου, διαπίστωσα ότι τους 4-5 μήνες (ειδικά στην αρχή που είπαμε για παιδί), ήταν όπου να 'ναι οι επαφές ρε παιδί μου, λες και αποφεύγαμε τη γόνιμη βδομάδα, ένα πράγμα!!! Και ίσως την απεφευγα υποσυνείδητα γιατί εγώ στην οωρρηξία μου πονάω αρκετά και πολλές φορές έχω νεύρα και μεταπτώσεις ψυχολογικές, οπότε καταλαβαίνεις πού όρεξη για σεξ! Μπορεί να είμασταν και τσακωμένοι δηλαδή! Χαχα! Αφού και ο γυναικολόγος μου που του τις έδειξα μου είπε "αυτό δεν είναι προσπάθεια, είναι το έχω δει χαλαρά μπας και πιάσω το τζόκερ" . Οπότε όταν το πετυχαίνουμε χαίρομαι!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , kido είπε:

Έχεις δίκιο! Στην ψυχολογία μου το αποδίδω βασικά. Με τις δουλειές μας, γυρίζουμε αργά το βράδυ και καθημερινές είναι δύσκολο.. ενώ έχουμε πάντα τα σκ! Εννοείται ότι έχουμε κι άλλες επαφές πριν και μετά την οωρρηξία, απλά πλέον θα επιδιώξω να γίνονται και τότε που είναι οι πιο γόνιμες μέρες μου, γιατί κλείνω ένα χρόνο προσπαθειών και κοιτώντας στο ημερολόγιο μου, διαπίστωσα ότι τους 4-5 μήνες (ειδικά στην αρχή που είπαμε για παιδί), ήταν όπου να 'ναι οι επαφές ρε παιδί μου, λες και αποφεύγαμε τη γόνιμη βδομάδα, ένα πράγμα!!! Και ίσως την απεφευγα υποσυνείδητα γιατί εγώ στην οωρρηξία μου πονάω αρκετά και πολλές φορές έχω νεύρα και μεταπτώσεις ψυχολογικές, οπότε καταλαβαίνεις πού όρεξη για σεξ! Μπορεί να είμασταν και τσακωμένοι δηλαδή! Χαχα! Αφού και ο γυναικολόγος μου που του τις έδειξα μου είπε "αυτό δεν είναι προσπάθεια, είναι το έχω δει χαλαρά μπας και πιάσω το τζόκερ" . Οπότε όταν το πετυχαίνουμε χαίρομαι!

Και εγώ τελικά συνειδητοποίησα ότι τους 2 πρώτους  μήνες ήταν εκτός τόπου και χρόνου οι επαφές..

και εμένα ακριβώς αυτό μου είπε ο γιατρός!χαχαχα!

λόττο μου λέει παίζεται;;

• Χαχα 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , kido είπε:

Έχεις δίκιο! Στην ψυχολογία μου το αποδίδω βασικά. Με τις δουλειές μας, γυρίζουμε αργά το βράδυ και καθημερινές είναι δύσκολο.. ενώ έχουμε πάντα τα σκ! Εννοείται ότι έχουμε κι άλλες επαφές πριν και μετά την οωρρηξία, απλά πλέον θα επιδιώξω να γίνονται και τότε που είναι οι πιο γόνιμες μέρες μου, γιατί κλείνω ένα χρόνο προσπαθειών και κοιτώντας στο ημερολόγιο μου, διαπίστωσα ότι τους 4-5 μήνες (ειδικά στην αρχή που είπαμε για παιδί), ήταν όπου να 'ναι οι επαφές ρε παιδί μου, λες και αποφεύγαμε τη γόνιμη βδομάδα, ένα πράγμα!!! Και ίσως την απεφευγα υποσυνείδητα γιατί εγώ στην οωρρηξία μου πονάω αρκετά και πολλές φορές έχω νεύρα και μεταπτώσεις ψυχολογικές, οπότε καταλαβαίνεις πού όρεξη για σεξ! Μπορεί να είμασταν και τσακωμένοι δηλαδή! Χαχα! Αφού και ο γυναικολόγος μου που του τις έδειξα μου είπε "αυτό δεν είναι προσπάθεια, είναι το έχω δει χαλαρά μπας και πιάσω το τζόκερ" . Οπότε όταν το πετυχαίνουμε χαίρομαι!

Απλά στο είπα (εντελώς καλοπροαίρετα), γιατί έχω παρατηρήσει κάποιες κοπέλες που λένε ότι έχουν επαφες μονο στις γόνιμες και μόνο για το παιδί.... και ειλικρινά με στεναχωρεί γιατί είναι κρίμα....

Πάντως κορίτσια, χωρίς καμία υπερβολή, θα σας πω να το χαρείτε το σεξάκι μέχρι να μείνετε έγκυες!!!! Εμένα ήδη μου λείπει πολύ!!! Κλαψ! Κλαψ! Και είμαι σίγουρη πως για να το ευχαριστηθώ πάλι θα μας πιάσουν Χριστούγεννα!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

cO4Yp3.png

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Απλά στο είπα (εντελώς καλοπροαίρετα), γιατί έχω παρατηρήσει κάποιες κοπέλες που λένε ότι έχουν επαφες μονο στις γόνιμες και μόνο για το παιδί.... και ειλικρινά με στεναχωρεί γιατί είναι κρίμα....

Πάντως κορίτσια, χωρίς καμία υπερβολή, θα σας πω να το χαρείτε το σεξάκι μέχρι να μείνετε έγκυες!!!! Εμένα ήδη μου λείπει πολύ!!! Κλαψ! Κλαψ! Και είμαι σίγουρη πως για να το ευχαριστηθώ πάλι θα μας πιάσουν Χριστούγεννα!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ναι εννοείται δεν παρεξηγώ! Απλά σου εξήγησα την οπτική γωνία μου! Γιατί για μας 3 μέρες και μάλιστα καθημερινές, μέσα στις γόνιμες και πάνω στην οωρρηξία μου, είναι υπέρβαση! Τον χαίρομαι τον άντρα μου έτσι κι αλλιώς! Χιχι!

Εσάς γιατί σας το έκοψε καλέ; Πας καλά με την εγκυμοσύνη σου έτσι κι αλλιώς και έκλεισε το 1ο τρίμηνο, ή όχι; Κάνε  λίγο απαλά απαλά! Ή μπορείτε κι άλλα πράγματα if you know what I mean! :shock:

Επεξεργάστηκαν by kido
  • Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 49 λεπτά , kido είπε:

Ναι εννοείται δεν παρεξηγώ! Απλά σου εξήγησα την οπτική γωνία μου! Γιατί για μας 3 μέρες και μάλιστα καθημερινές, μέσα στις γόνιμες και πάνω στην οωρρηξία μου, είναι υπέρβαση! Τον χαίρομαι τον άντρα μου έτσι κι αλλιώς! Χιχι!

Εσάς γιατί σας το έκοψε καλέ; Πας καλά με την εγκυμοσύνη σου έτσι κι αλλιώς και έκλεισε το 1ο τρίμηνο, ή όχι; Κάνε  λίγο απαλά απαλά! Ή μπορείτε κι άλλα πράγματα if you know what I mean! :shock:

αχαχαχχαχαχχαχαχαχχα και πολύ καλά κάνεις!!!! :D 

Μεχρι τη 16η μας το απαγορευσε μαχαίρι! Κάτι μου πε πως ο οργασμος μπορει να προκαλέσει προωρες συσπάσεις σε συνδυασμό με τις προσταγλανδίνες του σπέρματος (αν κατάλαβα καλά)... Μια βδομάδα έμεινε για να κλείσω και τη 16η αλλά κα παλι υπάρχει φόβος ρε παιδί μου!!! όπως πριν δεν θα ναι!!! Αχαχααχχαχαχχχααχα

cO4Yp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

αχαχαχχαχαχχαχαχαχχα και πολύ καλά κάνεις!!!! :D 

Μεχρι τη 16η μας το απαγορευσε μαχαίρι! Κάτι μου πε πως ο οργασμος μπορει να προκαλέσει προωρες συσπάσεις σε συνδυασμό με τις προσταγλανδίνες του σπέρματος (αν κατάλαβα καλά)... Μια βδομάδα έμεινε για να κλείσω και τη 16η αλλά κα παλι υπάρχει φόβος ρε παιδί μου!!! όπως πριν δεν θα ναι!!! Αχαχααχχαχαχχχααχα

Αχ σε καταλαβαίνω αλλά τι να γίνει, χαλάλι για το τέκνο σου!!!! Τι περιμένεις κοριτσάκι είχες πει ή κάνω λαθος; Καλή συνέχεια σου εύχομαι!! Έχεις και ωραίο όνομα, το αγαπημένο μου λουλούδι, για κοριτσομάνα μου κάνεις!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω αλλά τι να γίνει, χαλάλι για το τέκνο σου!!!! Τι περιμένεις κοριτσάκι είχες πει ή κάνω λαθος; Καλή συνέχεια σου εύχομαι!! Έχεις και ωραίο όνομα, το αγαπημένο μου λουλούδι, για κοριτσομάνα μου κάνεις!

Σε ευχαριστώ!!

Ναι κοριτσάκι (μάλλον, γιατί στην αυχενική δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι) και μαλιστα πολύ τζαναμπέτικο γτ ήδη με ταλαιπωρεί πάρα πολύ!!!! απορώ τι θα τραβήξω στην εφηβεία!!!!

Αντε και στα δικά σου σύντομα εύχομαι!!! :)

• Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...