Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Είπα χθες να βγώ μια βολτίτσα να ξεχαστώ όπως μου προτείνατε και εσείς και συνάντησα μια γνωστή μου με την κοιλιά τούρλα, δεύτερο παιδί με 1 μόνο προσπάθεια...εντάξει..ισοπεδώθηκα, ήπια 2 ποτά για να συνέλθω και να μη βάλω τα κλάματα.

σήμερα είμαι εδώ στο γραφείο μέσα στα νεύρα, άρα θα μου έρθει και η ακατανόμαστη όπου να ναι..

αυτά!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Είπα χθες να βγώ μια βολτίτσα να ξεχαστώ όπως μου προτείνατε και εσείς και συνάντησα μια γνωστή μου με την κοιλιά τούρλα, δεύτερο παιδί με 1 μόνο προσπάθεια...εντάξει..ισοπεδώθηκα, ήπια 2 ποτά για να συνέλθω και να μη βάλω τα κλάματα.

σήμερα είμαι εδώ στο γραφείο μέσα στα νεύρα, άρα θα μου έρθει και η ακατανόμαστη όπου να ναι..

αυτά!

Έλα μην απογοητεύεσαι κορίτσι μου.θα γίνει.σε καταλαβαίνω.οταν έχασα το μωράκι μου ξαφνικά όλες στη δουλειά μένανε ε γκυος η μια μετα την άλλη.δεν άντεχα να πάω για δουλειά.ειλικρινα.ηταν δύσκολο.ομως πέρασε ο καιρός και τα κατάφερα.το ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αλλά μη το βάζεις κάτω.θα ερθει.θα το δεις.

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Ακομα δεν μπορώ να φαω κανονικά... Τσιμπαω απλα!!! Πριν τα ειχα... Τωρα πια δεν εχω!!! Αχαχαχααχαχαχα

Ενταξει δεν ειμαι λιποβαρης, αλλα πλεον με λες αδυνατη! 

@P.L.L. Κανα μισαωρο κραταει η αυχενικη! Οι αιματολογικες βγαίνουν μετα απο 1-2 μερες! Εγω ειμαι 14+5 πλεον! Και ναι η οργανογενεση ολοκληρωνεται τη 13η εβδομάδα μ πε... Πλεον ειναι ανθρωπακι!!! :-D

Να καθεσαι σ ήλιο!!! Εγω την εφτασα 80 απο τα ταρταρα που ειχε πεσει! 

Μόλις σταματήσουν οι αναγουλες και μπορείς να τρως μη το παρακανεις.παρε 7 με 8 κιλακια και μετά δεν θα έχεις Ούτε να χάσεις κιλά.η κόρη σου για σενα δουλεύει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , loyloy είπε:

Έλα μην απογοητεύεσαι κορίτσι μου.θα γίνει.σε καταλαβαίνω.οταν έχασα το μωράκι μου ξαφνικά όλες στη δουλειά μένανε ε γκυος η μια μετα την άλλη.δεν άντεχα να πάω για δουλειά.ειλικρινα.ηταν δύσκολο.ομως πέρασε ο καιρός και τα κατάφερα.το ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί αλλά μη το βάζεις κάτω.θα ερθει.θα το δεις.

Μόλις σταματήσουν οι αναγουλες και μπορείς να τρως μη το παρακανεις.παρε 7 με 8 κιλακια και μετά δεν θα έχεις Ούτε να χάσεις κιλά.η κόρη σου για σενα δουλεύει

Και εσύ σχετικά γρήγορα το πέτυχες!

Τέλοσπαντων τι να πώ!

Μπορεί να μην είναι η ώρα μου , μπορεί και να μη γίνει και ποτέ, ποιός ξέρει.

aKX8p2.png

Fairy Mary τι απογοητευση ειναι αυτη βρε; Μήπως εισαι όντως έγκυος κι εχουν χτυπήσει όλες οι ορμόνες κόκκινο;;; Ποτε κανεις τεστ; Εγω σου ευχομαι να εισαι. Κυρίως ομως σου ευχομαι οταν ερθει να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να κανεις υγιέστατο/τα μωρό/ρά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , fairy-mary είπε:

Τέλοσπαντων τι να πώ!

Ε μη σε παίρνει απο κάτω.να σου πω κάτι?Όσο ήμουν πιεσμένη Δεν εμεν α.το άγχος με επηρέαζε πολύ.οτςν ξέσπασα τα έβγαλα από μέσα μου και έκλαψα έμεινα ε γκυος.ισως Και εσύ τώρα με αυτό να είναι ένα ξέσπασμα και να ηρεμήσεις.μη το βάζεις κάτω όμως.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , fairy-mary είπε:

Τέλοσπαντων τι να πώ!

κοριτσι ακου εγω δεν θα σου πω μην ανχωνεσε γιατι ειναι λογικο δεν θα σου πω μην σε περνει απο κατω ειναι κ αυτο λογικο καποιες στιγμες να σε περνει απο κατω κ εγω ετσι ημουν. ειχα χασει το ενδιαφερον για τα παντα. 

πως αντιμετωπιζετε ομως αυτο? εγω απλα προσπαθησα να κανω πραγματα που πιστευα θα με φερουν πιο κοντα στο επιθυμιτο πχ ειδα πολλους γιατρους εκανα οτι μου λεγαν πηρα ενα σωρο βιταμινες κ φαρμακα  κ επειδη ειμαι κ μεγαλουτσικη σε ηλικια παντα ειχα στο μυαλο μου ολες τις λυσεις δεν ειπα ποτε οχι σε τιποτα κ πιστεψα οτι με οποιο τροπο κ αν υπαρχει ενα παιδι θα το κανω.... αυτο να σκεφτεσε οτι πλεον τροποι υπαρχουν κ οπως κ να εχει ενα παιδι θα το κανεις..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 50 λεπτά , P.L.L. είπε:

Fairy Mary τι απογοητευση ειναι αυτη βρε; Μήπως εισαι όντως έγκυος κι εχουν χτυπήσει όλες οι ορμόνες κόκκινο;;; Ποτε κανεις τεστ; Εγω σου ευχομαι να εισαι. Κυρίως ομως σου ευχομαι οταν ερθει να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να κανεις υγιέστατο/τα μωρό/ρά! 

Την τρίτη περιμένω, έχω ακόμα καιρό...

τι να σου πώ δε ξέρω, την Κυριακή αν θυμάσαι που είχα παέι σε βάπτιση ήμουν μια χαρά και ούτε ένιωσα κάπως που είδα τόσα μωρά κλπ ίσα ίσα ακριβώς το αντίθετο...και ξαφνικά με έπιασε φρίκη. 

Γενικά είμαι αρκετά ευαίσθητη και με παίρνει εύκολα από κάτω αυτό είναι η αλήθεια, το θεμα είναι να βρω ένα τρόπο να το αντιμετωπίσω γιατί δε με βλέπω καλά.

πρίν από 41 λεπτά , linaa είπε:

κοριτσι ακου εγω δεν θα σου πω μην ανχωνεσε γιατι ειναι λογικο δεν θα σου πω μην σε περνει απο κατω ειναι κ αυτο λογικο καποιες στιγμες να σε περνει απο κατω κ εγω ετσι ημουν. ειχα χασει το ενδιαφερον για τα παντα. 

πως αντιμετωπιζετε ομως αυτο? εγω απλα προσπαθησα να κανω πραγματα που πιστευα θα με φερουν πιο κοντα στο επιθυμιτο πχ ειδα πολλους γιατρους εκανα οτι μου λεγαν πηρα ενα σωρο βιταμινες κ φαρμακα  κ επειδη ειμαι κ μεγαλουτσικη σε ηλικια παντα ειχα στο μυαλο μου ολες τις λυσεις δεν ειπα ποτε οχι σε τιποτα κ πιστεψα οτι με οποιο τροπο κ αν υπαρχει ενα παιδι θα το κανω.... αυτο να σκεφτεσε οτι πλεον τροποι υπαρχουν κ οπως κ να εχει ενα παιδι θα το κανεις..

έτσι και εγώ νομίζω πως έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το οτιδήποτε!

μια φίλη μου είπε να μην αγχώνομαι και ότι πλεόν και του σπανού τα γένια γίνονται!χαχαχα!

οπότε μάλλον είναι έτσι όπως τα λες

aKX8p2.png

πρίν από 10 λεπτά , BettySt είπε:

Ναι, αδιαθέτησα. Δεν αποφεύγω τη σπερματεγχυση, δυστυχώς. 

Πρέπει να γίνει άμεσα η διαδικασία? Γιατί Ίσως είναι καλύτερα για κανα δύο μήνες να το.αφησεις λίγο.το λέω καθαρά για να ηρεμήσεις λίγο.

Διαφημίσεις

Ω Betty κρίμα. Λυπάμαι που αδιαθετησες.. Αλλα αν η σπερματέγχυση κανει το ονειρο σου πραγματικότητα γιατι όχι. Μπορει ετσι να κανεις με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια! 

Παντως, αν αυτο βοηθησει.. Δεν πιστευω πως η καθημερινή επαφή ειναι καλη για να μείνεις έγκυος. Εμείς προσπαθούσαμε συστηματικά για μήνες αλλα τον μήνα που είχαμε κρατηθεί 4 μέρες μέχρι να δω τεστ ωορρηξιας θετικό, τοτε έμεινα (συν το preseed). Και μετα την απόξεση,  που έμεινα χωρις να προσπαθούμε και δεν είχα ιδεα ποτε ήταν η ωορρηξία, θυμάμαι οτι τις ημέρες που εγινε η σύλληψη, σύμφωνα με τον υπέρηχο, ειχαμε ερθει σε επαφή μια φορα μεσα σε δυο εβδομαδες! 

Επισης, η συνάδελφος με τα διδυμα ειχε θέμα με πολυκυστικές. Προσπαθούσαν καιρό και δεν τα κατάφερναν και ξεκίνησαν την κλομιφαινη. Και παλι δεν εγινε αμέσως. Έπειτα άλλαξε γιατρο και ο καινούριος της εκανε την ένεση για να σκάσουν τα ωαριακια και της ειπε να έρθουν σε επαφη μετα απο κάποιες ώρες (πάνω απο μια μερα νομιζω) και να μην ξανακάνει μετα! Δεν ξέρω γιατι. Πάντως έμεινε. Χρησιμοποίησε και preseed σε αυτόν τον κύκλο. 

Ελπιζω να βοήθησα λιγάκι..! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Πρέπει να γίνει άμεσα η διαδικασία? Γιατί Ίσως είναι καλύτερα για κανα δύο μήνες να το.αφησεις λίγο.το λέω καθαρά για να ηρεμήσεις λίγο.

Αν είναι καλές οι ορμόνες μου πρέπει να τη κάνω. Δεν είναι κάθε μήνα εντάξει οι ορμόνες και έχω χάσει ήδη πολύ χρόνο. Δεν με περνει και ηλικιακά να το αφήνω. Ήρεμη είμαι,  άλλη υπομονή όμως δεν έχω. Παλεύω 2,5 χρόνια. Τεσπα 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ω Betty κρίμα. Λυπάμαι που αδιαθετησες.. Αλλα αν η σπερματέγχυση κανει το ονειρο σου πραγματικότητα γιατι όχι. Μπορει ετσι να κανεις με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια! 

Παντως, αν αυτο βοηθησει.. Δεν πιστευω πως η καθημερινή επαφή ειναι καλη για να μείνεις έγκυος. Εμείς προσπαθούσαμε συστηματικά για μήνες αλλα τον μήνα που είχαμε κρατηθεί 4 μέρες μέχρι να δω τεστ ωορρηξιας θετικό, τοτε έμεινα (συν το preseed). Και μετα την απόξεση,  που έμεινα χωρις να προσπαθούμε και δεν είχα ιδεα ποτε ήταν η ωορρηξία, θυμάμαι οτι τις ημέρες που εγινε η σύλληψη, σύμφωνα με τον υπέρηχο, ειχαμε ερθει σε επαφή μια φορα μεσα σε δυο εβδομαδες! 

Επισης, η συνάδελφος με τα διδυμα ειχε θέμα με πολυκυστικές. Προσπαθούσαν καιρό και δεν τα κατάφερναν και ξεκίνησαν την κλομιφαινη. Και παλι δεν εγινε αμέσως. Έπειτα άλλαξε γιατρο και ο καινούριος της εκανε την ένεση για να σκάσουν τα ωαριακια και της ειπε να έρθουν σε επαφη μετα απο κάποιες ώρες (πάνω απο μια μερα νομιζω) και να μην ξανακάνει μετα! Δεν ξέρω γιατι. Πάντως έμεινε. Χρησιμοποίησε και preseed σε αυτόν τον κύκλο. 

Ελπιζω να βοήθησα λιγάκι..! 

Συμφωνώ κι εγώ ότι καλό είναι να κάνεις και μια μικρή αποχή πχ 3-5 μέρες πριν τις πιο γόνιμες μέρες της οωρρηξιας για να είναι πιο δυνατό το σπερμα. Το λένε και τα τεστ οωρρηξιας hometest στις οδηγίες τους αλλά μετά προτείνουν σεξ τη μερα του θετικού και τις 2 επόμενες. Φαντάζομαι εξαρτάται και απο την ποιότητα του σπέρματος αλλά και από το τι αυξάνει τις πιθανότητες. Αλλά δεν είναι και στατιστική το σώμα μας! Εγώ επειδή πάνω στην οωρρηξια πονάω δεν το ευχαριστιέμαι όσο άλλες μέρες! Αφού απορώ πως η φύση έβαλε πόνο μαζί με οίστρο;! Έπρεπε να είναι πιο εύκολο και εμείς καταστρώνουμε ολόκληρη στρατηγική για να μας κάτσει! Ουφ αγχώθηκα τώρα και έγραψα πολλά σορρυ...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γιατι αγχώθηκες; Και μη ζητάς συγνωμη!

Γιατί το θέλω πολύ και προσπαθώντας να είμαι αποτελεσματική έχω χάσει τη χαρά της στιγμής! Σκέφτομαι πχ επειδή είχαμε χθες βράδυ επαφή που βρηκα θετικό τεστ οωρρηξιας, να κάνουμε κάτι σήμερα η αύριο καλύτερα; Δεν θα έπρεπε να τα σκέφτομαι και να τα αναλύω τόσο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...