Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια ! Καλό μήνα σε όλες και σύντομα πολλές τελειομηνες εγκυμοσύνες!!

μακαρι κοριτσακι μου απτο στομα σου κ στου θεου το αφτι να πανε ολα καλα για ολες!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 20 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες!

Ανεμώνη πως εισαι απο εμετούς; Εχεις χάσει κι αλλα κιλά; Η κοιλιά φαίνεται;

Ειμαι ηδη στα - 13 και!!! Ευτυχώς επειδη έχει ολοκληρωθεί πια η οργανογενεση μου ξεκινησε συστηματικά αντιεμετικα και γαστροπροστασια και περιοριστηκα σ 2-3 εμετους καθηνερινα... Κατι ειναι και αυτο!! Τρωω και πινω εστω και λιγο! 

Η κοιλια πεταει εδω και καιρο, αλλα οχι παρα πολυ.. Εγω και οι δικοι μου όμως το καταλαβαινουμε γτ ημουν παντα πλακα! Σ αλλους μάλλον θα φαίνεται σαν να εχω απλά κοιλιτσα! 

Εσυ πως εισαι?? 

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ειμαι ηδη στα - 13 και!!! Ευτυχώς επειδη έχει ολοκληρωθεί πια η οργανογενεση μου ξεκινησε συστηματικά αντιεμετικα και γαστροπροστασια και περιοριστηκα σ 2-3 εμετους καθηνερινα... Κατι ειναι και αυτο!! Τρωω και πινω εστω και λιγο! 

Η κοιλια πεταει εδω και καιρο, αλλα οχι παρα πολυ.. Εγω και οι δικοι μου όμως το καταλαβαινουμε γτ ημουν παντα πλακα! Σ αλλους μάλλον θα φαίνεται σαν να εχω απλά κοιλιτσα! 

Εσυ πως εισαι?? 

Πωωω η καλύτερη δίαιτα χαχα! Μοντέλο έγκυος! Είχες περιθώριο να χάσεις τόσα? Φαε άφοβα τώρα πια αν σταματήσει ο εμετός και ίσως να ξαναπάρεις κάποια! 

Διαφημίσεις

Μπράβο! Χαίρομαι που νιώθεις καλυτερα! Ποσων εβδομάδων εισαι τώρα; Η οργανογένεση σταματα την 12 εβδομαδα; Άντε, με το καλο ολα! 

Εγω ευχομαι να πηγαίνουν ολα καλα. Το σαββατο κλείνω 11 εβδομαδες. Στις 14/5 εχω αυχενική. Πόση ώρα παίρνει αυτη η εξέταση; Σου δίνουν κατευθείαν αποτελεσματατα; Μακάρι να πάνε ολα καλα! Εχω πολυ άγχος για αυτή την εξέταση.

Το στομάχι μου ειναι σχεδον καλα μερα παρα μερα. Τις ημέρες που δεν ειμαι καλα δεν πίνω ουτε νερο. Τις άλλες μπορώ και τρώω και οταν εχω άδειο στομάχι μπορώ να πιω και νερο. Αλλα δεν παραπονιέμαι. Θα ήθελα ομως να βελτιωθεί η κατάσταση, αν ολα πάνε καλα, μετα τη δωδέκατη εβδομαδα. 

πρίν από 12 λεπτά , elisavetkagia είπε:

κοροτσια ειμαι στη 8 εβδομαδα.. οσες ειχατε σε αυτη την εβδομαδα χαμηλη βιταμινη d σας εδωσε ο γιατρος τιποτα? εχω 17 

Εμε να Δεν μου έκανε. Μου πε οτ αν ξανάρθω οι υπόλοιπες.ειμαι στην 7η τώρα.τελικα είχαμε απόκλιση Όπως τα υπολόγισα και εγώ.σε 3 βδομάδες τώρα.του θυρεοειδή την ορμόνη βρήκαμε λίγο παραπάνω και μου έδωσε χάπι.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Εμε να Δεν μου έκανε. Μου πε οτ αν ξανάρθω οι υπόλοιπες.ειμαι στην 7η τώρα.τελικα είχαμε απόκλιση Όπως τα υπολόγισα και εγώ.σε 3 βδομάδες τώρα.του θυρεοειδή την ορμόνη βρήκαμε λίγο παραπάνω και μου έδωσε χάπι.

καταλαβα.. ο θυροειδης ισως και λογω εγκυμοσυνςη τωρα να σου πειραχτηκε..! μιλησα μαζι του μου ειπε με τα Pregnacare ου παιρνω ειμαι καλυμενη

Ελισαβετ εγω αυτες τις βιταμίνες έπαιρνα αλλα δε μου εχει κανει ακομα εξετάσεις να δω που βρίσκομαι. Αυτη την εβδομαδα μαλλον θα πάω να τις κανω. Και ειμαι στην 11 εβδομαδα! Εσυ ειχες χαμηλή d παρόλο που έπαιρνες καιρό τις pregnacare; 

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , kido είπε:

Πωωω η καλύτερη δίαιτα χαχα! Μοντέλο έγκυος! Είχες περιθώριο να χάσεις τόσα? Φαε άφοβα τώρα πια αν σταματήσει ο εμετός και ίσως να ξαναπάρεις κάποια! 

Ακομα δεν μπορώ να φαω κανονικά... Τσιμπαω απλα!!! Πριν τα ειχα... Τωρα πια δεν εχω!!! Αχαχαχααχαχαχα

Ενταξει δεν ειμαι λιποβαρης, αλλα πλεον με λες αδυνατη! 

@P.L.L. Κανα μισαωρο κραταει η αυχενικη! Οι αιματολογικες βγαίνουν μετα απο 1-2 μερες! Εγω ειμαι 14+5 πλεον! Και ναι η οργανογενεση ολοκληρωνεται τη 13η εβδομάδα μ πε... Πλεον ειναι ανθρωπακι!!! :-D

πρίν από 22 λεπτά , elisavetkagia είπε:

κοροτσια ειμαι στη 8 εβδομαδα.. οσες ειχατε σε αυτη την εβδομαδα χαμηλη βιταμινη d σας εδωσε ο γιατρος τιποτα? εχω 17 

Να καθεσαι σ ήλιο!!! Εγω την εφτασα 80 απο τα ταρταρα που ειχε πεσει! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ακομα δεν μπορώ να φαω κανονικά... Τσιμπαω απλα!!! Πριν τα ειχα... Τωρα πια δεν εχω!!! Αχαχαχααχαχαχα

Ενταξει δεν ειμαι λιποβαρης, αλλα πλεον με λες αδυνατη! 

@P.L.L. Κανα μισαωρο κραταει η αυχενικη! Οι αιματολογικες βγαίνουν μετα απο 1-2 μερες! Εγω ειμαι 14+5 πλεον! Και ναι η οργανογενεση ολοκληρωνεται τη 13η εβδομάδα μ πε... Πλεον ειναι ανθρωπακι!!! :-D

Να καθεσαι σ ήλιο!!! Εγω την εφτασα 80 απο τα ταρταρα που ειχε πεσει! 

Ουουου τόσο πανω μονο με ήλιο χωρίς χάπι? Εγώ παίρνω και την έχω μόνο 26!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ουουου τόσο πανω μονο με ήλιο χωρίς χάπι? Εγώ παίρνω και την έχω μόνο 26!

Ναι... Τον Οκτώβρη με την παλινδρομη ηταν σ 16....εκτοτε κυνηγαγα τον ηλιο και δεν επαιρνα τιποτα απο χαπια... Μονο φιλισιν... Και σ τωρινες εξετασεις (πριν τς πολυβιταμινες) ηταν 80.... Αλλα θελει ηλιο, 

cO4Yp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ναι... Τον Οκτώβρη με την παλινδρομη ηταν σ 16....εκτοτε κυνηγαγα τον ηλιο και δεν επαιρνα τιποτα απο χαπια... Μονο φιλισιν... Και σ τωρινες εξετασεις (πριν τς πολυβιταμινες) ηταν 80.... Αλλα θελει ηλιο, 

Κάθομαι τώρα που εχει ανοίξει ο καιρός στο μπαλκόνι. Θα έχει ανέβει πιστεύω όταν το ξαναδω, αλλά με 30 ο γιατρός μου είναι ευχαριστημενος για σύλληψη...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ελισαβετ εγω αυτες τις βιταμίνες έπαιρνα αλλα δε μου εχει κανει ακομα εξετάσεις να δω που βρίσκομαι. Αυτη την εβδομαδα μαλλον θα πάω να τις κανω. Και ειμαι στην 11 εβδομαδα! Εσυ ειχες χαμηλή d παρόλο που έπαιρνες καιρό τις pregnacare; 

ναι αλλα μολιες τις ειχα ξεκινησει εκανα τις εξετασεις ειχα παρει δλδ 3 μερες μονο επομενως σιγουρα ειναι σαν αν μην τις ειχα παρει αυτα τα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...