Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Γειααα σου!! Τι κανεις?? Εγω εκει που νομιζα οτι σταματησαν οι εμετοι επεστρεψαν δριμυτεροι!!!! Πφφφφ!

Καλά είμαι! Αχ κοριτσι μου κουράγιο και υπομονή άλλωστε είναι για καλό σκοπό! Σε λίγο καιρό δεν θα τα τιμασαι καν. Λίγες εβδομάδες και θα σταματήσουν και θα το απολαύσεις.  

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Γεια σου kido! Καλωσήρθες και στο δικο μας θέμα. Συντομα καλη τύχη να σου φέρουμε! 

Νεραιδομαιρη εννοείται οτι σε καταλαβαίνω. Απο τα ίδια πέρασα κι εγω. Αλλα προσπαθώ. Θα ξαναπατηθει το κουμπί και θα επιστρέψεις στο πως ήσουν πριν και καλυτερα. Θα δεις. Ειναι για το καλο μας να το βλέπουμε ετσι.

Και τώρα που ειμαι έγκυος προσπάθειες κανω να μην το σκέφτομαι. Μη νομίζεις. Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ήμουν πλήρως ενημερωμένη για την καθημερινή ανάπτυξη του μωρού μου. Είχα κατεβάσει και application τρομάρα μου και καθε μερα ελεγα τώρα ειναι ετσι, τώρα ειναι τοσο κτλ. Μετα έφαγα την πατάτα. Τώρα προσπαθώ να συμπεριφέρομαι σα να μην ειμαι έγκυος. Με βοηθάει να πηγαίνω στη δουλειά και να αφαιρούμαι. Και γενικά να εχω ενα γεματο προγραμμα. Μου στοιχίζει που δε μπορώ να πάω γυμναστηριο γιατι βοηθούσε πολυ και στην ψυχολογία. 

Πιστευω πως την προηγούμενη εβδομαδα που με έπιασε παλι το άγχος και οι διάρροιες κτλ ήταν και εξαιτίας των διακοπών. Επειδή ήμουν στο χωριο και δεν δούλευα είχα πολυ ελεύθερο χρόνο, οποτε σκεφτόμουν και πολυ. Κι όσο πλησιάζουν οι μέρες για την επόμενη επίσκεψη στον γιατρο παλι θα αγχώνομαι και θα μελαγχολώ ασυνείδητα. Αλλα ας πάνε ολα καλα και δεν πειράζει!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Κορίτσια σος!!!!!!utrogestan μια cyclacur  .είπε να τα ξεκινήσω από Σήμερα και επανάληψη την Δευτέρα των εξετάσεων.δωστε μου τα φώτα σας για τα χαπια.δεν ξέρω για τι είναι.

Cyclacour γτ???? Εγω τα ειχα παρει μετά την αποξεση 

Τα ουτρο είναι προγεστερονη.. Ειχα ξεκινήσει και εγω προληπτικά 

cO4Yp3.png

Η οιστραδιολη μου ήταν χαμηλή.δεν ξέρω αν είναι γι αυτό.καινγια τη χωριακη Δεν τον άκουσα ενθουσιασμένο.μου πε επανάληψη εξετάσεων Δευτέρα.προγεστερονη οιστραδιολη χωριακη και βλέπουμε.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Πως είστε?

Ήθελα μια γνώμη να μου δώσετε όσες έχετε την εμπειρία. Ο γιατρός μου μου έδωσε κλομιφαινη να ξεκινήσω σε αυτόν τον κύκλο, όσες πήρατε κλομιφαινη είχατε κάνει νωρίτερα σαλπιγγογραφια?

XDXPp2.png

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Η οιστραδιολη μου ήταν χαμηλή.δεν ξέρω αν είναι γι αυτό.καινγια τη χωριακη Δεν τον άκουσα ενθουσιασμένο.μου πε επανάληψη εξετάσεων Δευτέρα.προγεστερονη οιστραδιολη χωριακη και βλέπουμε.

Ενθουσιασμενο μην περιμένεις να τον ακουσεις ποτε για χοριακη!!! Σημασία δεν εχει η τιμή θα σ πω εγω αλλα η αυξηση!! 

Ακολουθησε τις οδηγίες του και εύχομαι μια τεραααααααστια χοριακη τη Δευτέρα!!!  :)

cO4Yp3.png

Μικρη λουλού μην αγχώνεσαι. Ειναι ακομα πολυ αρχή της εγκυμοσύνης γι αυτο δε σε θεωρούν ακομα κανονική έγκυο. Κι εμενα που ειμαι πιο μπροστα απο εσενα ετσι νομιζω με βλέπει. Ουτε εξετάσεις δε με εχει βαλει να κανω.  Το ουτροτζεσταν πάντως μου το έδωσε. Αλλα όχι το άλλο. 

Βιλα καλωσήρθες! Εγω δυστυχως δε μπορώ να σου απαντήσω. Καλη επιτυχία ευχομαι! 

πρίν από 25 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια σος!!!!!!utrogestan μια cyclacur  .είπε να τα ξεκινήσω από Σήμερα και επανάληψη την Δευτέρα των εξετάσεων.δωστε μου τα φώτα σας για τα χαπια.δεν ξέρω για τι είναι.

Utrogestan επαιρνα κ εγω κατευθειαν! Τα cyclacur τα επαιρνα μετα την πρωτη αποξεση για να μου φτιαξει το ενδομητριο...Μην αγχωνεσαι! Εμπιστευσου τον γιατρο σου! Ολα να πανε καλα ευχομαι!!!

πρίν από 19 λεπτά , loyloy είπε:

Προγεστερονη περνούμε σχεδόν όλες από την αρχή χωρίς καν εξέταση την δίνουν προληπτικά για να δέσει καλύτερα η μητρα μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας.Για το άλλο ισως λόγω ιστορικού θέλει ενα γερό ενδομήτριο και καλως είπε να το πάρεις και όλα μια χαρά θα είναι.Χαλαρωσε να απολαύσεις την εγκυμοσυνη σου!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

@loyloy ποσό εβδομάδων είσαι;;;μην αγχώνεσαι όμως!τα utrogestan τα δίνουν προληπτικά.ευχομαι να πάνε όλα καλά

@Κελυ 32 νόμιζα ότι είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλιας αλλά τελικά το μόνο που είχα κάνει ήταν το αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο..Και φυσικά δεν ήξερα ότι αυτο δεν είναι όλο το πακέτο της θρομβοφιλιας...τα χω πάρει με τον γυναικολόγο μου γιατί θεωρω ότι δεν μου έκανε βασικες εξετασεις πολύ νωριτερα.

@fairy-mary το άγχος δεν έχει καμία δουλειά όταν προσπάθεις για παιδάκι.χαλαρωσε και θα έρθει.τωρα δεν είσαι τον άλλο μήνα όμως θα είσαι!!!

@palmoira εύχομαι να πάνε όλα καλά στην επόμενη προσπάθεια.η αλήθεια είναι ότι για ολες εμας με όλη αυτή την ταλαιπωρία ίσως θεωρητικά θα ήταν καλύτερο να μην δουλευουμε και να είμαστε πιο χαλαρές αλλά πρακτικά γίνεται αυτο;Δεν γίνεται..οπότε υπομονή..Ο στόχος μας είναι άλλος η δουλειά είναι απαραιτητη όμως!

• Μου αρέσει 3

@Nansy29 σύμφωνα με την ημερομηνία σύλληψης είναι 4εβδ+4ημ σύμφωνα με τελευταία περίοδο 5εβδ+1ημ. Άρα κρατάω το πρώτο λογικά.εχω 32 ημερών κύκλο.

Κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ όλες σας.μου δίνεται δύναμη.cyclacur  μου Μου πε να πάρω τα Ασπρα χαπακια Μόνο.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Εμενα η πρωτη μου χοριακη ηταν 170! Πιο μικρη απο σενα! Και μενα μου ειχε πει να κανω και δευτερη που πηγε 433 σε 2 μερες και τοτε μου ειπε οκ μη κανεις αλλη! Δε μου εδωσε κατι, μονο μου ειπε να συνεχισω τις βιταμινες που επερνα μεχρι να παω για τον πρωτο υπερηχο που ειναι την αλλη Πεμπτη! Οποτε μην αγχωνεσαι, ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εμενα η πρωτη μου χοριακη ηταν 170! Πιο μικρη απο σενα! Και μενα μου ειχε πει να κανω και δευτερη που πηγε 433 σε 2 μερες και τοτε μου ειπε οκ μη κανεις αλλη! Δε μου εδωσε κατι, μονο μου ειπε να συνεχισω τις βιταμινες που επερνα μεχρι να παω για τον πρωτο υπερηχο που ειναι την αλλη Πεμπτη! Οποτε μην αγχωνεσαι, ολα καλα!

Εσύ πήγες μια βδομάδα πριν όμως.ποσων ημερών είναι ο κύκλος Σου?

πρίν από 56 λεπτά , Nansy29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

@loyloy ποσό εβδομάδων είσαι;;;μην αγχώνεσαι όμως!τα utrogestan τα δίνουν προληπτικά.ευχομαι να πάνε όλα καλά

@Κελυ 32 νόμιζα ότι είχα κάνει εξετάσεις θρομβοφιλιας αλλά τελικά το μόνο που είχα κάνει ήταν το αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο..Και φυσικά δεν ήξερα ότι αυτο δεν είναι όλο το πακέτο της θρομβοφιλιας...τα χω πάρει με τον γυναικολόγο μου γιατί θεωρω ότι δεν μου έκανε βασικες εξετασεις πολύ νωριτερα.

@fairy-mary το άγχος δεν έχει καμία δουλειά όταν προσπάθεις για παιδάκι.χαλαρωσε και θα έρθει.τωρα δεν είσαι τον άλλο μήνα όμως θα είσαι!!!

@palmoira εύχομαι να πάνε όλα καλά στην επόμενη προσπάθεια.η αλήθεια είναι ότι για ολες εμας με όλη αυτή την ταλαιπωρία ίσως θεωρητικά θα ήταν καλύτερο να μην δουλευουμε και να είμαστε πιο χαλαρές αλλά πρακτικά γίνεται αυτο;Δεν γίνεται..οπότε υπομονή..Ο στόχος μας είναι άλλος η δουλειά είναι απαραιτητη όμως!

Τωρα κοιτα μονο μπροστα!!! Ολα γινονται για καποιο λογο!!! Βρες καποιον καλο αιματολογο και γυναικολογο να συζητησουν την αγωγη που θα ακολουθησεις! Πραγματικα πιστευω οτι εισαι στον δρομο για το μωρακι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...