Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, BettySt είπε:

Πιστεύω πως καλά έκανες και δεν έβαλες την ένεση, γιατί να επιβαρυνεις τον οργανισμό σού με ορμόνες; Έχεις ξαναμείνει έγκυος και χωρίς ενίσχυση οπότε τα φάρμακα και οι ορμόνες νομίζω πως είναι περιττά .

Εγώ τώρα είμαι στις γόνιμες και περιμένω να μου βγει θετικό τεστ ωορρηξίας, μόλις δω θα χρησιμοποιήσω και το pre seed που μας συνέστησε η Π. Λ. Λ. 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν! 

Μπράβο Μπετουλα μου να το τσακωσετε με το καλό να μας ανακοινώσεις και εσυ τα ευχάριστα!

Μου την πρότεινε επειδή είχα ανεβασμένη την FSH.Ειναι η ορμόνη διεγερσης των ωοθυλακιων είναι γοναδοτροπος ορμόνη.Η ένεση είναι η ίδια ορμονη διεγείρει τις ωοθήκες να παράξουν σωστά τα ωοθυλακια απλά ένιωσα πως θέλω να προσπαθήσω πρώτα έτσι χωρις αγχος και για τους λογους που αναφερεις γιατί ουσιαστικά δεν είχαμε ακόμη προσπαθήσει.Και τώρα ετυχε και είχαμε τον χρόνο και τον χώρο εκεινες τις ημερες γιατί ακόμη δεν έχουμε μπει σπιτάκι μας.Οποτε πάλι δεν ξέρω αν πέτυχα την ημέρα άρα βλέπουμε και αν χρειάζεται θα το κάνω να με βοηθήσω. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μπεμπουλα τελεια τα νέα σου! Σε καμία εβδομαδα θα περιμένουμε να δουμε αν ειχες πασχαλιάτικο μπουναμά! Στο ευχομαι ολόψυχα! 

Εγω κορίτσια εχω λίγες αναγούλες αλλα δεν πιστευω πως ειναι απο την εγκυμοσυνη αλλα απο το  utrogestan γιατι ξεκίνησαν οταν άρχισα να το παίρνω. Δεν εχω κανει ομως κανέναν εμετό. 

Νανσυ περιμένουμε νέα σου.

Κελυ καλη επιτυχία μεθαυριο! Εγω αργω ακομα και αγχώνομαι αλλα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. 

Λουλου αυριο να μας πεις τα νέα σου! Μακάρι ολα να ειναι άψογα! 

Φιλιά σε όλες και σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες! Εχει καμία κανενα νεο να μοιραστεί; 

Ποτε δηλαδη θα πας?? Ειναι ο δευτερος υπερηχος αν δεν κανω λαθος?? Ολα θα πανε τελεια!!! 

κορίτσια μου καλησπέρα!!τι κάνετε;;

@Κελυ 32 μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα..μια θα έχεις μία δεν θα έχεις..άντε με το καλό ο υπέρηχος την Παρασκευη

@P.L.L. μπορεί να είναι και από την εγκυμοσύνη οι αναγούλες βρε..

με το καλό κορίτσια όσες προσπαθειτε!!

λοιπόν τα δικά μου νέα! έχω τα πάντα τελικά..ο,τι σχετίζεται με αποβολές το έχω! πρώτον έχω θρομβοφιλία..έπρεπε να το μάθω μετά απο 4 ατυχίες..

δευτερον έχω ανεβασμένα νκ κυτταρα....

τρίτον στην καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης φάνηκαν κάποια περίεργα σκαμπανεβασμάτα η γιατρός την χαρακτηρισε παθολογική αλλά πρέπει

να με δει διαβητολόγος..συν τις εξετασεις που είχα κάνει παλιότερα που είχαν δείξει αντιφωσφολιπιδικά αντισωματα αυξημενα και στον καρυοτυπο ζευγους που

φάνηκε ότι έχω μια μικροελλειψη σε ενα χρωμοσωμα (αυτο είναι με ερωτηματικο αν φταιει)

ολα τα αλλα παντως σχετίζονται..βέβαια ρυθμίζονται όλα..πρεπει να ρυθμιστουν πριν απο επομενη εγκυμοσυνη

τι να πω ρε κοριτσια;όλα πανω μου πια;;μέχρι που είπα στον άντρα μου να βρει άλλη γυναίκα γιατι με μένα παιδί δεν φαίνεται στον ορίζοντα...:?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Nansy29 είπε:

@Κελυ 32 μην αγχώνεσαι με τα συμπτώματα..μια θα έχεις μία δεν θα έχεις..άντε με το καλό ο υπέρηχος την Παρασκευη

λοιπόν τα δικά μου νέα! έχω τα πάντα τελικά..ο,τι σχετίζεται με αποβολές το έχω! πρώτον έχω θρομβοφιλία..έπρεπε να το μάθω μετά απο 4 ατυχίες..

τρίτον στην καμπύλη ζαχάρου και ινσουλίνης φάνηκαν κάποια περίεργα σκαμπανεβασμάτα η γιατρός την χαρακτηρισε παθολογική αλλά πρέπει

να με δει διαβητολόγος..συν τις εξετασεις που είχα κάνει παλιότερα που είχαν δείξει αντιφωσφολιπιδικά αντισωματα αυξημενα και στον καρυοτυπο ζευγους που

φάνηκε ότι έχω μια μικροελλειψη σε ενα χρωμοσωμα (αυτο είναι με ερωτηματικο αν φταιει)

ολα τα αλλα παντως σχετίζονται..βέβαια ρυθμίζονται όλα..πρεπει να ρυθμιστουν πριν απο επομενη εγκυμοσυνη

τι να πω ρε κοριτσια;όλα πανω μου πια;;μέχρι που είπα στον άντρα μου να βρει άλλη γυναίκα γιατι με μένα παιδί δεν φαίνεται στον ορίζοντα...:?

κοριτσι μη λες βλακειες ισα ισα αφου καταφερνεις να εχεις φυσιολογικες συλληψεις παιδι θα κανεις κ μαλιστα συντομα. καταρχας θα διορθωσεις το ζαχαρο οπωσδηποτε ξερω κ αλλη κοπελα με καθεξιν αποβολες κ τελικα ειχε κρυφο ζαχαρο κ εφταιγε μονο αυτο βρες εναν πολυ ψειρα κ αυστηρο ενδοκρινολογο να σε παρακολουθει.  θρομβοφιλια ειναι το πιο ευκολο ενεσουλες κ τελος προβληματος. κ τωρα αυτο με το χρωμοσωμα καλο ειναι να το ψαξεις λιγο καλητερα μπορει να χρειαζετε προεμφυτικος οπως κ μιας αλλης κοπελας απο το φορουμ που τελικα βρηκε ενα υγιες εμβρυο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Nansy29 είπε:

Θα συμφωνήσω με τη @linaa...  Σιγουρα ειναι δύσκολο να τα επεξεργαστεις ολα αυτα μαζεμενα,  αλλα σκεψου πως ευτυχώς ειναι ευκολο να αντιμετωπιστουν! Θα βρεις ψειρες γιατρους και θα δεις,  την επόμενη φορά ολα θα πανε κατευχην! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο Μπετουλα μου να το τσακωσετε με το καλό να μας ανακοινώσεις και εσυ τα ευχάριστα!

Μου την πρότεινε επειδή είχα ανεβασμένη την FSH.Ειναι η ορμόνη διεγερσης των ωοθυλακιων είναι γοναδοτροπος ορμόνη.Η ένεση είναι η ίδια ορμονη διεγείρει τις ωοθήκες να παράξουν σωστά τα ωοθυλακια απλά ένιωσα πως θέλω να προσπαθήσω πρώτα έτσι χωρις αγχος και για τους λογους που αναφερεις γιατί ουσιαστικά δεν είχαμε ακόμη προσπαθήσει.Και τώρα ετυχε και είχαμε τον χρόνο και τον χώρο εκεινες τις ημερες γιατί ακόμη δεν έχουμε μπει σπιτάκι μας.Οποτε πάλι δεν ξέρω αν πέτυχα την ημέρα άρα βλέπουμε και αν χρειάζεται θα το κάνω να με βοηθήσω. 

Το θέμα αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Και εμένα αυτό το μήνα είναι ανεβασμενη η FSH και για αυτό το λόγο δεν θα κάνω σπερματεγχυση,  αλλά δεν μου πρότεινε κάτι. Ποια είναι αυτή η ένεση που πήρες και τι ακριβώς κάνει; Το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν θα κάνω ωάρια καλής ποιότητας. Τα πήρα λίγο γιατί ούτε μου εξήγησε ούτε τίποτα και έτσι είπα να προσπαθήσω μόνη μου. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , BettySt είπε:

Το θέμα αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Και εμένα αυτό το μήνα είναι ανεβασμενη η FSH και για αυτό το λόγο δεν θα κάνω σπερματεγχυση,  αλλά δεν μου πρότεινε κάτι. Ποια είναι αυτή η ένεση που πήρες και τι ακριβώς κάνει; Το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν θα κάνω ωάρια καλής ποιότητας. Τα πήρα λίγο γιατί ούτε μου εξήγησε ούτε τίποτα και έτσι είπα να προσπαθήσω μόνη μου. 

Μου συνέστησε την Ovitrelle.Για την fsh γνωρίζεις οποτε φαντάσου πως η ένεση περιέχει ακριβώς αυτή την ορμονη με σκοπό να διεγείρει τις ωοθήκες να αναπτύξουν τα ωοθυλακια και να είναι καλύτερα ποιοτικά.Ειναι σαν τα αυγουλακια μας να είναι κουρασμένα να το πω απλά.Και σημαίνει πως μειώνονται τα αποθέματα για αυτό και μου πρότεινε αυτό ώστε να μην καθυστερώ πρέπει να βιαστείς μου είπε.Οταν ρώτησα πως γίνεται εφόσον πριν λίγο καιρό συνέλαβα κανονικά μου είπε πως αυτά γίνονται ξαφνικά.Διαβασα πως χρησιμοποιείται και σε σπερματέγχυση.Εχει ένα ποσοστό 20% όπως σχεδόν σε κανονικές επαφές απλώς ξέρεις ακριβώς ποτε θα γίνει η ωορρηξια.Και εμενα ο παλιός γιατρος που έχω δεν ασχολήθηκε καν με αυτή την ορμονη παρά μόνο με την προλακτινη όπου θα με έστελνε για μαγνητική και μου είπε πως είναι πολύ δύσκολο να μείνω τώρα.Ετσι μίλησα με τον άλλο και αποφάσισα να πορευτώ με τον καινούριο.Μου ζήτησε επανεξέταση προλακτινης όπου από 87 ήταν στο 26 πάλι ανεβασμένη αλλα είπε να μην ανησυχώ και έκανα και ΑΜΗ καθώς μου είπε πως αυτή θεωρεί πιο σημαντική αυτή τη στιγμή και ήταν μια χαρά.Ετσι είπε αν θέλω να δοκιμάσουμε την ένεση για να μην χάνουμε χρόνο και μου τόνισε πως σε τετοιες περιπτωσεις έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.Και κάποια στιγμή να ξαναδώ την FSH. Εγω είχα κάπου 14 εσυ;

1 hour ago, Nansy29 είπε:

Όχι καλή μου μην λες τέτοια και μην απογοητεύεσαι.Το θετικό είναι ότι βρήκες τις αιτίες και πως ρυθμίζονται.Οπως είπαν τα κοριτσια βρες έναν γιατρό που θα σε ξεσκονίσει να το πω έτσι να ασχοληθεί οπως πρέπει και με τις θεραπείες θα τα καταφερεις θα δεις!!!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Εγω κ τις δυο φορες που πετυχα πριν το θετικο ειχα τις περισσοτερες επαφες δηλαδη μου τελειωσε περιοδος 4η μερα. ειχα επαφη 5η μερα κ μετα 7η 8η 9η ειδα το θετικο κ ειχα επαφη κ εκεινη την μερα κ την επομενη κ μετα τελος. βεβαια ειχα τσεκαρει απο προηγουμενες ωορηξιες μου οτι η περιοδος μου ερχετε ακριβως 14 μερες απο το θετικο δηλαδη η ωορηξια μου γινοταν ακριβως την ημερα του θετικου τεστ κ οχι πχ 48 ωρες μετα. θελει λιγο να το τσεκαρεις κ αυτο.

Σε ευχαριστώ! Την έχω τσεκάρει πολλές φορές, κάνω ωορρηξία 14η -15η μέρα. Ξεκίνησα και εγώ από την 8η μέρα τίς επαφές. Μακάρι να τα καταφέρουμε! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 hour ago, Nansy29 είπε:

Βρε γιατί απογοητεύεσαι?εντάξει θέλει λίγο μεγαλύτερο αγώνα.δεν θα Ναι εύκολο και αξίζει το κόπο.βρες γιατρούς ψηρες όπως είπαν τα κορίτσια και ολ α θα γίνουν.εγω Δεν τα βλέπω μαύρα πάντως Όπως τα λες.

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια τι ήταν ολο αυτο; Μπερδεύτηκα.. 

Νανσυ εγω να σου πω την αλήθεια βρήκα καλα τα αποτελεσματα σου.. Αλήθεια. Τώρα ξέρεις οτι δεν θα σου ξανασυμβεί το ίδιο γιατι ξέρεις τι φταίει και θα το ελέγχεις. Εγω θα χαιρόμουν που επιτέλους βρήκα την αιτία! Ολα καλα απο εδω και στο εξής!

Luckystars μου ξεχασα νομιζω να σου απαντήσω. Στις 23 του μήνα εχω επόμενο ραντεβού. Μακάρι να πάνε ολα καλα! 

Μπεμπουλα και Μπετυ και μπελα και palmoira και οποια άλλη ειναι σε περίεργη φάση, εγω λεω πως ολα γίνονται. Λιγο η επιστήμη λιγο περισσοτερο η πίστη και τα θαύματα και ολα θα γίνουν.  Εχω δει ενα σωρο βιντεάκια με γυναίκες στο YouTube που λενε τις επιτυχεις ιστορίες τους (στα αγγλικά) και ειναι τοσο αισιόδοξα! Δείτε τα να δείτε ποσα έκαναν και τι έκαναν και τα κατάφεραν. Ειδικά ένα με μια γυναίκα που εκανε παιδι στα 43 κι όλοι της έλεγαν οτι δεν είχε πια καλα ωάρια και να παρει δανεικά. Αν και δεν ειναι κακή ιδεα. Αλλα για αργότερα  

Καλη τύχη και αισιοδοξία ευχομαι και σύντομα να πάνε ολα τελεια!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολύ κορίτσια μου! έχετε δίκιο..ήταν το πρώτο σοκ..ξέρετε τώρα..ποτέ δεν φανταζόμουν τέτοιο αγώνα για να κάνουμε ένα παιδί..όπως και πολλές απο εσας εδώ..αλλά ουσιαστικά ναι είναι καλό που βρήκαμε αιτίες γιατί τώρα ξέρουμε τι να κάνουμε..το περίεργο είναι ότι μέχρι και την τέταρτη φορά που εμεινα έγκυος δεν είχα ιδέα απο όλα αυτά..δεν είχα τίποτα υποτίθεται..μου λέγανε τυχαία γεγονότα και ξαφνικά κάνω όλες τις εξετάσεις και βρίσκονται όλα αυτά..τίποτα δεν ειναι τυχαίο τελικά..

ευχομαι κορίτσια μου σύντομα να έχουμε ευχάριστα όλες!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Μου συνέστησε την Ovitrelle.Για την fsh γνωρίζεις οποτε φαντάσου πως η ένεση περιέχει ακριβώς αυτή την ορμονη με σκοπό να διεγείρει τις ωοθήκες να αναπτύξουν τα ωοθυλακια και να είναι καλύτερα ποιοτικά.Ειναι σαν τα αυγουλακια μας να είναι κουρασμένα να το πω απλά.Και σημαίνει πως μειώνονται τα αποθέματα για αυτό και μου πρότεινε αυτό ώστε να μην καθυστερώ πρέπει να βιαστείς μου είπε.Οταν ρώτησα πως γίνεται εφόσον πριν λίγο καιρό συνέλαβα κανονικά μου είπε πως αυτά γίνονται ξαφνικά.Διαβασα πως χρησιμοποιείται και σε σπερματέγχυση.Εχει ένα ποσοστό 20% όπως σχεδόν σε κανονικές επαφές απλώς ξέρεις ακριβώς ποτε θα γίνει η ωορρηξια.Και εμενα ο παλιός γιατρος που έχω δεν ασχολήθηκε καν με αυτή την ορμονη παρά μόνο με την προλακτινη όπου θα με έστελνε για μαγνητική και μου είπε πως είναι πολύ δύσκολο να μείνω τώρα.Ετσι μίλησα με τον άλλο και αποφάσισα να πορευτώ με τον καινούριο.Μου ζήτησε επανεξέταση προλακτινης όπου από 87 ήταν στο 26 πάλι ανεβασμένη αλλα είπε να μην ανησυχώ και έκανα και ΑΜΗ καθώς μου είπε πως αυτή θεωρεί πιο σημαντική αυτή τη στιγμή και ήταν μια χαρά.Ετσι είπε αν θέλω να δοκιμάσουμε την ένεση για να μην χάνουμε χρόνο και μου τόνισε πως σε τετοιες περιπτωσεις έχει πολύ θετικά αποτελέσματα.Και κάποια στιγμή να ξαναδώ την FSH. Εγω είχα κάπου 14 εσυ;

Όχι καλή μου μην λες τέτοια και μην απογοητεύεσαι.Το θετικό είναι ότι βρήκες τις αιτίες και πως ρυθμίζονται.Οπως είπαν τα κοριτσια βρες έναν γιατρό που θα σε ξεσκονίσει να το πω έτσι να ασχοληθεί οπως πρέπει και με τις θεραπείες θα τα καταφερεις θα δεις!!!

Την Ovitrelle  είχα κάνει  και εγώ στην 2η σπερματεγχυση. 

Η FSH  μου είναι 14,8. Είναι ανεβασμενη μάλλον γιατί έπεσε πολύ η οιστραδιολη . Έπαιρνα αντισυλληπτικά για να πέσει η Ε2 και  ανέβηκε η FSH. Τους υπόλοιπους μήνες ήταν μέσα στα όρια. Μου είπε η γυνεκολογος ότι το άλλο μήνα θα πέσει από μόνη της. Με άλλες ορμόνες δεν έχω θέμα,  είναι όλες ρυθμισμενες.

Εσύ τι πιστεύεις έχουμε πιθανότητα να πιάσουμε σπορακι με ανεβασμενη FSH; 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 21 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βρε κορίτσια τι ήταν ολο αυτο; Μπερδεύτηκα.. 

Νανσυ εγω να σου πω την αλήθεια βρήκα καλα τα αποτελεσματα σου.. Αλήθεια. Τώρα ξέρεις οτι δεν θα σου ξανασυμβεί το ίδιο γιατι ξέρεις τι φταίει και θα το ελέγχεις. Εγω θα χαιρόμουν που επιτέλους βρήκα την αιτία! Ολα καλα απο εδω και στο εξής!

Luckystars μου ξεχασα νομιζω να σου απαντήσω. Στις 23 του μήνα εχω επόμενο ραντεβού. Μακάρι να πάνε ολα καλα! 

Μπεμπουλα και Μπετυ και μπελα και palmoira και οποια άλλη ειναι σε περίεργη φάση, εγω λεω πως ολα γίνονται. Λιγο η επιστήμη λιγο περισσοτερο η πίστη και τα θαύματα και ολα θα γίνουν.  Εχω δει ενα σωρο βιντεάκια με γυναίκες στο YouTube που λενε τις επιτυχεις ιστορίες τους (στα αγγλικά) και ειναι τοσο αισιόδοξα! Δείτε τα να δείτε ποσα έκαναν και τι έκαναν και τα κατάφεραν. Ειδικά ένα με μια γυναίκα που εκανε παιδι στα 43 κι όλοι της έλεγαν οτι δεν είχε πια καλα ωάρια και να παρει δανεικά. Αν και δεν ειναι κακή ιδεα. Αλλα για αργότερα  

Καλη τύχη και αισιοδοξία ευχομαι και σύντομα να πάνε ολα τελεια!!!

Με πιστη και δύναμη θα φτιάξουν για όλα τα κοριτσια!!!

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Την Ovitrelle  είχα κάνει  και εγώ στην 2η σπερματεγχυση. 

Η FSH  μου είναι 14,8. Είναι ανεβασμενη μάλλον γιατί έπεσε πολύ η οιστραδιολη . Έπαιρνα αντισυλληπτικά για να πέσει η Ε2 και  ανέβηκε η FSH. Τους υπόλοιπους μήνες ήταν μέσα στα όρια. Μου είπε η γυνεκολογος ότι το άλλο μήνα θα πέσει από μόνη της. Με άλλες ορμόνες δεν έχω θέμα,  είναι όλες ρυθμισμενες.

Εσύ τι πιστεύεις έχουμε πιθανότητα να πιάσουμε σπορακι με ανεβασμενη FSH; 

Ίδιο έχουμε νομίζω..Οιστραδιολη ποσο ειχες ρωτάω να ξέρω τι σημαίνει ανεβασμένη γιατί δεν ανέφερε κάτι για την τιμη της.Ολα τα αλλα μια χαρά και για γονιμότητα που έκανα μια χαρά γιατί αυτες συνηθως πάνε μαζί είπε για αυτό ήθελε να κάνω πρώτα αυτή και μετά επανέλεγχο μηπως έχει γίνει λαθος με τις πρωτες μετρησεις τις έκανα σε διαφορετικά.

Κοιτα άμα το πάρουμε βάση πρωτοκόλλου είναι ψιλό δύσκολο αλλα όχι ακατόρθωτο.Δεν μου είπε πως με αυτή την τιμή δεν μπορώ απλώς για να μην καθυστερώ να το βοηθήσουμε.Μακαρι αυτό τον μήνα να έχουμε και οι δυο ευχάριστα αλλιως δεν κάνουμε πίσω προχωράμε για έτσι πρέπει.

πρίν από 51 λεπτά , Beboula25 είπε:

Με πιστη και δύναμη θα φτιάξουν για όλα τα κοριτσια!!!

Ίδιο έχουμε νομίζω..Οιστραδιολη ποσο ειχες ρωτάω να ξέρω τι σημαίνει ανεβασμένη γιατί δεν ανέφερε κάτι για την τιμη της.Ολα τα αλλα μια χαρά και για γονιμότητα που έκανα μια χαρά γιατί αυτες συνηθως πάνε μαζί είπε για αυτό ήθελε να κάνω πρώτα αυτή και μετά επανέλεγχο μηπως έχει γίνει λαθος με τις πρωτες μετρησεις τις έκανα σε διαφορετικά.

Κοιτα άμα το πάρουμε βάση πρωτοκόλλου είναι ψιλό δύσκολο αλλα όχι ακατόρθωτο.Δεν μου είπε πως με αυτή την τιμή δεν μπορώ απλώς για να μην καθυστερώ να το βοηθήσουμε.Μακαρι αυτό τον μήνα να έχουμε και οι δυο ευχάριστα αλλιως δεν κάνουμε πίσω προχωράμε για έτσι πρέπει.

Εγώ πού τη μετράω τη 2η μέρα του κύκλου ο γιατρός μου τη θέλει κάτω από 60 δεν ξέρω γιατί. Στις φτ λέει μέχρι 100 κάτι. Μάλλον 60 είναι ιδανική. Εγώ χωρίς αντισυλληπτικά την εχω στη καλύτερή 70 κατι, αλλιως πανω απο 100.Στην αρχη είχα πολύ καλές όλες οι ορμόνες μετά γιατί χάλασαν δεν ξέρω. 

Μου είχε πει μια φορά η γυνεκολογος μου ότι έμεινε έγκυος με FSH 36, οπότε έχουμε ελπίδες. 

Μακαρι σε λίγο καιρό να λέμε και εμείς για τις εγκυμοσύνες μας! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Εγώ πού τη μετράω τη 2η μέρα του κύκλου ο γιατρός μου τη θέλει κάτω από 60 δεν ξέρω γιατί. Στις φτ λέει μέχρι 100 κάτι. Μάλλον 60 είναι ιδανική. Εγώ χωρίς αντισυλληπτικά την εχω στη καλύτερή 70 κατι, αλλιως πανω απο 100.Στην αρχη είχα πολύ καλές όλες οι ορμόνες μετά γιατί χάλασαν δεν ξέρω. 

Μου είχε πει μια φορά η γυνεκολογος μου ότι έμεινε έγκυος με FSH 36, οπότε έχουμε ελπίδες. 

Μακαρι σε λίγο καιρό να λέμε και εμείς για τις εγκυμοσύνες μας! 

Ναι μακάρι και να λέμε μόνο ευχάριστα πλέον! Πολύ αισιόδοξο αυτό με την κοπέλα μπράβο της!Άρα ας χαλαρώσουμε και να το πιστέψουμε! Πάντως θέλει ψυχραιμία και σωστή αντιμετώπιση του γιατρού.Και εγω δεν περίμενα πως δεν θα την κάνω αλλα είπα θα το δω χαλαρά αυτό τον μήνα και δεν χάθηκε τίποτα αν δεν έρθει θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.Και εσυ κάνε την προσπάθεια σου και μακάρι να είναι η τυχερή φορά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...