Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια! Μπεμπουλα τελεια τα νέα σου! Σε καμία εβδομαδα θα περιμένουμε να δουμε αν ειχες πασχαλιάτικο μπουναμά! Στο ευχομαι ολόψυχα! 

Εγω κορίτσια εχω λίγες αναγούλες αλλα δεν πιστευω πως ειναι απο την εγκυμοσυνη αλλα απο το  utrogestan γιατι ξεκίνησαν οταν άρχισα να το παίρνω. Δεν εχω κανει ομως κανέναν εμετό. 

Νανσυ περιμένουμε νέα σου.

Κελυ καλη επιτυχία μεθαυριο! Εγω αργω ακομα και αγχώνομαι αλλα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. 

Λουλου αυριο να μας πεις τα νέα σου! Μακάρι ολα να ειναι άψογα! 

Φιλιά σε όλες και σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες! Εχει καμία κανενα νεο να μοιραστεί; 

Σε ευχαριστώ μακάρι κούκλα μου!! Όσο για την προγεστερονη ναι το πιστεύω ότι σου φέρνει ανακάτεμα.Ειναι βέβαια και η χοριακη που αυξάνεται εξού και οι μεγαλες αναγουλες έπειτα. Και εμενα τότε στην αρχή μου έφερναν ανακάτεμα κ τρομερή υπνηλία για κανα μισάωρο μετά τα συνήθισα.Κανε υπομονή και αργοτερα αν είναι και εχεις εμετους τον ρωτας μηπως τα παίρνεις κολπικά.Ολα θα πάνε καλα και λογικό να αγχωνόμαστε αφού πρόκειται για τα παιδάκια που θα φέρουμε στον κόσμο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, loyloy είπε:

@elisavetkagia @Diavolitsa λογω μεγάλου κύκλου το κόβω Πως είμαι  4ηεβδ +4ημ Όχι 5εβδ+1ημ. Άρα είμαι λίγο πίσω από σας.να σας ρωτήσω.καμοια ενόχληση χαμηλά πονακια τραβηγματακια εχετε?καμία ζαλαδιτσα και αναγουλιτσα?

Εγω περα απο πονο στο στηθος, αυπνιες και καποιες μερες χαλια ψυχολογια δεν εχω τπτ αλλο! Μαλιστα χτες το βραδυ μετα απο μερες καταφερα και κοιμηθηκα σερι ολη νυχτα!

πρίν από 5 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω περα απο πονο στο στηθος, αυπνιες και καποιες μερες χαλια ψυχολογια δεν εχω τπτ αλλο! Μαλιστα χτες το βραδυ μετα απο μερες καταφερα και κοιμηθηκα σερι ολη νυχτα!

Α με τον ύπνο Δεν έχω παράπονο.κοιμαμαι.και πριν κοιμήθηκα καμια ωρίτσα.το πρωί είχα κάτι ψιλοενοχλησεις.ελπιζω να είναι φυσιολογικό.γινεται χαμός μέσα μας.να βγουν αύριο οι εξετάσεις να μιλήσω με το γιατρό να δω τι θα μου πει.

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Α με τον ύπνο Δεν έχω παράπονο.κοιμαμαι.και πριν κοιμήθηκα καμια ωρίτσα.το πρωί είχα κάτι ψιλοενοχλησεις.ελπιζω να είναι φυσιολογικό.γινεται χαμός μέσα μας.να βγουν αύριο οι εξετάσεις να μιλήσω με το γιατρό να δω τι θα μου πει.

Εμενα μου ειπε πονακια που ερχονται και φευγουν ειναι φυσιολογικα! 

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ευχην για όλες μας αλλα και για όλο τον κόσμο που παλεύει. Πως είσαι σε τι φάση είσαι τώρα;; Να σας τα πω αναλυτικά μήπως βοηθήσω και κάποια κοπέλα γιατί τοσες μερες έτρεχα κ δεν είχα χρόνο να σας τα πω.Αφου είδαμε  πως είμαι εντάξει απλώς έχω να επανεξετασω άλλη μια ορμόνη είπαμε με τον γιατρό να παρακολουθήσουμε την ωορρηξια.Μου πρότεινε αν θέλω να την ενισχύσω με ενεσουλα καθώς σε αυτές τις περιπτωσεις έχουμε καταφέρει πολλές εγκυμοσύνες είπε.Ετσι την αγόρασα και πήγα την 13η μέρα το πρωί για υπέρηχο.Ειδαμε τρία αυγουλακια αν θυμαμαι καλα.το ένα ήταν τεράστιο κιολας στα μάτια μου δλδ.Μου είπε να κάνω την ένεση 3 μερες μετά και να έρθω σε επαφή οπωσδήποτε την μεθεπόμενη της ενεσης δλδ την 18η μέρα του κυκλου πρωτοφανές για τα δεδομένα μου και αυτό κάπως με κόλλησε!Δεν ρώτησα τίποτα ειπα απλως οκ θα το κάνω! Απο ότι ομως κατάλαβα ήθελε να σπάσουμε κ τα δυο μικρότερα για να είμαστε σίγουροι.Ετσι αφού το σκέφτηκα πολύ ήταν να την κάνω Κυριακή του Πάσχα και μέχρι τη τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρη αν θα την έκανα.Ετσι είπα κ στον αντρουλη μου πως δεν θέλω να την κάνω και θα αφήσω τον οργανισμό μου να δουλέψει και να δώσω μια ευκαιρία.Αν δεν γίνει τώρα τότε την επόμενη φορά σαφως θα την κάνω..

Πιστεύω πως καλά έκανες και δεν έβαλες την ένεση, γιατί να επιβαρυνεις τον οργανισμό σού με ορμόνες; Έχεις ξαναμείνει έγκυος και χωρίς ενίσχυση οπότε τα φάρμακα και οι ορμόνες νομίζω πως είναι περιττά .

Εγώ τώρα είμαι στις γόνιμες και περιμένω να μου βγει θετικό τεστ ωορρηξίας, μόλις δω θα χρησιμοποιήσω και το pre seed που μας συνέστησε η Π. Λ. Λ. 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Πιστεύω πως καλά έκανες και δεν έβαλες την ένεση, γιατί να επιβαρυνεις τον οργανισμό σού με ορμόνες; Έχεις ξαναμείνει έγκυος και χωρίς ενίσχυση οπότε τα φάρμακα και οι ορμόνες νομίζω πως είναι περιττά .

Εγώ τώρα είμαι στις γόνιμες και περιμένω να μου βγει θετικό τεστ ωορρηξίας, μόλις δω θα χρησιμοποιήσω και το pre seed που μας συνέστησε η Π. Λ. Λ. 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν! 

Nα έρχεστε σε επαφές και χωρίς να περιμένεις το τεστ.να σου πω εγώ έχω πόνο στην ωορρηξία και έτσι το καταλαβαίνω.αλλα με το άγχος που.μετα το αφήσαμε για λίγο και μετά από μια μέρα από πολύ κλάμα που έβγαλα ότι είχα μέσα μου και ηρέμησα εντελώς τσουπ τα καταφέραμε.βασικος παράγοντας το άγχος.μη ξεχνάς ότι το σπέρμα ζει στο κόλπο μερικές μέρες 2 με 3.αρα μην αφήνεις τις μέρες να περνανε Έτσι.βουρ στο ψητό  :)

πρίν από 39 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εμενα μου ειπε πονακια που ερχονται και φευγουν ειναι φυσιολογικα! 

Κάπως έτσι.για λιγο σαν τραβηγματακια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Nα έρχεστε σε επαφές και χωρίς να περιμένεις το τεστ.να σου πω εγώ έχω πόνο στην ωορρηξία και έτσι το καταλαβαίνω.αλλα με το άγχος που.μετα το αφήσαμε για λίγο και μετά από μια μέρα από πολύ κλάμα που έβγαλα ότι είχα μέσα μου και ηρέμησα εντελώς τσουπ τα καταφέραμε.βασικος παράγοντας το άγχος.μη ξεχνάς ότι το σπέρμα ζει στο κόλπο μερικές μέρες 2 με 3.αρα μην αφήνεις τις μέρες να περνανε Έτσι.βουρ στο ψητό  :)

Χαχαχα, εννοείται και κάνουμε τις προσπάθειες μας και τώρα. Πονακια έχω και εγώ στην ωορρηξία το τεστακι είναι για επιβεβαίωση. Δεν ξέρω αν το δικό μας σπέρμα ζει τόσο πολύ γιατί έχει θεματακι με την κινητικότητα, αλλά δεν πειράζει εμείς "τα λέμε " έτσι και αλλιώς και αν είμαστε τυχεροί και θέλει ο Θεός να έρθει το μπεμπέ. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Λουλουκα μου,πόσο χάρηκα!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη γλυκιά μου!!!!!

Οι εγκυουλες πως είστε??Καλούς υπέρηχους κορίτσια!!!!!

Τα κορίτσια που είμαστε στην προσπάθεια να έχουμε ευχάριστα νέα!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , BettySt είπε:

Χαχαχα, εννοείται και κάνουμε τις προσπάθειες μας και τώρα. Πονακια έχω και εγώ στην ωορρηξία το τεστακι είναι για επιβεβαίωση. Δεν ξέρω αν το δικό μας σπέρμα ζει τόσο πολύ γιατί έχει θεματακι με την κινητικότητα, αλλά δεν πειράζει εμείς "τα λέμε " έτσι και αλλιώς και αν είμαστε τυχεροί και θέλει ο Θεός να έρθει το μπεμπέ. 

Θα ρθει που θα πάει.εχουμε τοσ η αγάπη μέσα μας να τους δώσουμε.το αξίζουμε να έρθουν υγιή μωράκια.

πρίν από 14 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Λουλουκα μου,πόσο χάρηκα!!!!!!Συγχαρητήρια!!!!!!!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη γλυκιά μου!!!!!

Οι εγκυουλες πως είστε??Καλούς υπέρηχους κορίτσια!!!!!

Τα κορίτσια που είμαστε στην προσπάθεια να έχουμε ευχάριστα νέα!!!!!

Σε Ευχαριστώ!!!!!!!Αύριο θα χω κι νέα από τις αιματολογικές. 

• Μου αρέσει 1

Betty καλη επιτυχία! Εγω πάντως θα διαφωνήσω λιγο με τη λουλού γιατι εμας μας είχαν συστήσει να μην εχουμε ερθει σε επαφή για 3-4 μέρες μέχρι να βγει το τεστ θετικό. Λόγω της κινητικότητας. Για να δυναμώσει. Μετα ομως να κανουμε καθε μερα για τις επόμενες τρεις τέσσερις μέρες. Βέβαια, τι να σου πω. Η αλήθεια ειναι πως αν ειναι να σου κάτσει θα σου κάτσει. Και μαλλον το μεγάλο μυστικό ειναι να καταφέρεις να πάρεις το μυαλό σου απο αυτο μήπως  γίνει λιγο πιο αυθόρμητα. Αλλα γίνεται;;; Τέλος πάντων, καλη επιτυχία να έχετε και σε δυο εβδομάδες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Γεια σου τυχερό αστερακι!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Θα ρθει που θα πάει.εχουμε τοσ η αγάπη μέσα μας να τους δώσουμε.το αξίζουμε να έρθουν υγιή μωράκια.

Σε Ευχαριστώ!!!!!!!Αύριο θα χω κι νέα από τις αιματολογικές. 

Με το καλό!!!!!!Με το καλό!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , P.L.L. είπε:

Betty καλη επιτυχία! Εγω πάντως θα διαφωνήσω λιγο με τη λουλού γιατι εμας μας είχαν συστήσει να μην εχουμε ερθει σε επαφή για 3-4 μέρες μέχρι να βγει το τεστ θετικό. Λόγω της κινητικότητας. Για να δυναμώσει. Μετα ομως να κανουμε καθε μερα για τις επόμενες τρεις τέσσερις μέρες. Βέβαια, τι να σου πω. Η αλήθεια ειναι πως αν ειναι να σου κάτσει θα σου κάτσει. Και μαλλον το μεγάλο μυστικό ειναι να καταφέρεις να πάρεις το μυαλό σου απο αυτο μήπως  γίνει λιγο πιο αυθόρμητα. Αλλα γίνεται;;; Τέλος πάντων, καλη επιτυχία να έχετε και σε δυο εβδομάδες να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου!!!

Πώς είσαι,ποτέ έχεις με το καλό υπέρηχο???

πρίν από 39 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αφήνω και εγώ κενό 1-2 μέρες πριν και μετά από το θετικό κάθε μέρα. Έτσι όπως τα λες είναι, δύσκολα να πάρουμε το μυαλο μας από εκεί αφού το λαχτάραμε τόσο πολύ. Αλλά θα κάτσει που θα πάει; Σε ευχαριστώ για την ευχή σου! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 3 λεπτά , BettySt είπε:

Αφήνω και εγώ κενό 1-2 μέρες πριν και μετά από το θετικό κάθε μέρα. Έτσι όπως τα λες είναι, δύσκολα να πάρουμε το μυαλο μας από εκεί αφού το λαχτάραμε τόσο πολύ. Αλλά θα κάτσει που θα πάει; Σε ευχαριστώ για την ευχή σου! 

Εγω κ τις δυο φορες που πετυχα πριν το θετικο ειχα τις περισσοτερες επαφες δηλαδη μου τελειωσε περιοδος 4η μερα. ειχα επαφη 5η μερα κ μετα 7η 8η 9η ειδα το θετικο κ ειχα επαφη κ εκεινη την μερα κ την επομενη κ μετα τελος. βεβαια ειχα τσεκαρει απο προηγουμενες ωορηξιες μου οτι η περιοδος μου ερχετε ακριβως 14 μερες απο το θετικο δηλαδη η ωορηξια μου γινοταν ακριβως την ημερα του θετικου τεστ κ οχι πχ 48 ωρες μετα. θελει λιγο να το τσεκαρεις κ αυτο.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...