Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά!

Γύρισα σήμερα στη δουλειά και κοντεύω να αυτοκτονήσω!!!!

Πάλι με έχει πάρει από κάτω! Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;;;;

Καλημέρα! Σε καταλαβαίνω απόλυτος, έτσι είμαι και εγώ κάθε φορά που έρχεται η περίοδος - λίγο οι ορμόνες, λίγο η απογοητευση και πέφτω πολύ ψυχολογικά. Αλλά μετά σηκωνομαστε και με μεγαλύτερη δύναμη προσπαθούμε για το μπεμπέ. Και ξέρω ότι καμία μας δεν θα σταματήσει μέχρι να πετύχει το στόχο τής. Εμεις οι γυναίκες είμαστε σαν το φοινιξ που ξαναγενιεται από τη στάχτη, ετσι κάθε μήνα ξαναγενιεται καινούργια ελπίδα μέσα μας !

Η περίπτωση σού είναι η περίπτωση μας για αυτό κουράγιο και υπομονή και όλες θα τα καταφερουμε! Το 18 θα γίνουμε όλες μανούλες  ( η τουλάχιστον θα έχουμε τα σπορακια στις κοιλιτσες μας :))!

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου να είναι όλα ευχάριστα αλλα και αν βρεθεί κάτι να είναι πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμο!

Καλημέρα! Μπαίνω κάθε μέρα και βλέπω τα νέα και χαίρομαι που η παρεούλα μας είναι καλα και γεμίζουμε με κοιλίτσες! Είμαι καλα η επανεξέταση στην προλακτινη ήταν πολύ κάτω από την πρώτη μέτρηση καμία σχέση δλδ και έτσι ο γιατρος είπε δεν χρειάζεται να παρω κάτι! Καναμε άλλη μια εξέταση που θεωρούσε πιο σημαντική και ήταν κομπλέ οποτε προχωράμε κανονικά κ βλέπουμε.. 

Καλημέρα Μπεμπούλα! Μπράβο που οι εξετάσεις σού βγήκαν καλές! Έκανες και τις προσπάθειες σού στις σωστές μέρες! Σού εύχομαι σε 8-9 μέρες που περιμένεις να μην τη δείς και να μας ανακοινώσεις πολύ ευχάριστα νέα! 

Περαστικά στο δικό σου άτομο και προσπάθησε να μην αγχώνεσαι όσο μπορείς! 

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ! 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 25 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα! Σε καταλαβαίνω απόλυτος, έτσι είμαι και εγώ κάθε φορά που έρχεται η περίοδος - λίγο οι ορμόνες, λίγο η απογοητευση και πέφτω πολύ ψυχολογικά. Αλλά μετά σηκωνομαστε και με μεγαλύτερη δύναμη προσπαθούμε για το μπεμπέ. Και ξέρω ότι καμία μας δεν θα σταματήσει μέχρι να πετύχει το στόχο τής. Εμεις οι γυναίκες είμαστε σαν το φοινιξ που ξαναγενιεται από τη στάχτη, ετσι κάθε μήνα ξαναγενιεται καινούργια ελπίδα μέσα μας !

Η περίπτωση σού είναι η περίπτωση μας για αυτό κουράγιο και υπομονή και όλες θα τα καταφερουμε! Το 18 θα γίνουμε όλες μανούλες  ( η τουλάχιστον θα έχουμε τα σπορακια στις κοιλιτσες μας :))!

Καλημέρα Μπεμπούλα! Μπράβο που οι εξετάσεις σού βγήκαν καλές! Έκανες και τις προσπάθειες σού στις σωστές μέρες! Σού εύχομαι σε 8-9 μέρες που περιμένεις να μην τη δείς και να μας ανακοινώσεις πολύ ευχάριστα νέα! 

Καλημέρα!

Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις και χαίρομαι που με στηρίζεται όλα τα κορίτσια εδώ μέσα..

Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε και μακάρι όλες να είμαστε γερές και δυνατές να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που έρχονται στο δρόμο μας!

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

Κοριτσια καλημερα τι κανετε? Να ρωτησω κατι? Οσες ειστε στην αρχη κυησης και εχετε εμετους...τους εχετε καθε μερα με την ιδια συχνοτητα? Γιατι ενω εγω ειχα πολλους εμετους σημερα δεν εχω κανει καθολου και χθες πολυ λιγο.  Και ανησυχω....

πρίν από 2 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια καλημερα τι κανετε? Να ρωτησω κατι? Οσες ειστε στην αρχη κυησης και εχετε εμετους...τους εχετε καθε μερα με την ιδια συχνοτητα? Γιατι ενω εγω ειχα πολλους εμετους σημερα δεν εχω κανει καθολου και χθες πολυ λιγο.  Και ανησυχω....

μην ανυσυχεις το ιδιο αναρωτιωμουν κ εγω οι εμετοι ερχονται κ φευγουν οπως κ το πρηξιμο στο στηθος!!! καποιες μερες θα εισαι σαν να μην εισαι εγκυος. 

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

μην ανυσυχεις το ιδιο αναρωτιωμουν κ εγω οι εμετοι ερχονται κ φευγουν οπως κ το πρηξιμο στο στηθος!!! καποιες μερες θα εισαι σαν να μην εισαι εγκυος. 

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το ιδιο πιθανολογω κ εγω...απλα ανησυχω γιατι εχω στο ιστορικο μου δυο παλινδρομες!!!! Την Παρασκευη θα παω στον γιατρο....

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Το ιδιο πιθανολογω κ εγω...απλα ανησυχω γιατι εχω στο ιστορικο μου δυο παλινδρομες!!!! Την Παρασκευη θα παω στον γιατρο....

ευτυχως κοντευει η παρασκευη!!! μην σε ανχωνουν τα συμπτωματα ο οργανισμος σιγα σιγα συνιθιζει κ δεν θα εισαι καθε μερα χαλια. ειχα κ εγω μια παλλινδρομη οποτε καταλαβαινω το ανχος σου!!! οποτε νιωθεις οτι δεν μπορεις να το διαχειριστεις να πηγαινεις στο γιατρο να σε βλεπει μην καταπιεζεσε περιμενοντας το επομενο ραντεβου εγω πηγαινα στην αρχη καθε 10 μερες μεχρι να ηρεμησω οτι ολα οκ !!! με βοηθησε αρκετα απτο να περιμενω μεσα στη στεναχωρια. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, BettySt είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!! Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ευχην για όλες μας αλλα και για όλο τον κόσμο που παλεύει. Πως είσαι σε τι φάση είσαι τώρα;; Να σας τα πω αναλυτικά μήπως βοηθήσω και κάποια κοπέλα γιατί τοσες μερες έτρεχα κ δεν είχα χρόνο να σας τα πω.Αφου είδαμε  πως είμαι εντάξει απλώς έχω να επανεξετασω άλλη μια ορμόνη είπαμε με τον γιατρό να παρακολουθήσουμε την ωορρηξια.Μου πρότεινε αν θέλω να την ενισχύσω με ενεσουλα καθώς σε αυτές τις περιπτωσεις έχουμε καταφέρει πολλές εγκυμοσύνες είπε.Ετσι την αγόρασα και πήγα την 13η μέρα το πρωί για υπέρηχο.Ειδαμε τρία αυγουλακια αν θυμαμαι καλα.το ένα ήταν τεράστιο κιολας στα μάτια μου δλδ.Μου είπε να κάνω την ένεση 3 μερες μετά και να έρθω σε επαφή οπωσδήποτε την μεθεπόμενη της ενεσης δλδ την 18η μέρα του κυκλου πρωτοφανές για τα δεδομένα μου και αυτό κάπως με κόλλησε!Δεν ρώτησα τίποτα ειπα απλως οκ θα το κάνω! Απο ότι ομως κατάλαβα ήθελε να σπάσουμε κ τα δυο μικρότερα για να είμαστε σίγουροι.Ετσι αφού το σκέφτηκα πολύ ήταν να την κάνω Κυριακή του Πάσχα και μέχρι τη τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρη αν θα την έκανα.Ετσι είπα κ στον αντρουλη μου πως δεν θέλω να την κάνω και θα αφήσω τον οργανισμό μου να δουλέψει και να δώσω μια ευκαιρία.Αν δεν γίνει τώρα τότε την επόμενη φορά σαφως θα την κάνω..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Σε ποια εβδομαδα σου ξεκινησαν οι εμετοι?

@elisavetkagia @Diavolitsa λογω μεγάλου κύκλου το κόβω Πως είμαι  4ηεβδ +4ημ Όχι 5εβδ+1ημ. Άρα είμαι λίγο πίσω από σας.να σας ρωτήσω.καμοια ενόχληση χαμηλά πονακια τραβηγματακια εχετε?καμία ζαλαδιτσα και αναγουλιτσα?

πρίν από 13 λεπτά , elisavetkagia είπε:

Σε ποια εβδομαδα σου ξεκινησαν οι εμετοι?

Στην εκτη...και τωρα ειμαι ακριβως αρχες εβδομης...αλλα σημερα εχω μονο λιγο ταση για εμετο...δεν εχω τοσο εντονα συμπτωματα...

Διαφημίσεις

@Κελυ 32 ηρέμησε.το χουμε πει και παραπάνω.καποιες γυναίκες δεν έχουν έντονα συμπτώματα.σε 2 μέρες θα πας στο γιατρό σου.τωρα αν αγχώνεσαι πολύ πατρόν τηλέφωνο και πες του να σε δει νωρίτερα.αλλα Δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Εγώ οτ αν παλινδρόμησε είχα και τα συμπτώματα ολα φουλ.δεν άλλαξε κάτι.αρα βγάλτο από το μυαλό σου.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

@Κελυ 32 ηρέμησε.το χουμε πει και παραπάνω.καποιες γυναίκες δεν έχουν έντονα συμπτώματα.σε 2 μέρες θα πας στο γιατρό σου.τωρα αν αγχώνεσαι πολύ πατρόν τηλέφωνο και πες του να σε δει νωρίτερα.αλλα Δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Εγώ οτ αν παλινδρόμησε είχα και τα συμπτώματα ολα φουλ.δεν άλλαξε κάτι.αρα βγάλτο από το μυαλό σου.

Ναι σωστα!!! Και εγω το ιδιο πιστευω!!! Ολα καλα θα ειναι! Εσυ πως εισαι?? Ποτε θα πας γιατρο?

πρίν από 11 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ναι σωστα!!! Και εγω το ιδιο πιστευω!!! Ολα καλα θα ειναι! Εσυ πως εισαι?? Ποτε θα πας γιατρο?

Σήμερα πήγα για χωριακη προγεστερόνη και οιστραδιολη.αυριο θα χω τα αποτελέσματα.θα τον πάρω να του τα πω και αναλόγως βλέπουμε.ο γιατρός είναι Αθήνα Εγώ Κέρκυρα και έτσι λε ω να κατέβω όποτε μου πει.να ξεκινήσω με τον δικό μου γιατρό κ μετά θα βρω κ έναν εδώ για παρακολούθηση.λογικα θέλει κάνα 10ημερο για να φανεί κάτι πιστεύω.

Just now, loyloy είπε:

Σήμερα πήγα για χωριακη προγεστερόνη και οιστραδιολη.αυριο θα χω τα αποτελέσματα.θα τον πάρω να του τα πω και αναλόγως βλέπουμε.ο γιατρός είναι Αθήνα Εγώ Κέρκυρα και έτσι λε ω να κατέβω όποτε μου πει.να ξεκινήσω με τον δικό μου γιατρό κ μετά θα βρω κ έναν εδώ για παρακολούθηση.λογικα θέλει κάνα 10ημερο για να φανεί κάτι πιστεύω.

Τελεια!!! Ναι να βρεις καποιον και εκει! Πολυ ωραια!!! Να μας μας ενημερωσεις για τα αποτελεσματα!!!!

Γεια σας κορίτσια! Μπεμπουλα τελεια τα νέα σου! Σε καμία εβδομαδα θα περιμένουμε να δουμε αν ειχες πασχαλιάτικο μπουναμά! Στο ευχομαι ολόψυχα! 

Εγω κορίτσια εχω λίγες αναγούλες αλλα δεν πιστευω πως ειναι απο την εγκυμοσυνη αλλα απο το  utrogestan γιατι ξεκίνησαν οταν άρχισα να το παίρνω. Δεν εχω κανει ομως κανέναν εμετό. 

Νανσυ περιμένουμε νέα σου.

Κελυ καλη επιτυχία μεθαυριο! Εγω αργω ακομα και αγχώνομαι αλλα προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. 

Λουλου αυριο να μας πεις τα νέα σου! Μακάρι ολα να ειναι άψογα! 

Φιλιά σε όλες και σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες! Εχει καμία κανενα νεο να μοιραστεί; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...