Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Δεν μπορώ να το συνηδητοποιησω.φοβαμαι πολύ μη πάθω πάλι τα ίδια.ο δικός μου με μαλώνει.μου λε ει η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.να ηρεμήσω και να μη το σκεφτομαι

Λουλουδενια μου να εχεις μια τελειομηνη και να το χαρείς!! καλα σου λέει είναι άλλη περίπτωση σκέψου αισιόδοξα:) 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Λουλουδενια μου να εχεις μια τελειομηνη και να το χαρείς!! καλα σου λέει είναι άλλη περίπτωση σκέψου αισιόδοξα:) 

Θα προσπαθήσω όσο μπορώ!!!!!!

πρίν από 42 λεπτά , Bela είπε:

@loyloy μου μπράβο σου συγχαρητήρια ♡♡♡♡ Τέλεια νεαααααα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!!!!! 

Ήταν πολύ γουρλιδικο το θεμα σου!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

@P.L.L. και @Κελυ 32 αύριο θα έχω όλα τα αποτελέσματα..Δεν ξέρω τίποτα ακόμα τα έχουν στο ιασω και έχω αύριο ραντεβού στις 2.30 με τη γιατρό οπότε θα έχω νεα!έχω αγωνία να δω αν θα βρεθεί κάτι σε όλες αυτές τις εξετάσεις..

Καλημέρα κορίτσι μου να είναι όλα ευχάριστα αλλα και αν βρεθεί κάτι να είναι πολύ εύκολα αντιμετωπίσιμο!

15 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Αχ ανεμώνη μου... ποσο σε καταλαβαίνω!!! Ευχομαι να πάνε ολα καλα. Ποτε ειναι, θύμισε μου. Να περιμένουμε νέα σου!

Νανσυ μου βγήκε καποια απο τις εξετάσεις σου; 

Μπεμπουλα που εισαι;

Καλημέρα! Μπαίνω κάθε μέρα και βλέπω τα νέα και χαίρομαι που η παρεούλα μας είναι καλα και γεμίζουμε με κοιλίτσες! Είμαι καλα η επανεξέταση στην προλακτινη ήταν πολύ κάτω από την πρώτη μέτρηση καμία σχέση δλδ και έτσι ο γιατρος είπε δεν χρειάζεται να παρω κάτι! Καναμε άλλη μια εξέταση που θεωρούσε πιο σημαντική και ήταν κομπλέ οποτε προχωράμε κανονικά κ βλέπουμε.. 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά!

Γύρισα σήμερα στη δουλειά και κοντεύω να αυτοκτονήσω!!!!

Πάλι με έχει πάρει από κάτω! Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;;;;

aKX8p2.png

16 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ νομίζω πως όσο πλησιάζουν οι μέρες για την αυχενική θα πάθω εγκεφαλικό!!!! Εχω πάρα πολύ άγχος και φοβάμαι!!!!!

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη, αλλά νομίζω αγχώνομαι όπως στις Πανελλήνιες!!!!! Ξέρω είναι παραλογισμός όλο αυτό, αλλα δεν πιστεύω πως συμβαίνει σε εμένα!!! Είναι σαν να παρακολουθώ τη ζωή μιας άλλης έξω από το σώμα μου!!!!! Τι θα κάνω?? Με αυτό το άγχος θα πορεύομαι?????????????/

Λογικό το άγχος όμως στα πρώτα δέκα  λεπτά της αυχενικης που θα ακούς πως όλα είναι καλα θα κλαις από χαρά και στο εύχομαι!! Μετά θα έχεις για την β’επιπεδου αλλα τι να κάνεις λιγάκι υπομονή μέχρι να το κρατήσεις αγκαλίτσα!!! Ααα και είχα δει εδώ κάτι προβλεψεις να πω κ την δικη μου πως βλέπω αγοράκι :) 

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ελπίζω και εύχομαι να είστε όλες καλά!

Γύρισα σήμερα στη δουλειά και κοντεύω να αυτοκτονήσω!!!!

Πάλι με έχει πάρει από κάτω! Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;;;;

Καλημέρα! 

Κοιτα λογικό μετά από ξεκουραση να σε πάρει από κάτω δεν νομίζω πως χαίρεται κανεις όταν γυρίζει στην δουλειά οποτε μην σε αγχώνει μια χαρά είσαι.Εισαι και αδιαθετη αν θυμαμαι καλα;;;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Λογικό το άγχος όμως στα πρώτα δέκα  λεπτά της αυχενικης που θα ακούς πως όλα είναι καλα θα κλαις από χαρά και στο εύχομαι!! Μετά θα έχεις για την β’επιπεδου αλλα τι να κάνεις λιγάκι υπομονή μέχρι να το κρατήσεις αγκαλίτσα!!! Ααα και είχα δει εδώ κάτι προβλεψεις να πω κ την δικη μου πως βλέπω αγοράκι :) 

Καλημέρα! 

Κοιτα λογικό μετά από ξεκουραση να σε πάρει από κάτω δεν νομίζω πως χαίρεται κανεις όταν γυρίζει στην δουλειά οποτε μην σε αγχώνει μια χαρά είσαι.Εισαι και αδιαθετη αν θυμαμαι καλα;;;

Ναι είμαι αδιάθετη..όλα μαζί λίγο η δουλειά λίγο η απογοήτευση..

Θα συνέλθω...ελπίζω δηλαδή..χαχαχα!

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Ναι είμαι αδιάθετη..όλα μαζί λίγο η δουλειά λίγο η απογοήτευση..

Θα συνέλθω...ελπίζω δηλαδή..χαχαχα!

Ε ναι για αυτό.. Σίγουρα θα συνελθεις Αντε μόλις καθαρίσεις ξεκινα βουρρρ πολλές επαφές! 

• Μου αρέσει 1

Νεραιδομαιρη οι ορμόνες ειναι καρδια μου επειδή αδιαθετησες. Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι στεναχωρηθηκες που δεν εισαι ακομα έγκυος. Η δουλειά σου δε σου αρεσει καθολου; Ποτε δε σου άρεσε; Ή ειναι λόγω της κατάστασης; Τον επόμενο μήνα θα χαιρεσαι! Πάντως σε καταλαβαίνω γιατι στη μάχη με τις ορμόνες εγω παντα χάνω.. Αλλα, να σκεφτεσαι οτι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! 

Μπεμπούλα μου χαίρομαι που βγήκαν καλες οι εξετάσεις σου! Τα είπατε με τον άντρα σου το Πάσχα ή τώρα ειναι οι μέρες να τα πειτε;;; Καλη επιτυχία ευχομαι και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!  Θα περιμένουμε! Προσπάθησε να το βγάλεις εντελώς απο το μυαλό σου για να φύγει το άγχος και να μην ανεβαίνει η προλακτινη. Οποτε πας να το σκεφτεί δες μια ταινία ή διάβασε βιβλίο.

Και ξεκινήστε τη γυμναστική κορίτσια! Όλες! Πολλή γυμναστική!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

Νεραιδομαιρη οι ορμόνες ειναι καρδια μου επειδή αδιαθετησες. Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι στεναχωρηθηκες που δεν εισαι ακομα έγκυος. Η δουλειά σου δε σου αρεσει καθολου; Ποτε δε σου άρεσε; Ή ειναι λόγω της κατάστασης; Τον επόμενο μήνα θα χαιρεσαι! Πάντως σε καταλαβαίνω γιατι στη μάχη με τις ορμόνες εγω παντα χάνω.. Αλλα, να σκεφτεσαι οτι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! 

Μπεμπούλα μου χαίρομαι που βγήκαν καλες οι εξετάσεις σου! Τα είπατε με τον άντρα σου το Πάσχα ή τώρα ειναι οι μέρες να τα πειτε;;; Καλη επιτυχία ευχομαι και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!  Θα περιμένουμε! Προσπάθησε να το βγάλεις εντελώς απο το μυαλό σου για να φύγει το άγχος και να μην ανεβαίνει η προλακτινη. Οποτε πας να το σκεφτεί δες μια ταινία ή διάβασε βιβλίο.

Και ξεκινήστε τη γυμναστική κορίτσια! Όλες! Πολλή γυμναστική!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Λοιπόν να σου πω.. Καταρχήν μετά από τόσο καιρό ένιωσα κανονικότατα την ωορρηξια μου εκτός του πόνου είχα και τα γνωστα υγρα απο νωρις και ήρθα σε επαφή αυτές τις μερες μέχρι και την 14η. Άφησα την 15η κ τις επόμενες λόγω τρεξίματος και έτσι θα δούμε αν το τσακωσαμε.Αλλωστε μπορεί να θέλω λίγο χρόνο ακόμη. Το καλό όπως είπες είναι πως ηρεμησα με το θέμα ορμόνες. έκανα πολλά τις μερες που πέρασαν γέμιζα τον χρόνο μου ευχάριστα και νιώθω καλύτερα. Περνάω μόνο ένα μεγάλο ζόρι από προχθες με δικό μου άνθρωπο κ έχω μόνο εκεί το μυαλό μου να πάνε όλα καλα. Ο κυκλος τώρα ήταν 27ρης και τωρα περιμένω σε 8-9 μερες.

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια. @fairy-mary   υπομονή.δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.ετσι ήμουν κι Εγώ όποτε πήγαινα για δουλειά.Καλα οτ αν παραιτήθηκα Δεν το συζητώ.αλλη ψυχολογία. Άντε να τελειώσει η περίοδος και βάλε Κατ ω τον αντρουλη σου.

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Λοιπόν να σου πω.. Καταρχήν μετά από τόσο καιρό ένιωσα κανονικότατα την ωορρηξια μου εκτός του πόνου είχα και τα γνωστα υγρα απο νωρις και ήρθα σε επαφή αυτές τις μερες μέχρι και την 14η. Άφησα την 15η κ τις επόμενες λόγω τρεξίματος και έτσι θα δούμε αν το τσακωσαμε.Αλλωστε μπορεί να θέλω λίγο χρόνο ακόμη. Το καλό όπως είπες είναι πως ηρεμησα με το θέμα ορμόνες. έκανα πολλά τις μερες που πέρασαν γέμιζα τον χρόνο μου ευχάριστα και νιώθω καλύτερα. Περνάω μόνο ένα μεγάλο ζόρι από προχθες με δικό μου άνθρωπο κ έχω μόνο εκεί το μυαλό μου να πάνε όλα καλα. Ο κυκλος τώρα ήταν 27ρης και τωρα περιμένω σε 8-9 μερες.

Αχ άντε για να δούμε!!!!μακάρι μπεμπουλα μου να τα καταφέρατε.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

@P.L.L. και @Κελυ 32 αύριο θα έχω όλα τα αποτελέσματα..Δεν ξέρω τίποτα ακόμα τα έχουν στο ιασω και έχω αύριο ραντεβού στις 2.30 με τη γιατρό οπότε θα έχω νεα!έχω αγωνία να δω αν θα βρεθεί κάτι σε όλες αυτές τις εξετάσεις..

Περιμενουμε νεα λοιπον!!!! Ολα θα πανε καλα!!!! Αυτο να θυμασαι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

aKX8p2.png

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @fairy-mary   υπομονή.δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.ετσι ήμουν κι Εγώ όποτε πήγαινα για δουλειά.Καλα οτ αν παραιτήθηκα Δεν το συζητώ.αλλη ψυχολογία. Άντε να τελειώσει η περίοδος και βάλε Κατ ω τον αντρουλη σου.

Σε ευχαριστώ λουλου μουυυ μακάρι!!! :lol:

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να παραιτηθώ αλλά θα πούμε το ψωμί ψωμάκι χαχαχα!

πρίν από 16 λεπτά , Beboula25 είπε:

Η δουλειά μου  σαν αντικείμενο μου αρέσει δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι είναι πολύ πιεστικά, ατελειώτες ώρες στο γραφείο, ταξίδια, κούραση και γενικά όλο αυτό δε με βοηθάει στη φάση που είμαι..

Αλλά και ανεξάρτητα από την προσπάθεια μας για παιδί, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά αλλά δεν έχω για την ώρα κάποια καλύτερη επιλογή.

Επειδή και ο άντρας μου κάνει την ίδια δουλειά και αυτός είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμένα, καταλαβαίνεις.. 

Είναι όπως είπες και η απογοήτευση μέσα σε όλα αυτά που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι..

Ελπίζω να ισιώσουν τα πράγματα.

aKX8p2.png

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Η δουλειά μου  σαν αντικείμενο μου αρέσει δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι είναι πολύ πιεστικά, ατελειώτες ώρες στο γραφείο, ταξίδια, κούραση και γενικά όλο αυτό δε με βοηθάει στη φάση που είμαι..

Αλλά και ανεξάρτητα από την προσπάθεια μας για παιδί, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη δουλειά αλλά δεν έχω για την ώρα κάποια καλύτερη επιλογή.

Επειδή και ο άντρας μου κάνει την ίδια δουλειά και αυτός είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμένα, καταλαβαίνεις.. 

Είναι όπως είπες και η απογοήτευση μέσα σε όλα αυτά που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι..

Ελπίζω να ισιώσουν τα πράγματα.

Εύχομαι να ισιώσουν όλα όπως λες και μόλις έρθει το μπεμπακι δεν θα σε νοιάζει τίποτα! Μην απογοητεύεσαι όσο μπορείς.. Το μωράκι σας θα έρθει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...