Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ωπ... Τι εγινε τώρα; Θα κανεις και τεστακια;;;; Σου θυμίζει κατι;;; Χιχιχι Τα φτηνά δεν έκανες; Είδες που λειτουργούν μια χαρά και ας ειναι πάμφθηνα;

Παντως ευτυχώς που το αποφασίσατε τελευταία στιγμή με τον φίλο σου. Θα πρέπει να υπολογίσεις δυο εβδομάδες πριν τη μερα της ωορρηξιας για να δεις σε ποια εβδομαδα βρίσκεσαι. Μιας και δεν εχουν όλες 28αρι κύκλο. 

Ελισαβετ και Βασιλική κι εγω οταν έκλεισα 5εβδομαδες στην προηγούμενη εγκυμοσυνη είχα υψηλή Χοριακη. Στις 4 εβδομάδες ήταν 122 και μια εβδομαδα μετα ήταν 4500! Και σε αυτη επισης ανέβαινε με χίλια αλλα δεν εκανα ακριβώς 5 εβδομάδων για να σας πω. Πάντως και τις δυο φορές, ενα μωρό τη φορα. Μπορει να έχετε και διδυμα αλλα δεν ειναι και απαραίτητο βάσει χοριακης. Μακάρι ομως! Καλα να ειναι πάνω απ ολα! Ελισαβετ εσυ έβαλες δυο έμβρυα; Εξωσωματική αν δεν κανω λάθος. Μακάρι να πιάσαν και τα δυο!

Τώρα που το σκέφτομαι Μάρτη το έπιασα κι εγω. Βρε τι εγινε αυτόν τον Μάρτη...!!!

Είχα πάρει τα clear blue και μόλις είπε κάποια από δω για τα φτηνά είχα απογοητευτεί για τα λεφτά που είχα δώσει.μου χαν μείνει από αυτά.ναι είδες το πάτησα κι εγβ με τα τεστακια.παντως 2 στα 2 θετικά.αρα εντάξει.ολα Καλά προς το παρών 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Να σαι καλα! Ετσι όπως τα λες μπορει να έπιασαν όντως και τα δυο! Μη κοιτάς τις χοριακες. Άλλες είχαν υψηλές και ήταν ενα κι άλλες χαμηλές και ήταν δυο. Καλα να ειναι και γερά και σύντομα θα μάθουμε και για εσενα και για τη Βασιλική και για τη Λουλου! Καλη τύχη σε όλες μας! 

Λουλού εγω ήμουν αυτη η καποια που είχε πει για τα φτηνά!

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Να σαι καλα! Ετσι όπως τα λες μπορει να έπιασαν όντως και τα δυο! Μη κοιτάς τις χοριακες. Άλλες είχαν υψηλές και ήταν ενα κι άλλες χαμηλές και ήταν δυο. Καλα να ειναι και γερά και σύντομα θα μάθουμε και για εσενα και για τη Βασιλική και για τη Λουλου! Καλη τύχη σε όλες μας! 

Λουλού εγω ήμουν αυτη η καποια που είχε πει για τα φτηνά!

Θα τα θυμάμαι για την επόμενη εγκυμοσύνη :):) Θέλω δύο παιδάκια.σας το χω πει?

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ νομίζω πως όσο πλησιάζουν οι μέρες για την αυχενική θα πάθω εγκεφαλικό!!!! Εχω πάρα πολύ άγχος και φοβάμαι!!!!!

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη, αλλά νομίζω αγχώνομαι όπως στις Πανελλήνιες!!!!! Ξέρω είναι παραλογισμός όλο αυτό, αλλα δεν πιστεύω πως συμβαίνει σε εμένα!!! Είναι σαν να παρακολουθώ τη ζωή μιας άλλης έξω από το σώμα μου!!!!! Τι θα κάνω?? Με αυτό το άγχος θα πορεύομαι?????????????/

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε??? Εγώ νομίζω πως όσο πλησιάζουν οι μέρες για την αυχενική θα πάθω εγκεφαλικό!!!! Εχω πάρα πολύ άγχος και φοβάμαι!!!!!

Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη, αλλά νομίζω αγχώνομαι όπως στις Πανελλήνιες!!!!! Ξέρω είναι παραλογισμός όλο αυτό, αλλα δεν πιστεύω πως συμβαίνει σε εμένα!!! Είναι σαν να παρακολουθώ τη ζωή μιας άλλης έξω από το σώμα μου!!!!! Τι θα κάνω?? Με αυτό το άγχος θα πορεύομαι?????????????/

Αχ anemoni μου δεν γίνεται να μην έχεις άγχος..Είναι δύσκολο.θα είσαι καλύτερα όμως όταν πάς στην αυχενική και θα δεις ότι θα είναι όλα τέλεια..Τότε θα ηρεμησεις..Πότε είναι;;θύμισε μου.μεχρι τότε πάντως προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ,να απασχολήσεις το μυαλό σου με αλλα πράγματα,βόλτουλες, ταινιουλες, βιβλία, περπάτημα..μην σκεφτεσαι συνέχεια αυτό..

πρίν από 21 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Σε καταλαβαίνω.παντως μέχρι στιγμής ολ α δείχνουν ότι πάνε καλά.υπομονη.

Αχ ανεμώνη μου... ποσο σε καταλαβαίνω!!! Ευχομαι να πάνε ολα καλα. Ποτε ειναι, θύμισε μου. Να περιμένουμε νέα σου!

Νανσυ μου βγήκε καποια απο τις εξετάσεις σου; 

Μπεμπουλα που εισαι;

9 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κορίτσια είμαι έγκυος.τρεμω ολοκληρη

@loyloy μου τι υπέροχο νέο είναι αυτό!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα κορίτσι μου και μια ήρεμη και τέλεια εγκυμοσυνη.

Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια!!! 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Ανεμωνη μου αυτο το αγχος ειναι λογικο να το εχεις! Ομως προσπαθησε να βρεις τροπο να το διαχειριζεσαι ωστε να εισαι οσο το δυνατον πιο ηρεμη! Εγω αυτο προσπαθω...καποιες φορες το καταφερνω αλλες οχι..αλλα ανθρωποι ειμαστε! Ποτε ειναι η αυχενικη??? Να σκεφτεσαι θετικα γιατι τελικα ειναι ο μονος συμμαχος μας!!!!

@Nansy29 τι κανεις?? Με τις εξετασεις τι εκανες?

@P.L.L. και @Κελυ 32 αύριο θα έχω όλα τα αποτελέσματα..Δεν ξέρω τίποτα ακόμα τα έχουν στο ιασω και έχω αύριο ραντεβού στις 2.30 με τη γιατρό οπότε θα έχω νεα!έχω αγωνία να δω αν θα βρεθεί κάτι σε όλες αυτές τις εξετάσεις..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Nansy29 είπε:

@P.L.L. και @Κελυ 32 αύριο θα έχω όλα τα αποτελέσματα..Δεν ξέρω τίποτα ακόμα τα έχουν στο ιασω και έχω αύριο ραντεβού στις 2.30 με τη γιατρό οπότε θα έχω νεα!έχω αγωνία να δω αν θα βρεθεί κάτι σε όλες αυτές τις εξετάσεις..

Εύχομαι να είναι μια χαρά όλα και να μην υπάρχει πρόβλημα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...