Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , fairy-mary είπε:

χμ ....καταλαβα...Επίσης αυτή τη φορά με έχει πεθάνει η μέση μου, που γενικά δεν έχω πονούς στη μέση όταν αδιαθετω!!!

θα δούμε κορίτσια κάποια στιγμή θα έρθει το μπεμπε έτσι πιστευω!

Τον επόμενο μήνα είναι η σειρά σου.ετοιμασου.τωρα ξεαγχωθηκα.ειμαι χαρούμενη!!!!!!!κάνω και τα μαλλιά κομμωτήριο.ειχα ραντεβού αλλά ευτυχώς κάνω ανταύγειες.για ξανθές ήρθα καστανες κάνω Αφού με προλάβει το σκατουλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Τον επόμενο μήνα είναι η σειρά σου.ετοιμασου.τωρα ξεαγχωθηκα.ειμαι χαρούμενη!!!!!!!κάνω και τα μαλλιά κομμωτήριο.ειχα ραντεβού αλλά ευτυχώς κάνω ανταύγειες.για ξανθές ήρθα καστανες κάνω Αφού με προλάβει το σκατουλι

Μακαρι...από το στομα σου και στου Θεού το αυτί!!!

Δε χρειάζεται να έχεις αγχος!

Απόλαυσε το!

aKX8p2.png

καλησπερα κοριτσια.. και χρονια πολλα..!!!!! Χαρηκα πολυ για ολες οσες τα καταφεραμε τελιακ ακι μειανμε εγκυες!!  Οσες ειναι στη προσπαθεια κρατατε γερα μεσα στο 2018 θα γινουμε ολε ςμανες :):)

Κοριτσια απορια για οποι αγνωριζει.. Ειμαι 5 εβδομαδων και 1 ημερας απο τη τελευταια περιοδο.. Η χωριακη βγηκε 3831.. υπαρχει πιθανοτητα διδυμων?

πρίν από 26 λεπτά , loyloy είπε:

Κοριτσάκι μου μπράβο!!!συγχαρητήρια να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

πρίν από 2 λεπτά , elisavetkagia είπε:

καλησπερα κοριτσια.. και χρονια πολλα..!!!!! Χαρηκα πολυ για ολες οσες τα καταφεραμε τελιακ ακι μειανμε εγκυες!!  Οσες ειναι στη προσπαθεια κρατατε γερα μεσα στο 2018 θα γινουμε ολε ςμανες :):)

Κοριτσια απορια για οποι αγνωριζει.. Ειμαι 5 εβδομαδων και 1 ημερας απο τη τελευταια περιοδο.. Η χωριακη βγηκε 3831.. υπαρχει πιθανοτητα διδυμων?

Πότε είχες τελευταία φορά περίοδο?Εγώ 6 Μαρτίου και μου βγάζει 5η βδομάδα.αυριο θα πάω για χωριακη.αχ μακάρι να ναι διδυμακια!!!!!πάντως πολύ καλή χωριακη.μπραβο!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Nansy29 είπε:

Κοριτσάκι μου μπράβο!!!συγχαρητήρια να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ Πολύ!! !!!προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι βέβαια.να Είμαι προσγειωμένη.εκτος από σας το ξερει η αδερφή μου και η αδερφικη μου φιλη.κανεις άλλος.ουτε οι γονείς μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Πότε είχες τελευταία φορά περίοδο?Εγώ 6 Μαρτίου και μου βγάζει 5η βδομάδα.αυριο θα πάω για χωριακη.αχ μακάρι να ναι διδυμακια!!!!!πάντως πολύ καλή χωριακη.μπραβο!!!!

Σε ευχαριστώ Πολύ!! !!!προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι βέβαια.να Είμαι προσγειωμένη.εκτος από σας το ξερει η αδερφή μου και η αδερφικη μου φιλη.κανεις άλλος.ουτε οι γονείς μου.

τελευταια περιοδο ειχα 5/3.. και ο γιατρος μου εβαλε υπερηχο στις 16/4... μολςι κανει ςχωριακη πες μου αποτελεσματα/...... ευχομαι οτι καλυτερο για ολες!!!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , elisavetkagia είπε:

τελευταια περιοδο ειχα 5/3.. και ο γιατρος μου εβαλε υπερηχο στις 16/4... μολςι κανει ςχωριακη πες μου αποτελεσματα/...... ευχομαι οτι καλυτερο για ολες!!!!!!!

Εγω ειχα τελευταια περιοδο 4/3! Και υπερηχο με εβαλε 19/4! Μια μερα διαφορα εχουμε! Εγω εκανα πρωτη χωριακη Μ.Δευτερα και ηταν 170 και μου ειπε να ξανα κανω σε δυο μερες και πηγε 433! Αλλα με αγχωνει λιγο γιατι ακουω μεγαλα νουμερα απο αλλες....η γιατρος μου ειπε οτι ειναι οκ να μη κανω αλλη!

πρίν από 15 λεπτά , elisavetkagia είπε:

Είμαστε εντελώς μαζί.τριτη θα πάω Αθήνα στον γιατρό μου.δεν κάθομαι Κέρκυρα.να κάνω και το Προγεννητικο εκε ι.Θα τα λέμε συχνά οι δύο μας δηλαδή.απι συμπτώματα έχεις τπτ?εμεν α το στήθος με έβαλε σε υποψίες πολύς πόνος και πρήξιμο.για τη χωριακη μου θα ξέρω δυστυχώς σε δύο μέρες.τα στέλνουν αλλού εδω δυστυχώς.ολα Καλά να σου πάνε!!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω ειχα τελευταια περιοδο 4/3! Και υπερηχο με εβαλε 19/4! Μια μερα διαφορα εχουμε! Εγω εκανα πρωτη χωριακη Μ.Δευτερα και ηταν 170 και μου ειπε να ξανα κανω σε δυο μερες και πηγε 433! Αλλα με αγχωνει λιγο γιατι ακουω μεγαλα νουμερα απο αλλες....η γιατρος μου ειπε οτι ειναι οκ να μη κανω αλλη!

Βασιλική Εγώ 6/3  χαχαχαχαχα.δωσαμε ρέστα το Μάρτιο.

Απ'οτι λέτε πρέπει να χω ανεβασμένη χωριακη δηλαδή.ωχ αγχώνομαι τώρα πάλι.

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

Είμαστε εντελώς μαζί.τριτη θα πάω Αθήνα στον γιατρό μου.δεν κάθομαι Κέρκυρα.να κάνω και το Προγεννητικο εκε ι.Θα τα λέμε συχνά οι δύο μας δηλαδή.απι συμπτώματα έχεις τπτ?εμεν α το στήθος με έβαλε σε υποψίες πολύς πόνος και πρήξιμο.για τη χωριακη μου θα ξέρω δυστυχώς σε δύο μέρες.τα στέλνουν αλλού εδω δυστυχώς.ολα Καλά να σου πάνε!!!!!

Οχι καλε γιατι αγχωνεσαι? Εγω που εκανα την προηγουμενη βδομαδα δεν ηταν μεγαλη αλλα η γιατρος μου ειπε ειναι οκ! Οτι σου πει ο γιατρος! 

πρίν από 27 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Νομιζω δε πρεπει να σε αγχωνουν τα νουμερα.. σκεψου εμενα μεγαλη δευτερα ηταν 74,49 και μεγαλη τεταρτη 244,83.. επειδη ειχα προηγουμενη παλινδρομη κυηση εκανα σημερα και ειναι 3831.. οπως βλεπεις τη προγουμενη βδομαδα ειχες καλυτερα νουμερα απο εμενα!!! θα τα λεμε συχνα !!! χαιρομαι πολυ.. ευχομαι οτι καλυτερο

πρίν από 20 λεπτά , loyloy είπε:

θ ατ αλεμε συνεχως.. απο συμπτωματα εχω μονο μια υπνηλια τεραστια.. σκεψου χθες ξυπονησα 10 το πρωι  και 12.30 νυσταζα σαν αν μην ειχα κοιμηθει 5 μερες και ξανακοιμηθηκα 12.30 μεχρι τις 17.00

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@loyloy μου συγχαρητήρια!!!!!! Τελεια κοριτσι μου!!! Πολυ χαρηκα!!!! Μπράβο σου!!!! Μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να εχεις και θα δεις ολα θα ναι καλα!!!! Καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη!!! 

cO4Yp3.png

Μου τελείωσαν και τα like χτες όλη μέρα κι εγώ στο καναπέ κοιμόμουν.δεν άντεχα.κοριτσια ημέρα σύλληψης ξέρετε?εμεν α λογικά πιστεύω θα θεωρείται καθυστερημένη.εχω κύκλο 32 ημερών και την 19η είχα πόνο ωορρηξίας και την 20ηειπαμε να ξαναξεκινήσουμε τις προσπάθειες.αρα τότε έγινε

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

@loyloy συγχαρητήρια!! 

Αντε μπράβο σας κοριτσια! Γεμίζουμε εγκυούλες σιγά σιγά! Και στα δικά μας οι υπόλοιπες!

Ευχαριστώ!!!!!!!Να σας πω το αστείο.δεν είχα πει τίποτα του δικού μου ότι υα κάνω τεστ.δεν θεωρούσαμε ότι υπήρχε περίπτωση να είναι.και Έτσι βγαινω από το μπάνιο με το τεστ στο χέρι και του το λέω.κραταγε μια πένσα και μαγκωσε το δάχτυλο του μέσα από το σοκ.και αντί να με παίρνει αγκαλιά,  του έβαζα παγο στο δάχτυλο.

Κορίτσια μη με περάσετε για τρελλή αλλά έκανα ένα τεστακι ακόμα.να δω χωρίς πρωινά ουρα τι θα γίνει.και Τελικά πάλι θετικοτατο.ενταξει ηρεμησα λίγο.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Ωπ... Τι εγινε τώρα; Θα κανεις και τεστακια;;;; Σου θυμίζει κατι;;; Χιχιχι Τα φτηνά δεν έκανες; Είδες που λειτουργούν μια χαρά και ας ειναι πάμφθηνα;

Παντως ευτυχώς που το αποφασίσατε τελευταία στιγμή με τον φίλο σου. Θα πρέπει να υπολογίσεις δυο εβδομάδες πριν τη μερα της ωορρηξιας για να δεις σε ποια εβδομαδα βρίσκεσαι. Μιας και δεν εχουν όλες 28αρι κύκλο. 

Ελισαβετ και Βασιλική κι εγω οταν έκλεισα 5εβδομαδες στην προηγούμενη εγκυμοσυνη είχα υψηλή Χοριακη. Στις 4 εβδομάδες ήταν 122 και μια εβδομαδα μετα ήταν 4500! Και σε αυτη επισης ανέβαινε με χίλια αλλα δεν εκανα ακριβώς 5 εβδομάδων για να σας πω. Πάντως και τις δυο φορές, ενα μωρό τη φορα. Μπορει να έχετε και διδυμα αλλα δεν ειναι και απαραίτητο βάσει χοριακης. Μακάρι ομως! Καλα να ειναι πάνω απ ολα! Ελισαβετ εσυ έβαλες δυο έμβρυα; Εξωσωματική αν δεν κανω λάθος. Μακάρι να πιάσαν και τα δυο!

Τώρα που το σκέφτομαι Μάρτη το έπιασα κι εγω. Βρε τι εγινε αυτόν τον Μάρτη...!!!

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Ωπ... Τι εγινε τώρα; Θα κανεις και τεστακια;;;; Σου θυμίζει κατι;;; Χιχιχι Τα φτηνά δεν έκανες; Είδες που λειτουργούν μια χαρά και ας ειναι πάμφθηνα;

Παντως ευτυχώς που το αποφασίσατε τελευταία στιγμή με τον φίλο σου. Θα πρέπει να υπολογίσεις δυο εβδομάδες πριν τη μερα της ωορρηξιας για να δεις σε ποια εβδομαδα βρίσκεσαι. Μιας και δεν εχουν όλες 28αρι κύκλο. 

Ελισαβετ και Βασιλική κι εγω οταν έκλεισα 5εβδομαδες στην προηγούμενη εγκυμοσυνη είχα υψηλή Χοριακη. Στις 4 εβδομάδες ήταν 122 και μια εβδομαδα μετα ήταν 4500! Και σε αυτη επισης ανέβαινε με χίλια αλλα δεν εκανα ακριβώς 5 εβδομάδων για να σας πω. Πάντως και τις δυο φορές, ενα μωρό τη φορα. Μπορει να έχετε και διδυμα αλλα δεν ειναι και απαραίτητο βάσει χοριακης. Μακάρι ομως! Καλα να ειναι πάνω απ ολα! Ελισαβετ εσυ έβαλες δυο έμβρυα; Εξωσωματική αν δεν κανω λάθος. Μακάρι να πιάσαν και τα δυο!

ναι εβαλα 2 βλαστοκυστες.. γι αυτο και θ α ηθελα πολυ να επιασαν και οι δυο. Ομως οπως τα βλεπω απο τ ανουμερα σου ολα ειναι πιθανα... ας ειναι υγιη ειτε ενα ειτε δυο και θα ειμαι το ιδιο χαρουμενη!!!!με το καλο κι εσυ.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...