Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Μάλλον έχετε δίκιο οτι ειναι νωρις ακομα αλλα εγω δεν εχω συμπτώματα και ήλπιζα οτι αν βλέπω την κοιλιά να φουσκώνει θα με καθησύχαζε λιγο. Την αλλα φορα είχα φουσκώσει λιγο αλλα μπορει να ήταν κι απο το έντερο. 

Βασιλική σημερα ξυπνησα λιγο πιο αισιόδοξη και νιώθω καλυτερα. Μακάρι καθε μερα και καλυτερα!

λουλου μου όχι δεν το εχουμε πει δε ολο τον κοσμο όπως την άλλη φορα. Μονο σε αδέρφια και στενούς φίλους. 

Μπράβο Κέλλυ, κουράγιο με τους εμετούς. Αλλα τουλαχιστον το σπορί σου στέλνει καλα σημάδια!

Φιλιά σε όλες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 20 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Μάλλον έχετε δίκιο οτι ειναι νωρις ακομα αλλα εγω δεν εχω συμπτώματα και ήλπιζα οτι αν βλέπω την κοιλιά να φουσκώνει θα με καθησύχαζε λιγο. Την αλλα φορα είχα φουσκώσει λιγο αλλα μπορει να ήταν κι απο το έντερο. 

Βασιλική σημερα ξυπνησα λιγο πιο αισιόδοξη και νιώθω καλυτερα. Μακάρι καθε μερα και καλυτερα!

λουλου μου όχι δεν το εχουμε πει δε ολο τον κοσμο όπως την άλλη φορα. Μονο σε αδέρφια και στενούς φίλους. 

Μπράβο Κέλλυ, κουράγιο με τους εμετούς. Αλλα τουλαχιστον το σπορί σου στέλνει καλα σημάδια!

Φιλιά σε όλες!

Πολλές γυναίκες δεν έχουν συμπτώματα.περναει η εγκυμοσύνη Έτσι χωρίς ζαλάδες εμετούς πρηξιματα τίποτα.εισαι από τις τυχερές γι αυτό σταματα να αγχώνεσαι.

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Φιλιά σε όλες!

Περα απο μερικες μερες που ημουν χαλια ψυχολογικα και λιγο πριξιμο στο στηθος ουτε εγω εχω κανενα απολυτως σημαδι! Νομιζω ειμαστε απο τις τυχερες και πρεπει να το απολαυσουμε αυτο! 

Διαφημίσεις

Βασιλική κάτσε, ειναι νωρις ακομα για εσενα! Κι εγω πάντως θελω μια εγκυμοσυνη χωρις προβλήματα και συμπτώματα αρκεί να ξέρω οτι πάνε ολα καλα!0

Ναι λουλού μου, εχω πίστη και ολο προσευχές κανω. Αλλα καμιά φορα πέφτω. Πάντως τώρα ειμαι καλα ψυχολογικά. Ελπιζω η επόμενη "κρίση" να αργήσει να ξαναέρθει! Εσυ τι έκανες; Αδιαθετησες; 

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

Βασιλική κάτσε, ειναι νωρις ακομα για εσενα! Κι εγω πάντως θελω μια εγκυμοσυνη χωρις προβλήματα και συμπτώματα αρκεί να ξέρω οτι πάνε ολα καλα!0

Ναι λουλού μου, εχω πίστη και ολο προσευχές κανω. Αλλα καμιά φορα πέφτω. Πάντως τώρα ειμαι καλα ψυχολογικά. Ελπιζω η επόμενη "κρίση" να αργήσει να ξαναέρθει! Εσυ τι έκανες; Αδιαθετησες; 

Περιμένω ακόμα.3η μερα αναμονής.απι ψυχολογία πάνω που ήμουν καλά από Από χτες είμαι σε περίεργη φάση.νιωθω περίεργα.ουτε νεύρα Ούτε όμως είμαι Καλά.δεν ξέρω πώς να το περιγράψω.ετσι απλα χωρίς λόγο.

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όλες!

Ελπίζω να περάσατε καλά!

Εγώ τελικά αδιαθετησα, σήμερα όμως και όχι το Σάββατο που περίμενα!

Κατά τα άλλα εκτός από αυτή τη μικρή απογοήτευση πέρασα καλά αυτές τις μέρες!

Ελπίζω να είναι ο τυχερός μου ο επόμενος μήνας!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όλες!

Ελπίζω να περάσατε καλά!

Εγώ τελικά αδιαθετησα, σήμερα όμως και όχι το Σάββατο που περίμενα!

Κατά τα άλλα εκτός από αυτή τη μικρή απογοήτευση πέρασα καλά αυτές τις μέρες!

Ελπίζω να είναι ο τυχερός μου ο επόμενος μήνας!

Θα είναι.κανε θετικές σκέψεις και τον επόμενο μήνα θα τα καταφέρεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Θα είναι.κανε θετικές σκέψεις και τον επόμενο μήνα θα τα καταφέρεις.

Ελπίζω!!!

Εσύ πως είσαι;

Κάπου νομίζω διάβασα ότι ακόμα περιμένεις;

Μακαρι να μη σου έρθει!

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Ελπίζω!!!

Εσύ πως είσαι;

Κάπου νομίζω διάβασα ότι ακόμα περιμένεις;

Μακαρι να μη σου έρθει!

Εγω Παρασκευή περίμενα.ακομα τίποτα.ουτε εγω Θέλω να έρθει.αλλα έχω αυτή τη διαίσθηση ότι τελικά θα αδιαθετισω.αν μέχρι πρωί δεν  , λε ω να κάνω τεστ.δεν μπορώ να περιμένω άλλο κ να αγχώνομαι χωρίς λόγο στη τελική.

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Εγω Παρασκευή περίμενα.ακομα τίποτα.ουτε εγω Θέλω να έρθει.αλλα έχω αυτή τη διαίσθηση ότι τελικά θα αδιαθετισω.αν μέχρι πρωί δεν  , λε ω να κάνω τεστ.δεν μπορώ να περιμένω άλλο κ να αγχώνομαι χωρίς λόγο στη τελική.

Σε καταλαβαίνω...και εγώ όταν δε μοθ ήρθε το Σάββατο κόντεψα να τρελαθω από τις σκέψεις...Όταν δε μου ήρθε καο Κυριακή!!!!Αστα!Μέχρι και ο άντρας μου είδε όνειρο ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό.

μπορώ να πω ότι πρώτη φορά τον είδα απο γοητευμένο.

Κάνε ένα τεστ αύριο να ησυχάσεις!

Και μακάρι να είναι θετικό!

Στο εύχομαι!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Fairy Mary κρίμα που αδιαθετησες αλλα δεν σταματάμε εδω. Τον επόμενο μήνα να "τα λέτε" με τον άντρα σου με το που θα δεις το τεστ να ειναι εντελώς θετικό! Ως τοτε κρατηθείτε 4-5 μέρες να παρει δύναμη :-)

Μικρη λουλού λες να εχουμε ευχάριστα;;; Εσυ την καταλαβαίνεις την ωορρηξία σου. Άρα θα επρεπε να ειχες αδιαθετησει. Ετσι δεν ειναι; Μακάρι να βγει θετικό το τεστ αυριο!!! Καλη επιτυχία! Πες μας τα νέα σου το πρωι!! 

Πάντως (και για τις δυο σας παει αυτο) η διακυμάνσεις αυτές του κύκλου σας αν δεν ειναι κατι που γενικά συνηθίζεται, ειναι θετικό σημάδι! Παει να πει οτι κατι γίνεται εκει κάτω. Κατι ξυπνάει! Αν όχι τώρα την επόμενη φορα θα κάτσει το πράγμα!

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Fairy Mary κρίμα που αδιαθετησες αλλα δεν σταματάμε εδω. Τον επόμενο μήνα να "τα λέτε" με τον άντρα σου με το που θα δεις το τεστ να ειναι εντελώς θετικό! Ως τοτε κρατηθείτε 4-5 μέρες να παρει δύναμη :-)

Μικρη λουλού λες να εχουμε ευχάριστα;;; Εσυ την καταλαβαίνεις την ωορρηξία σου. Άρα θα επρεπε να ειχες αδιαθετησει. Ετσι δεν ειναι; Μακάρι να βγει θετικό το τεστ αυριο!!! Καλη επιτυχία! Πες μας τα νέα σου το πρωι!! 

Πάντως (και για τις δυο σας παει αυτο) η διακυμάνσεις αυτές του κύκλου σας αν δεν ειναι κατι που γενικά συνηθίζεται, ειναι θετικό σημάδι! Παει να πει οτι κατι γίνεται εκει κάτω. Κατι ξυπνάει! Αν όχι τώρα την επόμενη φορα θα κάτσει το πράγμα!

Για να δούμε.το πρωί θα ξέρω.δε νομίζω ομως.δεν ενθουσιάζομαι. Πάντως αργά ή γρήγορα θα ρθει :)

πρίν από 12 λεπτά , fairy-mary είπε:

Σε καταλαβαίνω...και εγώ όταν δε μοθ ήρθε το Σάββατο κόντεψα να τρελαθω από τις σκέψεις...Όταν δε μου ήρθε καο Κυριακή!!!!Αστα!Μέχρι και ο άντρας μου είδε όνειρο ότι έκανα τεστ και ήταν θετικό.

μπορώ να πω ότι πρώτη φορά τον είδα απο γοητευμένο.

Κάνε ένα τεστ αύριο να ησυχάσεις!

Και μακάρι να είναι θετικό!

Στο εύχομαι!

Σε ευχαριστώ Πολύ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...