Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Χρονια πολλα κορίτσια! Χριστός Ανέστη. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πολλή ευτυχία σε όλες και γρήγορα με τα παιδια μας στην αγκαλιά μας. 

Βασιλική σε καταλαβαίνω γιατι απο εχθές ειμαι κι εγω σε μια παρόμοια φάση. Όχι με νεύρα αλλα με στεναχώρια, φόβο, κλάματα, άγχος, διάρροιες κτλ. Ειμαι στο χωριο και δεν θελω να ξέρουν πως ειμαι έγκυος οποτε τους λεω οτι ειμαι άρρωστη και εξαφανίζομαι. Γιορτάζω ομως κιόλας και έρχεται ο κόσμος να με δει αλλα εγω πουθενά. Πιέζομαι παρα πολυ να υποκρίνομαι και δεν θελω να στεναχωρώ και τους άλλους. Ο καημένος ο άντρας μου προσπαθεί να με στηρίζει όπως μπορει. 

Εντωμεταξυ οι περισσότεροι εχουν να με δουν απο τα χριστουγεννα που ήμουν έγκυος και με κοιτάνε με αυτο το βλέμμα της λύπησης "την καημενουλα.. απέβαλλε.." 

Τελος πάντων, με εχει παρει πολυ απο κάτω και ελπιζω πως δεν εχει να κανει με την έκβαση της εγκυμοσύνης και οτι ολα θα πάνε καλα Παναγία μου.. 

Αληθεια? Να μην αισθανομαι μονη δηλαδη! Εμεις ηταν να παμε στο χωριο του αντρα μου αλλα επειδη ημουν ετσι του ζητησα να μεινουμε σπιτι μας γιατι δεν το μπορουσα ολο αυτο που περιγραφεις! Ακομα δεν το εχεις πει οτι εισαι ξανα εγκυος ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια Χρόνια Πολλά!!!!!Χριστός ανέστη!!!!!με υγεία πάνω απ'όλα και του χρόνου όλες με μωράκια στην αγκαλιά ή στη κοιλίτσα.

@Diavolitsa και @P.L.L. Εγκυουλες οι ορμόνες κάνουν χορό μέσα σας.γι αυτό είναι έτσι η διάθεση σας.ειχα προλάβει αυτό το στάδιο στην εγκυμοσύνη μου.

@P.L.L. απλά αγνόησε τους όσο μπορείς.Και Εγώ στη δουλειά μου λόγω κυλιομενου ωραρίου και νύχτα έπρεπε να το πω γιατί δεν ηθελ α να το ρισκάρω για το μωρό και μετά καταλαβαίνεις.μολις επέστρεψα από την αναρρωτική ξεκίνησε αυτό το βλέμμα λύπησης.στην αρχή δεν έδινα σημασία αλλά μια μέρα οτ Αν ένας ηλίθιος μου Μου πε ότι πήγα και έκανα έκτρωση Επειδή είμαι ανύπαντρη και όλα τ'άλλα περί αποβολής είναι μαλακιες εκε ι εντάξει με άκουσαν οι πάντες και δεν ξαναπε κάνεις τίποτα.εσυ γραψτους.

@anemoni1989 έχεις να φας αρνάκια φουλ.του χρόνου με τη μπέμπα  (είμαι σιγουρη) θα φας όσο θες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια Χρόνια Πολλά!!!!!Χριστός ανέστη!!!!!με υγεία πάνω απ'όλα και του χρόνου όλες με μωράκια στην αγκαλιά ή στη κοιλίτσα.

@Diavolitsa και @P.L.L. Εγκυουλες οι ορμόνες κάνουν χορό μέσα σας.γι αυτό είναι έτσι η διάθεση σας.ειχα προλάβει αυτό το στάδιο στην εγκυμοσύνη μου.

@P.L.L. απλά αγνόησε τους όσο μπορείς.Και Εγώ στη δουλειά μου λόγω κυλιομενου ωραρίου και νύχτα έπρεπε να το πω γιατί δεν ηθελ α να το ρισκάρω για το μωρό και μετά καταλαβαίνεις.μολις επέστρεψα από την αναρρωτική ξεκίνησε αυτό το βλέμμα λύπησης.στην αρχή δεν έδινα σημασία αλλά μια μέρα οτ Αν ένας ηλίθιος μου Μου πε ότι πήγα και έκανα έκτρωση Επειδή είμαι ανύπαντρη και όλα τ'άλλα περί αποβολής είναι μαλακιες εκε ι εντάξει με άκουσαν οι πάντες και δεν ξαναπε κάνεις τίποτα.εσυ γραψτους.

@anemoni1989 έχεις να φας αρνάκια φουλ.του χρόνου με τη μπέμπα  (είμαι σιγουρη) θα φας όσο θες.

Αχαχαχαχαχαχαχα και εγω μπεμπα πιστευω ειναι!!! Με τετοιες σπυρουκλες και τετοιους εμετους,  αγριο θηλυκο θα ναι μαλλον!!! Μονο τα πεθερικα και ο πατερας μ λενε για αγορι, αλλα δε νομιζω αχαχχαχαχαχα

Οσο για τς γαιδαρους που κυκλοφορούν αφηστε το κοριτσια! Ο κόσμος είναι ηλιθιος! Δεν αξίζει! 

cO4Yp3.png

Δεν το εχουμε πει, παρα μονο σε αδερφια και σε πολυ στενούς φίλους. Ουτε στους γονείς μας το εχουμε πει. Καλυτερα ετσι. Δεν πιστευω στις γλωσσοφαγιες αλλα δεν αντέχω τα βλέμματα της λύπησης και την κριτική αν δεν πάνε καλα τα πράγματα.. 

Οι ορμόνες ειναι κορίτσια, το ξέρω, αλλα πως ξεπερνιούνται οταν έρχονται οι δύσκολες φάσεις της απελπισίας, με την ταχυκαρδία και τον φόβο; Τέλος πάντων, προσπαθώ να την παλέψω. 

Μωρε δεν ειναι γάιδαροι αυτοί που κοιτάνε με οίκτο. Δε φταίνε. Απλώς δεν εχουν άλλο βλέμμα για τέτοιες καταστάσεις. Και γι αυτο καλυτερα να μην ξέρουν. 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Δεν το εχουμε πει, παρα μονο σε αδερφια και σε πολυ στενούς φίλους. Ουτε στους γονείς μας το εχουμε πει. Καλυτερα ετσι. Δεν πιστευω στις γλωσσοφαγιες αλλα δεν αντέχω τα βλέμματα της λύπησης και την κριτική αν δεν πάνε καλα τα πράγματα.. 

Οι ορμόνες ειναι κορίτσια, το ξέρω, αλλα πως ξεπερνιούνται οταν έρχονται οι δύσκολες φάσεις της απελπισίας, με την ταχυκαρδία και τον φόβο; Τέλος πάντων, προσπαθώ να την παλέψω. 

Και εγω σε πολυ κοντινους μ το εχω πει και αυτο αναγκαστικά μετα την αιμορραγία.. Και σε καποιους φιλους μετα! Ειμαι καθετη, κανεις δεν θα το μαθει πριν περασει η αυχενικη ή κι αλλος καιρος! Γτ την προηγούμενη φορα μεχρι και 2 μηνες μετα μ ευχοντουσαν καλη λευτεριά και μ την έδινε στα νεύρα 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ με τον φίλο μου οτ αν με το καλό ξαναμεινω ειπ Αμε όσο δεν φαίνεται Δεν θα το πούμε.ακομα αν γίνεται να κάνω και β επιπέδου και μετά.οσο λιγότεροι τόσο το καλύτερο.

Εγω πήγα σε ενα τραπέζι τις προάλλες και μου ειπε κάποιος συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη. Λεω, μα καλα που το ξέρει. Και τελικα μου εύχονταν για την προηγούμενη εγκυμοσυνη.. Φορούσα φαρδιά και δε μπορούσε να καταλάβει ουτε είχε ακούσει οτι δεν είχαν παει καλα τα πράγματα. 

Σημερα το πρωι, έπιανα την κοιλιά μου και δε μου φαινόταν καθολου φουσκωμένη. Ειμαι σχεδον 8 εβδομάδων. Δεν θα επρεπε να εχει δείξει κατι; 

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

Εγω πήγα σε ενα τραπέζι τις προάλλες και μου ειπε κάποιος συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη. Λεω, μα καλα που το ξέρει. Και τελικα μου εύχονταν για την προηγούμενη εγκυμοσυνη.. Φορούσα φαρδιά και δε μπορούσε να καταλάβει ουτε είχε ακούσει οτι δεν είχαν παει καλα τα πράγματα. 

Σημερα το πρωι, έπιανα την κοιλιά μου και δε μου φαινόταν καθολου φουσκωμένη. Ειμαι σχεδον 8 εβδομάδων. Δεν θα επρεπε να εχει δείξει κατι; 

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

ειναι πολύ νωρίς ακόμη κορίτσι για να φαίνεται κάτι!

preg.png

Καλημερα σας! Εμεις το ειπαμε στους γονεις μας και στα αδερφια μας! Σημερα σκεφτομαι καλα περασαν 4 μερες στο σπιτι απο αυριο παλι δουλεια...και δε θελω να το πω σε κανενα στη δουλεια ακομα! Σε 10 μερες ειναι το ραντεβου στη γιατρο...αντε δω πως θα περασουν! Και πρεπει να βρω και μια δικαιολογια για να παρω αδεια εκεινη τη μερα! Ουφ...

@P.L.L. εσυ πως τα πας με τους πανικους?

πρίν από 21 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Καλημερα σας! Εμεις το ειπαμε στους γονεις μας και στα αδερφια μας! Σημερα σκεφτομαι καλα περασαν 4 μερες στο σπιτι απο αυριο παλι δουλεια...και δε θελω να το πω σε κανενα στη δουλεια ακομα! Σε 10 μερες ειναι το ραντεβου στη γιατρο...αντε δω πως θα περασουν! Και πρεπει να βρω και μια δικαιολογια για να παρω αδεια εκεινη τη μερα! Ουφ...

@P.L.L. εσυ πως τα πας με τους πανικους?

Πες ότι έχεις γαστρεντερίτιδα.και θα σου δώσουν όσες μέρες άδεια θες. :)

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Δεν πιστεύω να είπες ότι είσαι τλ κ τώρα πάλι έγκυος?Μην αγχώνεσαι με τη κοιλιά.ειναι νωρίς ακόμα.εμενα που 6η βδομάδα είχε φουσκώσει λίγο ήταν από ερεθισμό του εντέρου. Βασικά είχα πρηστει και νόμιζα ότι αρχισα να φουσκωνω.

Διαφημίσεις

@loyloy το κακο ειναι οτι ειναι ετσι η δουλεια που πρεπει να το πω νωριτερα γιατι αν παρω τηλ και πω ειμαι χαλια θα την πληρωσουν οι αλλοι και δε το θελω! Μου ειπε η μανα μου να πω οτι πρεπει να παω εκεινη στο γιατρο! Μη πεις λεει ομως οτι εχω κατι σοβαρο :) μαλλον αυτο θα πω! Και γω καθολου φουσκωμα! Μου εφυγε και το πριξιμο των πρωτων ημερων!

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Καλε ειναι πολυ νωρις ακομα... Εγω στη 12η εβδομάδα ειχα φουσκωμα απο το εντερο... Με λιγο duphalac και τς εμετους ξεφουσκωσα... Σκεψου οτι ειναι 1-2 εκατοστα... Ποσο να φουσκωσεις?? 

cO4Yp3.png

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

@loyloy το κακο ειναι οτι ειναι ετσι η δουλεια που πρεπει να το πω νωριτερα γιατι αν παρω τηλ και πω ειμαι χαλια θα την πληρωσουν οι αλλοι και δε το θελω! Μου ειπε η μανα μου να πω οτι πρεπει να παω εκεινη στο γιατρο! Μη πεις λεει ομως οτι εχω κατι σοβαρο :) μαλλον αυτο θα πω! Και γω καθολου φουσκωμα! Μου εφυγε και το πριξιμο των πρωτων ημερων!

Βρες ότι δικαιολογία μπορείς.το σπορακι χρειάζεται θυσίες. :) Πόσο έχω χαρεί με εσε να και με τα υπόλοιπα κορίτσια δεν περιγράφεται.να πάνε όλες οι εγκυμοσύνες σούπερ!!!!!!!

Κοριτσια χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη και παντα χαρες να εχουμε!!! Και εγω ακολουθω τα χναρια της Ανεμωνης! Εμετους καθε μιση ωρα...Οτι φαω το βγαζω!!!! Πφφφ!!! Εσεις τι κανετε???

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη και παντα χαρες να εχουμε!!! Και εγω ακολουθω τα χναρια της Ανεμωνης! Εμετους καθε μιση ωρα...Οτι φαω το βγαζω!!!! Πφφφ!!! Εσεις τι κανετε???

Αυτά είναι.μπραβο.απολαυσε τους εμετούς σου.ειναι Καλό σημάδι.αυτο να σκεφτεσαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...