Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Χρονια πολλα σε όλες!

Bela  καλησπέρα. Πήγαινε και σε άλλο γιατρο πριν μπεις στη διαδικασία της εξωσωματικής. Εγω προσωπικά δεν τη θεωρώ κακη και δεν θα εχω πρόβλημα να κανω αν δεν εχω άλλη λύση. Αν εξαιρέσεις βέβαια το άγχος που συνεπάγεται το οποίο πρέπει να ειναι πολυ πολυ δύσκολο. Πιστευω ομως πως οι γιατροί πολλές φορές σε σπρώχνουν σε αυτη χωρις να ειναι απολύτως απαραίτητο. Για την ακρίβεια καλο ειναι να πας σε αρκετούς  γιατρούς μέχρι να καταλήξεις σε ενα σίγουρο συμπέρασμα. Κι αυτο ισχύει για όλες τις ειδικότητες. Δυστυχως ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αν βρεις δυο να συμφωνούν ειναι θαύμα. Οποτε μην παίρνεις τα λόγια ενός μονο σα δεδομένο. Ελπιζω να σε βοηθάω και να μη σε αγχώνω περισσοτερο!

Αν πάντως η εξωσωματική ειναι  όντως η μόνη λύση, ευχομαι να πιάσεις με την πρώτη τρίδυμα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια καλησπέρα!

Χρόνια πολλά!Καλή Ανάσταση να έχουμε,Υγεία στις οικογένειές μας!

Στα κορίτσια που είναι εγκυουλες,τελειομηνες εγκυμοσύνες,το επόμενο Πάσχα να γιορταζετε με τα μωράκια σας αγκαλίτσα!

Στα κορίτσια που είμαστε σε προσπάθεια,να έρθει και η δική μας Ανάσταση!Να φουσκώσουν οι κοιλιτσες μας και του χρόνου το Πάσχα να γιορτάζουμε με τα μωρά μας!

Στα κορίτσια που είναι μανούλες,κάθε Πάσχα να είναι ξεχωριστό με τα μωράκια τους!

Καλή Ανάσταση,Καλό Πάσχα κορίτσια,Υγεία και θετικές σκέψεις και ειδήσεις στις οικογένειές μας!Σας φιλώ!

• Μου αρέσει 6

18 ώρες πρίν, Bela είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;; Εγώ ζω μεγάλες στιγμές :(:(. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε δυστυχώς η μόνη λύση είναι η εξωσωματική.. Εντάξει το σοκ είναι αρκετά μεγάλο. Καταρχήν ποτέ δεν το φανταζόμουν μιας και όπως λένε κακώς όλοι οι γιατροί 1 φορά έγκυος πάντα έγκυος!!!!! Μπούρδες... Έτσι πίστευα και γω και τώρα;; Τι να πω.. Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω μέρες που είναι αλλά μου φαίνεται θα σκάσω.

Καλησπερα και Χρονια Πολλα! Σιγουρα θα πρεπει να παρεις και αλλη γνωμη γιατι μου φαινεται παραξενο να σου λεει καποιος γιατρος με τοση σιγουρια κατι τετοιο ενω εχεις συλλαβει ηδη μια φορα φυσιολογικα...

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ οοοοοοολεεεςςς τόσο μα τόσο πολύ!!!!!! Μου δίνετε μεγάλη δύναμη να το ξέρετε. Ο γιατρός μου είπε το εξής: Αφού έκανα θεραπεία με κλομιφαινη 4 μήνες και δεν έμεινα η επόμενη κίνηση - λύση είναι η εξωσωματική. Λογικό μου ακούγεται από τη μία γιατί θα έπρεπε να είχα μεινει.. Το πρόβλημα όμως για το οποίο θα πάω για εξωσωματική δεν τον ξέρουμε.. Εμένα μου την δίνει στο μυαλό γιατί έχω μείνει φυσιολογικά 2 φορές άσχετα αν δεν προχώρησαν.. Και έχουν περάσει βεβαια και 2 χρόνια από τότε που είναι πολύ διάστημα που δεν έχω ξαναμεινει.. Ο γιατρός θεωρείται από τους καλύτερους στην Αθήνα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 5/4/2018 at 5:03 ΜΜ, Κελυ 32 είπε:

Κοριτσιαααααα! Πηγα γιατρο !!! Ακουσαμε καρδια!!!! Να πιστευετε! Γινονται θαυματα!

Μπράβο κορίτσι μου!!!!Με το καλό μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα και απο μενα! Χαθηκα λιγο γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...εδω και δυο μερες ειμαι χαλια ψυχολογικα...δε ξερω γιατι αλλα εχω υπερενταση, νευρα και κλαιω συνεχεια! Ο αντρας μου δε ξερει πως να με αντιμετωπισει! Δε το περιμενα αυτο...πιστευα οτι θα πετουσα απο τη χαρα!

@Bela μην απελπιζεσαι! Μηπως το αγχος ειναι το προβλημα αφου εχεις ηδη μεινει 2 φορες? Εγω εχω μια υπεροχη ανηψια που ηρθε με εξωσωματικη! Ευτυχως ολα γινονται!

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Τυχερό αστέρι χρονια πολλα και σε εσενα! Σύντομα να εισαι εγκυούλα και το επόμενο Πάσχα να εχετε λαμπάδα και για το μωρό!!!! Καλη ανάσταση! 

Σε ευχαριστούμε γλυκιά μου.....υπέροχη ευχή....Την κρατάω στο μέρος της καρδιάς μου....

Με το καλό το μωράκι σας και το επόμενο Πάσχα να είναι ξεχωριστό και για την δική σας οικογένεια!Καλή Ανάσταση!

5 ώρες πρίν, Bela είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ οοοοοοολεεεςςς τόσο μα τόσο πολύ!!!!!! Μου δίνετε μεγάλη δύναμη να το ξέρετε. Ο γιατρός μου είπε το εξής: Αφού έκανα θεραπεία με κλομιφαινη 4 μήνες και δεν έμεινα η επόμενη κίνηση - λύση είναι η εξωσωματική. Λογικό μου ακούγεται από τη μία γιατί θα έπρεπε να είχα μεινει.. Το πρόβλημα όμως για το οποίο θα πάω για εξωσωματική δεν τον ξέρουμε.. Εμένα μου την δίνει στο μυαλό γιατί έχω μείνει φυσιολογικά 2 φορές άσχετα αν δεν προχώρησαν.. Και έχουν περάσει βεβαια και 2 χρόνια από τότε που είναι πολύ διάστημα που δεν έχω ξαναμεινει.. Ο γιατρός θεωρείται από τους καλύτερους στην Αθήνα.. 

Κοριτσάκι μου πιστεύω πως ο γιατρος γνωρίζει καλύτερα τι είναι σωστότερο να πράξει για την περίπτωση.Προσωπικα δεν θα ήθελα να χάσω και άλλο χρόνο που ισως γυρνούσε μπούμεραγκ.Ομως εδώ σε τέτοια θέματα ο σκοπός δεν είναι να μιλάμε υποκειμενικά αλλα ξεκάθαρα και αντικειμενικά.Σαφως λοιπόν η απόφαση για την εξέλιξη είναι μόνο δικη σου βάση των λόγων που θα εξηγήσει ο γιατρος.απλώς εξάντλησε τα όλα εννοω  μην αφήσεις κανενα ερωτηματικό κανέναν ενδοιασμό.Οσον αφορά το αν έχουμε μείνει εγκυος μια δυο κ τρεις φορές σε ερώτηση που έκανα προχθές σε πολύ αξιόλογο γιατρό ήταν ξερά πως δεν έχει καμία σημασια, όλα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά. Εύχομαι από εδώ και εμπρος ότι χρειαστεί να γίνει να είναι μόνο για καλό..

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα κορίτσια! Χριστός Ανέστη. Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου πολλή ευτυχία σε όλες και γρήγορα με τα παιδια μας στην αγκαλιά μας. 

On 6 Απριλίου 2018 at 11:22 ΜΜ, Diavolitsa είπε:

Καλησπερα και απο μενα! Χαθηκα λιγο γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...εδω και δυο μερες ειμαι χαλια ψυχολογικα...δε ξερω γιατι αλλα εχω υπερενταση, νευρα και κλαιω συνεχεια! Ο αντρας μου δε ξερει πως να με αντιμετωπισει! Δε το περιμενα αυτο...πιστευα οτι θα πετουσα απο τη χαρα!

@Bela μην απελπιζεσαι! Μηπως το αγχος ειναι το προβλημα αφου εχεις ηδη μεινει 2 φορες? Εγω εχω μια υπεροχη ανηψια που ηρθε με εξωσωματικη! Ευτυχως ολα γινονται!

Βασιλική σε καταλαβαίνω γιατι απο εχθές ειμαι κι εγω σε μια παρόμοια φάση. Όχι με νεύρα αλλα με στεναχώρια, φόβο, κλάματα, άγχος, διάρροιες κτλ. Ειμαι στο χωριο και δεν θελω να ξέρουν πως ειμαι έγκυος οποτε τους λεω οτι ειμαι άρρωστη και εξαφανίζομαι. Γιορτάζω ομως κιόλας και έρχεται ο κόσμος να με δει αλλα εγω πουθενά. Πιέζομαι παρα πολυ να υποκρίνομαι και δεν θελω να στεναχωρώ και τους άλλους. Ο καημένος ο άντρας μου προσπαθεί να με στηρίζει όπως μπορει. 

Εντωμεταξυ οι περισσότεροι εχουν να με δουν απο τα χριστουγεννα που ήμουν έγκυος και με κοιτάνε με αυτο το βλέμμα της λύπησης "την καημενουλα.. απέβαλλε.." 

Τελος πάντων, με εχει παρει πολυ απο κάτω και ελπιζω πως δεν εχει να κανει με την έκβαση της εγκυμοσύνης και οτι ολα θα πάνε καλα Παναγία μου.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Αληθως ο Κυριος!!! Του χρονου με μωρα στις αγκαλιες μας και στις κοιλιτσες!!!! 

Κορίτσια οι αλλαγες σ ψυχολογια ειναι λογω των ορμονων!!! Και εμενα υπάρχουν μερες που με πιανει παραπονο και απελπισία! Μην ψαρωνετε!! Ολα καλα θα ειναι!! Φατε αρνακι εσείς που μπορειτε.. Εγω δοκιμασα αλλα δεν... Δινω ρεστα παλι με εμετους! Ας οψεται ομως! Θα ξαναψησουμε όταν σταματήσουν οι αναγουλες :)

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

Χρόνια πολλά κορίτσια!Χριστός ανέστη!εύχομαι κι εγω στις εγκυούλες με το καλό να δεχτούν τα μωράκια τους και στις υπόλοιπες να έχουμε ευχάριστα σύντομα!!

@P.L.L. οι ορμόνες φταίνε..όλα θα πάνε καλά!

@anemoni1989 υπομονή με τους εμετούς..όπου να ναι θα σταματησουν..λίγο υπομονη ακόμα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...