Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@elisavetkagia εμενα μου ειπε οτι θα ακουσουμε καρδια τοτε! Θα ειμαστε σχεδον 7 εβδομαδων! 

@Κελυ 32 μπραβο ρε κοριτσαρα! Φυσικα και γινονται θαυματα!  Πολυ χαιρομαι για σενα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 52 λεπτά , P.L.L. είπε:

Ναιιιιι!!!!!!! Κέλλυ χάρηκα παρα πολυ με τα νέα σου!!!!!! Ποσο εισαι δηλαδη;; Είδες που τζάμπα ειχες στεναχωρηθεί!!!! Πες μας τι άλλο σου ειπε και με λεπτομέρειες! 

Ελισαβετ συγχαρητήρια! Ετσι όπως τα βλέπω εγω θα εισαι μαλλον 6 εβδομάδων τοτε οποτε πιθανόν να δείτε την καρδια να πάλλεται! Η και να την ακούσετε κιόλας. 

Σας ευχομαι και στις δυο να πάνε ολα πολυ καλα!

Αχ ευχαριστω παρα πολυ!!! Βασικα ηταν να παω την αλλω βδομαδα! Αλλα ο γιατρος εβαλε τη γραμματεα και με πηρε χθες κ μ ειπε να παω σημερα! Πηγα λοιπον με τον ανηψιο μου...ο οποιος κοιμοταν στο καροτσι...εκατσα στον υπερηχο..  και ξαφνικα ακουσα καρδουλα!!! Ο ανηψιος μου ξυπνησε εκεινη τη στιγμη!!! Ειμαι εξι βδομαδων! Μου ειπε να ξαναπαω την αλλη βδομαδα...Τα ειδε ολα φυσιολογικα! Εγω μετα δεν ακουγα τιποτα!!! Μου μιλουσε ο γιατρος και εγω ημουν στον κοσμο μου!!!! Ευχομαι σε ολες τις κοπελες να εχουν μονο χαρπυμενες στιγμες!

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, Κελυ 32 είπε:

Κοριτσιαααααα! Πηγα γιατρο !!! Ακουσαμε καρδια!!!! Να πιστευετε! Γινονται θαυματα!

Συγχαρητήριααα έτσι να είσαι ευτυχισμένη κάθε φορά!!! Πιστη και ελπίδα και βέβαια γίνονται θαύματα...!!!

• Μου αρέσει 3

On 5/4/2018 at 6:22 ΜΜ, Κελυ 32 είπε:

Αχ ευχαριστω παρα πολυ!!! Βασικα ηταν να παω την αλλω βδομαδα! Αλλα ο γιατρος εβαλε τη γραμματεα και με πηρε χθες κ μ ειπε να παω σημερα! Πηγα λοιπον με τον ανηψιο μου...ο οποιος κοιμοταν στο καροτσι...εκατσα στον υπερηχο..  και ξαφνικα ακουσα καρδουλα!!! Ο ανηψιος μου ξυπνησε εκεινη τη στιγμη!!! Ειμαι εξι βδομαδων! Μου ειπε να ξαναπαω την αλλη βδομαδα...Τα ειδε ολα φυσιολογικα! Εγω μετα δεν ακουγα τιποτα!!! Μου μιλουσε ο γιατρος και εγω ημουν στον κοσμο μου!!!! Ευχομαι σε ολες τις κοπελες να εχουν μονο χαρπυμενες στιγμες!

Τι ομορφα!!!!!! με το καλο κοριτσι μου!!!!! Να σου πανε ολα υπεροχα!!!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Κοριτσιαααααα! Πηγα γιατρο !!! Ακουσαμε καρδια!!!! Να πιστευετε! Γινονται θαυματα!

Μπράβο κορίτσι μου.ειδες που αγχωθηκες  χωρίς λόγο? 

8 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Λουλου μου πήγα στο φαρμακείο και μου πήραν την πίεση με το κλασικό πιεσόμετρο και ήταν 11 η μεγάλη και 6,5 η μικρη. Ξανά πήρα μετα με το άλλο και παλι δείχνει της καρδιάς να ειναι ανεβασμένη. Αποφασισα πως φταίει το πιεσόμετρο το ηλεκτρονικό και να μην το ξαναχρησιμοποιησω!!! Ε και θα κόψω και το αλάτι καλού κακού :-)

Στρεσαριστηκες μάλλον στο σπίτι.καλα έκανες και το τσεκαρες. Τώρα χαλάρωσε για να χαλαρώσεις για το σπορακι σου

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια τι κάνετε;; Εγώ ζω μεγάλες στιγμές :(:(. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε δυστυχώς η μόνη λύση είναι η εξωσωματική.. Εντάξει το σοκ είναι αρκετά μεγάλο. Καταρχήν ποτέ δεν το φανταζόμουν μιας και όπως λένε κακώς όλοι οι γιατροί 1 φορά έγκυος πάντα έγκυος!!!!! Μπούρδες... Έτσι πίστευα και γω και τώρα;; Τι να πω.. Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω μέρες που είναι αλλά μου φαίνεται θα σκάσω.

πρίν από 42 λεπτά , Bela είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;; Εγώ ζω μεγάλες στιγμές :(:(. Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε δυστυχώς η μόνη λύση είναι η εξωσωματική.. Εντάξει το σοκ είναι αρκετά μεγάλο. Καταρχήν ποτέ δεν το φανταζόμουν μιας και όπως λένε κακώς όλοι οι γιατροί 1 φορά έγκυος πάντα έγκυος!!!!! Μπούρδες... Έτσι πίστευα και γω και τώρα;; Τι να πω.. Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω μέρες που είναι αλλά μου φαίνεται θα σκάσω.

Σίγουρα ρε συ?Μήπως να πάρεις κι άλλη γνώμη πριν μπεις σε Αυτ ή τη διαδικασία?

1 ώρα πρίν, Bela είπε:

Μην ξανά πεις ότι μας ρίχνεις άνθρωποι είμαστε και ειδικά εμείς εδώ είμαστε να εμψυχώνουμε και να μιλάμε άνετα.Για ποιον λόγο είναι η μόνη λύση τι θέμα υπάρχει ακριβώς; Αν το έχετε εξαντλήσει κ συστήνει αυτό για να μην χάνεται χρόνος τότε προσπάθησε να το δεις μόνο θετικά.έχει βοηθήσει τόσα πολλά ζευγάρια ανα τον κόσμο.Ξεσπασε αν θέλεις και έπειτα πάρε τα πάνω σου και κάνε πάλι το καλύτερο δυνατό. 

8 ώρες πρίν, Bela είπε:

Καλημέρα @Bela και χρόνια πολλά,

Σας εξήγησε το λόγο που πρέπει να προχωρήσετε σε ivf? 

preg.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Bela είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!! 

Σας τεκμηρίωσε το λόγο που παρουσιάζει την εξωσωματική ως μονη λύση?? Τον εμπιστευεσαι γενικά?? Μήπως να  περνατε μια 2η γνώμη? 

cO4Yp3.png

10 ώρες πρίν, Bela είπε:

Καλημέρα!εφόσον έμεινες έγκυος όμως μια φορά γιατί να μην ξαναμεινεις;;Πώς σου το εξηγεί αυτό;ακόμα και έτσι να είναι είναι μια λύση η εξωσωματική.μπορει καμία μας να μην ονειρεύεται αυτο  τον τρόπο για να γίνει μητέρα αλλά ευτυχώς που υπάρχει η επιστήμη και βοηθάει..

Καλημέρα κορίτσια!καλή Μ.Παρασκευη και καλή Ανάσταση!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναιιιιι!!!!!!! Κέλλυ χάρηκα παρα πολυ με τα νέα σου!!!!!! Ποσο εισαι δηλαδη;; Είδες που τζάμπα ειχες στεναχωρηθεί!!!! Πες μας τι άλλο σου ειπε και με λεπτομέρειες! 

Ελισαβετ συγχαρητήρια! Ετσι όπως τα βλέπω εγω θα εισαι μαλλον 6 εβδομάδων τοτε οποτε πιθανόν να δείτε την καρδια να πάλλεται! Η και να την ακούσετε κιόλας. 

Σας ευχομαι και στις δυο να πάνε ολα πολυ καλα!

τελευταια περιοδος ηταν 6/3/2018 επομενως ναι ακπου 6 εβδομαδων.,. ελπιζω να ειναι καλα επειδη ειχα παλινδρομη κυηση πριν 3 μηνες και περασ αμεγαλη στεναχωρια οταν δεν ακουσαμε τη καρδουλα του.. εχυομαι τα καλυτερα σε ολες

11 ώρες πρίν, Bela είπε:

κι εγω εκανα εξωσωματικη.. ομως εσενα γιατι σου ειπε γνωριζεις το λογο ισως μπορω αν βοηθησω επειδη το περασα

11 ώρες πρίν, Bela είπε:

μετα το πρωτο σοκ θα δεις οτι η εξωσωματικη εκτος απο μια στρεσσογονα διαδικασια (αγωνια για το αποτελεσμα πιο πολυ οπως μετα απο καθε εξεταση κ προσπαθεια αλλωστε)που κραταει ομως μονο μερικες μερες 10 μερες τα φαρμακα κ 15 μερες η αναμονη ειναι το εισητηριο σου για να πραγματοποιησης το ονειρο σου. σαν διαδικασια ειναι παρα πολυ απλη κ φυσικα δεν κινδυνευεις απο κατι. οποτε απλα δες τον στοχο σου να ερχετε πιο κοντα κ μην σε ανχωνει ο τροπος. το οτι εχεις μεινει εγκυος μια φορα ειναι κ αυτο ενθαρυντικο για την επιτυχια της διαδικασιας με την πρωτη. επειδη εχω πολυ στενα μου προσωπα που εχουν περασει απο αυτη την διαδικασια δεν το μετανιωσαν ποτε κ οταν βρεθηκα κ εγω κοντα στο να προχωρησω προς τα εκει δεν ειχα κανενα ενδοιασμο συμβουλευομενη ανθρωπους που το εχουν περασει κανενας δεν μου ειπε κατι αρνητικο εκτος απο τα χρηματα. 

Καλημέρα κορίτσια! 

@Κελυ 32 συγχαρητήρια κοριτσι μου! Υπέροχα τα νέα σου! 

@Bela συμφωνώ και εγώ με όσα είπαν τα κορίτσια. Ίσως να πάρεις πρώτα μία δεύτερη γνώμη πρίν πάρεις απόφαση. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...