Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Fairy Mary τι γίνεται με εσενα; Έκανες τελικα τεστ εγκυμοσύνης; Ήθελα να σου πω οτι κατ αρχήν ευχομαι να εισαι έγκυος!! Αλλα όπως και να εχει μη δίνεις σημασία στα τεστ ωορρηξιας αν δεν ειναι τουλαχιστον τοσο σκούρη η γραμμή όσο του κοντρόλ λάιν. Κι εμενα ετσι έβγαιναν. Μια πιο σκούρα μια πιο άχνα ασχέτως με τις φάσεις του κύκλου. Περιμένοντας περίοδο μπορει να έβγαινε πιο έντονη η γραμμή απ οτι πριν την ωορρηξία. Αλλα δεν τους έδινα ποτε καμία σημασία αν δεν έβγαιναν θετικά. Κάποιες φορές έβγαιναν τοσο έντονα που ελεγα μήπως να το πάρω για θετικό. Αλλα δεν ήταν. Στα λεω για να μη μπερδεύεσαι γιατι όπως σου ειπα ευχομαι να εισαι έγκυος και να εχεις και μια καλη εγκυμοσυνη!

Καλη επιτυχία ανεμώνη!!! 

Εσυ λουλού κανενα νεο;

Μπεμπούλα; Τυχερό αστεράκι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Fairy Mary τι γίνεται με εσενα; Έκανες τελικα τεστ εγκυμοσύνης; Ήθελα να σου πω οτι κατ αρχήν ευχομαι να εισαι έγκυος!! Αλλα όπως και να εχει μη δίνεις σημασία στα τεστ ωορρηξιας αν δεν ειναι τουλαχιστον τοσο σκούρη η γραμμή όσο του κοντρόλ λάιν. Κι εμενα ετσι έβγαιναν. Μια πιο σκούρα μια πιο άχνα ασχέτως με τις φάσεις του κύκλου. Περιμένοντας περίοδο μπορει να έβγαινε πιο έντονη η γραμμή απ οτι πριν την ωορρηξία. Αλλα δεν τους έδινα ποτε καμία σημασία αν δεν έβγαιναν θετικά. Κάποιες φορές έβγαιναν τοσο έντονα που ελεγα μήπως να το πάρω για θετικό. Αλλα δεν ήταν. Στα λεω για να μη μπερδεύεσαι γιατι όπως σου ειπα ευχομαι να εισαι έγκυος και να εχεις και μια καλη εγκυμοσυνη!

Καλη επιτυχία ανεμώνη!!! 

Εσυ λουλού κανενα νεο;

Καλησπέρα!!!

Όχι δεν έκανα τεστ εγκυμοσύνης!

Είπα να τα αφήσω τα πράγματα στη μοίρα τους, την παρασκευη περιμένω έτσι κ αλλιως οπότε κοντός ψαλμός...

Αν και πιστεύω πως θα μου έρθει.

Περιμένω τώρα τις μέρες του Πάσχα να ηρεμήσω λίγο και από τη δουλειά και να συνέλθω!

Αν δε καταφέρω να μπω αυτές τις μέρες γιατί θα είμαι εκτός εύχομαι σε όλες σας Καλό Πάσχα να περάσετε υπέροχα και μακατι να έχουμε σύντομα ακόμα πιο πολλά καλά νέα!

Σας φιλώ γλυκαααα

aKX8p2.png

2 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

19/4 μου εκλεισε ραντεβου! Δηλαδη σε 2 εβδομαδες! Ηθελα να τη ρωτησω για γυμναστικη, επαφες με το συζυγο, φαγητο....

Επαφές καλό είναι στο πρώτο 3μηνο να τις αποφύγετε. Εάν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ μην αρχίσεις τώρα κάτι έντονο! Περπάτημα είναι το ιδανικό όσο θες και αντέχεις χωρίς να λαχανιαζεις. Από φαγητά τρως τα πάντα εκτός από ωμά, σούσι,μαλακια κτλ. Αποφεύγεις σαλάτες εξω με μαρούλια, λάχανο κτλ γιατί μπορεί να μην έχουν πλυθεί. Από τυριά μόνο παστεριωμένα αποφεύγεις δηλαδή τα μαλακα τύπου ροκφόρ και φυσικά από τον τσοπάνη του χωριού που δεν έχει ελεγχθεί από κανέναν. Επίσης αποφεύγεις τώρα το Πάσχα συκώτια και συναφή παρασκευάσματα κοκορέτσι γιατί μπορεί να μην είναι καλά ψημένα και επίσης το συκώτι έχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης κ που δεν τη θελουμε πολύ στην εγκυμοσυνη. Γενικά εξω να επιλέγεις καλά ψημένα πράγματα και από λαχανικά ψητά ή βραστά. Καλό είναι να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα, να εντάξεις στη διατροφή σου πρωτεΐνη αυγά,κρέας κτλ όπως επίσης για ενδοιαμεσα γεύματα μια καλή επιλογή είναι μια χούφτα ξηρούς καρπούς αναλατους εννοείται.Φρουτα απέφυγε το δαμάσκηνο που μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα μπορείς άνετα να φας ακτινίδιο για τη δυσκοιλιότητα και εννοειται φρέσκο χυμό πορτοκαλί. Εμένα φρούτα μέχρι 3-4 με άφηνε την ημέρα για να περιορίσουμε την πρόσληψη ζάχαρης. Πιες μπόλικο νεράκι και απέφυγε αναψυκτικά και αλκοόλ. Επίσης, καλό είναι να αποφεύγεις αδέσποτα ζωάκια και κυρίως γάτες εννοώ να μην τα χαϊδεύεις όχι να στρίβεις μόλις τα δεις!όπως επίσης και χώμα που μπορεί να έχει περιττώματα ζώων αδέσποτων μη εμβολιασμενων. Δεν θυμάμαι εάν είσαι στην Αθήνα. Εάν σε ενδιαφέρει υπάρχουν διαιτολόγοι ειδικοί στην εγκυμοσυνη που μπορέσουν να σε βοηθήσουν στη διατροφή. Όλα τα μαιευτήρια, τα ιδιωτικά τουλάχιστον, έχουν.Εγώ είχα πάει και ήταν αρκετά οικονομικό το πακέτο και με βοήθησε να πάρω τα κιλά που έπρεπε για την ανάπτυξη του μωρου χωρίς να πάρω παραπάνω λίπος. 

Γραψε όλες σου τις απορίες σε ένα χαρτί για την επόμενη φορά που θα πας στο γιατρό σου

Γενικως κάνε μια υγιεινή,φυσιολογική ζωή χωρίς υπερβολές, κοιμήσου πολύ, γέλα πολύ,μίλα στο μωρό σου και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! 

preg.png

πρίν από 43 λεπτά , palmoira είπε:

Επαφές καλό είναι στο πρώτο 3μηνο να τις αποφύγετε. Εάν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ μην αρχίσεις τώρα κάτι έντονο! Περπάτημα είναι το ιδανικό όσο θες και αντέχεις χωρίς να λαχανιαζεις. Από φαγητά τρως τα πάντα εκτός από ωμά, σούσι,μαλακια κτλ. Αποφεύγεις σαλάτες εξω με μαρούλια, λάχανο κτλ γιατί μπορεί να μην έχουν πλυθεί. Από τυριά μόνο παστεριωμένα αποφεύγεις δηλαδή τα μαλακα τύπου ροκφόρ και φυσικά από τον τσοπάνη του χωριού που δεν έχει ελεγχθεί από κανέναν. Επίσης αποφεύγεις τώρα το Πάσχα συκώτια και συναφή παρασκευάσματα κοκορέτσι γιατί μπορεί να μην είναι καλά ψημένα και επίσης το συκώτι έχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης κ που δεν τη θελουμε πολύ στην εγκυμοσυνη. Γενικά εξω να επιλέγεις καλά ψημένα πράγματα και από λαχανικά ψητά ή βραστά. Καλό είναι να κάνεις μικρά και συχνά γεύματα, να εντάξεις στη διατροφή σου πρωτεΐνη αυγά,κρέας κτλ όπως επίσης για ενδοιαμεσα γεύματα μια καλή επιλογή είναι μια χούφτα ξηρούς καρπούς αναλατους εννοείται.Φρουτα απέφυγε το δαμάσκηνο που μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα μπορείς άνετα να φας ακτινίδιο για τη δυσκοιλιότητα και εννοειται φρέσκο χυμό πορτοκαλί. Εμένα φρούτα μέχρι 3-4 με άφηνε την ημέρα για να περιορίσουμε την πρόσληψη ζάχαρης. Πιες μπόλικο νεράκι και απέφυγε αναψυκτικά και αλκοόλ. Επίσης, καλό είναι να αποφεύγεις αδέσποτα ζωάκια και κυρίως γάτες εννοώ να μην τα χαϊδεύεις όχι να στρίβεις μόλις τα δεις!όπως επίσης και χώμα που μπορεί να έχει περιττώματα ζώων αδέσποτων μη εμβολιασμενων. Δεν θυμάμαι εάν είσαι στην Αθήνα. Εάν σε ενδιαφέρει υπάρχουν διαιτολόγοι ειδικοί στην εγκυμοσυνη που μπορέσουν να σε βοηθήσουν στη διατροφή. Όλα τα μαιευτήρια, τα ιδιωτικά τουλάχιστον, έχουν.Εγώ είχα πάει και ήταν αρκετά οικονομικό το πακέτο και με βοήθησε να πάρω τα κιλά που έπρεπε για την ανάπτυξη του μωρου χωρίς να πάρω παραπάνω λίπος. 

Γραψε όλες σου τις απορίες σε ένα χαρτί για την επόμενη φορά που θα πας στο γιατρό σου

Γενικως κάνε μια υγιεινή,φυσιολογική ζωή χωρίς υπερβολές, κοιμήσου πολύ, γέλα πολύ,μίλα στο μωρό σου και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! 

Wow! Εισαι φοβερη! :) σ'ευχαριστω πολυ για τον κοπο που εκανες να τα γραψεις ολα αυτα! Για το κοκορετσι μου ειπε να φαω αλλα να δω πρωτα αν ειναι καλα ψημενο! Γενικα μου ειπε να τρωω οτι και πριν με μετρο και προσοχη! Οσο για τα ζωα και πριν τα εβλεπα και αλλαζα δρομο :) ηδη εχω αρχισει να τα γραφω για να μην τα ξεχασω οταν παω εκει! Και παλι ευχαριστω!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Την καλησπερα μου σε ολες! 

@Bela εσυ να εισαι καλα! Τον επομενο μηνα δυναμικα παλι!

Εγω εκανα χοριακη παλι σημερα και απο 170 πηγε 433! Η γιατρος μου ειπε να μην κανω αλλη ειμαι οκ! Βεβαια ειχα να τη ρωτησω πολλα αλλα βιαζοταν και ουτε τα μισα δε προλαβα να ρωτησω...μαλλον θα πριξω εσας εδω :)

Μπράβο @Diavolitsa όλα να πάνε καλά σου εύχομαι και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!!!!

17 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Καλη επιτυχία ανεμώνη!!! 

Εσυ λουλού κανενα νεο;

Γεια σου!!!!!!!ησυχία και δουλιτσες λόγω των ημερών.ευτυχως έφτιαξε και ο καιρός.ανοιξη πλέον και επίσημα.σαββατο περιμένω και να αδιαθετισω.ολα Καλά πάντως.εχω ηρεμήσει αρκετά!!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.ελπιζω να έχετε αποκτήσει όλες θετικές σκέψεις.εγω είμαι στην απόλυτη ηρεμία και μ'αρέσει.

@Diavolitsa ωραία αύξηση η χωριακη σου!!!!!Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!☺☺☺☺☺☺

Ωραία λουλού μου. Χαίρομαι πολυ που εισαι πιο ήρεμη! 

Εγω παλι πήρα μόλις μια τρομάρα. Επειδή αυριο εχω γενέθλια μια φίλη που ξέρει πως ειμαι έγκυος μου πήρε δωρο πιεσόμετρο μπρατσου (ήξερε οτι ήθελα να πάρω ενα για να με ελέγχω). Και παίρνω την πίεση λοιπον και μου βγάζει 14,8 τη μεγάλη και 10 τη μικρη!!!! Μετα απο κανενα δεκάλεπτο μου βγήκε 12,8 η μεγάλη και 8,5 η μικρη. Αλλα ρε κορίτσια, πολυ μεγάλη δεν ειναι;;; Την προηγούμενη εβδομαδα ένιωθα να ζαλίζομαι και κάποιες φορές συνήλθα με πορτοκαλάδα και μια φορα με Αλατόνερο. Ελεγα και τώρα οτι θα ειναι μικρη και βλέπω να ειναι στο Θεό. Δεν ειναι πολυ επικίνδυνο; Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου έβρισκε πάντα υψηλή πίεση αλλα της καρδιάς ήταν νορμαλ κι έλεγε να μην ανησυχω. Τώρα ειναι και της καρδιάς ψηλή;; Μήπως να πάρω τηλ τον γιατρο να του το πω;

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ωραία λουλού μου. Χαίρομαι πολυ που εισαι πιο ήρεμη! 

Εγω παλι πήρα μόλις μια τρομάρα. Επειδή αυριο εχω γενέθλια μια φίλη που ξέρει πως ειμαι έγκυος μου πήρε δωρο πιεσόμετρο μπρατσου (ήξερε οτι ήθελα να πάρω ενα για να με ελέγχω). Και παίρνω την πίεση λοιπον και μου βγάζει 14,8 τη μεγάλη και 10 τη μικρη!!!! Μετα απο κανενα δεκάλεπτο μου βγήκε 12,8 η μεγάλη και 8,5 η μικρη. Αλλα ρε κορίτσια, πολυ μεγάλη δεν ειναι;;; Την προηγούμενη εβδομαδα ένιωθα να ζαλίζομαι και κάποιες φορές συνήλθα με πορτοκαλάδα και μια φορα με Αλατόνερο. Ελεγα και τώρα οτι θα ειναι μικρη και βλέπω να ειναι στο Θεό. Δεν ειναι πολυ επικίνδυνο; Στην προηγούμενη εγκυμοσυνη ο γιατρος μου έβρισκε πάντα υψηλή πίεση αλλα της καρδιάς ήταν νορμαλ κι έλεγε να μην ανησυχω. Τώρα ειναι και της καρδιάς ψηλή;; Μήπως να πάρω τηλ τον γιατρο να του το πω;

Δεν πιστεύω να υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά πάρε και το γιατρο σου ρνα τηλέφωνο γιατί Μπορεί να είναι φυσιολογικό και να αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

Λουλου μου πήγα στο φαρμακείο και μου πήραν την πίεση με το κλασικό πιεσόμετρο και ήταν 11 η μεγάλη και 6,5 η μικρη. Ξανά πήρα μετα με το άλλο και παλι δείχνει της καρδιάς να ειναι ανεβασμένη. Αποφασισα πως φταίει το πιεσόμετρο το ηλεκτρονικό και να μην το ξαναχρησιμοποιησω!!! Ε και θα κόψω και το αλάτι καλού κακού :-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , P.L.L. είπε:

Λουλου μου πήγα στο φαρμακείο και μου πήραν την πίεση με το κλασικό πιεσόμετρο και ήταν 11 η μεγάλη και 6,5 η μικρη. Ξανά πήρα μετα με το άλλο και παλι δείχνει της καρδιάς να ειναι ανεβασμένη. Αποφασισα πως φταίει το πιεσόμετρο το ηλεκτρονικό και να μην το ξαναχρησιμοποιησω!!! Ε και θα κόψω και το αλάτι καλού κακού :-)

Γεια σου καλή μου! Καλα εκανες και το τσέκαρες στο φαρμακείο αλλα μην ξανά ασχοληθείς μόνη γιατί από μόνο του αυτό θα σου φέρει υπερένταση.Με το καλό όταν πας πάλι στον γιατρό ρώτησε τον.Ειμαι καλα τρέχω με δουλειές και γενικά ηρεμία να περάσουμε ομορφο Πάσχα!! Με το καλό σε όλα τα κοριτσια αυτές τις ημερες να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια και να έρθουν όλα όπως τα επιθυμείτε!!!

• Μου αρέσει 1

εμενα βγηκε η χωριακη απο 74,49 σε 2 μερες δηλαδη χθες βγηκε 244. μου εκλεισε ραντεβου 16/4. επειδη ειμαστε μαζι ξερεις αν ακουεμ και καρδια τοτε...??η ειναι υπερηχος για να δουεμ αν ειναι ενδομητριο κλπ?  @Diavolitsa

• Μου αρέσει 1

Ναιιιιι!!!!!!! Κέλλυ χάρηκα παρα πολυ με τα νέα σου!!!!!! Ποσο εισαι δηλαδη;; Είδες που τζάμπα ειχες στεναχωρηθεί!!!! Πες μας τι άλλο σου ειπε και με λεπτομέρειες! 

Ελισαβετ συγχαρητήρια! Ετσι όπως τα βλέπω εγω θα εισαι μαλλον 6 εβδομάδων τοτε οποτε πιθανόν να δείτε την καρδια να πάλλεται! Η και να την ακούσετε κιόλας. 

Σας ευχομαι και στις δυο να πάνε ολα πολυ καλα!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...