Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

@P.L.L. γύρισα πίσω στις σελίδες που έχουμε γράψει να τιμηθω την ιστορία σού και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Έχουμε σχεδόν ίδια ιστορία με τη διαφορα ότι εγώ δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Σχεδόν 36 είμαι και εγώ και έχουμε και εμείς θέμα με την κινητικότητα. 

Είχες εσύ κάποιο θέμα με ορμόνες κλπ; Πόσο κινητικότητα έχετε, αν θέλεις μου απαντάς 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Φυσικα και θελω! Υψηλής κινητικότητας δεν είχε κανενα. Είχε  αρκετά μέτριας και τα αλλα ήταν εντελως ακίνητα. Εγω δεν εκανα ποτε εξετάσεις ορμονολογικές πέρα απο του θυρεοειδή που είχαν βγει καλες. Προσπαθείτε καιρό; Μακάρι να έχετε σύντομα καλα αποτελεσματα!!

Ομως παίρναμε κι οι δυο για αρκετούς μήνες πολυβιταμίνες που υποτίθεται πως βοηθούν. Εγω τις pregnacare κι ο σύζυγος τις well man conception. Μετα δεν κάναμε επαναληπτικό σπερματοδιαγραμμα γιατι είχα μείνει έγκυος. 

πρίν από 41 λεπτά , P.L.L. είπε:

Φυσικα και θελω! Υψηλής κινητικότητας δεν είχε κανενα. Είχε  αρκετά μέτριας και τα αλλα ήταν εντελως ακίνητα. Εγω δεν εκανα ποτε εξετάσεις ορμονολογικές πέρα απο του θυρεοειδή που είχαν βγει καλες. Προσπαθείτε καιρό; Μακάρι να έχετε σύντομα καλα αποτελεσματα!!

Ομως παίρναμε κι οι δυο για αρκετούς μήνες πολυβιταμίνες που υποτίθεται πως βοηθούν. Εγω τις pregnacare κι ο σύζυγος τις well man conception. Μετα δεν κάναμε επαναληπτικό σπερματοδιαγραμμα γιατι είχα μείνει έγκυος. 

Τις ίδιες βιταμίνες περνούμε και εμείς 2 μήνες τώρα, πριν αυτό έπαιρνε ο άντρας μου κάτι άλλα. 

Προσπαθούμε 2 χρόνια και 3 μήνες χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσια θα τρελαθω!!! Ειδαμε χερια,  ποδια,  ακουσαμε καρδουλα!!! Ειχε 2 ποδια και 2 χερια!!! Ο αντρας μ γελαγε γτ ρωταω τη γιατρο "ειναι κομπλε? 2χερια 2 ποδια!???"  αχαχχαχαχαχαχα

Και γελαγε!!!! Ειναι τελειο!!! Με το καλο να ζησετε ολες αυτη την εμπειρία σύντομα!! 

• Μου αρέσει 6

cO4Yp3.png

4 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κορίτσια περίμενα ώρα τον γιατρο γιατι είχε χειρουργεία και με είδε για ενα λεπτό. Ειπε οτι το έμβρυο ειναι 6 μιση εβδομάδων. Εχει καρδιακή λειτουργία. Να συνεχίσω να παίρνω προγεστερονη. Αυτα. Και χαιρετισμούς στον άντρα μου! Η αλήθεια ειναι πως ήταν πολυ στο τρέξιμο και δε μου ειπε λεπτομέρειες, πχ η καρδια του ειναι δυνατή η κατι τέτοιο. Φάνηκε ικανοποιημένος αλλα συγκρατημένος. Ελπιζω επειδή έτρεχε και δεν έφτανε. Πάντως οι κοπέλες που περίμεναν κι αυτές τον γιατρο για διάφορους λόγους ειπαν ΟΛΕΣ τα καλυτερα. Ελπιζω να πάνε ολα καλα!!!! Για την ώρα εγω χαίρομαι που είδαμε έμβρυο και χτυπάει η καρδια του!

Fairy Mary η lh που ανιχνεύει το τεστ ωορρηξιας υπάρχει πάντα στον οργανισμό της γυναίκας. Άλλες μέρες πιο πολυ κι άλλες πιο λιγο. Για να θεωρηθεί θετικό πρέπει να ειναι τουλαχιστον το ίδιο έντονη με την control line. Αλλιώς θεωρείται αρνητικό! 

Μπραβοοοοο!!!! Τελεια!!! Συγχαρητηρια! Να κυλησουν ολα ετσι ομορφα ευχομαι για το υπολοιπο της εγκυμοσυνης!!! 

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Αχ κοριτσια θα τρελαθω!!! Ειδαμε χερια,  ποδια,  ακουσαμε καρδουλα!!! Ειχε 2 ποδια και 2 χερια!!! Ο αντρας μ γελαγε γτ ρωταω τη γιατρο "ειναι κομπλε? 2χερια 2 ποδια!???"  αχαχχαχαχαχαχα

Και γελαγε!!!! Ειναι τελειο!!! Με το καλο να ζησετε ολες αυτη την εμπειρία σύντομα!! 

Ωωωω τελειαααα!!! Μπραβο Ανεμωνη!!! Τι καλα!!! Ποσο συγκινηθηκα να ξερες!!!!! Ετσι να χαμογελας παντα!!! Με το καλο σε ολες τις χαρες που ια ερθουν!!!!

• Ευχαριστώ 2

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Ναι όντως θα ήταν καλυτερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Κι εγω το ίδιο προσπαθώ να κανω.

Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι γιατι δε μου ειπε ο γιατρος αν ειναι δυνατή η καρδια. Παλι καθόταν κι έβλεπε μόνος του την οθόνη για λίγα λεπτά (δεν ξέρω ποσο αλλα εμενα μου φάνηκε αιώνας) και δε μιλούσε. Του λεω "γιατρέ ολα καλα;" -"περίμενε.." λέει. Και μετα απο λιγο μου ειπε οτι φαίνονται ολα καλα και μου έδειξε τον λεκιθικο ασκό και το έμβρυο. Τον ρώτησα εγω αν εχει καρδιακή λειτουργία και ειπε ναι. Όπως έφευγα τον ρώτησα ποσο το υπολογίζει και ειπε γύρω στις 6 μιση εβδομάδες. Ήθελα βέβαια πολυ πολυ περισσότερα να ακούσω και σιχαίνομαι να φεύγω με αναπάντητα ερωτήματα αλλα οι άλλες κοπέλες βρε παιδι μου τον θαύμαζαν. Οποτε ένιωσα μια ασφάλεια. 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου όλα πάνε καλα!!

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Μπραβοοο τι όμορφη στιγμή!! Πάντα έτσι χαρουμενη με το καλό!!! 

• Ευχαριστώ 2

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπράβο ανεμώνη!!!! Τι χαρά κι αυτη; Πηγες στον καινούριο γιατρο; Πες μας πως σου φάνηκε!

Οχι αγαπη... Στον καινούριο μετα το Πασχα... Στον παλιο αναγκαστικά γτ δεν έβρισκα ραντεβού!!! Αχ τι υπέροχη εμπειρία αυτη Παναγια μου!!! Ο άντρας μου ακομα χαζογελαει! Τρελάθηκε που ειδε χέρια και πόδια!! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια για τις ευχές! Ευχομαι τα καλυτερα και για εσας! 

Μπουμπουμπου πολυ πιθανό να εισαι έγκυος!

Betty οι βιταμίνες αυτές χρειάζονται τουλαχιστον τρεις μήνες για να εχουν αποτελεσμα. Σε τι φάση του κύκλου ειστε τώρα; Ευχομαι να πιάσετε ενα πασχαλιάτικο μωρό! Να σου πω την ιστορία μιας πολυ πολυ καλής μου φίλης; Επειδή ο άντρας της είχε παλιά καρκίνο κι εκανε χημειοθεραπείες το σπερμα ήταν αστα να πάνε. Μιλάμε για όλες τις τιμές χάλια. Αυτος αρνιόταν να παρει βιταμίνες και γενικά δεν ένιωθε άνετα με το να του βρίσκουν πρόβλημα. Οι άντρες ειναι ευαίσθητοι σε αυτα.  Μετα απο τρία χρονια προσπαθειών επρεπε να παρει τις βιταμίνες γιατι αποφάσισαν να κάνουν εξωσωματική και το επέβαλε η γιατρος. Ενα μήνα πριν την εξωσωματική έμειναν φυσιολογικά!! Δεν το πίστευαν! Και σα να μην έφτανε αυτο, αφού γέννησε το πρώτο, έμεινε σχεδον αμέσως στο δεύτερο χωρις να το επιδιώκουν! Σε ενα μήνα γεννά τη δεύτερη κόρη της. 

Ανεμωνη μακάρι να πάρουμε κι εμείς τέτοια χαρά σε τρεις εβδομάδες!!! Πάντα τέτοια!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

Betty οι βιταμίνες αυτές χρειάζονται τουλαχιστον τρεις μήνες για να εχουν αποτελεσμα. Σε τι φάση του κύκλου ειστε τώρα; Ευχομαι να πιάσετε ενα πασχαλιάτικο μωρό! Να σου πω την ιστορία μιας πολυ πολυ καλής μου φίλης; Επειδή ο άντρας της είχε παλιά καρκίνο κι εκανε χημειοθεραπείες το σπερμα ήταν αστα να πάνε. Μιλάμε για όλες τις τιμές χάλια. Αυτος αρνιόταν να παρει βιταμίνες και γενικά δεν ένιωθε άνετα με το να του βρίσκουν πρόβλημα. Οι άντρες ειναι ευαίσθητοι σε αυτα.  Μετα απο τρία χρονια προσπαθειών επρεπε να παρει τις βιταμίνες γιατι αποφάσισαν να κάνουν εξωσωματική και το επέβαλε η γιατρος. Ενα μήνα πριν την εξωσωματική έμειναν φυσιολογικά!! Δεν το πίστευαν! Και σα να μην έφτανε αυτο, αφού γέννησε το πρώτο, έμεινε σχεδον αμέσως στο δεύτερο χωρις να το επιδιώκουν! Σε ενα μήνα γεννά τη δεύτερη κόρη της. 

Ανεμωνη μακάρι να πάρουμε κι εμείς τέτοια χαρά σε τρεις εβδομάδες!!! Πάντα τέτοια!!!

Θα παρεις και εσυ κοριτσι μου!!! Θα το δεις!!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Καλησπέρα κοριτσια! Τι ωραίο να διαβάζω ότι οι εγκυούλες μας γίνονται περισσότερες και ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά! Μπράβο σας κοριτσια!! Εγώ αδιαθέτησα χθες και έχω φρικτούς πόνους. Μάλλον κάποιος κολικος εντέρου από στρες και στεναχώρια γιατί δεν είναι συνεχόμενος πόνος αλλά σουβλιες δεξιά. Θα επιβιώσουμε και από αυτό!!

Φιλιά σε όλες σας!

preg.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Μπράβο, πολύ ωραία νέα. Τώρα μπορείς να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! 

Πότε είναι το επόμενο ραντεβού σάς;

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ,  μου έδωσες ελπίδες! Οι βιταμίνες αυτές τις περνει για "συντήρηση " να το πω, γιατί με τα προηγούμενα πού ήταν χαπια και L karnitini είδαμε αρκετή βελτίωση και δεν θέλουμε να ξαναχαλασει . Αυτό που λες για τους άντρες ισχύει 100% πιό δύσκολα τα δέχονται τα θέματα υπογονιμοτητας. Τις ίδιες βιταμίνες έπαιρνε ο άντρας της φυλής σού;

Εγώ τώρα είμαι 3ή μέρα περιόδου, τέλος της άλλης εβδομάδας θα είμαι στις γόνιμες. 

• Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Με εκανες και γελασα και μενα :) με το καλο να το παρεις στην αγκαλια σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...